- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Horbal
őstag
-
DeckardCain
senior tag
válasz
frame>24 #47580 üzenetére
Elkezdtem megint wizard-dal játszani. Egyelőre még alakulgat a gear..
De határozottan tetszik nekem az 1.04.Jelenleg ezeket a skilleket használom..
maross:
Nem tudom, nekem most ez valahogy így jött össze...
-
Kicsimix
őstag
válasz
frame>24 #47566 üzenetére
Nem akarok beleszólni nagyon de mi a baj az archon-al? 10-50 másodperc alatt szétkapok egy elite packot én is vele... 50 az már elég maxos és nehéz pack act III-ban. (Egyszemélyes játékban)
Act I ben egy 4fős csapatot elviszek egyedül úgy ,hogy improved archon-al csapkodom az eliteket.. pillanatok alatt széthullanak... Act 2-ben egy 2-3 fős csapatot..
Szerintem a játék ugyan az : )
Ahogy Cyberbeni is írta a plusz resist-ről ne is beszéljünk... Egyik legjobb képesség.
Viszont én meg a hydrát nem értem :S Alig sebez valamit...
De én most csak az archon ra reagáltam : )
-
Cyberbeni
addikt
válasz
frame>24 #47580 üzenetére
Amit linkeltem élő streamet, ott teljesen jól működik a critical mass.
Cluster arrow Loaded for bear rúnával 304%+3 vagy 4-szer 100%(összesen max 704%) és attack speed sem gyorsabb a rendesnél, ebből összesen 2-t tudsz egymás után kilőni, vagy megfelelő passzívval 3-at.
Archon Improved archon rúnával 1250% dps és nem használsz hozzá erőforrást, tehát folyamatosan tudod tolni, ráadásul +40% armor és resist is jár mellé.@Pekkk: Pónilevel ugyanúgy mlvl63, mint act3-4
-
mikromanus
veterán
válasz
Critical mass és nincs is cd ha sok a crit. Vagy archonra nem hat?
A tescos wizardomon azért hanyagoltam gyakran mert tetűtassú vagy mikor átalakulsz. Néha ez kifejezetten káros az egészségreedit: csak 8 másodpercen múlt, hogy ne ismételjem Cyberbenit. Majdnem... Ja meg az az 5 perc is ott van? Hm. Lassú vagyok ma...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Critical mass mire való akkor? DH-val sem ölsz meg szart sem, ha nincs elég dps-ed.
Tessék, még gear swapra is van ideje a srácnak: [link]
@Pekkk: nem, mert nincs ott több elit, mint bárhol máshol, így meg még talán act4-et is jövedelmezőbb farmolni (mondjuk póniknál gyűjthetsz valort act1-en)
múltkor (1-2 napja) lecraftoltam az infernó staffot, meg bementem barbárral, de kb kidobott pénz volt, mert mostmár nem kihívás (valamelyik patch előtt lehet még az volt, nem tudom) -
gdevil
aktív tag
-
Cyberbeni
addikt
válasz
frame>24 #47546 üzenetére
nem tudom te melyik verzióval játszol, de nálam minden classnak vannak OP képességei. vagy ha az archon szerinted nem jó, akkor cluster arrowwal még annyira sem mennél.
@Mr.Csizmás: szerintem ezt inkább feltételes módba kéne rakni, mert van hogy benyomom a smoke screent és 0,2s múlva halott vagyok. meg elugrok vaulttal, amikor még csak gondolkodik azon az ellenfél, hogy lendíti a karját, és ugyanúgy megüt egy képernyővel arrébbról.
-
shouryuken
senior tag
válasz
frame>24 #47539 üzenetére
Naja, csak a dh-nak nincs olyan passzív képessége, mint a WD-nek és a Wizardnak, hogy 20% dmg resistance, iszonyat ropi, próbáld csak ki, ha olyan könnyű, nem minden ám a dmg.
DH-val egy pillanatra nézel be valamit és fekszel, míg barbival 5x annyi idő valamit leütni, de akár füvet nyírhatsz mellette. -
mephi666
nagyúr
válasz
frame>24 #47546 üzenetére
d1ben a rogue-hoz hozzá sem tudtak érni, ha windforce volt nálam
d2ben pedig az amazon buriza-val nagyon feküdt (vegyes elementális sebzés hozzá plusz crushing blow) és takarított, kb mint a sorci... szerintem jó felszerelésben mindkét részben tömegpusztító tudott lenni... itt meg 100%ig a gear-en múlik minden
-
Sirandrish
legenda
válasz
frame>24 #47339 üzenetére
Erre azt tudom mondani hogy ma esett eddig 1...tegnap 3...tegnap előtt meg 2 legend+1 set..
Előtte viszont kb 150óráig semmi..
Tisztában vagyok azzal hogy ez a 3 nap nekem ultraszerencsés ami a legend dropot illeti de azzal is hogy ha ez egyszer megszakad akkor kb 2-3 hétig megint kuss lesz.. -
vvega30
senior tag
válasz
ez úgy működik, hogy mikor lekreálod a karaktert akkor egy blizzes arc (szerintem mindenképp valami kistestű maki fjata, semmiképp nem csimpánz) megnézi a nevet és ha tetszik neki akkor a zöld gombot nyomja ha nem akkor meg a pirosat.
na most az köztudott, hogy a zöld az éretlen, savanyú keserű esetleg büdös is. ez ugye neki sem kell ezért mindig az édesebb piros gombot nyomja. kb így döntődik el, hogy neked életed folyamán fog-e esni értelmes loot vagy nem.
sok noob meg gyűjti az mf-et értelmetlenül -
whitezo88
nagyúr
válasz
nekem két karakterben van 130 körüli "csak", de összesen három nem túl értékes legendary esett, és nulla set. a háromból kettő ugyanaz, mert valamiért egy pakkból kettő ugyanolyan esett ki egyszerre, de csak 100 ezret érők... a legdrágábban eladott cuccom asszem 3M volt.
nem véletlen, hogy nem is vagyok "atomtáp". Szarból nem lehet várat építeni sajnos, bankárkodni AH-n meg nem akarok... -
Cyberbeni
addikt
válasz
frame>24 #39348 üzenetére
karakter fölé tartod az egeret, utána gyorsan egymás után teleport - fracture és bármelyik archon. ha nem jelennek meg a klónok, akkor sebezhetetlen leszel, ezután válthatsz skilleket is, de ezt a fajta teleportot meg a mirror imaget nem használhatod.
onnan tudod, hogy működik, hogy nem jelennek meg a klónok. (kivéve, ha rossz sorrendben nyomod, mert akkor nem működik, és a klónok sem jelennek meg) -
F-ECT$
titán
válasz
frame>24 #37731 üzenetére
Nekem is wiz mainem van, és a barbár növekszik. Egyelőre nem unom, de bőven nem is játszottam még vele 200 órát. Mivel csak este / hétvégén tudok leülni elé, ezért még élvezem, de ha már csak azt érzem, hogy farmolni kell, akkor biztos le fogom tenni egy kis időre, amíg újra lesz kedvem vele játszani.
Kicsit nagy a hallgatás most (nyár van), de 1-1 patch azért tud új lendületet hozni: nerf/buff -> új buildek, új cuccok, pvp. Megváltani nem fogja a világot, de pár órányi élményt hozhat.
-
warcat
veterán
válasz
frame>24 #37736 üzenetére
300 life regen /cucc nagyon nagy luxus.
Inkább all res és armort keress mindre kapod a % bónuszt(prismatic armor ,archon)./Ha jól értettem Wizardról van szó/
Szerintem build probléma lehet,átlag szörnyeken a +life after kill felgyógyít,archont aktiválva vam ledózerolod az eliteket act 1-2 ben mintha ott sem lennének.Ha ennyire nincs pénzed,vegyél pár millió aranyat nincs abban semmi, nem 10 000 forintokról beszélünk.
-
medvezsolt
senior tag
válasz
frame>24 #37707 üzenetére
én szerintem csak simán hagyd abba a játékot
). Ha nem érezted akkor sok volt a irónia a mondatomban.
Előre szólok negatív kritikát írok, aki nem akarja ne olvassa el:
Egyébként ti mit láttok még a játékban? A kezdés óta toltam, vagy 200 órát. De már egy ideje nem léptem be a játékba, vagy csak egy pillre. Egyrészt semmi kedvem nem volt ütlegelni a szörnyeket akiket már 3 milliószor ütöttem, másrészt kurvára nem esik jó drop, csak elvétve. De ha esne is, azt se veszik meg AH-n. Vannak jó kis +70es allresi tárgyaim, de már vagy3 hete senki nem vesz semmit tőlem AH-n... meg eleve is..Az egész játék arról szól, hogy farmolgatsz és próbálsz kereskedni... uncsi már ez. Nekem legalábbis..
-
mar_tin
tag
válasz
frame>24 #31285 üzenetére
A reduces control impairing effects már nem jó semmire a patch óta, mert nem az időt csökkenti, hogy meddig nem tudsz mozogni, hanem mondjuk például, ha lelassítanak 60% -al, akkor 10% -os reduction esetén mondjuk csak 54% -ra lassítanak. Ez alapján azt gondolom, hogy a jailer, frozen esetén nem rövidíti az időt, hanem nem csinál semmit. (Bár lehet, hogy azokra nem vonatkozik a változás ki tudja.)
Eredeti szöveg a patch notes -ból:
"Crowd Control Reduction from items and skills will now reduce the percentage value of Slow, Chill, and Attack Speed debuffs rather than reducing how long the debuff lasts •For example: previously, if you were debuffed by a 60% slow that lasted for 2 seconds while wearing gear that provides 20% Crowd Control Reduction, your movement speed would be reduced by 60%, but only for 1.6 seconds. Now, the same amount of Crowd Control Reduction will reduce the Slow effect to 48%, but the effect will remain for the full 2 second duration."
-
dobolan
senior tag
válasz
frame>24 #31285 üzenetére
hydrát folyamatosan le kell dobni DS+run, amikor tudsz lősz. Nekem van fegyóban 2700 élettölés killek után, ilyenkor érdemes behúzni normál szörnyeket, ha a HP-d nagyon lehúzzák, azzal újra tudod tölteni. Ha klónozzák magukat még jobb, mert a klónok után is számolja, de azokat könnyű megölni. Szűk helyeken (pl. barlang, csatorna) már megszivatnak mondjuk, de ott meg ált. szinte mindegyik.
-
maross
nagyúr
-
Mackósajt
senior tag
válasz
frame>24 #29789 üzenetére
Illusionist + arcane, csapatban. Megjelenik hatvanhét másolat, és mind azonnal kipakolja a lézert. Mindez egy barlangfolyosón. Kb. úgy aprítottak fel, mint a Resident Rvil x-ben a lézerháló a kommandósokat.
De az a kombináció, amit még soha nem tudtam lenyomni, az a shield + invulnearable minions. Nem tudok vele mit kezdeni. Pedig még csak hellen vagyok, úgyhogy szerintem én nem fogok infernón játszani. Szólóban biztosan nem.
-
mar_tin
tag
válasz
frame>24 #29774 üzenetére
Még, ha csak gyógyulnának, de direkt megfigyeltem 4-5 másodpercig úgy ezreket gyógyulnak vissza, aztán hirtelen felugrik nekik fullra. Ha nem a dungeon elején voltál akkor kezdheted előröl.
Amúgy az ilyen fast, teleporter, invulnerable minion (a negyedik affix már lényegtelen
) elitekkel ti mit kezdtek? Mint wizzard, én kihagyom ezeket, egyszerűen esélytelenek. Főleg, ha már eleve gyors az alap mob is.
-
Huma
addikt
válasz
frame>24 #29772 üzenetére
A D3 checkpoint rendszere úgy sz@r ahogy van.
Rengetegszer volt olyan hogy direkt városba teleportáltam, hogy mikor kezdem a játékot akkor ott legyek. De nem. Ő úgy dönt, hogy én azért is a vadonban kezdjem.
Fordítva is volt. Elértem egy checkpointot majd townportalt használva visszamentem eladogatni a cuccokat. Eztán beléptem a portálba, naivan azt gondolva, hogy majd ott fogom kezdeni. Gondolom a többit kitaláljátok.Arról nem is beszélve mikor van egy elit csoport amelyik mindig megöl a checkpointtól távol és utána gyalogolhatsz egy kilométert.
Ráadásul azt sem értem, hogy miért csak egy checkpointot tud egy játék tárolni 2012-ben. Pl ha én épp inferno act 3-ban vagyok egy küldetés közepén, de kedvem támad visszamenni farmolni act 2-be, akkor miért veszik el a checkpoint?
De amúgy rengeteg hibája van a játéknak. Elég csak ha azt nézzük, hogy HDD-n rengeteg embernek nem fut normálisan. Mi az hogy SSD-re lett optimalizálva?
Gondolom ez annak is köszönhető, hogy néhol elég félkész jellege van a játéknak. Gondolok itt pl a kasztok kiegyensúlyozatlanságára. Egyes skillek túl erősek, mások túl gyengék. Látható, hogy nem tesztelték eleget.
-
C4mp3r
addikt
-
válasz
frame>24 #29683 üzenetére
Volt mindkettő korábbi verziója már az első részben.
A DH tényleg sokkal jobb mint a többi 4, de a monk-barb-wiz azért nagyon "közel van".
A Smoke Screen az ami iszonyatosan OP.
A WD-t érzem nagyon leszakadva a többitől.(#29688) -conrad-: DH recept: 20%+ Movement Speed + SS+ Prep + max discipline
Nem kell se vit, se resist, különösebben. Ha bekapsz egy reflect dmg packot egyszerűen elmész mellettük.
Szinte csak kék tárgyakból fel lehet gearelni. -
-conrad-
addikt
válasz
frame>24 #29683 üzenetére
Az a jó karakter amivel tudsz játszani. Nyilván lehet felállítani listákat stb. de ez is szubjektív vélemény. Én pl. act3-ban esek-kelek a DH-val, de sokan megállnak vele act2 elején mert nem tudnak vele olyan szinten játszani ahogy kell. (én sem)
PVP meg... hát az odébb van. Most azt tudom mondani, hogy ha DH vs. barbár lenne akkor simán behajta a barbár a DH-t. Ráugrik stun 1hit, ennyi. 19k hp nulla rez, mellette hiába van 100k+dps.
Elég ha visszaolvasol egy hetet, teljesen hullámzó.
pl.:
A wizard szar, nem jó semmire, majd 1-2 nap múlva meg oh mekkora OP már farmolja vele inferno-t, mindez ugyanattól az embertől.Szóval közben rájött mit hogyan kellene, aztán csak megy neki..
Egyedüli karakter ami sztem is nagyon gyenge az a WD, jó nagy sebzése van de ahhoz, hogy felstackeld kell valami a közeledben de azok meg levernek, mert védelmed az nincs. DH smokescreen nélkül. -
SSJPeter
őstag
válasz
frame>24 #29627 üzenetére
Oda muszáj legalább 600-700 fire resist, az elején engem is álladóan megölt a tűz, most már szinte akár benne is tudok állni.
Vagy felviszed a resisteket v. nagyon gyorsan meg kell ölni.
Egyébként csinálni semmit nem csináltak vele, mindig is ilyen volt, én is álladóan őt ölöm jobb híján. -
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
frame>24 #27267 üzenetére
Jól értettem, ha elindul az RMAH akkor minden olcsóbb lesz? Vagy valamit félreértettem?
Most mindenki tartalékolja a szuper cuccait annak reményében, hogy pénzért adhatja el. De a sok jó cucc miatt semelyiket nem fogják venni, ezért olcsóbban kell majd kitenni őket.Jazzy: te notórius nem 5 percen belül szerkesztő...
-
DjDanee87
addikt
válasz
frame>24 #26944 üzenetére
Igen, az összes level 60as barbár csuka ilyen
Barbarian Tier Sets -
warcat
veterán
válasz
frame>24 #26898 üzenetére
Pedig harc közben megy a buli,van rá egérklikkelős/adott pixelre pozicionálós progi,ez nem jó mert bannolhatnak érte,de simán lehet kézzel,amikor a boss/champion stb pár % hp-n van.
Bőven megéri,még ha halál is a vége esetleg,mert nem mindegy az 160 vagy mennyi mf amit magadra lehet kapni gyorsan.Szerk: i betű helyett én ajánlom mindenkinek a c-t ha nem lett másra bindelve,ugyanaz az eredmény de sokkal kényelmesebb helyen van.
-
-
-
ooooobi
senior tag
válasz
frame>24 #24547 üzenetére
ugy hogy collectors editiont vett
JSaN: egyedül nekem se ment, tegnap pl WD+DHval nyomtuk le, de egyszer fel kellett élesztenie
lézerparaszt: szerintem meg megy, reggel meraktam 2 maszkot, mär el is vitték, mondjuk ilyen 1500-2000 körüli ärakon rakom be mert csak a helyet fogja, több WD-t ugyse inditok hogy tartogassam
-
DeckardCain
senior tag
válasz
frame>24 #23616 üzenetére
Működik és elég hatékony
Jómagam ezt a build-et használom. [link]
Magas Atttack speedel(2++) nagyon durva.. Nightmare act2 óta megyek így.. A hydra helyet van más néha..
Jelenleg inferno act1-ben vagyok és ott is életképes(35k life, 14k dps, 5,9k armor, 600+ life reg/s, 2.16-os Attack speed).
-
szőröscica
addikt
válasz
frame>24 #22395 üzenetére
A kettes gombra értettem. Az Arcane orb nem a Blizzard helyett választható.
Nekem még mindig a Blizzard vált be legjobban. A Hydrák nagyon gyengék, a meteor lassú, a twister meg imádja kikerülni a mobokat, sosem arra megy, amerre kéne.
A blizzardnak annyi előnye van, ha futnom kell, akkor magam elé castolgatom, és belefutva sebződnek, meg lassulnak az életemre törő úriemberek.
Most nightmare act2-ben vagyok, trashen: frost nova a kill esetén újrafagyasztó rúnával, blizzard a lassító rúnával, magic weapon a +15%-ra növelő rúnával, és az archon az átváltozáskor robbanó rúnával. Bal egérgombon magic missiles van a plusz sebzést adó rúnával, jobb gombon meg az orb szintén a plusz sebzésessel.
Boss fighton annyiban módosítok, hogy a frost nova helyett diamond skint rakok be, arcane orb helyett meg ray of frostot a fokozatosan sebzést növelő rúnával.
-
Djuree
félisten
válasz
frame>24 #22310 üzenetére
a dóm az beszarás milyen szép, elcsöppentem
köcsög nigró olyan gyorsan rámrakta a szalagot, fotózás közben!, nem tudtam elmenekülni, erre kér adományt for africa (na persze afrikának mi) ok, fél euró, erre azt mondja adjak 2 eurót, mondom nincs, erre jön utánam, meg mondja a hülyeségét, adtam neki, mert már idegesített. havertől 10 eurót szedtek elmennyit lehúznak ezek 1 nap, 1000 eurót?
-
Ilsyde
őstag
válasz
frame>24 #22145 üzenetére
Hellen vasaroltam be en is mert eleg sokat haltam championoktol es nagyon lassan haladtam. Viszont 60-as szint alatt nem erdemes, sot nem is szabad penzt kolteni - csak fegyverre -, addig valahogy fel kell vergodnod magad. Akar visszamehetsz nightmare-re is, ha ott neked konnyebb.
Amint megutod a 60-at, vasarolj be infernos cuccokbol es kesz. Nekem peldaul eleg volt 3-400k hogy lecsereljek mindent, beleertve a fegyvert. Nem muszaj mindenbol sargat venni, kek cuccok sokkal olcsobbak es majdnem ugyanolyan jok.
Sajnos ez egy ilyen jatek, minden attol fugg hogy milyen felszerelesed van.
-
DopeBob
addikt
válasz
frame>24 #22145 üzenetére
Azért ez nem teljesen így van. Én most lvl57-en nyomom hell actII-t, van olyan cucc rajtam ami még lvl20-as rare. Egy pár talált és a fegyveren kívül még 2 AH-s cucc.
Fegyón kívül semmi nincs lvl50 felett, de a nagyrészük a 30-45-ös sávba esik, és nincs igazából problémám.
Milyen skilleket használsz? Nekem több védekező is van, Frost Nova, Diamond Skin illetve Energy Armor.
Aktív témák
Hirdetés
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest