Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
Tudom a Linuxot futtatni telepített pen drive-ról, anélkül, hogy az ssd-n lévő win sérülne? Honnan lehet felinstallálni egy pen drive-ra?
-
Benőke
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Ha ez az SSD volt benne gyárilag akkor okés, mert "sok" Phison vezérlőssel keveredtem olyan szituba hogy a DELL nem szerette. Latitude főleg.
Bios -t frissítetted amúgy? HA igen akkor előtte fagyott vagy nem? HA frissítetted és ez olyan amit visszafelé le lehet cserélni akkor meg kéne próbálni visszatérni egy korábbira. -
Dhampir
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Úgy tűnik, hogy a Hard Disk Sentinel Linux Változata szerint perfekt:
Hard Disk Sentinel for LINUX console 0.19c.9986 (c) 2021 info@hdsentinel.com
Start with -r [reportfile] to save data to report, -h for help
Examining hard disk configuration ...
HDD Device 0: /dev/nvme0
HDD Model ID : P0221 NVMe Phison 512GB
HDD Serial No: TW0RK2PJYSAPT3A42218
HDD Revision : 21020104
HDD Size : 488386 MB
Interface : NVMe
Temperature : 34 °C
Highest Temp.: 34 °C
Health : 97 %
Performance : 100 %
Power on time: 7 days, 2 hours
Est. lifetime: more than 1000 days
Total written: 5.42 TB
The status of the solid state disk is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found.
The health is determined by SSD specific S.M.A.R.T. attribute(s): Available Spare (Percent), Percentage Used
No actions needed. -
Dhampir
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Az Ubuntu Linux Lemezkezelőjének (gnome-disk-utility 46.0, UDisks 2.10.1 ((libudisks2 verzió: 2.10.1)) tesztje ezt mutatja, de ebből nem sokat tudok értelmezni:

-
Dhampir
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
A gyári van benne érintetlenül, vagyis ahogyan beszerelték, de utána kell néznem, hogy az pontosan milyen típusú.
Modell: P0221 NVMe Phison 512GB (21020104)
-
Dhampir
félisten
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Eddig csak akkor, ha egy időre otthagytam, akkor sem rendszeresen, de ma reggel már használat (írás) közben is lefagyott, ezelőtt ilyen még nem történt meg.
Igen, utána egyből bekapcsol. Nem éreztem forrónak. Nagyon jó csendes gép, amikor néha hangosabban működik is a venti, nem zavaró. A BIOS a legutóbbi, ami letölthető volt a korábbiakban; a 1.28.0 verzió. Driverek, amit az Ubuntu frissít, és minden klappol egyébként.
Ezt leszámítva nagyon megkedveltem a kis gépet, és ezt a problémát leszámítva szuperül működik, csak legutóbb éppen egy online vizsgám volt, még szerencse, hogy nem akkor fagyott le.
-
válasz
Dhampir
üzenetére
Mikor fagy, használat közben, vagy ha otthagyod egy időre?
Utána ha sikerül kikapcsolni, egyből bekapcsol?
Nem lesz extrém forró a gép?
Driverek és BIOS frissek?
Esetleg Linux alatt lehetne tesztelni, mert akkor bizonyosabb lenne az alaplap vagy esetleg memóriahiba.Sajnos szerintem kritikán aluli lett a Vostro és Inspiron gépek minősége

A Latitude is romlott, kopó billentyűk, borítások, gyakoribb USB-C port hibák
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Dell Vostro 3520
Ubuntu Linux 24.04Egyre gyakrabban fordul elő, hogy véletlenszerűen totál kifagy a gép. Ilyenkor semmi sem működik, csak a billentyűzet megvilágítás gomb, azt még be lehet és ki lehet kapcsolni, de például a Caps Lock már nem működik. Kikapcsolni is nehéz ekkor a notebookot, mert hosszan kell lenyomva tartani a ki és bekapcsoló gombot.
Az imént is lefagyott a gép, amíg ezeket a sorokat írtam, ilyen még nem történt.
Tegnap is körülbelül 10 percre magára hagytam a gépet, csak egy böngésző futott pár megnyitott lappal, és mire visszatértem, már semmire sem reagált a notebook.
Az Energiagazdálkodás beállításokban minden kikapcsolva, még a képernyő-elsötétítés is és ennek ellenére előfordul ez a fagyás. Az egér sem működik, a vezetékek kihúzgálása és visszadugása semmit sem változtat a gép állapotán.Amint látom, már júniusban is volt vele hasonló probléma: [link]
Lehet, hogy ezt hamarabb kellett volna elolvasnom: [link]
-
válasz
Dhampir
üzenetére
Köszi, néztem Linux Mint-en fenn is volt ez a fwupd CLI frontend, de nem talált újabb fw-t, ami fura mert a Latitude 5520-hoz nemrég három újat is talált. Sajna már a rendszert is verzióupgrade-elni kéne, de nem merem, mert hamar eléri a 100 celsiust a proci, az meg nem túl jó, ha lekapcsol upgrade közben.
-
Dhampir
félisten
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nekem már megtörtént legalább két hibátlan BIOS verzió upgrade Ubuntu Linuxon, Dell Vostro 3520 notebookkal. Van egy Firmware Updater is a rendszerhez adva, de frissítéskor magától lehúzta amit kellett, ha jól láttam, és azt követően újraindítani a gépet és várni a telepítésre, amint ez ilyenkor szokásos. Egyébként UEFI-ből is történhet a frissítés a Dell kiszolgálójához kapcsolódva.
-
Benőke
őstag
Szia. Elvileg a Bios ban a "Block Sleep" szabályozza az alvó módot.
Az "USB Wake Support" ban találod.
Ha be van kapcsolva akkor nincs alvás, ha ki van kapcsolva akkor van alvás.
Nézd meg hogy áll, kapcsold át. Kínlódtam az alvással, aztán kiderült hogy nem is alszik valójában, be volt kapcsolva. Kikapcsoltam és működik azóta. -
válasz
E300TD
üzenetére
No ez érdekes, amit írsz és egybevág a supportdell.com oldalon írtakkal is,
Frissítse a BIOS-t. Indítsa újra a számítógépet, és futtassa le újra a PSA diagnosztikát.
teszek egy próbát, hátha megúszom így ünnepek körül a javítási hercehurcát! Neked is köszi a helpet! Windowst nem ismerem, de megnézem Linuxon a BIOS upgrade-et.

Nekem is hasonló volt, windows-ban nem akart elindulni a venti, felmelegedett, majd kikapcs.User elmondása alapján ugyanez volt, csak Linuxon! Nyamvadt Facebook pillanatok alatt felhúzza a CPU-t 100 celsiusra. (ez a családon belüli notisupport nem a hosszú élet titka)

-
E300TD
tag
-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Sajna volt tippem rá, hogy a ventinek fizikailag nincs baja, de a venticserét gondoltam elsőre, meg aztán laikusként az volt, amire én is képes vagyok. Nem garis már, akkor marad a jó szaki vadászása, hardverhez nem értek, amit csavarhúzóval cserélni lehet, azt megoldom, de ennyi.Nincs tipped, hogy Pesten vagy e hóban akár Debrecenben is van-e megbízható PH-s jószaki?
Megnéztem a képen lévő adatokkal, kb azt írja, amit magamtól is gondoltam...diagnosztikát meg gondolom megcsinálta boot előtt.
Recommended action
Needs Attention.
The diagnostics indicate that you may be experiencing an issue with the system fan.Inspect the computer for clogged or obstructed air vents and clean the vents and fans for excess lint, dust or debris.
Please update BIOS. Restart your computer and rerun the PSA diagnostics.Vagy ez a PSA diagnostics ez nem ugyanaz, mint amit bekapcskor csinált?
Ha nem javul meg decemberben, adhatom oda a jóasszonynak a super Dell Latitude 5520-amat, 32giga RAM-mal Facebookozni meg filmezni...

-
Sziasztok!
Van egy kis gondom a Dell Latitude 7400 2in1 notinkkal, itt írtam az előzményt, tegnap hozzám került a noti, beraktam az új ventit(serial szám alapján vettem, jó a gépbe), de továbbra sem indul el, Linuxon néztem sensors paranccsal, a CPU felment 100 celsiusra, ilyenkor már közel maxon kéne pörögnie a ventinek.
Bekapcsoláskor ezt mutatja:

Segíthetnétek ebben, mi lehet a gondja a gépnek!? Köszi előre is!
-
moma
őstag
Sziasztok. Latitude 5520. Volt már egyszer korábban ez a problémám, hogy sleep alatt lefagy. Egy csomó küzdelem a supporttal oda vezetett, hogy fel kellett instellálni újra a wint, a delltől letölthető imageből és fogalmam sincs, hogy de az megoldotta.
Most megint ez van, annyi különbséggel, hogy csak akkor ha aksiról megy. És nagyon nem örülnék win újrarakásnak már megint :/ Gondolom valami frissítés cseszhette el. Van valami tippetek, hogy lehetne ezt rendbetenni?
szerk: közben elbizonytalanodtam kicsit, hogy tuti csak akkor csinálja e, ha nincs konnektorban. Majd tesztelem még.
-
pohár
félisten
válasz
Tsebacsi
üzenetére
van a kábel tövében egy gumis rész talán, ami alatt ott a csavar, ott bonthatók a dokkolók
de igen, gariban egyben cserélik, de szervizúton van/volt hozzá kábel/fan, meg maga a dokkoló is töltő nélkül, meg egyéb biszbaszok 

á, amúgy igazad van, a fan nem rendelhető külön, a cikkszám fent sincs TechDirectben... azt már mi nyomoztuk ki valahogy, és Kínából lerendeltük ezt a cikkszámot, ők árulták külön is legalább

-
-
Zyrius
aktív tag
Sziasztok, nem kifejezetten notebook téma de nem találtam jobb topikot.
Egy Dell WD19 dokkolóban szeretném kicserélni a ventilátort. Csapágyas a gyári. Tudtok esetleg ajánlani olyan webshopot vagy magyar szervizt, ahol be tudom szerezni az alkatrészt?
-
arcitec
addikt
válasz
azbest
üzenetére
Ebben is Realtek van, honnan töltötted le? Ja és apropó ha beépített hangszórók is működnek rendben, tehát akkor a beépített és a jack az a hangkártyáról megy, a többi meg
magukban az eszközökben van a dac? Mint BT, HDMI monitor, USB-C to jack(ebben van DAC azt már tudom) és amúgy minden BT hangeszközben is? -
azbest
félisten
válasz
arcitec
üzenetére
Pont azért kérdeztem rá, mert nem voltam benne biztos, hogy mit dugtál és hová

A hdmi, bt, type-c átalakítós hangok nem a laptop beépített hangkártyájából jönnek, hanem maguk működnek külön hangkártyaként, másik kimenetként. Azoknak a működése független attól, hogy a beépített hangkártya jól működik-e. Tehát attól, hogy a bt füles vagy a monitoron lévő jack-re dugott analóg füles működik, a beépített hangkártyával még bármi lehet, mert nem függenek össze.
Pár hónapja a nem dell notimnál jártam úgy, hogy amikro jack-es headsetes fülest akartam bedugni, akkor nem érzékelte a rajta lévő mikrofont, pedig előtte régebben működött. Valószínűleg valami windows update taccsravágta a driver azon részét. Uninstalláltam és újratelepítettem a drivert és megjavult (az enyémben relatek van).
-
válasz
arcitec
üzenetére
Kontakthibás lehet a csati szerintem, vagy pedig driverhibás. Esetleg egy pendrive-os linux-al ellenőrizném még, hogy ott is ezeket a jelenségeket produkálja-e. Ha igen, akkor tényleg alaplapot cseréltetnék benne, ha nem, akkor pedig valamilyen driverprobléma lehet a ludas.
-
arcitec
addikt
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Még egy érdekesség, ami nem is kicsi jelentőségű. Ha lecsatlakozom a fülest, akkor eltűnik a hang kimeneteknél a fülhallgató lehetőség, hiába dugom vissza. Ellenben, ha már bedugva indítom újra a gépet, ismét ott van és működik is. Na talán ez a lényeg a problémában. Ez mitől lehet?
-
arcitec
addikt
válasz
azbest
üzenetére
Már elnézést, de TE kérdezed mi nem működött? Hát mit tudom én! Ha visszaolvasol
hiába csatlakoztattam a fülhallgatót a jack aljzatra, nem szólalt meg. A windows sem érzékelte, hogy csatlakoztatva lett. Leírtam, hogy szólalt egyszer csak meg. A válaszod többi részét sem értem, miszerint megfelelő usb-c to jack átalakítóval nem lenne hang?
Ezt sem értem: "A hdmi, bluetooth, usb hangkártyához nincsen."
Hogyé, pedig ezek majd mind (első kettő) működnek. -
azbest
félisten
válasz
arcitec
üzenetére
De akkor mi nem működött?
A beépített hangkártyának a hangszóróhoz és a jack ajlzathoz van köze. A hdmi, bluetooth, usb hangkártyához nincsen.Olyan usb-c jack átalakító nem működik, ami olyan telefonhoz készült, ami analóg hangot ad ki a type-c aljzatából megfelelő átalakítóval. Más átalakítók lényegében usb hangkártyák, azok tudnak pécével is működni.
Vostroknál a cirrus logic fajták szoktak elhullani, két gépben kellett már alaplapot cseréltetni emiatt a flottánkból és most a gari lejártával egy harmadikból is kidöglött. Marad az usb és bt füles hozzá.
-
arcitec
addikt
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Heuréka. Csoda történt. A windows csodákra képes.
Újra lett indítva úgy, hogy csatlakoztatva volt a fejhallgató. Ééééééés működik.
Mondjuk nem értem, hogy miért nem ismerte fel eleddig. Pedig még a HDMI-n csatlakoztatott MSI MAG274QRF-QD-t is látta és onnan is működött. Bluetooth-ról is működött/működik minden eszköz/füles.
Pedig a bluetoot bootoláskor nem volt csatlakoztatva. A továbbiak a vallatáskor derülnek ki...
-
arcitec
addikt
Tudtok nekem ajánlani USB-C to Jack átalakítót megfelelő minőségben, ami működik is?
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok, van egy Dell laptopom, újraraktam a windowst feltelepült, és a kép elsötétül mikor már bejelentkezett, de csökkentett módban meg működik, vga driver nincs telepítve rá, windows 10et raktam rá. Dell inspiron 15 3308/sdppi/2014
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Centerpines töltő kell neki a megfelelő teljesítménnyel (szerintem annak legalább 90w), különben 800Mhznél nem lesz gyorsabb, volt ilyen gép nálam is. Használtan lehet lesz gyári töltő olcsóbban.
-
Sziasztok! Win11 24H2 mehet-e a laptopra (frissítés)? Korábban általánosságban is olvastam hibákat, de Dell-nél külön írtak valami extra finomságról. 7490 egyébként a gép. Tapasztalatok? Köszönöm!
-
Sziasztok!
Hoztak nekem egy régebbi Dell I7-6500U laptopot.
Kitört a tápcsatlakozó, de nem volt gyárilag sem nyákon, csak vezetéken lóg a csati és a műanyag tört el ami tartja.
A gyári töltő nincs meg. BIOS Hibaüzenet fogad emiatt, hogy nem ismeri fel. 19,5 helyett 19 voltos töltővel volt használva. Nem töltötte az akksit, szerintem emiatt mélymerült és meg is döglött.
A hibaüzenet azt is tartalmazza, hgoy a teljesítményt visszaveszi. Amiatt konkrétan 400MHz megy a proci állandóan, CPU-Z bench 90 pontot ad, az asztali gépem magonként 800-at
Van más megoldás, mint venni egy gyári töltőt és egy gyári akkut? És lehet még akkor sem lesz jó, ha mégis sérült valami a töltőcsatlakozónál.
Gyanítom a kettő együtt több lenne, mint a gép 20 ezres értéke. -
-
válasz
Nayrobii
üzenetére
Sajnos nem tapis: 13.3" FHD WVA (1920 x 1080) Anti-Glare Non-Touch, Camera & Microphone, WLAN Capable
Ez a Te géped: [link]
Jobbra a A termék műszaki adatainak megtekintése fület lenyitva látod sorban mik vannak a gépben/géphez gyárilag. -
Nayrobii
újonc
Segítséget szeretnék.
Adott egy Dell Latitude 7390 i7 notebook.
Ha jól tudom, akkor ez érintő kijelzős. De ezt nem sikerült rajta aktiválni. Abszolút nem reagál érintésre és már a létező összes Drivert letöltöttem és feltelepítettem a DELL-nek az oldaláról.
Van esetleg ötletetek,, hogy hogyan tudom ezt aktiválni? Esetleg valahol a BIOS ban?
Vagy lehet hogy az a gond hogy Windows 11 et tettem rá? (Valahol olvastam hogy csak Windows 10-et támogat) De tök jól Szuperál a 11. De érintő kijelző az nincs.Vagy nem érintőkijelzős a laptop a gép?
Köszi a választ
-
angyalpc2
aktív tag
Hello
Dell E6430s i5 8gb ram 1333-on mert az egyik modul csak 1333-as 1600 helyett, akku jó.
Win10 10.0.19041
Bios frissítés
Jelenleg A12 van rajta, cseppet régi A21-re kellene ugrani.
https://www.dell.com/support/home/en-mu/product-support/product/latitude-e6430s/drivers
https://www.dell.com/support/home/en-mu/drivers/driversdetails?driverid=34cg3&oscode=wt64a&productcode=latitude-e6430sTöbb helyen is olvastam már, hogy sehogy nem akarja az igazságot (nem én vagyok az első) [link] [link] [link]
2 mód van
- Win10 elindítod az exét feldobja mit mire updatelne.. újraindul.. és bebootol újra a win10 kihagyva a bios upgradet
(oké windows 10 hagyjuk)
opció második.. így már tuti működnie kell.
-Free Dos bootolható pendrive rufussal
Pendrive-ra kimásolva a 6430SA21.exe El is indul a progi...látszólag végig szalad a státusbár alul ...jön az újra indítás és betölt a freedos újra

Bios a régi.Ajánlják, hogy legyen kikapcsolva a bitlocker
Bitlocker be se volt kapcsolva, TPM se, Biosban is megnézve kikapcsolva
https://www.dell.com/support/kbdoc/de-de/000125409/how-to-enable-or-disable-bitlocker-with-tpm-in-windows?lang=en
[link]
Valakinek van ötlete?Esetleg 12-ről nem lehet 21-re, túl nagy a lépcső?
-
E300TD
tag
válasz
gaborbol
üzenetére
Bios-ban hibátlanul lefut a diag.
Proci 86 fokig felmegy, venti 7600-zal pörög. 4x egymás után lefut, semmi fagyás. Ugyan olyan meleg, mint amikor a win kifagy.
Megnéztem a win update-eket, várakozott pár funkció frissítés és Bios is:
Most megy, hideg, mint egy csapolt sör 
Nem igazán értem, egy hete jött rá a szokásos win frissítés és eddig ment rendesen .... -
E300TD
tag
válasz
plömplöm
üzenetére
Tegnap este levettem a hátlapot, a jelölt burkolat - gondolom a proci - és a ventinél a hőcső tűzforró volt, amikor kikapcsolt, burkolaton keresztül meleg. Visszahűlés, visszakapcsolás után 1 perc múlva ismét tűzforró és kikapcs. Venti meg sem mozdult. Hűtöttem külső ventivel, így lement a bios-ban a system check hiba nélkül. Ventit is bekapcsolta, de magától nem indul el. Most lehúztam az akku csatit mad vissza. Megy ugyanolyan használat mellett, a burkolat még csak nem is langyos .... venti meg se mozdul ...
-
plömplöm
őstag
válasz
E300TD
üzenetére
ott meleg a hátlap, ahol indul a hőcső a cpu-tól? azaz innen nézve a jobb felső részen?
ilyenkor a ventilátor meleget fúj ki? ha melegebb a hátlap, mint amit kifúj, akkor lehet, hogy a hőcsővel van baj, de lehet a cpu-hőcső hőátadással is valami, le kéne emelni óvatosan a hűtést és megnézni. -
E300TD
tag
Sziasztok,
DELL 7400 2in1.
Többször jártam úgy, hogy böngészés közben kikapcsol a gép. Bal oldalt a hátlap meleg, nem tűzforró, a kézmelegnél kicsit több. Két perc és vissza lehet kapcsolni (érezhetően lehűlt).
Gondolom ez valami túlmelegedési mizéria. Venti megy, hallani.
Egy éve lett cserélve alaplap (és kijelző is) ennyi idő alatt pasztázási gond lenne? -
totron
addikt
válasz
blueye
üzenetére
Eszközkezelő -> Eszköz eltávolítása -> Törölje az eszköz illesztőprogramját, marad: HD-kompatibilis egér (mouclass.sys, mouhid.sys). Win10 próbálja esetleg majd kitölteni a rendelkezésre álló teret, de mivel alapvetően is sikertelenek a frissítések, így esélyes, hogy érintetlen marad.
-
totron
addikt
Nahát, drivertelenítettem a touchpadot és megszűntek az őrültködések, lehetlenkedések. Eddig leginkább egy elszabadult absztrakt festményhez lehetett hasonlítani a produkciót, most meg precíz, használható, az előző állapothoz mindenképpen. A gesztusok így persze ugrottak. A Win10 rámutatás pontosságának javítása áldásfunkciót még mindig igényli, cserébe nem teljesen kompatibilis vele/szokni kell, mégis ez a legjobb ami a rendszer alatt elérhető. Picit még több van a hardverben talán, hány driver lelhető fel tipikusan? Kettőt találtam eddig.
Win7 alatt természetesebb kurzormozgatások voltak úgy általában, ezzel masinával még nem próbálva, de nem is fogom, nem haladunk visszafelé. -
salaipet
csendes tag
-
salaipet
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy 256GB MSATA, amit egy Latitude E6440 - ben a win 10-11 is simán feltelepül, de néhány perc múlva lefagy: csak a kikapcsolás segít...
Ugyanaz a gép 2,5 Satával, vagy HDD-ről bootolva kiválóan műxik.
Az MSATA rendben van, bár kicsit lassúcska, de semmi hibát nem ír a tesztprogram.
Ha nem róla bootolok, akkor rendben megy a laptop, amikor az MSATA-ra ír-olvas, az is megy, igaz, lassabban, mint ahogyan egy SSD-nek illene.
Kinek, milyen ötlete van? Mi lehet a gond? -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni tapasztalatok iránt.
Van nekem egy kb 5 éves dell 7400-as notim. Nagyon keveset használtam ezalatt önmagában akkuról, az esetek 95%-ban dokkolóra van dugva és kvázi asztali gépként használom. Legutóbb mégis akkuról akartam használni, aztán néztem, hogy furcsa az egész akkuszázalék kijelzése. Hiphop lement a százalék, majd 7%-on még ment vagy egy órát a gép. Gondolom el van kalibrálódva az akku. Aida progival kiolvasva ilyen 54% volt az elhasználódás. Csináltam egy teljes akkulemerítést, akku leszedését alaplapról és vissza, majd most naponta le akarom meríteni még párszor az akkut. Így visszajött a kapacitás egy része, most "csak" 42.4%-ot ír elhasználódásra.Az volna a kérdésem, hogy egy kb 5 éves akksinak kb mi a várható kapacitása, további merítésekkel, tudok esetleg még "növelni" a kapacitásán, vagy egy 40%-os kapacitáscsökkenés az kb reális lehet?
Köszönöm!
-
-
5leteseN
őstag
Ezt alapvetően a "kütyü" cserével vagy kihagyásával tudod tesztelni.
A rossz hír: az én laposom néhány beállítása és ebből adódó "viselkedése" is változott a múlt hónapban: Windows frissítés után! A frissítések sokszor visszaraknak levett, kikapcsolt szolgáltatásokat, el-/visszaállítanak beállításokat.Volt nálad Windows frissítés a változás körüli időpontban?
-
válasz
hotkar
üzenetére
Kiveheted az SSD-t, nem szükséges fizetős javítás esetén, hogy benne legyen (amúgy sem ha nem érintett a hibában).
Természetesen mindent lehet cserélni, fedlapot, LCD-t, Keretet, stb.
Esetedben, mivel az 5511-esnél ha jól látom Assy az egész LCD, így a kamera beépített (a mikrofon pedig a kamerába, mindig), így az is cserélődik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ügy tűnik jó lett. Az általad adott linkről letöltöttem a Realtek drivert, leszedte a régit,

Most megy, hideg, mint egy csapolt sör