- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terminator17
senior tag
válasz
Robi BALBOA #21969 üzenetére
annak a cpu nak lazán kéne vinnie alapon is
-
csakdzsó
tag
válasz
Robi BALBOA #21940 üzenetére
Én itt találtam őket:mod de sok helyen megtalálhatóak,csak guglizz rájuk.Én a linkelt videó (#21936) alapján mindegyiket felraktam.
A CryZENx cuccal nem tudtam mit kezdeni,sajnos nem értek annyira ehhez.
-
csakdzsó
tag
válasz
Robi BALBOA #21937 üzenetére
Az egészet együttesen veheted egyfajta MOD-nak,de egyenként is dobnak a grafikán.Az én ízlésemhez ez áll legközelebb
Ha egy komplett módot töltesz le,akkor más stílusát erőlteted magadra szerintem.Például a CryZENx féle b@szott nagy homályt
Ezekkel egyénileg módosíthatod a játékot.
(#21938) fpeter07
Tényleg elég fakó.
A videón igen,de nálam szépek a színek.Lehet,hogy a felvételt készítő színvak volt és driverből csökkentette a telítettséget. -
csakdzsó
tag
válasz
Robi BALBOA #21935 üzenetére
Szia!
Szóval sikerült megcsinálni
Tehát letöltöd a mod pakkot (1,6 gb) és winrarral kicsomagolod.Kapsz egy exe file-t.Ez telepítéskor automatikusan megad egy helyet magának,és csak oda rakja a file-kat.Én külön mappába raktam volna,de ott nem találtam mást,csak egy uninstall exe-t.És itt csesztem el.Azaz megad magának egy helyet és ott keresd a cuccokat.Amúgy nekem nagyon nem jött be,lentebb kifejtem hogy miért.
Aztán ahogy Skyhunter csinálta itt a (#21889) hozzászólásában.
(#21933) fpeter07 :Teljesen igazad van,10 méteres körzetben éles csak a grafika,utána homályos az egész.Gyakorlatilag nincs látótávolság,nem erre számítottam.A textúrák legnagyobb részét lecseréli,de szerintem nem szebb,csak más stílusú lesz tőle.Némelyik kifejezetten ronda,olyan dx8-as hatású.A játék sötétben kezdődik gyárilag,a mod után pedig fényes nappal lesz.Lehet hogy minden éjszakai helyzetet átalakít nappalivá?
Szóval a játékmenet is fura.
Én szerintem így a legszebb:
1-Rygel teture pack.
2-Extremequality 1.34.(én ezt használom) --vagy :ultra High Quality 1.3
3-High resolution foliage final pak.
4-New Crysis rocks pak.
5-Tree palm texture pack.
6-Hd Grass pack.Esetleg még Nano Ultra Customizable,ha nem tetszik a Rygelben lévő nanoruha.
Ettől megmarad az eredeti Crysis stílus és nem lesz eltúlozva semmi effekt.Szerintem az a legszebb.
-
fpeter07
veterán
válasz
Robi BALBOA #20682 üzenetére
Többet sebeznek, kapsz pár golyót és már le is ment a pajzsod, meg ajánlott fejükre célozni
Próbáljátok ki deltán, fegyver nélkül (vagyis csak ököllel). Úgy már nem mondhatja senki hogy rövid játék
-
deedee
őstag
válasz
Robi BALBOA #20678 üzenetére
már túlvagyok rajta....
egy csalitosból rontottam ki állandóan és úgy apránként kilőttem a helikoptert és a tankokat...meg az rpg-s embereket....
nem volt olyan nehéz,csak nem volt szabad megállni 1-2 másodpercnél hosszabb időre,mert kilőttek...veteránon neki sem állnék a gémnek
-
3shae
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #20665 üzenetére
Ok de már másnapos vagyok. Persze a pályát még mindig nem tudtam leküzdeni.
Piásan egy virtuális világban,ahol nincs "lent,és fent" nem tudni mi az hogy jobbra,vagy balra,előre,vagy hátra... Az egész egy káosz. -
3shae
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #20657 üzenetére
Nemáá!
Elmegy a kedvem a játéktól. Most a core pályával küszködök,és mérgemben megittam már egy üveg bort. Na jó, nem csak ez miatt
-
3shae
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #20640 üzenetére
A Core pályára gondoltál?
Most tartok ott...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #20642 üzenetére
Szerintem hangulatos játék lett!
-
Rica
senior tag
válasz
Robi BALBOA #20640 üzenetére
"ha csak egy kicsit javítottak volna az FC1 grafikáján és csináltak volna jó hangulatos dzsungeles pályáka akkor azzal sokkal jobban meglennék elégedve."
Majdnem szó szerint ezt írtam nem rég.Vagy három hónapig tököltem az FC2-vel, mire végig ballagtam rajta fél-fél óránként. Az egyest nem is tudtam abbahagyni anno, és most is fenn van.
-
3shae
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #20636 üzenetére
Én alapból közepes szintet szoktam választani,de ha egy játék nem szórakoztat,hanem idegesít,akkor le szoktam törölni. (éppen elég ideget eszik az ember a munkahelyén)
A Wolfenstein ezért bukott nálam,és töröltem is a fenébe.Szerintem a végét elszúrták,túl nehéz volt a főgonoszt legyőzni.Viszont ez a játék (is) nagy név,szeretném végigjátszani.
De így most jóóó! Kezdek rákapni az ízére. Nagyon hangulatos a játék, és egyre többször előjön bennem az "ott vagyok" érzés.
-
Dirtyz
őstag
válasz
Robi BALBOA #20619 üzenetére
Hehe, 5 perc alatt megvolt
, viszont most a "Próféta" című szopásba futottam bele. Visszaolvastam kicsit, de nem találtam semmi érdemlegeset, kezdjem újra a pályát vagy kiadtak valami javitást?
-
válasz
Robi BALBOA #20573 üzenetére
Jo bizony, tavaly december ota ezzel gyurom az ipart.
Nekem 6 giga van benne, de mivel egyik stalker se indult a 64 bites win7-el, hagytam az xp-t, ezzel tokeletes es nalam sokkal gyorsabb is minden, nem csak a jatekok. Mennyire dicserik az alvas funkciot is, kozben xp elobb jon vissza a keszenletbol sokkal.
Meg ahogy latom az a dx11 is egy atbaszas, ezert nem fogok kartyat meg oprendszert cserelni egyelore, az tuti.
-
válasz
Robi BALBOA #20570 üzenetére
En csak xp alatt hasznaltam igazibol, nem tudom mennyire kavar be a cfg-k kicserelese a dx9-dx10-be.
(#20571) Rica Nocsak, mesterlovesz tavcsovel nyomod.
Nekem az valamiert nem jott be.
-
válasz
Robi BALBOA #20561 üzenetére
Szepen viszi akkor!
Jah, az igaz, nalam is dolgozik a gtx rendesen, bar "csak" 1680x1050-ben nyomom, dx9, viszont rajt van az ultrahigh mod, ami szvsz durvabb mint a dx10, marmint kinezetben, sebessegben gyorsabb.
Abban ne legyel biztos, anno az elso reszt se vitte semmi fullon, plane nem full hdben.
En se tudom pontosan, valamikor jovore.
(#20564) Rica En legtobbet ezzel a fegyoval nyomultam a rohamtavcsovel [link], mint a kepen es szigoruan egyloveses modban. Gyonyoruen lehet vele fejbe operalni.
Sniperkedes nagyon jo moka, izgalmasabb, mint a szemtol-szembe harc.
-
válasz
Robi BALBOA #20559 üzenetére
Dolgozhat a kartya rendesen, latom full hd-ben jatszol. Dx-9 vagy 10? Szurok?
Jo dumak vannak bent, a szinkron bejon nekem is.
-
Terminator17
senior tag
válasz
Robi BALBOA #20545 üzenetére
kósza hír szerint van egy ilyen topik,de nem találom
-
válasz
Robi BALBOA #20540 üzenetére
-
válasz
Robi BALBOA #20531 üzenetére
En mar akkor kivoltam idegileg, mire eljutottam a hajora, gyakorlatilag az alienes resztol egy nagy nullanak tartom a jatekot, de mondom vegigviszem azert is. A hajon meg az elso nagy szornyet meg kifileztem, de azt a brutal nagyot ami utana jon, mar nem tudtam es 2 agyverzes utan feladtam.
(#20532) Terminator17 Cs is ut nagyon, ott, abban az atmoszferaban nem is mutatna jol a napsutes es kek tavak
, tehat a kornyezet abrazolasa pont olyan, amilyent elvarna az ember egy halalos zonaban. Ettol fuggetlenul nekem megis a crysis jon be jobban, marmint a latvany szempontjabol, sokkal reszletesebb a taj kidolgozasa.
(#20533) kisJack Szia! Nem a parancsikon neve a Hardtech, hanem az usere, akinek valaszoltam.
A jatek indito parancsikonjan nyomj jobbklikket-tulajdonsagok-kompatibilitas.
-
válasz
Robi BALBOA #20524 üzenetére
Sajna tenyleg addig jo szvsz a game, amig el nem jutsz az uszkalos palyaig
, utana egy hulladek, az orias szorny lovoldozese is kritikan aluli, ott hagytam abba az egeszet.
-
Terminator17
senior tag
válasz
Robi BALBOA #20497 üzenetére
-
Terminator17
senior tag
válasz
Robi BALBOA #20495 üzenetére
nem bug, legelösször énis any@ztam hogy mivan
-
Zoo123
senior tag
válasz
Robi BALBOA #20491 üzenetére
Ránézel távcsővel a "célpontra" (nézz bele!) és nyomsz egy "F"-et (lőszer felvétele/tárgyak használata) aztán hátradőlsz és élvezed a "tűzijátékot".
-
Terminator17
senior tag
válasz
Robi BALBOA #20491 üzenetére
van egy ilyen radar szarod aztán azzal ha jól emléxem
-
Psych0
őstag
válasz
Robi BALBOA #20489 üzenetére
gondolom meg kell festeni a hajót, hogy lebombázzák.
-
Terminator17
senior tag
válasz
Robi BALBOA #20476 üzenetére
ok thx majd írok akkor ha szükségét érzem
-
Terminator17
senior tag
válasz
Robi BALBOA #20473 üzenetére
lehet majd a linket kölcsön kérem
ha ilyen problémáim lesznek nekemis
-
Terminator17
senior tag
válasz
Robi BALBOA #20470 üzenetére
akkor ott a hiba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elden Ring
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Nintendo Switch 2
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ford topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest