- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nostrum
tag
válasz
Sárpac #11600 üzenetére
És? Sosem lassult be? (25 frame alá)
A Tweak-es Koroush Ghazi írta:
"Now that you've got a good idea of precisely what all the in-game settings actually do, I recommend spending some time reaching a reasonable compromise of the various setting levels, such that your average framerate is typically at or above 20FPS. This might sound low, but firstly Crysis still feels relatively smooth at such a low framerate, but secondly, and more importantly, you can now experiment with the commands in the Advanced Tweaking section to raise this framerate slightly, particularly during combat, to better suit your needs."
Nahát erről beszélek... a seggem smooth átlag 20 frame-en
Látom neked is átlag 40 körül volt ... az elég is ahhoz hogy kúszva-mászva eltökölődjön az ember, de berambózni 5-6 ember közé valami szép nyílt terepen már kevéske. Ott akadtam ki amikor a második pályán valami dombtetőről lenéztem egy falura, és nem mertem megnézni hány frame, de furán reagált az egér az tuti...
-
zoo8800
veterán
-
--Disztroj--
senior tag
-
T.Peter
őstag
válasz
Sárpac #11276 üzenetére
Sok embernek van bug gondja, nálam alig volt néhány. A legtöbb olyan volt, amibe véletlenül akadtam bele, például a koreai elfutott mellettem anélkül, hogy rám lőtt volna. Igazából ez az egy, amit észrevettem, pedig figyeltem, hogy találok-e még benne ilyen nagyobb hibákat. A többi meg csak karakterhiba, például a keze belelógott a testébe, stb.
-
Shadows
senior tag
válasz
Sárpac #11276 üzenetére
én ugyanezzel optam, de ez segített
esetleg e hozzászólásnál van kitrágyálva
-
alien_
őstag
Jaja, shader nagyon sokat számít!
Bétában nekem két beállításom volt:
Ha csak úgy fungameltem, akkor 1024x768 high (shadows medium),
ha "komolyan" mentem, akkor 1024x768 high (shadows & shaders medium).
FPS-t nem néztem, de az élvezhető kategórián belül volt még bőven az elsőnél, utóbbinál pedig röccenés mentesen ment a dolog.
Szerintem nem vészes, persze komoly látványhoz komoly gép kell.. -
vazimódó
senior tag
Azért az érdekes hogy szó volt a Quad core optimalizálásról,meghogy gyorsul majd a gém ha 4 magos proccal küldi az ember,és ennek ellenére semmi.
Jónagy kamu szöveg volt. Sokkal inkább vga igényes a játék ahogy látszik.
athomiEz már tényleg fotorealisztikus.Megéri venni két 8800ultrát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest