-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sirandrish
legenda
válasz hubandika #9983 üzenetére
a Pók pedig szvsz nem nagy szám...külön élveztem mikor felemelt aztán lüttem az agyát
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
rolko
őstag
válasz hubandika #9885 üzenetére
Nem kell katapultálni! Nem nagyon sérült a gép? Ha az utolsó helyen is felszedték a katonákat és felszállnak, akkor a völgy kivisz az óceánra és akkor utánna már kezdődik a köv. küldetés ( mert ha már fellszáltak a gépek és elindultok írja hogy megtámadták a többi egységet amit felkellet volna szedni így nagyon gyorsan mennyetek kifelé a szigetről. És itt nem mutat irányzékot, de abba az irányba menny amerre a többi VTOL elment )
-
Laraxior
titán
válasz hubandika #9786 üzenetére
Én is csak 2szer vagy 3szor kezdtem újra...lődd mindig a fejüket a nyavajásoknak,menj a próféta előtt,a nagy Aliennel ne foglalkozz,úgysem tudod kinyírni.
A Gauss-puska a tuti....kettő a mocskosba aztán hullik mint a hó Nem is a kisebbik hanem a nagy 'lien
Nem mondom,de a rakétavetőből elég nekik egy is*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Sirandrish
legenda
válasz hubandika #9786 üzenetére
kisérd a térképen jelzett pontokhoz hogy megtdujon melegedni és kész
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pala
veterán
-
-
feka007
veterán
válasz hubandika #8792 üzenetére
Le lehet tölteni, de csak 5 nap múlva lehet majd aktiválni... Viszont érdemes most leszedni, mert megőszülsz majd mire lejön, annyian fogják szedni. Az Ep.2-vel sokan szívtak, akik Steamen akarták letölteni az aktiválás után. De én megrendeltem szép dobozosba, egy-két napot megér nekem, egészen más a feelingje, mintha csak egy setup.exe fájlt kapnék a pénzemért.
-
-
-
-
Sirandrish
legenda
válasz hubandika #4649 üzenetére
nekem mindenhonnan lassan jön..ugylátom én holnap reggel előtt nem próbálom ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest