- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
frizso
senior tag
válasz
Ragnar_ #12551 üzenetére
Valószínű nem lehet kinyírni! Már fél órája lövöm(tem), de nem hal(t) meg
Csak azt a sok katonát és a parancsnokot akartam megmenteni, de sajna nem lehet
Bazz.... én is katona vagyok, soha sem hagyunk hátra embert!!! Itt meg mindenkit otthagyunk meghalni, ez nem szép a játék gyártójától
-
Pala
veterán
válasz
Ragnar_ #9137 üzenetére
No, azért halkan megsúgom, hogy amit te dx10 címszó alatt a crysisben láttál, azt én egy egyszerű cfg fájl átírogatással 90%-ban visszakapom dx9 alatt is.
Szóval én még egyetlen játékot sem láttam, amiben lényeges különbség lenne dx9 és dx10 között. A Lost Planet esetében szinte semmi, Call of Juarez az picit szebb, Bioshockban csak a füst/köd néz ki valamelyest jobban, Crysis alatt meg tweakeléssel lefaragható a "hátrány" döntő része.
Nekem is az a gyanúm, hogy a dx10 még egyszerűen nincsen kihasználva. Viszont ha ki lesz használva úgy igazándiból, akkor azért majd megnézem, hogy a 8800/HD2900 széria hogyan fog muzsikálni alatta...mert ha sehogy, akkor még a végén eljutunk oda, hogy ezeknek a kártyáknak semmi értelme nincsen(ami persze nem igaz, de dx10 szempontjából egyelőre még kevés a tapasztalat)
-
Gab606
csendes tag
-
Vistaboy
veterán
válasz
Ragnar_ #2578 üzenetére
Igazad van, igazából akkor derülne ki hogy melyik DX10-es kártya a jobb, ha lenne egy igazi DX10-es játék, ami alatt lehetne elfogulatlanul tesztelni őket. A Crysis sem ilyen lesz még, hiszen nem kifejezetten DX10-re írták még ezt sem. De mivel egyenlőre ez használ legtöbbet ki belőle, ezért a rendes demó jó mérce lesz majd. (Ha kiadják még egyáltalán az idén, a játékról nem is beszélve).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SkyShowtime
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest