- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
traktorgumi
aktív tag
ilyenem van de van hogy a jatszotéren kell dolgoznom
ahol nincs vezetekes net.
Szoval egy olyan stick kell nekem ami 4-5g sim kártyát berakom és gyors a net nem 20-30 mega.
A másik kérdésem hogy most cseréltem akumlátort és azt mondták a boltba hogy az a legjobb ha bedugva a töltö mert akkor pihen az aksiez tényleg igy van?nem az van hogy a litiumos aksinak az a jó hogy nincs maxra feltöltve?
-
kenwood
veterán
Koszi. Alkatresz van fillerekert. Viszont a cseres videok 30 percesek, ami azt jelenti, h aki eloszor csinalja, annak tobb ora. Jo esetben minden szalagkabel, csati tuleli a muveletet
Mivel az akksi is kuka, es csak 4gb ram van a 4th gen i3 mellett, igy a GTK hataran van a noti. Szerintem azt fogom javasolni a tulajnak, h engedjuk el a kezet. Ha valaki unatkozik, es megcsinalja maganak, az meg ki is adhatja. Ha fizetni kell erte, akkor nagyjabol annyit fog erni az egesz amikor kesz, mint amennyi a javitas volt.
-
Dhampir
félisten
Egyébként most kedvezőbb ára is van az Intel Core i5-1235U CPU-val szerelt modellnek, helyenként 8GB memóriával + 512 GB SSD-vel 180 000 Ft-ért is kapható, több 16 GB RAM + 512 GB SSD kombinációval 200 000 Ft-tól indul. Ebben az árban a MS Windows még nincs benne, de 220 000 Ft körül W11 Home-al már kapható 8GB RAM mellett, 230 000 Ft-tól van Windows 11 Pro is, ahol utóbbival olcsóbb, ott "nemzetközi billentyűzettel" kínálják.
-
Dhampir
félisten
A Dell Vostro 3520 még tart, legalábbis remélem, hogy sokáig bírja majd.
Ráadásul jó csendes kis gép az Intel Core i5-1235U procival.
Amin meglepődtem, hogy egész szép képet biztosít a benne lévő LG panel.
Az ujjlenyomat-olvasó is jól működik. A touchpad kellően érzékeny, jól használható.
Még csak DDR4 memóriával bír, de a 16GB ma már alap, néha lehetne több is, de bővíthető, nincsen leforrasztva. Belső tárhellyel is bővíthető még.
Akár egy Bluetooth hangszórót is szépen kezel, nem volt probléma. Az akksi üzemidő jóval hosszabb is lehetne, de bírt annyit amennyi kellett.
A felhasznált anyagok minősége nyilván lehetne minőségibb, tartósabb, de tisztában voltam a kompromisszumokkal.
-
gaborbol
őstag
Beszarok, es tenyleg …Precision alap 3480 -> latitude 5440. Latitude nem bootolt, nem toltott, lehuztam az aksit meg az elemet, visszanyomtam, egybol megy es kezdett is a firmware updattel
Tenyleg ugyan az az a cucc. Mi ertelme ennek? Meg a touchpad is ugyan olyan szar mind a ket gepen… -
Bogyó bá'
nagyúr
Köszi a választ!
Én is pont ezt a képet nézegettem, de reméltem, hogy az SSD és a lefogatója lejjebb esik, és elfér fölötte a HDD... De a magasságokat összeadva sem jön ki a matek: akkor marad az egyelőre 256-os SSD (ezzel fogom kapni), illetve majd át pakolom bele az e7270-emből az 512-es Samsung PM951-est, ez meg megy a kicsibe.... -
Bogyó bá'
nagyúr
Köszi, de azt hiszem, Aliról rendelek majd antennát - aztán lehet nem is a fedélbe építem, hanem éppen az akksi aljára ragasztom. Ezer forintból kijön a pár, szállítással együtt is.
Akkor nem kell gépet bontanom...
-
RosszQtya
csendes tag
nézegettem ebayt, de drágáb egy haszált alaplap, mint egy használt komplett gép...
a mai gépek, meg milla körül, örülhetsz, ha van benne 500GB SSD, nem hogy tárhely... de láttam talán acer laptopot, ami gémer 165hz kijelző 16GB ram ÉS 120GB SSD! No arra tegyél fel csak egy AOE3-t vagy BG3-at, a cyberpunkról már ne is beszéljünk... ha már gé,ernek árulják... -
SZATA
senior tag
-
-
Nem érek rá jegyeket nyitni mostanság, de valóban Fog gray-t ír a support az LCD fedlapra is. De a halálom, hogy sok inspironnál/vostronál is, hogy ha Assy az LCD, akkor bedobja a 220-as és a 300 nites kijelzőt is, aztán ha nincs a support oldalon részletezve, akkor legyél okos
-
-
Azért ez minden csak nem olcsó.
Az hogy kinek mi a raktárkészlet/beszerzési forrás, azzal meg nem tudok mit kezdeni.
az meg hivatalos dell szerviz vagytok, az ebben a formában nem jelent szerintem semmit. Nektek a garos termékeknél számít nem? Ha nem jól tudom, akkor bocsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest