- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
joshua7
veterán
válasz Bioshock #2968 üzenetére
Köszönöm szépen!
Csak egy 3 percre tudtam megnézni, de van is egy kérdésem: ahogy oldalt választottam, egy szobába jutottam, ahonnan 2 másikba tudtam csak bemenni plusz középen volt egy kis medenceféleség. A progi azt írta, h addig nem kezdődhet a játék, míg nem lesz legalább 1 játékos a map-en (0 résztvevős szervert választottam). Szóval a szabadba csak akkor tudok kimenni, ha van több játékos is? Vagy szimplán elnéztem a kijáratot?Semper Fi
-
vazimódó
senior tag
válasz Bioshock #2167 üzenetére
P betű megnyom.
losi73xp-n nem tudod kipróbálni? Az igaz hogy szenvedtem vele én is mire be tudtam lépni,de messze nem ennyit.
Ténylegg most hogy írja Gerr'y én is felraktam egy frissítést.
Haart FPS-t tényleg nem célszerű 25körüli FPS-el játszani. (szóismétlés )"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
losi73
senior tag
-
Vistaboy
veterán
válasz Bioshock #2003 üzenetére
Nem tudom, mivel én inkább megvárom a rendes demót.
Amúgy mindig az aktuális legújabb szokott az lenni. Amúgy nézz el az nvidia honlapjára, ott van külön egy bétadriver letöltőrészleg, ahol mindig vannak újabb béta driverek.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
keszegduda
őstag
válasz Bioshock #1815 üzenetére
Kár is várnod, mert amíg ki nem jön a demo, kemény pénzért próbálhatod ki...manapság körül kell nézni ha kiállsz az utcára és mit fogsz látni? Össze-vissza emberek, autók és mindenki néhány rongyos papírért rohangál ennyit, ez a pénz. És a játékiparban is a pénz számít manapság nem pedig a minőségre fektetik a hangsúlyt. Mondjuk ezalól talán kivétel a Crysis, ami tényleg megváltó lesz, legalábbis remélem...de már a bétából is pénzt csinálni ez már röhej...pénzéhes m*cskok...
Kivárom, nem vagyok lökött...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest