- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
akela91 #27013 üzenetére
Elvileg 3 órája mennie kellene.
-
frame>24
addikt
válasz
akela91 #26867 üzenetére
Bocs, és hogyan cseréled az itemeket?! Elvileg van weapon swap (jobb klikk a fegyón inventoryban), de fegyver alapesetben(AH kereső) nem is ad MF-t.
Azt meg el nem tudom képzelni, hogy rakosgatom fel-le a ruhákat + stb. harc közben(#26897) Nordic: fasza, akkor itt hell végén nekem kb. véget is ér az egész game.
Unom már, infernón meg fos leszek, nem beszélve az act 2-ős ugrásról. JAH és igen, majd 1.0.3-ban javítják, valamikor...MINDIG UGYANAZ, ez a Diablo: fos drop, szar cuccok, de itt még lvl sincs tovább 60 után, amivel fejlődhetnék.
Abba szerintem szintén hamar beleunok, hogy GF cuccban rohangálok, meg mi az már?! -
warcat
veterán
válasz
akela91 #26850 üzenetére
Ez a gyűrű simán megér 3,5-4.5 milliót,csak azért nem többet,mert csak 12 az attack speed.
Másnak is szól: DH itemek brutálisan keresettek és iszonyat túlárazottak ezért(utóbbi hétben háromszoros drágulást látok),ráadásul a legjobb statok, az ASI/crit damage/dex ebben a sorrendben.A 12 % kicsit bántja a szemet,de a 111 dex kifejezetten magas egy raren,socket nélkül.
Hasonló kombós amu/gyűrűnél inkább kérdezősködjetek eladás előtt.
Fegyvernél ugyanez,40-60 milliót rászánnék egy 1300+os x-bowra sockettel vagy magas crit% dmgel,de esélytelen -
-conrad-
addikt
válasz
akela91 #26867 üzenetére
Az egy jó cucc, de ugye 56-os...
amulet és ring nem gond, ha akkora, de pl. egy fegyverrel semmit nem tudsz kezdeni... megy a vendornak. A rare dropok 80%-át eladom a merchantnál mert annyira használhatatlan cuccok. Ha normálisan lehetne legalább a gold AH-ba pakolni akkor feltenném 2-3k goldokért hátha kell valakinek, de így meg inkább az erősebb dropokat teszem fel, a többi kuka.
-
Pá
addikt
-
scott_free
senior tag
válasz
akela91 #24832 üzenetére
Nekem eddig 4db legendary esett 45 óra alatt 0%MF-al. Most sokan mérgesek lesztek rám...
na, nekem meg 42 óra alatt összesen 1 db vacak legendary öv esett, az is még normalon (amit már akkor se tudtam használni), nightmare-en meg semmi - mindezt úgy, hogy már a legelejétől kezdve csak mf-es cuccaim voltak, nm-on meg kb. +130% MF-fel mentem végig.
-
persil
nagyúr
válasz
akela91 #24803 üzenetére
Lejjebb lézerparaszt leírta pontosan.
A cuccok egy számértéket adnak, pl 20 fire resist, az azt jelenti, hogy a fire resist-ed meg fog nőni 20-al, ezt ki is írja a karakterlapon és, ha rámész az egérrel, akkor látni fogod, hogy %-ban mit jelent, veled egyszintű ellenfelek esetében.
-
-
killerjohn
addikt
válasz
akela91 #24231 üzenetére
Imádom az ilyen munkanélküli/egyetemista életbölcsességeket arról hogy ki mit csináljon. Értsd meg, hogy nem csak te létezel a világon... Én egész héten arra vártam, hogy ma este asszony bulizik, én vigyázok a két gyerekre, 9-től alszanak és utána játék. Nem, nem mindenki akkor ül le játszani amikor akar... Majd ha neked lesz napi 30 perc szabadidőd magadra, akkor gondold újra ezt a magasröptű, jól átgondolt hozzászólásodat
-
FehérHolló
veterán
válasz
akela91 #22384 üzenetére
Egyrészt válaszoltak rá, másrészt attól a grafikus vezérlőtől ne várj csodát. Nem 2012-ben megjelenő játékokra méretezték, hanem HD videókra/filmekre.
Mondjuk egy macbook dedikált VGA-val nem biztos, hogy viszonyítási alap.Harmadrészt legalább válaszban linkelhetted volna, hogy ne kelljen keresni.
-
WayneGace
őstag
válasz
akela91 #21590 üzenetére
Azok olcsók nagyon, egy ideig én is craftoltam, de rájöttem, nem nagyon éri meg.
Perfect square-rem is van. Sőt még radiant is tudnék csinálni. De azok már ah-ban is olyan drágák, hogy nem igazán veszik. És annyival nem adnak nagyobb bónuszt, mint amennyivel drágábbak.
-
DopeBob
addikt
válasz
akela91 #21588 üzenetére
A BS sem ér semmit, bár gondolom ez nem vígasztal :-) 21-es sárga cuccnál csak a craft 20-40k + anyag... reális. Ja és ugye nincs semmi garancia, hogy amit csinálsz az jó lesz bármire is... általában egy határ szar. AH-ban 10-15k alatt még mindig találtam olyat ami kellett.
-
maross
nagyúr
-
rt06
veterán
válasz
akela91 #18984 üzenetére
dps = damage per second, vagyis atlagos sebzes masodpercenkent
a fegyver sebzeset kell szorozni annak sebessegevel (attacks per second), majd ezt felszorozni a strength-helegy 22-35 sebzesu, 1.20 sebessugu fegyver dps-e 34.2, s ha ez egy 240 elsodleges attributumu karakternel van, a karakter dps-e 116.28 (nem szamolva a kritikussal es a skill-ekkel)
Cyberbeni: igazad van, kihagytam az armort, koszonom
-
rt06
veterán
válasz
akela91 #18978 üzenetére
nem, a block rate az mas
nem tudom a sorrendet, de az alabbi lehetosegek vannak:
1: nem talal el - erre van hatassal a dodge % (ez a legjobb)
2: eltalal, de pajzzsal veded - erre van hatassal a block % (ekkor a block damage ertekevel csokkent sebzest kapsz)
3: eltalal, teljes ertekben (ez a legrosszabb, de meg ekkor is csokkenti a resist)Junkie: ha rakattintasz a detals-re a karlapon, ott mutatja a reszletes adatokat, s kozte a critical chance-et is, azt ellenorizd
a dps novekedese lehetett sokmindentol, pl a fegyver alapsebzese mas, a sebessege mas -
Junkie
aktív tag
válasz
akela91 #18969 üzenetére
Nem feltétlen, a barbár ha jól rémlik crit chance-et is kap dex-ből, szóval ha mondjuk egy +50 strenghtes valamit cserélsz olyanra ami +45 strenghtes és van rajta pl +30 dex is, akkor a strenght csökkenés ellenére növekedni fog a dps-ed. Persze ezek csak hasraütésből írt számok, a pontos határt/átváltást nem tudom, hogy egy strenghnek mennyi dex felel meg dps-be. Illetve igen azt sem szabad elfelejteni, hogy a dexből dodge-ot is profitál mindannyiunk kedvenc barbárja
-
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Quadro FX 570 eladó
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest