- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
én dx9 alatt is very high fölé (!!) tudtam tweakelni a grafikát. Hát az majdnem így nézett ki, esküszöm! Volt is vagy 3fps, mikor konzolparancsokkal mindent az egekbe húztam
Jó, persze aki maximalista, annak bizonyára dx10 kell, de egyelőre szerintem még nem jelent meg egyetlen olyan játék sem, ami szembetűnően szebb lenne dx10 alatt. Ezek a képek persze akkor is ütősek!De már előre látom, hogy tweakeléssel szinte (nem teljesen, de szinte) ugyanezt a látványt elő fogom tudni varázsolni xp/dx9 alatt. Értelme ugyan nem sok lesz, mert egyik dx9-es kártya se bírja az ilyen beállításokat.
-
Pala
veterán
szerintem el lehet, ha a demóból indulunk ki. Na meg abból, hogy a Vistához képest az XP is fürgébb.
Nekem ugyan csak dx9-es vga-m van, de megnéztem a játékot xp-n és vistán is, utóbbin teljesen ugyanolyan beállítások mellett átlagosan -8fpsui: Na meg halálra lehet tweakelni a játékot.
-
mazda626
addikt
Sorry, kevertem az Far Cry Instincts (Xbox)-tel.
-
feka007
veterán
Én az UE3-ban csalódtam, az UT3 fizikája szemernyit sem fejlődött a 2004-hez képest, úgy pattognak a járművek mint vmi gyufásdoboz, a nagyon gagyi rag-dollról ne is beszéljünk...
Bár a grafika mozgás közben szép a borzasztó robbanások kivételével, de közelebbről szemlélve egy darab fűszál nincs, csak egy zöld trancsír...
-
Mr. Green
tag
Hát igen! A rombolható környezet hogyis mondjam......Nekem mondjuk a deszkát kilövi
Viszont van egy-két furcsa dolog: Pl. a műanyag széket szétt lehet lőni, de műanyag asztalt már nem
. Elvileg a kilőtt töltény átt kellene hogy menjen a pár mm-es fémlemezen (a fizika nálam high-ra van téve, de szerintem v high-on sem megy átt), meg még egy csomó ilyen dolog van. Ami viszont tetszik pl. az állatok dobálása, az nagyon ott van, ja meg a favágás
-
fpeter07
veterán
ja, de mit hogy kell..
ezt találtam, csak kár hogy angol
-
Thrawn
félisten
1024x768 majdnem minden low, közben megvan a log
Kipróbálom mediumon. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Automata kávégépek
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen egeret válasszak?
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest