- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kartács
aktív tag
válasz
Kartács #7559 üzenetére
Bocsi nem crysis.atw-n van a Fegyver Arzenál Videó, hanem a gamestaron! Cool nézzétek meg aki még nem látta!
Bár elég béna a srác aki játszik ^^ NaNo Suitot nemis használja csak 1x 1x -
pisti
őstag
válasz
Kartács #5382 üzenetére
Nem próbáltam mindent very high-on, de a shadert, meg a post processet felrakva is már ilyen 15 fps körül mocorgott alaphelyzetben, szóval az már erősen játszahatatlan volt akkor is. Bár az én konfigom mellett Vistán mint emlíettem az egyébként WinXP alatt jól működő med-high beállításokkal is volt hogy belefutottam ilyen 9-10 fps-ekbe, úgyhogy hanyagolni fogom a Vista alatt ezt a játékot.
Majd poénból ezért megnézem 1280-ban Very Highon mit bír kiizzadni, de félek, hogy olyan kevés lesz az fps, hogy után a menüben sem tudok majd navigálni.
-
Csabipici
aktív tag
válasz
Kartács #5323 üzenetére
A gépemmel semmi baj nincs. Minden más játék elég jól fut rajta sok-sok fps-el.
Szerintem ha kicsit több idő lett volna a fejlesztésre biztos jobban tudták volna optimalizálni a grafikát. Ezért így sem csúnya: [link]
pl.: A Call of Duty 4 Demo is tökéletes volt 1280x1024-ben kb. 50-60 FPS alá nem esett sehol és nem volt ritka a 100 fps feletti érték sem... -
Rusher
őstag
-
Csabipici
aktív tag
válasz
Kartács #5315 üzenetére
Most játszottam végig a demo-t.
Tényleg nagyon szép és nagyon jó meg minden, de azért egy kicsit felemásak az érzéseim a játékkal kapcsolatban:
169.01-es beta nvidia driver fent van.
1280x1024-es grafikán, minden HIGH -on.
Nem hiszem el, hogy egy MSI 8800GTX OC -n (610/1000 gyárilag) 4xAA mellett le kellene esnie az fps-nek 30 alá...
Még ha 2xAA-t állítok be akkor is néha (ritkán) leesik 30 -ra.
Ha nincs élsimítás akkor megy 40-50 fps-el.
Milyen konfig kellene ez alá a játék alá?
Remélem a teljes játék azért jobban lesz optimalizálva... -
p a s s e r
őstag
válasz
Kartács #3140 üzenetére
És az is milliószor elhangzott, hogy igenis van különbség. Komolyan, nézzétek mennyivel "simábban" tudtok akár célozni is. Aki azt vallja, hogy nincs különbség, láma. Én nem szeretem, ha 50-60 alatt van, tényleg vaságy kontra függôágy feeling.
Érdekesség: egy barátom mutogatta, hogy pl. codban magas fps számmal kivitelezhetô volt egy falramászós trükk, míg nélküle nem. -
Pala
veterán
-
Pala
veterán
válasz
Kartács #3140 üzenetére
"30 és 60FPS között mint az már milliószor elhangzott semmi különbség nincs" - szemészorvos felkeresését javaslom
Elég nagy difi van a kettő között. Quake3-ban lehet állítgatni a max fps limitet, én kipróbáltam annak idején 24/30/60fps-sel, vsync-kel és anélkül is; elég nagyok a különbségek. Mostanság a Bioshockban tapasztalom, hogy bezony nagyon nem mindegy, hogy 30fps vagy 60, főleg harc közben.
-
mad1
veterán
válasz
Kartács #3137 üzenetére
hat ha nem latod a 30 frames kulombseget zavaronak,akkor neked nem is kell eros gep.de nekem az igenyeim hozzaszoktak a 60fps hez,es a 25 mar zavar.en nem tudom ki hogy van vele,de nekem ez fontos,a folyamatossag miatt.kulomben igenis bechmark game lesz a crysis,mintahogyan a farcry is volt vmikor.a3d mark meg nem erdekel,ugyhogy mellenyultal...
-
törölt tag
válasz
Kartács #2242 üzenetére
Kösszi ...a gép a külfi albi díjamból lett ...csak nem tudtam menni sajna ..úgyhogy gép lett belőle
sajnos nálam is néhol elég durván belassul ...bár talán egy 4magos proccal már stabilabb lenne ...amugy 95%ban viszont jácható sőt néha belehúz és kültéren 60fps fölé is megy beltéren meg 90fps körülre ..az átlag mégis olyan 45-50fps...ami nem rossz ,csak ebbe beleszámít a 16 is meg ugyebár a 90 is ...
A grafra viszon semmi panaszom nem lenne ,ha a végleges fog futni 1280*1024 high...stabilan ..nekem ok
egyébként most kiprobálom ,h proc húzva mennyit dob rajta ..lehet hoyg a 2,4ghz nem elég neki
meg esetleg ledobom a ram időzitést 44412-re
kitudja +1fps ..hátha
amugy van vkinek tényleges tapasztalata Forceware-k terén /???/,mert nekem mindezt 162.18al mente ..ezzel a driverrel eddig minden szépen ment mondjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- EAFC 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hardcore café
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest