- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz LordAxwell #9190 üzenetére
és az uj VGA nincs még meg?
Tegnap beirtam hgy van meghívóm...küldök szivesen !DE! ha egy mód van rá olyan emberek irjanak PÜ-t akit valamilyen szinten ismerek...nem szívesen kockáztatok egy lassan 2 évess ACC-ot..azthiszem ezt meglehet érteni..köszönöm
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
maskimx
senior tag
válasz LordAxwell #8780 üzenetére
Jött egy levél, hogy már ma lesz crysis, de közben mégsem. Szóval igazából semmi nem történt
www.tacticalgamer.com
-
HolloW
senior tag
válasz LordAxwell #8766 üzenetére
Mit tartalmazna ? Új mapot. Linkelek pár képet róla, nem egy szokványos map. A srác arra törekedett, hogy egy nagyon szépen kivitelezett mapot hozzon létre, ezen a mapon nem lehet lövöldözni csak nézelődni.
STEAM - KOBRA KAI!
-
keszegduda
őstag
válasz LordAxwell #8717 üzenetére
Ott van feltüntetve az előző hsz.-emben hogy MINIMUM 320-as GTS, amiből nagy valószínűséggel 8800GT lesz...
-
Sirandrish
legenda
válasz LordAxwell #8674 üzenetére
de mégcsak el se süllyed egy pillanatra sem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
bbchris
senior tag
válasz LordAxwell #8439 üzenetére
Nahh ezt gyorsan le is próbálom , olyan jó nézni ahogy szorongatja a nyakát vagy a gigáját .
-
Winner_hun
titán
válasz LordAxwell #8059 üzenetére
Ez elérhető máshol is? Mert már nem jön be
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
HolloW
senior tag
válasz LordAxwell #8202 üzenetére
Amíg nincs textúra a mapodon addig nem bírsz Game Mode-ba váltani.
STEAM - KOBRA KAI!
-
fpeter07
veterán
válasz LordAxwell #8109 üzenetére
doc.crymod.com, de én se tudok egyenes talajt csinálni
mod: körbenézek ezeken az oldalakon[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz LordAxwell #8101 üzenetére
hát mert a Demo szereintem kilett vesézve..minden négyzetcentijéről készült kép
-
maskimx
senior tag
-
keIdor
titán
-
bogyó73
tag
válasz LordAxwell #8093 üzenetére
hát lehet hogy rosszul tudom de a gt az gyengébb... nem?
Marquee 9000 LC
-
bogyó73
tag
válasz LordAxwell #8088 üzenetére
hát szerintem 5k plusz-ér senki nem cseréli el.
esetleg nem akarsz venni egy gts-t?Marquee 9000 LC
-
Buldozer99
senior tag
Brutál
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
Sirandrish
legenda
nagyon állatul néz ki
Megy pü
-
HunBeowulf
csendes tag
Jah, valaki tudna magyarázatot adni hogy a szöszbe kell kezelni azt a progit?
Oel ngati kameie - I see you
-
HunBeowulf
csendes tag
-
fpeter07
veterán
nagyon yó
én ilyet csináltam shoren a hídon -
manutdzoli
senior tag
Brutál
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
Nortid
aktív tag
Nájsz
Ilyet multiban lehet vagy van olyan mod amivel be lehet tenni rakétavetőt stb.?[ Szerkesztve! ]
-
debut12
aktív tag
Nagyon jóóóó!
A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
athomi
veterán
válasz LordAxwell #8050 üzenetére
Law...ammo/single-ben pedig tehetsz hozzá egy csomó skulót (rocket)
-
Jhonny06
veterán
válasz LordAxwell #8050 üzenetére
LAW, ugyanott van, mint a Hurrican (Minigun). Egyébként miután kilőtted a rakétát, te irányítod az egérrel. Érdemes úgy csinálni, hogy kilövöd, aztán jobb egérgomb és így tisztábban látod.
Archetype Entity\Pickups\ és ott asszem a Heavy Weapons mappába lesz a Minigunnal együtt, de ez nem tuti.
[ Szerkesztve ]
-
horvathkrisz
addikt
válasz LordAxwell #8036 üzenetére
és szerinted valós adatokat közöl a jó öreg xp?
-
T.Peter
őstag
válasz LordAxwell #8024 üzenetére
A hosszúban benne van Amúgy 19 átlagban kb. Sokszor láttam a 19-et. Jah, xp. Vistam még nincs, majd lesz egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz LordAxwell #8010 üzenetére
komolyan nemtudom mibajotok...Grafika jó...pörgős...fizika király..mindent szétlehet zuzni..akkor mi a gáz vele? tudom Feka szar a story me az ut a menő...pfff
-
Sirandrish
legenda
válasz LordAxwell #8005 üzenetére
egy olyan játékot várni egy ilyen játék topicjában istenkáromlás..
Lord:Mit jelent a GZ?
[ Szerkesztve ]
-
HunBeowulf
csendes tag
válasz LordAxwell #7983 üzenetére
1024, minden médiumon, AA nélkül kb. 30-35fps
Oel ngati kameie - I see you
-
feka007
veterán
válasz LordAxwell #7972 üzenetére
Szerintem olyan jóllakott ovis fejet vág.
-
Kecuhun
senior tag
válasz LordAxwell #7980 üzenetére
Akkor innen próbáld:[link]
-
ent
őstag
válasz LordAxwell #7970 üzenetére
Fantasztikus, hogy a crytek arcoknak mekkora a fantáziájuk. Ötletes és egyedülálló látványvilága van a crájzisznak. Postalt símán körözi .
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Sirandrish
legenda
válasz LordAxwell #7972 üzenetére
szeriintem az is tök jó. egyedül az arckifejezés ami szinte mindig ugyanaz...de amugy jó.
-
athomi
veterán
Árnyéknál én is figyeltem, hogy rentgeteg a hiba...
Próbálj meg felugrani a hajóra. Ússz a hátuljához, merülj alá a víznek, kapcsold be a maximum speed-et és hirtelen ússz fel. Ekkor szép nagyot repülsz és a hajó fedélzetén találod magad.
Sajnos a hajót a távolból is lehet látni, hogy csúnya.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
A lazulás cimszó alatt lév képek nagyon tetszenek..olyan kis békések de tényleg..k*rva jó
-
Sirandrish
legenda
válasz LordAxwell #7868 üzenetére
mostmár hivatalosan is lehet halasztani
-
ktg3
őstag
válasz LordAxwell #7871 üzenetére
én soha
nem hinni nekem..
csak nem tudom h h lehet a kis dosos ablakból
copy-pastelni: )0.ra meg elsőre marhára swappol a vinyó az 1gb ram miatt..
de utána már csak 1-2szer..swappolós az olyan 26.01 fps volt ha jól emléxem
-
Memphis79
aktív tag
válasz LordAxwell #7867 üzenetére
jah mondjuk a kész map-ot töltöttem be a demoból gondolom azéért
Origin:Memphis79HUN
-
Memphis79
aktív tag
-
ktg3
őstag
válasz LordAxwell #7859 üzenetére
1szer meghaltam és aztán jólett minden..
de előtte még a fegyver is homályos volt
most ok attól eltekintve h minden maxon 15 fps..
-
ktg3
őstag
válasz LordAxwell #7856 üzenetére
minden high 1024
szűrő offAA brutális ha bekapcsolom stabil 2-4 fps
-
Dashes
őstag
válasz LordAxwell #7824 üzenetére
Közelebb tolod a felvevő eszközt Amúgy nem tudom, jó lenne, de én nem találtam, pedig ez hiba hogy nincs full screen .
-
Csapi007
veterán
-
debut12
aktív tag
válasz LordAxwell #7709 üzenetére
Ezzel én is így vagyok!
Mennyiért adod el? Ha minden jól megy az enyémet megveszi a haver 30ért.A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Csabipici
aktív tag
válasz LordAxwell #7709 üzenetére
Reméljük sikerül eladnod, és azt is, hogy fogsz kapni GT-t, meg hogy nem lesz túl drága. De szerintem ne OFF-oljuk, inkább nézz be ide: [link]
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz LordAxwell #7705 üzenetére
mennyibe fog kerülni?
-
Csabipici
aktív tag
válasz LordAxwell #7705 üzenetére
Holnapra már nem hiszem, hogy lesz a boltokban. Ezért leghamarab a jövő héten lesz esetleg itthon kapható...
-
Csapi007
veterán
-
T.Peter
őstag
válasz LordAxwell #7664 üzenetére
Úgy kéne őket összehasonlítani, hogy mind a kettővel ugyanazt a terepet megcsinálni, és így könnyebb lenne választani. Amúgy én nem mondanám azt rá, hogy szebb(az arcok, és azok mimikája nem szebb, a többi meg akár egy szinten is lehet, vagy egyes helyeken szebb is, de végülis az a lényeg, hogy mind a kettő gyönyörű, és kész), de mindenesetre ez az ág letörős fizika nagyon tetszik.
-
Prosector
addikt
válasz LordAxwell #7660 üzenetére
Lehet,h baromságot mondok de nem Nomad a motor neve ?
De az :[link][ Szerkesztve ]
-
Soak
veterán
válasz LordAxwell #7522 üzenetére
Ez a video eléggé büntet, jobb a grafika mint a crysisban... FC2 milyen motort használ?
-
Bencus88
nagyúr
válasz LordAxwell #7522 üzenetére
Láttam már videót róla ezt még tuti nem.Le is töltöm.Amúgy ezt eldönteni, hogy melyik jobb hát nem tudom stílusra se egyforma.Egyik sci-fi másikba csak soldierekDe mindenesetre nagyon jó lesz a Far Cry is ugyanúgy mint a Crysis
-
athomi
veterán
válasz LordAxwell #7513 üzenetére
Amit sajnálok, hogy nem véreznek. Far Cry-ban ha a hullákat lődösted, akkor trancsírozódtak az éleőlények szövetei. Itt ha lövök egy hullát, nagyjából semmi nem történik.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz LordAxwell #7513 üzenetére
lol, én is lövöldözgettem őket , most micsináljak olyan szépen hullanak
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
feka007
veterán
válasz LordAxwell #7339 üzenetére
Jó az AI, hasonlít a Stalker nagyszerű A-Life rendszerére.
-
debut12
aktív tag
válasz LordAxwell #7442 üzenetére
Ezt megosztod velem priviben is, hogy hogyan kell??? Köszi!
A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Horbal
őstag
válasz LordAxwell #7442 üzenetére
Klassz diavetítés...
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
Sirandrish
legenda
válasz LordAxwell #7375 üzenetére
szerintem sok..bár nemtudom de nekem 70fok sincs...
-
fpeter07
veterán
válasz LordAxwell #7339 üzenetére
mirobbant ekkorát?
-
szacsee
nagyúr
válasz LordAxwell #7340 üzenetére
Az a teszt marhaság 15-én készült!
A Vrzone-t nézd meg az hiteles! -
joshua7
veterán
-
keszegduda
őstag
válasz LordAxwell #7293 üzenetére
Már van egy két helyen...körbe kell nézni. GTX szintű a "csávó".
-
Winner_hun
titán
válasz LordAxwell #5895 üzenetére
Amit lehet, azt application controlled-re, a többit meg auto-ra vagy off-ra.
-
Winner_hun
titán
válasz LordAxwell #5880 üzenetére
Pl texture filtering render - high performance-re
-
Eagle16
addikt
válasz LordAxwell #5880 üzenetére
Nálam a driverben a Texture Filtering Quality van performance-on, ez elvileg gyorsít valamennyit (van még maximum performance is, attól még gyorsabb, persze ez nem jelentős, max. +4-5 FPS talán)
Csapi007: nemértem, hogy hogy milyen szinten?
Sirandrish: bizony hogy jobb, nem is lett csúnyább, sőt, az árnyékok miatt szebb is lett
Jah, azt még hozzá kell tenni, hogy a vga-t tuningoltam is, 620/1600Mhz-en járt, a procit majd holnap felpiszkálom...
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Pala
veterán
válasz LordAxwell #5121 üzenetére
Fogalmam sincsen,de valszeg jobban
Nekem csak időnként lassul be egy picit, de szaggatás nincsen egyáltalán és swap se. -
Sirandrish
legenda
válasz LordAxwell #4841 üzenetére
b*sszameg...én meg megint lelőttem azt a szar linket váá ez nemigaz
-
snecy
senior tag
válasz LordAxwell #4826 üzenetére
Mi a kód amit telepítésnél kell beírni?
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
Sirandrish
legenda
igen? akkor a szuperlinket hagyom is...kár hogy ez is alig jön
-
wwenigma
Jómunkásember
hogy?
Ja, levették a countdownt...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Pala
veterán
válasz LordAxwell #4805 üzenetére
250-300
-
edgR
őstag
válasz LordAxwell #4753 üzenetére
most en had ne irjak siros smiley-t, nekem hajniali 3ra lesz lent
-
Muréna
őstag
válasz LordAxwell #4747 üzenetére
nekem még nem jött le, de nézzétek meg a kódommal!
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
-
joshua7
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz LordAxwell #4660 üzenetére
nah azt még megvárom míg megirod hogy megy-e és milyen.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz LordAxwell #4652 üzenetére
Holnap mindenki itt fog sirni, hogy milyen xar, nem megy a 6600GT-n very highon 1600x1200ba csak 2-3 fps, pedig a képen 15-20 volt...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Sirandrish
legenda
válasz LordAxwell #4643 üzenetére
de nekem 1200k-val jöjjön
én azt 70el..nemértem
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz LordAxwell #4578 üzenetére
de innen holnap délre 1000% hogy lennt lesz.
-
gandras
tag
válasz LordAxwell #4556 üzenetére
Én majd csak holnap, már túl fáradt vagyok hozzá
-
bagyulajuve
addikt
-
Pala
veterán
válasz LordAxwell #4534 üzenetére
48
mondom, hogy jön mint az állat...bár félek, hogy nemsokára belassul -
Sirandrish
legenda
válasz LordAxwell #4534 üzenetére
én kinyomtam..
-
Sirandrish
legenda
válasz LordAxwell #4527 üzenetére
6%.
Sharky...sajnos ez ilyen korlátozás nélkül
Dave:. milyen kódot kér?ok..meguntam..lesz*rom ezt a torrentet...felfele megy 120al lefele meg 10K 600embretől? nevetséges..kibirom holnapig...
[ Szerkesztve ]
-
MaTTeS
senior tag
válasz LordAxwell #4468 üzenetére
kipróbáltam ha, felvettem az aa-t 6* osra és az fps a felére esett vissza... de fullra felhuzva motion blur és aa nélkül, 8* af el 25-40fps
-
Sh4rKy
senior tag
válasz LordAxwell #4468 üzenetére
gondolkoztam hogy leszedem, de nem nagyon izgat az a játék...
de majd ha valakinek megvan köccsönkérem tőle egy próba erejéig....Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
Sirandrish
legenda
válasz LordAxwell #4273 üzenetére
hát ha megvéd akkor királyság van
-
Sirandrish
legenda
válasz LordAxwell #4267 üzenetére
hát erről van szó..még a végén tényleg bekapsz valami virust aztán a formázás miatt még eltolódik a demo.
-
Pala
veterán
válasz LordAxwell #4267 üzenetére
Én már vagy egy hete mondtam, hogy csak 27-én lesz elérhető a tömegek számára. (na nem mintha most ezzel a hatalmas jövőbelátó képességemmel akarnék felvágni... )
-
Sirandrish
legenda
válasz LordAxwell #4263 üzenetére
LOL mire lejön addigra kijön a hivatalos is
-
Spancer RE
aktív tag
-
Dave64
aktív tag
válasz LordAxwell #4207 üzenetére
az jó nekem csak 4-el
-
Sirandrish
legenda
válasz LordAxwell #4177 üzenetére
kb azt hogy holnap kora délután lesz előrhető a demo.
-
Sirandrish
legenda
válasz LordAxwell #4154 üzenetére
ez nem rossz ötlet mert hiába vagyok ott egy szót se értek
-
edgR
őstag
válasz LordAxwell #3947 üzenetére
a visszaszamlalas fejlesztve/frissitve lesz, amint az ea nyilvanossagra hozza a demo hivatalos idopontjat.
ez pedig most tortenik.. -
Sirandrish
legenda
válasz LordAxwell #3942 üzenetére
olyan lincset kapnának hogy ihaj
-
Spancer RE
aktív tag
válasz LordAxwell #3938 üzenetére
Most jutott eszükbe h hoppá holnap ki kéne adni és hozzálátnak kreálni valami katyvaszt
-
Sirandrish
legenda
válasz LordAxwell #3932 üzenetére
nálam pont forditva van...a proci ami édeskevés
-
Sirandrish
legenda
válasz LordAxwell #3927 üzenetére
én ezt sose tagadtam...leszedem a gamet...ha bejön és megérdemli megveszem...(elég ritka az ilyen azért azt hozzáteszem)
amugy mé állt meg és hogy?
-
Sirandrish
legenda
válasz LordAxwell #3922 üzenetére
nah pont erről beszéltem..nekem megált akkor valamikor..nah printelek egyet
nah ezt 1 perce csináltam.
[link][ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz LordAxwell #3922 üzenetére
igen, méghozzá 2 perccel pontosabban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD ÚJ RTX 4060 TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Apple magic keyboard
- Eladó vagy telefonra cserélhető egy Samsung Tab A9 8/128 Lte tablet
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.6GHz 16Gb 512Gb SSD MSI GAMING TRIO RX 6800 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Fortnite cobalt star
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest