- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
5leteseN
senior tag
Ezt alapvetően a "kütyü" cserével vagy kihagyásával tudod tesztelni.
A rossz hír: az én laposom néhány beállítása és ebből adódó "viselkedése" is változott a múlt hónapban: Windows frissítés után! A frissítések sokszor visszaraknak levett, kikapcsolt szolgáltatásokat, el-/visszaállítanak beállításokat.Volt nálad Windows frissítés a változás körüli időpontban?
-
Bozso68
őstag
Mysoft-tól vettem, 3 év gyártó által biztosított helyszíni garancia.
Az ára nem is változott negyed év alatt.
-
hhgygy
senior tag
-
Diák66
őstag
Alapbeállításon S0 Modern Standby aktív.... én átraktam S3-ba, így nincs alvás, de nem is akarja megfőzni magát. Valami gáz van vele, mert nem működik jól a windowsban az S0 ezen a gépen. Valami éber marad a proci meg lényegében passzív hűtést kap csak, mert a ventik nem forognak. Viszonylag gyorsan bekapcsol a gép, van elég izmos hozzá, bár a win meg csiga, kijelző lehajtásra nekem kikapcsol. Ha csak ott hagyom pár percre, órára, inkább maradjon bekapcsolva és kapcsolja ki a kijelzőt, minthogy megfőzze magát. Már harmadszor volt májkrofostos miatta a pelus..... remélem nem károsodott semmi.
-
Hát olyankor ha nem megy a venti, meg pl a héttértár visszajelző nem "pislog" aktívan, akkor elment aludni. De ilyenkor nem szabad melegnek lennie igen, legalábbis nem 50 foknak. Hibernálás ki van kapcsolva?
CMD futtatása rendszergazdiként, majd beírod, h powercfg.exe -h off
majd enter, majd exit és enter -
Dhampir
félisten
Lehetséges, hogy itt-ott akadnak eltérések, de néhány információmorzsa:
Alienware Command Center
Használati útmutatóA szoftver áttekintése, videó:
Alienware Command Center - Software Overview
Még több videó: [link]
-
luci@85
tag
-
luci@85
tag
igen ! mind kettő 3200 -as csak a gamer ram cl16 -os késleltetésű .
Gondoltam dobok egy kicsit a teljesítményen a gamek alatt.
De egyenlőre még nem sikerült beizzítani ! Most már nem adom el a kitet ,
várok valami bios-t vagy valami beállítást ami megoldaná a dolgot .
Nagyon szép meg nagyon jó az új bios felület csak szinte semmibe nem lehet
belnyúlni . Úgymint a ram beállítások sem elérhetőek sajnos.
-
brembo
aktív tag
Sajna úgy volt, ahogy gondoltam, számla nélkül csak a jelszó generáló oldal linkjét küldték, ami az én esetemben nem volt segítség. A mesterjelszót csak számla ellenében tudják kikérni a központtól. Viszont egy segítőkész fórumtárs talált egy fizetős megoldást, ahol aprópénzért megmondták 3 perc alatt.
-
luci@85
tag
Nálam olykor teljesen passzívba is leviszi a g15 ös laptopomat .
Hama titánium hűtő van alatta 20 sm -es 20 decibel hangos ventivel , szinte alig észrevehető a működése. Hőfokokat is szépen leviszi ,körülbelül 10 -15 fokkal normál szobahőmérséklet mellett . Élettartamot is meghosszabbítja illetve a teljesítményt is jobban leadja hűvösebben .
-
Diák66
őstag
A világítós billentyűzetet szépen magyarrá varázsolni szerintem közel lehetetlen kategória. A G Key nélküli valószínűleg mind fehér háttérvilágítású. RGB-s talán csak Angol kiosztással van. Matricát tehetsz rá, de a világítás akkor kuka. Ha valami átlátszóval próbálkozol, átüt az eredeti. Levakarni, csiszolni, majd átlátszóval valahogy leragasztani, valószínűleg csúnya maradna. Tehát ha nagyon magyart akarsz, komplett csere szükséges, vagy egyszerű matrica és megtanulsz vakon gépelni.
-
Diák66
őstag
-
Diák66
őstag
Szerintem az a plusz hűtőlapka nem kötelező tartozék. Ha nincs benne 2 db SSD, nem kell annak benne lennie. Ilyen hűtőt lehet venni külön is, gyártanak nem egyet, kérdés mi fér be a gépházba. Az akku idő nekem egész jó, de ritkán használom arról. Viszont a G15-öt többféle kapacitásúval szerelték és csak az i7 esetében van a nagyobbik akkupakk gyárilag.
-
Grande Ale
őstag
Nem tudtam, hogy rajta van az előző szállítás.
Nálam már át is frissült a gariidő a support alkalmazasban a vásárlás dátumára.Ez volt nálam:
Megjött ma a HP Pavilion laptopom.
A Support assistant a garancia kezdő dátumára augusztusi időpontot ír, vajon miért?
Tudom, hogy a számla a lényeg, de ez normális amúgy?
Csak nem azt jelenti, hogy be volt már üzemelve?Ezt a választ kaptam egy forumtarstol:
Nem azt jelenti, hanem azt, amikor a HP beaktiválta a gari idejét. Semmit gondot nem jelent, a számla vagy garjegy a lényeg. A kereskedelmi láncban sokszor előfordul, hogy a disztirbútor és a végfelhasználó között hónapok telnek el, de ez nem kerül be a HP online rendszerébe. Vagy csak majd később, de addig sem gond.Ezért gondoltam, hogy talán Nálad is ez van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged