- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
oxox
addikt
hat ja...nem sirok, de azert napi 6-8-10oraban baromi faraszto a jatek, es aztan az tenyleg ne mondja senki, hogy nem monoton a harmadik napon, es meg mindig kihivasokkal teljes...foleg olyan cuccban mint Anrdishnak van...gondolom ritka aki harmadik utesre meg talpon van....tehat, 3-4 ora run mondjuk, aztan leave, majd quest allitas esetleg, es ujra...
-
persil
nagyúr
Azért, mert valszeg agyonra túl van árazva a cucc és hatmillióan ugrottak rá, mint a cápák egyszerre.
Én tudtam venni pár cumót, de azok "normális" tárgyak voltak.
Amit alulárazottan találtam, azt én sem tudom megvenni, nekem is azt írja, hogy nagy az érdeklődés. Amúgy akkor van ilyen, amikor kissé szarakszik az ah. -
CoyoteStarrk
csendes tag
Csak "enyhén" erőltetett a lista. iPhone vs kő hasonlóságot érzek.
Takes longer than a few hours to beat. - 4-6 órás fps-eket jönnek manapság ki, nekem több mint 60 órám van a witch doctromban még sincs befejezve a játék, nem is rétem miről beszél.
Stable servers - 1-2 hét és ez rendben lesz.
Good music. - Fogalmam sincs mi baja a zenével.
Is actually difficult. - Könyörgöm mielőtt ilyet leír, nézzen már rá az inferno szintre. Jah, hogy neki "few hours" után véget ért, mert a normalon kívül nincs más, ami amúgy a Blizzard szerint a "tutorial".
Pay to win - Látszik, hogy köze nincs embernek ehhez a játékhoz, de tippem szerint talán még életképtelen is, olyan hülye... A pay to win azt jelenti, hogy megveszed a játékot, vagy a még nem is létező aukciós házzal van baja? (Ami, mint látszik tökéletesen működik ingame golddal is).
Már elnézést de aki ezt csinálta az egy óriási farok. Senkinek nem kötelező ezzel játszani vagy telepspamelni a szarságaival az internetet. A hivatalos fórumtól is néha falnak megyek annyi sok sírós topik van.Szerk.: a #20481-re ment volna válasznak.
-
Peddy789
őstag
Mivel már nem lehet csak úgy állítgatni az országot, pont a D3 miatt.
A support gombra klikkelve meg kell keresni az opciót hogy tudj nekik írni, ezt kicsit keresgélni kell, majd írni egy rövid szösszenetet hogy megakarod változtatni a címedet.
Csatolni kell egy képet a lakcímkártyáról meg a személyiről is.Én jelenleg ott tartok hogy csak a személyi képét küldtem el, erre visszaírtak hogy nincs rajta a cím.. ok, most elküldtem a lakcímkártyát is, remélem így oké lesz.
Valaki kérdezte mit számít: csak így tudod aktiválni a mobile alertset, mert nem lehet +36ot írni a számhoz, + szerintem a bankszámlaszám csatolás se lehetséges, hogy uk-ra van beállítva és megakarsz adni egy magyar számlaszámot. (És ugye ha eladsz valamit a rmah-ban, és nincs számlaszám scatolva, akkor örökre a blizzard rendszerben rekedt a pénz)
-
szepi79
őstag
fentebb linkelte valaki, honnan tudod leszedni a telepítőt. azonban telepíteni még nem lehet, majd csak május 15.én.
de még ha fel is tudnád telepiteni, a battle.net-es accountodhoz nem tudod hozzáadni a diablo3at a kód ismeretében sem.
de még ha hozzá is tudnád adni az accounthoz, akkor sem mennek még élesben a D3as szerverek, tehát játszani semmiképpen nem tudnál.
remélem, elég kielégítő válasz volt.
-
MegalodonS
őstag
A DH egy kicsit dolgos karakter,azert meg mindig elveztesebb a barbinal.Kicsit sokat kell vele tolatni,vagy oldalra elmozogni de amikor meg van a Vault na akkor kb utoljara utott vagy sebzett meg a mob.Caltrops + vault aztan kesz.Ra kell erezni,nekem is az lessz a kezdom imadom.Nagyon elvezetes jatszani vele.Ranged karakter,olyan mint a Hunter a wowban,messzirol dolgozik,majd meg ha meg lessz neki az egyebb nyalansagai,pet vagy a sentry akkor azert huzos lessz.Viszont tobb skillt igenyel mint a bari vagy a monk.
Ugy hivnam a DH az ''Unikum'' karakter
-
Mukorka
addikt
Szerintem közel full méret. Elvileg a motor sokat foglal, ezenkívül egy csomó dolog a Blizz szerverein van. Na majd kiderül, nem lényeges ez most
(#10545) Stauffenberg: Skyrimben nagyon sok ismétlődő modell és textúra volt s mindez rommá tömörítve ami sok grafikai bugot okozott.
-
AtHoS
nagyúr
hehe..erre ráhibáztál
Tegnap este mikor hazaértem "vidékről" nekiálltam olvasgatni az időközben keletkezett pár száz hsz-t és meglepődve tapasztaltam, hogy nyílt béta van a hétvégén.
Nem akartam kipróbálni a játékot béta állapotban, de ha már ennyire akarták, csak leszedtem (itt megjegyzem, hogy sokan írogattak 15+ GB menyiséget a bétára, de nálam valahogy 4,7 GB magasságában megrekedt). Nem volt 20 perc és már Wizard-dal nyomultam.
Keresztfiam (középsős óvodában) éppen itt lebzselt és érdeklődve nézte, hogyan aprítom a jó népet, míg le nem állították a szerók nagy részét tegnap este. Na itt alvó üzemmód következett.
Ma reggel fél 8 körül bepróbálkoztam ismét és gond nélkül tudtam is csatlakozni a szerverhez.
Kb háromnegyed 9-ig nyomultam a wizarddal, teljes térképet felfedezgetve, mikor keresztfiam ismét megjelent.Na ekkor kreáltam neki egy barbit (az eddigi hírekből kiindulva nehezen haló), így azzal állt neki játszani.
Mivel én léptem melóba 9 után, itt hagytam had gameljonfél 2 körül értem haza, mikor keresztfiam mondja, hogy szeretne varázslóval játszani (megtetszett neki, mikor engem figyelt). Sajnos nem tudtam átváltani a wizardra, mert ügyesen letörölte a játékból mindkét karaktert, ami le volt kreálva (ehhe, még nem tud olvasni, pláne nem angolul)
Kreáltam neki egy varázslót, és nekiállt azzal játszani. Én közben F1-et és mecset néztem.
Eljutott egészen a Skeleton King előttig, amikor csatlakozik egy templar, miután visszaszereztük neki a cuccait.Ha nem kell hazavinni, ki is tolja a bétát
Én nyomultam még a varázslójával. Mondhatom nem egy halós fajta. Feltoltam lvl13-ra és elraktam jó pár cuccot más típusú karikra. Néztem utána egy DH-t, amivel (ugye a wizard által összeszedett pár normálisabb cuccal) nagyon könnyen lehetett darálni. Ezzel már céltudatosan csak a küldetésre koncentráltam. lvl9-re értem a kinghez, ami a DH-nak sem jelentett kihívást.
A DH-t már nem sikerült fentebb lupolnom, mivel megint karbantartás van, így benéztem ide a fórumba
-
Mukorka
addikt
Nana.. 4 act-ból az elsőnek egy részén vagyunk. Semmi sem garantálja hogy később nem lesz nehezebb. Sokan panaszkodnak hogy könnyű de hát épp ezért lesz még 3 nehezebb szint. Néha itt is meg lehet halni, van ismerősöm akinek sikerült is
Azt se felejtsd el hogy dio2-ben teszem azt béna voltál kezdetben de már tudod hogy hogy kell játszani egy ilyen játékot és ezért könnyebbnek tűnik. -
persil
nagyúr
Nem tudom találkoztál-e olyan ellenféllel, akinek "waller" képessége van...
Lesznek itt fejfájások hellen, meg infernon minden karakterrel ne aggódj, lehet készíteni a saridont.
A pontosztogatást én is sajnáltam először, de mostanra teljesen megbékéltem a dologgal, elvégre ha belegondolsz a build meghatározza a stat pontjaidait is, szóval mondjuk két whirlwindes barbár a 2-ben is kb ugyanolyan volt azonos szinten, thát csak a rutiszerű kattintgatástól kíméltek meg azzal, hogy elosztják helyettünk, amit úgyis ugyanúgy csinálnánk.
Persze ettől még belefért volna, de pusztán e miatt nem veszít értékéből(számomra). -
Ilsyde
őstag
Ugy kellett volna megoldani hogy hasznalat kozben derulnek ki a rare cuccok tulajdonsagai. Peldaul hardcore barbarral felszednel egy kardot, utnel vele kettot hogy beazonositsd es kiirna a jatek hogy casts iron maiden on self. Aztan abban a pillanatban meg is halnal. Poen lenne.
-
Huma
addikt
Szerintem is felesleges az a fajta azonosítás ami a D2-ben van.
(#8947) Wolverine:
Nekem ez attól fog függni, hogy mikor telik be az inventory. Egy Horadric cube-szerűség pl ki tudja tolni ezt az időt.
Szóval nálam pl semmit sem számít, hogy tudom e azonosítani vagy sem a tárgyakat.De asszem már kissé túl lett ragozva a téma. Én spec örülök neki, hogy nem kell külön azonosítgatni a tárgyakat. Csak azt nem értettem, hogy miért van ez a félmegoldás a ritkább tárgyaknál. De ez az ajándék kicsomagolós elmélet elfogadhatónak tűnik.
-
Ha be lehet tenni AH-ba identify nélkül, akkor el lehet adni viszonylag magas áron, így a vevőt terheli az esetleges rossz stat problémája.
Anno Knight Onlineban (most már Kngiht Online World) lehetett nyerni ilyen ládikákat, amiben lehetett néhány nagyon rare cucc, illetve akár egy rakat gagyi is, mégis magát a ládát irdatlan összegekért vásárolták fel.
-
Huma
addikt
Nem kerül semmibe és a falun kívül is lehet azonosítani? Mert ha így van akkor tényleg semmi értelme.
Régebben se volt túl sok. Az elején még fizetned kellett érte, de aztán Cain ingyé azonosította. Viszont ha nem volt nálad azonosító tekercs akkor csak a faluban tudtad azonosíttatni.
Úgy lett volna jó, ha mondjuk a kovácsnál lehetne azonosítani és minél magasabb szintű a tárgy annál magasabb szintre kell hozzá fejleszteni a kovácsot. -
-conrad-
addikt
Egyrészt ott az izgalom, hogy vajon milyen item lesz? Ez is számít azért a játékélményben. Mászrészt a gambling, mikor majd felrakják AH-ba így, hogy nincs azonosítva. Tutira lesz ilyen is.
Mondjuk el tudnám képzelni, hogy egy bizonyos szint után kelljen valami plusz az azonosításhoz, mondjuk pl. a kovácsnál (vagy Cain-nél) kell hagyni 1-2 órára, amíg megvizsgálja vagy valami. (legalább megfogná az agyatlan farmolást) Az is jó lenne, hogy csak magas intelligenciával rendelkező karakter tudná azonosítani, bár ez meg nem megvalósítható, mert a barbár mainnal nem sok esély lenne rá. -
warcat
veterán
Már többször elmagyarázták.Szeretnék meghagyni azt az érzést,ami ahhoz hasonlítható,mint amikor kinyitsz egy becsomagolt ajándékot,látod,hogy valami jó cucc esett,felkapod a földről,de még nem tudod pontosan mi az.És én egyetértek,hasznos és jó.
Szerk.: +1 klikk, hehehe,perszenként lesz vagy 70-80,tényleg halálos a +1 5-10 percenként(ez is majd csak nehezebb fokozaton,normalon ritka a sárga)
-
-
Ilsyde
őstag
Ha igy haladunk akkor siman. Stacraft 2 megjelenesi datumanak bejelenteset a polcokra kerules elott harom honappal ejtettek meg, ennyi erovel a Diablo 3-nak is kell ~90 nap azaz aprilis kozepe elott nem lesz belole semmi.
Meg a WoW-osokat is illik elotte jol megfejni, ugyebar -
Működik az, csk néha megmakacsolja magát és nem hajlandó válaszolni...
Az előbbi videót is onnan néztem.
Azért jó, h bétásoknak -megjegyzem, iszonyat idétlen és igénytelen- Eastern Egg-eket tolnak be (már ha nem fake), mi szegény "out of beta"-sok meg csk várunk és várunk és .. kezdem unni...Kell a csudának már a beta, adják ki! Full lore-t akarok!
-
cszn
őstag
Hát elég durva.
Pár dolog ami nagyon tetszik:
Mythic Health Potion - Instantly restores 8000 (!) life. LOL
Scroll of Superior Reforging - Transmutes all properties of a single magic, rare, set or legendary item into an entirely new set of properties. This process permanently reduces the maximum durability of the item by 10% and cannot be used on items with required level 50 or above. Nagyon hasznos.
Crafting materials - ez meg azért, mert nincs túlbonyolítva. Úgyis elég szenvedés lesz a sok recepttel meg az artisanokkal. -
Alg
veterán
forrás, ahol kiderül hogy egyedi eset (írt valami blogot hogy 20 dolog amit megtenne béta-kulcsért, kék reagált, ő megtett néhányat, fényképpel dokumentálta, és most kapott bétát)
Closed béta startot be fogják jelenteni, kint lesz Bnet címlapon, nem egy random fórum topicból fogod megtudni
-
DeckardCain
senior tag
A Q&A kivül mindent megnéztem a hétvégén.
Nekem egy valamivel van nagy problémám. Harc során sok az effekt, kicsit túlzásnak érzem. Kinek mi a véleménye erről?A környezet nekem tetszik, főleg az első act.
Ez a kicsit ködös homályos néhol sötét környezet egész jó. Nyilván lesznek nem elég darkos részek is
Ami nagyon szépen sikerült szerintem még az a havas környék, ami fogalmam sincs hol lesz.Na de egy fontos infó.1000 Diablo 3 Beta key
-
Flash Gordon
senior tag
A dio 1-2 Kb 3-4 évig rajta volt a gépemen
, bár a hsz em Gergello nak szólt, ki szeretne látni egy dio3 graf. szintű gammát, ezért nem kimondottan a játszhatóságról beszéltem, inkább a grafikáról, a TQ ilyen és min. 2 éves. A battlenet tök más tészta, nem vitatom, hogy a multis rész tök szar a tq-ban, ha nem az lenne ez a dio3 végképp lehúzhatná a redőnyt, mert semmi innovatív dolgot nem tett le az asztalra... a kasztkombinálás ellenben baromira megdobja a kariépítést, ami egy ilyen játék fő eleme. Ez kifogástalan a tq-bqan, bikaerős és sokszínű karikombinációkkal lehet hentelni...ehhez képest visszalépés a sablonos 6 kaszt skillezősdi, ahol a végén full klónhadsereg fog rohangálni ugyaabban a cuccban ugyanazzal az 1-2 skillel tolva a játékot.
A full 3d manapság így 2008 táján alapvető követelmény, nem luxus -
Fuck3r
aktív tag
Crysist hw igényét D3-hoz hasonlítani, hááát... ég és föld a kettő...
Crysis más tészta...
Blizard játékokra jelemző a kiegyensúlyozottság, és Blizzard játékoknál nem a grafika az elsődleges szempont bár arra is súlyozottan odafigyelnek...
Blizzard sajtótájékoztató Diablo 3 hardwerigény:
"Gépigénye a korábbi Blizzard termékekhez igazodik: nem igényel majd high-end PC-t a harmadik rész futtatása."
Mint ahogy annó a Warcraft 1-2-3 sem vagy starcraft vagy Diablo 1-2 semA megjelenés 1,5-2 év pedig szép Blizzard szokás
Annó Diablo 2-nél is ennyi volt, és most is ez a jól bevált recept: SC2, LÍCS király... már lassan 1 éve bejelentették őket de még megjelenési időpont nem ismert... -
Wolverine
félisten
WotLK dátum még nincs. Én karácsonynál előbbre nem várom. SC2 dátum nincs, az se fog december előtt megjelenni szvsz.
Ráadásul a WoW folyamatos fejlesztést igényel, nem "kiadunk egy kieget és fél évig rá sem nézünk" stílusban kell azt elképzelni, hanem úgy, hogy folyamatosan csinálják 2004 novembere (a kiadás) óta a patcheket is hozzá, legyen szó akár bugfixről, akár új tartalomról. Ergo a WoW teamjéből kb. senki sem fog felszabadulni komolyabban.
szerk: a Blizzes stream előadásai: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest