- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Kicsit hibrid a builded, egyrészt a cm csak a diamond skin miatt van benn, de ez nem igazi tank build (cm/ww), hanem részben kiteolós is. Az armor és all res alapján is lehetnél tank, sőt a chc is megvan hozzá, talán kis hp kellene.
Most én 3 utat látok, amivel a3 hatékonyan farmolható:
-dps-re gyúrás - itt közepes védelmekkel olyan 70k dps már elég lehet, de persze minél több, annál jobb
-tank build - ehhez kb jó is cuccod, 1-2 dolgot kell csak cserélni
-kite build - gondolom most főleg ezt próbálgatod, ez is életképes, csak kicsit lassúFegyverből én az 1h + source kombót preferálom, ha dps-re mész, bár van 1-2 egész jó 2h legendary is, igaz azok brutál áron.
Ha tervezed, hogy csapatban is mész, akkor szerintem simán dps-re érdemes gyúrni, és ha meglesz a 70k, akkor már soloban is mehetsz valamilyen archon builddel.
-
Jazz
veterán
Biztos nerfelték infernora hogy ne műkdöjön.
Nézem a life on hit-et. Mi a f.om az a "tick"?? Most akkor lesz értelme blizzardra vagy nem? [link] 1%??? Ha összeszedek 1000life/hit-et, akkor 10life-ot fogok kapni ütésenként? Miért nem mindjárt 0.01%?? f.om ebbe a játékba már!!!
-
Ghoosty
őstag
"Persze mivel adott a lehetőség, él vele az ember, de így a drop közel se akkora izgalom: gyak. darálás megy, gold-farming, már alsó/közép-szinttől, szerintem a játékélmény -és a balansz- rovására."
Ez a mondatod számomra önellentmondás. Ha valakinek rontja a játékélményét, akkor mi a fenéért használja az AH-t?!
Ahogy a hozzászólásokat olvasom, a játékosok 5-10%-a nem él az AH-val, csak talált és craftolt cuccokat használ.(#23989) mar_tin
Én csak droppból és craftból élek és tele vagyok strengthet és dexet adó cuccokkal és így sikerül elérnem mindent. Nem egy olyan cuccot találok, ami kb megegyezik azzal, amim van. Tehát nem szerencsém van és véletlen pont olyan esik. Elég sok cuccot raktam félre, meg AH-ba, mert Monknak, vagy DH-nak tökéletes lesz, de durván.
-
Bobrooney
senior tag
Am szerintem a 2 is jobb lett miután kijött a Lord of Destruction. /* Ez az én személyes véleményem */
Ismét spoiler legyek: Ugye nagyobb lett a láda, az invertory, charmok, talán a rúnák is akkor jöttek be (bár ezt nem tudom már).Nincs bajom a kiegekkel, sőt adjanak is ki hozzá. Szerintem nem sikerült rosszra a game, bár igazán sokan szidják. Meg hogy 15k HUF kb... A COD mennyi? És nem hiszem, hogy a Black Ops és a akár a MW2 között orbitális multiplayer különbségek lettek volna.
És neked van igazad, legyen 1-2 kieg mint évente 2 évente új game, szinte ugyanazzal a motorral (jobbesetben nem szénné moddolt Q3)
-
kovsol
titán
Fölös szerintem, te arra törekedj, hogy ne érjen hozzád senki, ott nem cirógatnak már a mobok, hanem összecsuklasz tőlük ha meglegyint. Tapasztalatból mondom amúgy. Act1 elit paklik is tudnak olyan szívatósak lenni, hogy néha már lehetetlennek tűnik a megölésük.
Nézzél fel inkább a diablo3 fórumra, tuti találsz valami hasznos topicot. [link] -
kovsol
titán
Ez valami közelharci wizzard? Vagy minek ez a sok HP
Én a helyedben inkább minél messzebb akarnék lenni a moboktól, majd valaki véletlen meghorzsol és összecsuklasz a wizzardoddal ne csodálkozzÉs amúgy se a HP kell a túléléshez, hanem armor és resist. Hellen a fél térképet letankoltam kb monkkal, pedig kevesebb HP -m volt, mint neked.
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest