- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
HaroWerks #5484 üzenetére
Megszokás kérdése, single player játékmódhoz kevés fps is elég tud lenni, lehet pontosan célozni csak jóval lassabban mint több fps mellett.
Ezeket meg abszolúte tapasztalatból írom, sokat Counter Strike-oztam stabil 100fps mellett, a 100 meg 80 fps közti különbséget is észreveszem, tudom mit jelent a magas fps, ha gyors célzásról van szó.
Ha kevesebb az fps, akkor kicsit taktikusabban kell játszani, annyi. Aztán majd kirambózom magam, ha lesz jobb VGA-m. -
Dave64
aktív tag
válasz
HaroWerks #5396 üzenetére
Kiterjeszti a cloack mezőt a csúzlira!
Amúgy olyan szinten okosak, hogy ha egyszer a közvetlen közelükben levágnak, akkor onnantól kezdve(gondolom az árnyból) folyamatosan tüzetnyitnak amikor mozogsz + amúgy is!
A butaság pedíg:
Ha 200m-re van az állomás > leszedek eggyet amelyik felém sétálgat > a társai szeme előtt esik össze >> senkit se érdekel(max még egy ember (sétáló) átveszi a helyét)
csak a hangtompító kikapcsolásával reagálnak jobban
-
-
válasz
HaroWerks #3483 üzenetére
Szerintem a Jericho nagyon jó! Clive Barkers undying az egyik nagy kedvencem volt! Valószínűleg ez is hasonló hangulatú lesz, csak mai next gen graf al! A demo-ból nem szabad kiindulni mert szerintem annál sokkal jobb lesz mint amit abból leszűrhettünk! Tetszik hogy váltogathatunk a 3 ember között, melyiket irányítsuk! Bár biztos nem lesz végig együtt a 3 ember, az úgy nem lenne eléggé parás! Nekem meg pl. az agyon dícsért, egekig magasztalt bioshock nem jött be nagyon! Sőt szerintem baromi unalmas! Grafika szép elismerem, bár a Jericho is van simán olyan szép és szerintem jobban is otimalizált legalább is a demoból úgytűnt stabilabb az fps. A Bio lehetne sokkal jobb is ha lenne elég lőszer, de igy hogy alig tudsz szerzni egy kevéske lőszert minden fegyverhez és csak bűvészkedhetek meg csapkodhatok a csavarkulcsal hát nem tudom?! Ezt a kevés lőszer dolgot amúgy a Condemnedben nagyon eltalálták, ott valahogy nem hiányzott, iszonyat izgalmas volt, egy igazi mestermű! De a bioshock egy unlimited ammo cheat-el lenne talán élvezetes! De sajnos nem működik a trainer. Azoknak a búvárruhás majmoknak adnék rendesen Rakétavetővel!
A crysis-re kiváncsi vagyok nagyon! Az biztos nagyon király lesz! Far Cry szintén az egyik nagy kedvencem volt! Nagyon hangulatos volt amelett hogy a maga idejében páratlan grafikával rendelkezett! Ez most sem lesz másként szerintem! Most egy elég jó gépet tudtam összerakni, ahogy néztem a gépigényt az ajánlott felett van!Úgyhogy szerintem nem lesz gond a teljes látvány megjelenítésvel!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- N€T0X|N: SSD cserék
- OLED TV topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest