- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
83k dps sharpshooterrel vagy anélkül? ha sharpshooterrel ennyi, tetejében resisted és movement speeded sincs, akkor menj publicba ölni. sharpshooter nélkül ilyen statokkal kb omglulzn00b felkiáltással kéne végigmenned rajta megfelelő beállítással.
én sharpshooter nélkül egy defenzív builddal megyek: még 1.0.3 alatt amikor először öltem kb 6-8mes setuppal (ebből olyan -1met jelen áron kb le is lehetne vonni), akkor vért izzadtam vele. próbáltam 43k dam 32k life, 37k dam 37k life és 30k dam 40k life körüli cuccokkal is, 250-350es resistekkel, nem volt jó. probléma az, hogy nagyon lassan öltem. első két fázis még valamennyire laza, node a harmadik fázisban gyakorlatilag vagy minden csapás 1hit és még úgy is elég hosszú a csata, vagy 2 csapást ki lehet bírni és nagyon hosszan kell gyepálni. mentem publicba.
namost, pár napja visszamentem a bad breath achievmentért (1.0.4), immár kiforrottabb cuccban: ~78k dps (sharpshooter nélkül, azzal 130-135k lenne de nem használok), 33k life, 300körüli resistek. az achievmenttel gazdagabban jöttem el (dodge breath infernon kellett, de mással se talált el). pedig se +discipline cuccom, se nat setem. csak éppen annyi damom volt, hogy három lehelletnyi időn belül már feküdt a harmadik fázisban (elemental arrow + lgt jó a harmadikra szvsz, de elvileg dpsben van jobb).
ami még jól jön, az a 19%os movement speed, innas pants/hammers jammers segít, esetleg lacuni bracers bár az vagy egyébként crap, vagy drága. vagy tyraels se rossz, de alapvetően egy jó dexvitallres3sock páncél jobb, movement cap meg 25%.
vault +tumble és smokescreen hosszabb idővel kell, lehelletnél pedig azonnal kell nyomni, ugyanis néha mire az animáció hozzádér már rég besebzett. az ütéseit egyébként lehet dodgeolni.
-
Cyberbeni
addikt
nekem 458 óra 54 perc alatt elég sok legendary hullott (US szerveres időt nem számoltam bele), szóval a hiba nálad lehet (0mf, vagy túl sokáig tartanak az elitek)
@KicsiPaszuj: Te mikor ölted meg Infernó Diablót, mennyi időt játszottál a játékkal és milyen karaktereid vannak?
-
-
dobolan
senior tag
Nekem a ias minuszolás nem gáz, mert nem arra épült a bulidom (egy tárgyamban van 15%), de a javítási költség az nagyon tré így. Direkt olyan szettet válogattam össze, amivel 300% GF van, hogy legyen mindig aranyam, de így most ha a javításra elmegy majd a loot 50%a, az nem igazán motiváló dolog
-
Kobe
veterán
48asnál a marked for deathre rárakod a mortal enemy rúnát, 50esnél edig a vengeance t lecseréled sharpshooter passivera
A puncturing arrowot sokan nem szeretik mert nem elég látványos alaplövés, ellenben többet ér mint a többi - 2x üti meg az ellenfelet, gyak 200% sebzés, a többi csak 130-150%ot ad.A Bola shot a volatile exlosives runával még jó lehet jobbgomra, bár az inkább tömegoszlató.
Nagyobb tömegek ellen inkább a ball lightningot az elemental arrowra, lassab ugyan, de minden ellenfelet ugyanúgy sebez, nincs range megadva hatótávra. Ha megkapod, cseréld le a neither tentaclesre
Btw sikerült megoldani az FPS gebaszt - dokumentumok mappa, diablo, ott a D3Prefs fileban átírod "HardwareClass" hez tartozó értéket 4-ről 1 re. Nálam emgint visszaugrott 50-60-ra, 28-30-ról
-
-
persil
nagyúr
Na ja...
Amúgy, ne legyen igazam, de normal-on megöltem már ezt a szemetet és vagy voltam olyan idióta, hogy nem vettem észre, vagy ki sem dobta a gemstone-t. De remélem csak az én figyelmetlenségem volt. Akkor még nem tudtam, hogy ez egyáltalán kellhet, szóval lehet csak nem vettem észre.
De ha nem dobja minden alkalommal az már igazán nagy szemétség lenne. -
Teszla_
senior tag
Nekem ami még nem tetszik, hogy a nyílt béta ment 1366x768 fullon 100fps-sel, a teljes játék már csak 80-nal, most, amikor a 3. act-ban tartok, már örülök, ha nem szaggat, de a max fps 50-55 körül alakul. Nem tudom mi változott (az én gépemben semmi, még driver szinten sem), de nehéz elképzelni, hogy a 3. act ennyire leterhelné a gépet.
-
warcat
veterán
Nem hiszem,hogy esélyes elpasszolni,amit lehet vele tenni az az,hogy beregeled egy üres battle.net accra, és onnantól kezdve oda is kaphatsz béta hozzáféréseket,nyilván akkor éri meg,ha érdekelnek a Blizzard játékok általában.Gameshopnál van futárköltség? nem nyálaztam át.
kexksz : szerintem az a probléma itt,hogy többször,több embernek megerősítették,hogy tartani fogják azt az árat,amin megrendelted.
Iponra leszek még kíváncsi,eddig mindig tartották az árat. -
Wolverine
félisten
Először kb. egy évvel a megjelenés után szokott árat engedni a Blizzard és akkor sem drasztikusan. A Steamnél megszokott akciókat kb. 3 évvel a megjelenés után szokták először bevetni, de akkor is csak valami extra alkalomból. Normális esetben igazán budget kategóriába sosem kerülnek a játékaik.
-
Archanon
őstag
"de ha adott esetben kiad az ember rá 15k-t, egy sima dobozosért, akkor már csak elvárná, hogy akkor játszon vele, amikor akar, nem amikor a szerverek is akarják..."
Természetesen, de azért nem árt egy kicsit toleránsabbnak lenni, és megvárni azt a pár napot, míg stabilizálnak. Bármilyen játéknál... Ha meg konstans bénáznának a szerverek hónapokon keresztül, akkor persze megérteném az aggályaid.
#Naveno: [link] - az a hd3000 kicsit talán aggasztó lehet nálad.
Persze nem vagyok biztos a teljesítményében...
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Archanon
őstag
Semmi sem garantálja, hogy megjelenéskor is ilyenek lesznek a szerverek. Valószínűleg addigra bőven stabilizálják, és ha mégis lesznek fennakadások, nehogy már az gátoljon meg a vételben, hogy nem tudsz azonnal játszani.
Megjelenés után meg elvileg szintúgy lesz starter edition, ami felér egy bétával... szóval ha a 3 nap alatt nem sikerülne továbbra sem belépned (amit kétlek, nekem is sikerült), nem kell föladni a reményt. Véglegesben biztos nem lesz ilyen...
________Ami a játékot illeti... e--ee-e-e-ez... direkt alig néztem róla videókat, meg nem olvasgattam túl sok infót, hogy minél újabb legyen. De egyszerűen nem bírok betelni vele. Pedig még New Tristram-on se jutottam túl.
Megmondom őszintén, én a grafikától féltem régebben is, hogy "WoW-os lesz". Így élőben valahogy mégsem ez jön át... persze, lehetne csilivili, hiperrészletes, meg élethű, de nekem kifejezetten bejön ez a festményszerű környezet. A karaktereken látszik azért, hogy csöppet idejétmúlt a grafika - bár kicsiben egáltalán nem azt figyelem, plusz mozgás közben szinte észrevehetetlen -, de legalább a legtöbb gépen szépen el fog futni.
Az a zene... azok a hangok... az a hangulat... nem néma a karakterem! No meg egyelőre nekem nagyon "szép darkos" az egész, pedig én is sírtam korábban miatta.
Azért egyszer ki fogom úgy is próbálni, hogy kicsit állítgatok a színeken.. de egyelőre tökéletes az élmény + Diablo hangulat.
Jah, és a hapsi demon hunternek ez a görnyedt futás városban...
Igazi sunyi dög, tiszta necro.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest