- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
a memóriákra 2,2-2,4V van írva, de ez ugye 1066 mhz-en CL5-ön most kb 760-on mehet 2V-on 5-4-4-12 időzítésekkel éd minden oké. jó igaz a modern warfare 2 sp sem indul, vagyis pályabetöltés után kidob az asztalra, de ott sajna crack probléma van. de az mp gyönyörűen megy. dirt 2 is meg vígan...
a videókari referencia 600/1500/2000 értéken van, tehát semmi tuning nincs rajta!
-
Barell
senior tag
Arra gondoltam hogy nincs benne DX10. Vagyis olyan effekt vagy akármi amit ne vinne DX9. Csupán marketing. XP alatt is ugyan úgy lehet használni very hight Warhedben file csere nélkül is és ott az a rengeteg letölthető grafika mod ami sokkal szebbé tudja tenni mint a gyári VH.
-
fpeter07
veterán
Eddig az volt a legkönyebb pálya, a követőrakéták ellen meg esélyük nem volt. wasd-al mész, egérrel meg fordulsz, ctrl-l mész le, space-el meg fel. Mondjuk anno multiban vezettem párszor v-tolt, lehet azért volt ennyire könnyű
Akkor mondjuk meglepődtem mikor 1 mp alatt sötét lett, azthittem valami bugUtsó pályán kifagyott, majd holnap befejezem, aztán jöhet az Assassin
-
agemate
addikt
Nem korlátoz. Tény, hogy gyorsabb lenne 256bites hozzáféréssel, de az majd DX11-es játékok alatt fog kiderülni. A GDDR5&128bit párosítás
felér kb a GDDR3&256bittel.Nagyon jó kártya az az 5770-es
Én is hasonló beállításokon játszom és nekem egy ugyanannyi az fps-em. Lehet, hogy azért, mert erősebb a procim. Ki tudja.
-
-
whitezo88
nagyúr
én a héten voltam 3.szorra a Core mapon 2 rész van ahol elakadhat az ember, egyszer mikor egy nagy erőtér van előtte ott mondja is Nomad hogy várnia kell míg megszúnik az erőtér, másik meg a végén ahol egy nagy terem van, ott jönnek az alienek őket addig kell ölni amíg összes energiakapocs be nem kapcsol és megnyílik az írisz.
-
Az tenyleg jo lenne csak fegyo illetve tavcso nincs hozza.
A 16:10 oke, de nem nagyon ajanljak 22 collra a full hd-t, allitolag nativban eleg kicsi rajt minden. En meg nem lattam, csak olvastam rola.
(#20601) Pala Meg tudod oldani dual view-el es mikor regivel jatszol csak atvaltod a monitort.
Hdr van rajt gazdagon, nekem meg belefert. Vannak sokkal durvabbak is, a dzsungeles palya pl, na az mar gusztustalan szvsz. Asszem ez az: [link] A kepeken szep, de valojaban annyira tul van nyomatva a hdr, h csunya lesz tole.
-
Jaja, nem veletlen, h nehany jatek sokaig nem sullyed el orokre. A crysis-ek, stalkerek pl.
A lenyes resztol csak szenvedtem en is, vtol egy marhasag szvsz, meg kerulgetni a csovakat
, no meg kisergetni azt a fagyoskodo katonat, kar volt elrontani, addig nagyon izgi es elvezetes volt.
Warheadnak majd nekiugrok, csak elobb a clear sky-t kiporgetem, az is jo, bar a helyszinek majdnem ugyanazok, mint a soc-ban.
Probalj meg 100 meterre gepkarabejjal loni, azok csak kozelharcra jok.
-----------
Tobbieknek:
Warezolas tudjatok, hogy nincs, vegyetek ugy, h el vagytok fenekelve.
-
raus
aktív tag
Jó azért a havas pálya amikor kijövök az idegen hajóból az röcög kissé. Akkor érezhetően GPU limit van. Bár nem nagy a map, csak szerintem a sok hópehely, meg hogy minden sziklán ilyen jeges csillogó shader-ezés van. Az tesz be szerintem. Ja és 1.21-re van peccselve a game.
-
-
ArmanD.
őstag
Én feltettem két értelmes kérdést de még 3 nap után sem kaptam választ
Szaggat a hang és Audigy 4 van rendesen feltelepitve Win 7re de mintha nem lenne 100% hardveres az egész olyan rescsegős akadozós.. melyik cfg-be lehet állitani a hangot?[ Módosította: Racecam ]
-
Vízhűtés van. tuti nem meleg a cucc. oldallap nincs a gépen, venti fújja a memókat a videokarin, amikre bordákat raktam. De ha túlmelegszik azt látom, mert már volt ilyen, de akkor elkezd foltosodni a képernyő, egyre jobban. ez akkor volt amikor nem hűtöttem a memókat rajta.
A táp FSP Blue thunder II 450. De ha a táp nem bírja akkor a gép restartol leáll stb. ilyen még nem volt.
(ha vannak vkinek mentései megköszönném. elég az ami az anyahajó után jön)
-
beírtam a gépet. Nem hiszem h ez ne lenne elég. Fullon ment eddig is. És csak ezen a hülye anyahajós pályán szart be eddig, de mióta kimentem a fedélzetre a végén, ahol jön a nagy, na ott pillanatok alatt leáll.
Esetleg valakinek mentése? hogy lássam mi van még ezután.......
-
-
Attol meg kiprobalhatod, mentsd ki a cfg-ket es ha nagyon lassu csak visszamasolod.
dx10 csak egy nagy kamu, nem kell elajulni tole, ez a mod amit linkeltem sokkal szebb pedig dx9, nem mellesleg sokkal gyorsabb is. Procit nem tudod tonkretenni, lelovi magat, amugy 80 fokig nincs miert aggodni.
-
(Darkwood)
őstag
-
zsolt1129
addikt
Látod,nekem is volt egy kis bibi a játékkal,de hál isten most nem jelentkezik a hiba. Én azt javasolom hogy DX9 alá is tedd fel a patch-et. Vesziteni nem fogsz vele.Ahogy olvastam sok bugot kiküszöböltek vele. Már csak ezért is érdemes.
Ha telepitetted az 1.2-őt,utána jöhet az 1.21 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Synology NAS
- Realme GT 2 - aláírjuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Filmvilág
- Sorozatok
- Reklámblokkolók topikja
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest