- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
ubyegon2 #76717 üzenetére
És nagyon jól fejleszthető, nem véletlen van ebben is Quadro P4000-es videokártya, ami egy mobil GTX 1070-nek a megfelelője. WIFI kártyából Intel AX200-as van benne MiniPCIe formátumban.
Az M4700-ba is mehet Quadro M2000M, vagy picit erősebb megoldásnak Quadro M2200-as kártya is, meg persze ugyanaz a WIFI 6AX kártya, amit az M6800-asomba is raktam -
Francia91
veterán
válasz
ubyegon2 #76714 üzenetére
DELL Precision M6800-asom mai napig 0-24-es használatban, CAD/CAM, fotószerkesztés, játékra. Burkolat hibátlam, egyedül a csuklótámasz legfelső rétege kezd picit ragadós lenni,ami típushiba.
De összességében a gép tökéletes esztétikai és műszaki állapotban van. 2013-as a cucc
-
Dhampir
félisten
válasz
ubyegon2 #76707 üzenetére
Csupán leírtam egy felhasználói véleményt a szolid DELL Vostro 3520 notebookról. Használni kell ezeket a masinákat, arra valók. Gondos emberek úgyis vigyázni szoktak a dolgaikra, így a notira is.
Nekem sohasem volt EliteBookom, de mindig ámulva-bámulva olvastam róluk, magas minőségükről, a sok felhasználói dicséretet. A Laptopsystemtől való HP ProBook 6570b és ThinkPad T510 notebookokat is még mindig használjuk.
-
Dhampir
félisten
válasz
ubyegon2 #76689 üzenetére
Ha már az "üzleti noti minőség" is szóba került. A gépem egy Vostro 3520, és a korábbi váratlanul jelentkező lefagyások ellenére is (termikus gond?) még mindig működik, nem hullott szét, pedig Inspiron jellegű az egész (kivéve a billentyűzetvilágítást és az ujjlenyomat-olvasót).
-
lypen99
aktív tag
válasz
ubyegon2 #76701 üzenetére
Tényleg endelem az offot, jó pár napnyi választás után lett ez végül, mivel több típust is nézegettem ár/érték arányba amire rámondhattam volna az áment.
És hát itt jönnek képbe az igények ugyebár, nekem ez teljesíti az elvártakat és még többet is.
A külsőségek meg szubjektív röviden, ha használod nyílván kopni fog a touchpad és a billzeten is a betűknek is a festéke, tehát tök8.
Peace.
-
válasz
ubyegon2 #76319 üzenetére
A gyártói specifikációban jelezve van, hogy melyik USB-C portok alkalmasak a töltésre, tudtommal nem mindegyik, erre figyelni kell.
Esélyes hogy alaplap hibád van sajnos, ha garis a géped mindenképpen egy garanciális szervizt keress fel, ha pedig már lejárt, akkor kitárul a világ, és elég sok hazai független szerviz van, ahova lehet vinni a gépedet. Félek ha alaplaphiba, de a cég tud alkatrész szintű javítást, akkor meg lehet úszi 20-40k HUF-ból. Sacc/Kb. -
válasz
ubyegon2 #76304 üzenetére
Akkut vedd ki, ha van cmos elem azt is, majd bekapcs gombot nyomd be úgy hogy semmilyen táp nincs rajta. Utána mehet vissza a cmos elem, aztán csak a táp (akku még nem) és próbáld bekapcsolni. Ha megy, bootolj be aztán rendesen kapcsold ki, táp ki és mehet rá az akku, utána akkurol kapcsold be táp nélkül.
-
Dhampir
félisten
válasz
ubyegon2 #75984 üzenetére
Nekem már megtörtént legalább két hibátlan BIOS verzió upgrade Ubuntu Linuxon, Dell Vostro 3520 notebookkal. Van egy Firmware Updater is a rendszerhez adva, de frissítéskor magától lehúzta amit kellett, ha jól láttam, és azt követően újraindítani a gépet és várni a telepítésre, amint ez ilyenkor szokásos. Egyébként UEFI-ből is történhet a frissítés a Dell kiszolgálójához kapcsolódva.
-
E300TD
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest