- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
bgufo
csendes tag
válasz
WayneGace #36259 üzenetére
Tudom hogy szarok a cuccaim, a legdrágább pont a helm of command ami 3millió volt. A cuccaim összértéke nem éri el a 20 milliót de lehet a 10et se nagyon.
Nincs se időm se szerencsém hogy több pénzem legyen. Act 2-re ez elég aztán majd lesz valami. És nem azt mondtam hogy nem üthető monkkal Ghom hanem azt próbálom megértetni itt bizonyos emberekkel hogy a "csak life on hit kell ghomhoz" egy oltári nagy baromság ha nem barbárról van szó.
-
DjDanee87
addikt
válasz
WayneGace #35777 üzenetére
Kivéve ha van crit hit damage
azt veszik kisebb DPSel ismondjuk ez gold AH, én nem RMAHzok, azt nem tudom ott mi megy.
-
Peat;)
veterán
válasz
WayneGace #32943 üzenetére
Én egyszerűen nem értem a blizzardot. Az entropia universe szintén valódi pénzes, usd dollár alapú játék, blizzard mellett elbújhat méretben.Ha ott ilyen történt akkor egyszerűen minden mentve van a szerveren, visszakeresik, chat látják hogy nem fizetett, bumm bann, tárgy vissza eladónak. Pedig ott is van aukció(és mennyivel jobb) jó kis jutalékkal,tehát mondhatnák azt hogy miért nem azt használtad. No comment. Blizzard egy jó lenyúlós banda lett ahol a minőség is zuhan, ha már bevezették ezt a pénzes dolgot ami vonzza a csalókat legalább másolták volna le egy sok éve jól működő rendszer alapjait.
-
Ptech
addikt
válasz
A másik amire figyelni kell, hogy ha idegennel tradelsz így, hogy sosem áthúzással rakni a cuccot az ablakba, hanem jobb klikkel. Ha ő addig bezárja az ablakot, amíg te húzod, akkor szintén leesik a cucc.
Mumee: afaik ha bármilyen digitális dolgot veszel paypalon keresztül, akkor nem szipkázhatod vissza a zsetont. Lehet, hogy Blizz figyeli a nagyon nagy forgalmat az AH-ban..
-
Djuree
félisten
-
persil
nagyúr
válasz
Ezt igazából egy fél kilobyte-os patch-el meg lehetne oldani, hogy amikor földre dobsz egy rare, vagy jobb tárgyat, akkor rákérdez, hogy biztos ezt akarod-e. Mint a kovácsnál salvage-elés közben.
Bár ilyesminek alapból benne kéne lenni, hogy a figyelmetlen, esetleg naív játékosokat ne tudják behúzni az ilyen buzik.
-
killerjohn
addikt
válasz
WayneGace #31977 üzenetére
trükk? semmi trükk. neki volt 21M-es planje, nekem meg még nem
kíváncsi voltam, miket craftol, és volt szíves nekem lecraftolni 2x10 kesztyűt...
Nordic és D1Rect: a botolás messze nem a legnagyobb probléma... 4-6M user mellett a botokból a piacra ömlő gold alig kimutatható. A gond ott van, hogy a fél bnet flipekre hajt, a másik fele unja a játékot, és a 0.01% aki eddig inferno act3/4-ben farmolt az értékes cuccok után, most el van keseredve, és megsemmisülve, mert az 1.0.3 óta nem esik semmi sem. Ráadásul ott van a GAH ahol a sok kisdiák megveszi apu kreditkártyájával a cuccokat, és megy a business - és emiatt a gold AH-ból eltűntek a jó cuccok. Emiatt minden egyre drágább és drágább és drágább. Nagyon nem a botok miatt van. Amiket egyébként blizzard kb 1 munkanap ráfordítással tudja banolni. Én aztán már csak tudom
De tényleg, mindet. Injektálósoktól kezdve az autoit botokon keresztül mindent. Elárulom neked a legősibb trükküt, a botok szent grálját: virtuális gépben futtatod a Diablót, és a virtuális gépen KÍVÜL fut az autoit, ami szimulálja az egeret, billentyűzetet. Belül csak egy proxy memory reader fut, ami a külső autoitnek gyűjti a D3 memóriájából az információkat. Így nem kell OCR meg semmi extra. Nos, detektálható. Simán, annó csináltam rá kódot. Érdekes, vajon Wardenben miért nincs? Azért mert letojják magasról
-
Neptunfű
tag
válasz
WayneGace #31982 üzenetére
A trükk: "Ürítsd ki a stash-ed és csak a BlackMushroomot pakold be. A karakteredről vegyél le minden ruhát, csak 2 gyűrű és egy amulett maradjon, mind 6%-6%-6% MFel.Ezzel megkapod a Devil inside acsit. Craftoltass le 9-et ugyanazzal a recepttel, majd add a kovácsnak a gombát és miután megette, pontosan 666 másodperc múlva craftold le a 10. tárgyat.
A hatás leírhatatlan,
minden másra ott van a MC.... -
maross
nagyúr
válasz
WayneGace #31733 üzenetére
"Sokan visznek oda mindent " <- ez is csak dragitja a goldah-t, az elso loketet pontosan ez adta meg, utana az egyre szarabb loot, es elfogytak a jo cuccok, most meg mar mindenki ra van izgulva, hogy neki mar harom napja nem jutott semmi uj, es toljak fel az arakat.
-
mcwolf79
veterán
válasz
WayneGace #31249 üzenetére
Kipróbáltam az általad összeállított skilleket, és hát azt kell mondjam. KÖSZI TESÓ
Mióta azt használom, jelentősen javult a hatékonyságom a elit és champ group-ok ellen. Erre az ijesztgetős cuccra először azt mondtam, hogy marhaság, de így ebben az összeállításban nagyon hasznos. Mondjuk a spirit walk-ra is azt mondtam előszörr.
Szal THX -
mikromanus
veterán
válasz
WayneGace #31244 üzenetére
LoH vagy life regen hasznos, de Act 2-n nem feltétlen szükséges. A javasolt kombóban a resist kevés a DPS sok(ami nem baj). Simán padlórólkelős az első szikránál amit az arcodba kapsz vagy Fallen shamannal. Persze nem játszhatatlan, de kényelmesebb a több resist. A dam rovására is.
Nekem most warcry után 650 LoH/ 950-1100 resists/ 34,5k HP/18,5k DPS/ 10-11k armor
EZ már jó act 3-ra is. Act 4-re is jó lehet, csak néhol ott azért elhullok. A fentiek elegek rá, az ember (én) nem mindig -
mikromanus
veterán
válasz
WayneGace #31207 üzenetére
Aha, akkor itt bököm el. Igaz soloban. Csak akkor futok ha mar baj van. Pl horde-arcane-pison-vortex elite pack körbepakol lézerágyúkkal. Azért a 7-8 már aggasztó tud lenni. Ez alatt csak akkor futok ha nincs elég ágyutöltelék a revenge full life visszatöltésre + ha vészesen kezd fogyni az élet.
(#31211) LucifeI2
A többi is el tud futni, scak hamarabb kell kezdenie. Amikor már az inukat rágcsálják akkro már mindegy -
mikromanus
veterán
válasz
WayneGace #31197 üzenetére
Ja. De ha partyban mennek akkor nem az az elv, hogy: ha a barbár fut, akkor mindenki fut?
Amúgy sem megoldás a megfutamodás. Azzal nem fogsz ölni. Talán a csapatban a társaid megoldják, de a barbárnak épp az a szerepe, hogy vele törődjön az ellen és ne a zyenge husikat csócsálja hátul. Ehhez meg életben kell maradni. Arra meg önmagában a cucc kevés. Én csak tudom. Szerintem jobb cumom van mint pár kétes alaknak akik streamelnek mégis többet halok mint ők -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Jahogy...azt hittem solo-ról beszélsz. Viszont partyban, ha elfutsz a mob elől, akkor simán lerusholják a ranged karikat, ergó nem lesz senki aki lőjjön.
meg amúgy is a monk mennyivel bonyolultabb? Ugyan azt csinálod, csak más skillekkel? A ranged karik? Kite, majd lősz, majd újra kite, ha nem jön össze meg fekszel. Egyik karakterrel se kell gondolkodni, csak sorban elsütni a skilleket, megfelelő időben.
vhunor: Nem kell annyi. 12k dps-el simán letoltam az enrage előtt, biztos nem kellett sok hozzá, hogy ne sikerüljön, de nem ez a lényeg. Két WotB után el is feküdt.
-
maross
nagyúr
válasz
Barbar for president!
szerk: haver WD most ert 60-ra, szombaton lesz tapolasi procedura, 100k-s cuccokat vadaszunk, mekkora dps-re lehet szamitani a vegen? mert most ez a 11k eleg sovanykanak tunik
. 290allres, 33khp, 2k armor (
). Tobbi statnal mi szamit jonak, hol erdemes behuzni a feket, es inkabb dps-t tolni?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
WayneGace #31170 üzenetére
"LoH és kész a barbár. Gondolkozni se kell túl sokat játék közben, ha lemegy a hp-d kicsit arrébb mész és kész."
Azért ez nem egészen ilyen, legalább hülyeséget ne írj...Ahhoz, hogy a loh-ból életet kapj, pont hogy nem lehet elszaladni, hanem ütni kell.
A life reg meg kevés olyan esetben amikor 4-5k-t beléd vágnak az elit csapatok.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
WayneGace #29364 üzenetére
No igen, az már igencsak durva...Az ember csak-csak elnézi act 1 infernon, még egy kicsit act2-ben is, de hogy már a 3-ban meg a 4-ben is, az már kicsit felháborító. Szerintem nincs is rendesen belőve a drop, hanem úgymond "átcopyzták" a hell drop-rate-jét infernora, oszt csókolom. nem hiszem, hogy be lett állítva rendesen az infernos drop, max adtak pár tizedszázalékot a lvl60-63-64-es cuccoknak.
Még jó hogy nem is érdekel az act3(nemhogy az act4) a barbárral, mivel úgyis agyoncsapnak.
-
warcat
veterán
válasz
WayneGace #27888 üzenetére
Olvstam, semmi bizonyíték nincs,csak elkezdte valaki a topikot,igen van aukció cancel, Ázsiában találtak módszert a dupeolásra arany meg cuccok terén is,kapnak egy rollbacket.
Ez mind ki is van hírezve,de aukcióból pénzgyártásra nem láttam semmit.Csak trollőostok vannak SS nélkül,lásd itt a 2 milliárd aranyam. -
warcat
veterán
válasz
WayneGace #27879 üzenetére
Miért kell itt is a hülyeséget terjeszteni..
Nem volt semmiféle free ah gold euban meg Amerikában,csak az aukciót lehet levenni vele.Ha lett volna ilyen,gondolod lenne akárcsak egy db 1300+ os crossbow például ahban még?
Ami drágulást látsz az meg eléggé nyilvánvalóan az RMAHra rákészülés jele,egyrészt ha goldot adsz csak el simán, hatalmas a cut belőle,tárgy esetén sokkal jobb a helyzet,másrészt meg be lett jelentve az is,hogy nem biztos,hogy engedélyezik az arany eladását egyből,csak a tárgyakét,aki ki akarja váltani a pénzét,az kerít pár jól eladható cuccot. -
Wolverine
félisten
válasz
WayneGace #27841 üzenetére
Egy ilyen bejelentést mindig ellenőriznek a supportnál is.
#27845: ha új bot jön, akkor megint reportolni kell, ilyen egyszerű. Csak épp ezrével vannak, ezért mindenképpen beléjük fogsz botlani, hiába van a chat lekorlátozva, ami miatt nem látsz 100-nél több embert egyszerre.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
WayneGace #27069 üzenetére
Errol van szo. mar meg is van a gyogyir a 250 eura. amugy szerintem jo oka van ennek a hatarnak. Nem akarjak, hogy az adohivatalok raszalljanak a dologra. Az online pokert is folyamatosan szopatjak emiatt. Akar penzmosasra is lehet hasznalni egy online rendszert, lenyomozni meg borzaszto nehez.
-
Gorneck
legenda
válasz
WayneGace #26642 üzenetére
Attól még, hogy ad + manat és van 10-12/sec mana regen rajta (akár 2-3szor is) nem vagy kisegíteve, ezek a cuccok általában kalap szarok...ezért kell tolni a bbv-t...annak viszont nem lenne baj, ha a cdje nem lenne annyi amennyi...
Viszont 20sec alatt lehet azért rendesen gyalulni, persze ehhez kell a sebzés...A kétkezest most nem nagyon értem...1000-1100as 1kezesek vannak, mojo-ból én láttam olyat ami 400+ damaget adott. Ez kevés egy kétkezeshez képest?
Én wdvel tolom és általában coop-ba...és nem érzem, hogy csak kolonc lennék egy lesajnált szar karival...igaz itt mindenki infernoról beszél, de az még odébb, viszont az is coopba fog menni...
-
ooooobi
senior tag
válasz
WayneGace #26642 üzenetére
jelenleg ezt hasznälom, igy viszonylag van elég manäm persze halok én is rendesen, mondjuk csakact1ben vagyok nem sokkal SK utän, meg most pihenésképpen elkezdtem egy HC barbärt
-
Jazz
veterán
válasz
WayneGace #25871 üzenetére
- A titkos pályára a meglehet venni kompletten a botot, vagy neked kell öszerakni?
- Van 3 féle mushrom-om. Honnan tudom hogy melyik a hell melyik az inferno?
- Valami jó linket-leírást tud erről adni valaki? (kósza g-találtak nekem is meg voltak)
- Potion-t lehet gyártani valahogy, vagy csak venni?
- Van alaki aki 1000+ life/hit -el rohangszáik wizán? Mi a tapasztalata? Játszható? vagy nagyon korlátoz hogy jóformán csak a magic missile-re vagy hagyatkozva? (ahhoz meg egy helyben kell állni, infernon nem a legszerencsésebb).
Blizzardal próbálta valaki? (1%) Van értelme? -
frame>24
addikt
válasz
WayneGace #25744 üzenetére
Az ilyen pici % bonusoknál a lényeg, hogy több tárgyból jön össze az értelmes érték.
Vicces lenne, hogy van 3 cuccod egyenként 20% redukcióval, aztán kész is félisten kari.
Azé' ezt nem lehet, 3-4 cuccból összejön 15-20% (nekem 5%-os van), akkor 60k-ból már levesz 12k-t, ami azért számít. Ugyanez vonatkozik pl. a crit. hit chance-re, nekem most van 24,5% - átlagban minden 4. találat kap egy + 180% bónuszt (jelenlegi cuccokkal). -
persil
nagyúr
válasz
WayneGace #25744 üzenetére
A monk healing mantrája eddig aktiválás után 3 mp-ig kétszer annyit töltött hp-t, azt nagyon jól lehetett használni szorult helyzetben.
Na, most ezt kivették és helyette 3mp-ig körém rak egy pajzsot, ami 900 sebzést felfog... 30k hp-m van... 900-at fog fel... LOL!Szóval, DE, néhány skillnél/statnál mellényúltak
#25745 sto1911
Azért az 59k hp annyira nem gyakori, sokkal inkább a 30-40 ott meg végképp mindegy, hogy 59ezer, vagy 60 ezer sebzés. Én is úgy gondolom, hogy spec annak a 3%-nak semmi értelme, csak az értékes stat helyet fogja a tárgyon.Xp cap növelés mondjuk tök jó lenne
-
D4v3
őstag
-
mikromanus
veterán
válasz
WayneGace #25597 üzenetére
A barbár nagyon jó és élvezetes kari, csak ahogy látom elég cuccfüggő. Jó fegyver és jó armor aztán lehet zúzni erőbül jó sokáig. Hellen már sajna kell resist is meg pár jobb item is hasznos (legalábbis nekem kellett). Inferno Act1 könnyebbnek tűnt nekem mint hell act 4 utolsó questjei. Az ellen nagyobbat sebez, de gondot csak az elitek okoznak ha figyelsz. Act 2 infernon. No igen. Első pár lépés a sivatagban igazi élmény.
-
maross
nagyúr
válasz
WayneGace #25261 üzenetére
En is vettem ah-bol emiatt,nekem nem ugy tunt mintha plusz lenne. Egyeduli amit talaltam es nem volt benne a dpsben, a +critical damage, mert ezt ugye nem lehet beleirni, mert a crit chance-edtol fugg.
mas: csak en vagyok ilyen meleg, hogy vettem +10 str, +10attack speed, +10 damage, +1 chance to crit stb gyuruket, es osszehasonlitottam melyik mennyi daamget ad?
. Jo tudni mit miert aldozol fel, nagyon idegesito, hogy ah-bol nem lehet megvetel elott "rarakni" a karakteredre a fegyvert, es igy nem tudod pontosan mennyit jelent. Amig ezt nem orvosoljak, addig ott a stashben a sok kis 500 gold erteku gyuru
. En karakteremnel ez jott ki:
10 str +105dam
1%crit +185dam
10%crit damage +185dam
1%attack speed na erre nem emlekszem, asszem 195dam
4-8 gyuru (atlag+6 damage) 195damcsak erdekesseg, nyilvan teljesen egyenfuggo, crit szazalek erosen modositja, es inkabb csak aranyaiban erdemes nezni.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- NIOH
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest