- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
-
Apophis
őstag
Szerintem viszont nem. Áltolánosnak illene lennie, hogy bármilyen új játék normálisan - értsd: 75+ FPS stabilan - elfusson egy felsőkategóriás (nem csúcs!) konfigon, reális beállításokkal (ami manapság 19" natív, high detail, 4x-8xanizó). Ehelyett megszokott, hogy az aktuális csúcskonfigon (manapság pl. GTX, 4GB RAM és C2 6850) eldöcög 30-50 környékén (ráadásul ilyen gép mellé nem 1280-as felbontás dukál, hanem 22"+ monitorok). 40 FPS nem játszható sebesség (még egy RTS alatt sem), single playerhez is kell a 60-70, ami pedig multira édeskevés.
Érdekes például, hogy az Esport ligákba bekerülő új, nagy nevek - amiket a kiadó vásárol be többnyire- csak az aktuális, millió körüli, széthajtott Alienware és társai csodákon futnak el illő sebességgel.
-
Drizzt
nagyúr
De igen. Én egy játékot akkor tudok élvezni, ha legrosszabb esetben 40 fps van, vagy annyira jó a játék, hogy nem zavar a kis akadozás. Szerencsére Vista alatt gyorsabban megy a Jericho, épp annyival, hogy már tökéletesen élvezheető legyen. Meglepett, hogy van ami gyorsult alatta.
-
vazimódó
senior tag
Visszaolvastam
de nem találtam információt a forceware verziójáról.
Amúgy kössz az infót. Érdeks...ugyanez a driver nálam is. 1024x768 35FPS átlagban.
4xAA: 20-25
Pala:Nem néztem még én sem,de meg akartam csak most nem vagyok Crysis közelbe.
Kiváncsi voltam hogy a beígért Quad procis teljesítménynövekedésből látszik-e valami,de erre közben rájöttem hogy semmi. Ilyen FPS értékek mellet. Méghogy +60%.Remélem a teljesben profitálhatok valamit a 3800Mhz-en hajtott Quadommal.
Egyébként ctrl+ald+del el a teljesítmény ablakban meg kéne nézni hogy terheli-e játék alatt mind a 2 magot szvsz nálam meg hogy a 4ből mennyit használ. -
whitezo88
nagyúr
high, 1280x1024, 4x aa: szboában 30-40 fps kint 5-15 fps
ha kikapcsoltam az AA-t meg lejebbvettem a felbontást akkor lett valamenniyre folyamatos, de ha hegyekre néztem fel akkor is 10-re leesett...
kinti táj iszonytatóan leviszi, a messzi hegyek, kidolgozott fák, fények, M. blur...és iott egy érdekes kép: KATT
-
Szerintem már az is elég elvetemült dolog hogy vesz az ember száz akárhányezerért egy vga-t. De hogy mindjárt 2-őt keljen venni. Na azt azért nem hiszem. Ráadásul az sli sosem volt egy hűdejó dolog. nem nyújt az 2 szeres teljesítményt közel se. ami annyit jelentene ha nem megy egy 8800gtx en normálisan kettőn se fog!
-
T.Peter
őstag
Valamit kellett írnom rá
Felgyűrődik? Ez sem jobb(ilyen nincs is, hogy felgyűrődik)
"ahogy a végén a partra hullámzik" így lett volna még a legértelmesebb, talán, de javítsatok ki, légyszíves, ha tudtok jobbat, vagy megfelőbbet. Most veszem észre, hogy lemaradt az ékezet nálam a púpról.
-
Vistaboy
veterán
Három dolog is van, ami miatt nehéz elhinni:
1. Az ATI-n kevesebb a VRAM (512 vs. 768),
2. A GTX-nél a sima XT gyengébb, max. az XTX lehetett volna paliban vele,
3. A Crysis NV-optimizált game.Amúgy meg majd meglátjuk, amint meglesz a demó vagy a teljes játék. Szerintem az elkövetkező években sokat fogjuk használni benchmark-ként.
-
keIdor
titán
pü
ent: Van egyszeri előfizetés és van olyan automata, amit te is mondtál. Ki lehet választani.
De elég kicsi, de 2900XT-vel se jobb a helyzet, sőt!!! Tegnap voltunk ismerőssel éjfél körűl multizni egy 30 fős szerveren. Kb. 25-en voltak és mivel tele volt a map emberrel, 15-25FPS-em volt maxon. HA megy egyedűl mászkálgatok, akkor 35-40 szokott lenni.
[Szerkesztve] -
ent
őstag
Fileplanet.com és rákattintasz crízis bétára majd rendelsz. 1,87$ -t befizetsz VISA kártyáról és 1 egész hónap a tied.
Keldor papa: te csak egy hónapot fizettél? Nem volt olyan, hogy köv hónapban is levettek 1,87$ -t automatikusan? Remélem nem olyan, hogy le kell mondani a szolgáltatást!
Egyébként egy 8800gtx-el az mp bétában min 29fps avarage: 33 fps. Nem túl kicsi?
Mod: bocsi, ez 1240 es felbontás mellett, driverből minden maxon!
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Szerintem az is lehet hogy már készen vannak a játékkal, csak éppen nem akarják kiadni (Marketing miatt cél a Karácsonyi bevásárlódömping), ezért gyorsan rittyentettek egy béta-demónak nevezett akármit a beépített editorral, oszt' szeva! Az engine-ből pedig direkt nem a fullextrásat tették alá, hagy nyugodjon meg a többi játékfejlesztő cég (Nem lesz ez olyan szuper játék, nem kell aggódni), közben meg überfaszamegabrutálállatkirályszuper játék lesz...
Mod: Legyen igazam...
[Szerkesztve] -
-
debut12
aktív tag
a kiadás ''nem elsietése''
Már így is közel 1 évet csúszik. Nem mondanám, hogy elkapkodták a dolgok.
Amúgy a Far Cry2 ben (igaz még nem sokat láttam belőle) nekem a környezet nem hiszem, hogy nagyon be fog jönni. Afrika...
Emiatt szeretem a Crysist, az ős dzsungel, meg minden. Legalábbis remélem, hogy az erdő nem 2 fából, és 3 bokorból fog állni, mert akkor rosszul leszek.
Mint mondottam már korábban is, remélem legalább a Predator 1-et megnézték párszor, hogy hiteles legyen a grafika a dzsumbujról. -
JohnR
aktív tag
A videó linkjénél írta a 20-at (azért nem tudott lelőni senkit). A számlálót meg csak ő láthatta, videó rögzítés után az nem látszik, de az is lehet, hogy csak a rögzítés alatt esett 20-ra (mert az is zabál erőforrást, tapasztalat).
De tök mindegy, ez akkor is kevés. FPS 40-50 fps környékén fut igazán simán. A felbontás valsz. 1280x1024, de ez csak tipp, mert elég zűrzavarosak a leírások. A minőség meg high qual., de ez is csak tipp, mint az is hogy ez DX9. -
JohnR
aktív tag
A levegőben egyensúlyozó (roncs)autóról most ne beszéljünk...de biztos ki fogják javítani.
A 20 fps-re pedig a készítő panaszkodik. Egyéb infó a hozzászólásokban : [link]
De nem fikázásnak írtam, inkább panaszként. Remélem nem kell minden effektet kikapcsolnom a folyamatos játékhoz...Akkor inkább a tetris. Az fullon megy -
Vistaboy
veterán
Várom, az igaz. De azért annyira nem érdekelnek még ezek a Demók, pláne a multi, amihez még serial meg mindenféle hülyeség is kell hogy működjön.
A rendes, single-player demót természetesen Én is nagyon várom.
Ui.: A Bioshock-nál is így volt. Ott is Mindenki ette a kefét, amiért csak XBOX-ra jött ki. Végül mire kijött a demó, addigra megjelent a teljes is. Ott speciel nem volt értelme a demóra várni. -
Vistaboy
veterán
Én is hazudtam...
Nekem azt írta ki, hogy menjek le a tengerpartra. Megvolt. Robbantsam fel a radart. Megvolt. Kerítsek egy autót. Meg... lett volna, ugyanis a következő üzenet jelent meg a monitoromon:
''Thank You for downloading Crysis Demo! This demo is Continued on September 25th 2007. Crysis will now exit.''
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Neked is? Akkor elmondhatjuk, hogy megérte leszedni...
Én már a második pályán vagyok. Hogy miből tudom? Hát mert már kijutottam a szigetről és beleszálltam egy mini-tengeralattjáróba. Hipp-hopp, máris egy víz alatti városban találtam Magamat. Tiszta ötvenes évek hangulatát idézi, vannak itt is hozzánk hasonló, csak régebbi kiadású nanosuitot viselő csávók is, kislányokat kísérgetnek. Ki érti ezt? Mindegy, ellenem egyiknek sem volt sok esélye, és már nemsokára meglátom az Alienek úrhajóját. De nem csak egy van. Egyik Alien, a másik Predator. Én meg a Requiem leszek...
Mod: Alien vs. Predator - Requiem. Iszonyatosan jó film lesz.[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nintendo Switch 2
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest