Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
HODL. Ennyi.

-
törölt tag
válasz
F_Balazs
üzenetére
Ez is segített gondolom.
https://www.bitcoinbazis.hu/az-egyesult-allamok-nem-tervez-kriptovalutas-tiltasokat/
-
MPowerPH
félisten
Szepen megugrott, errol f@szan felig lemaradtam. Zartam egy pozit 3012 -nel... Aztan dzsuuu.
-
Pietrosz
addikt
Valaki besz@pta még a Celsius login hibát rajtam kívül?
8 napig nem engedett belépni Facebookon keresztül. Tudom, minek azzal regisztráltam, de kényelmesnek tűnt. Twitteren már nagyon ideges volt a nép de végül helyre hozták. Kérdés, merjek ezután ott maradni vagy inkább tipli. -
3800+
őstag
Azt hiszem az XLM lesz a nyero. Koszi a tippeket!
-
3800+
őstag
Sziasztok!
Coinbase-ről binance-re való mozgatáshoz melyik coint használjátok legolcsóbb küldési lehetőségként?
-
NH-> Poloniex BTC utalás esetén mennyi az átlak utalási idő? Mármint jelenleg.
-
MPowerPH
félisten
FTX -en a Balance es az Available balace kozott mi a kulonbseg? Azt latom csak, hogy a balancom most sokkal magasabb. Mikor lesz az felhasznalhato?
-
bobalazs
nagyúr
For those who don't know the original story: Bitfinex spent 7,626ETH to make a transaction for sending 100,000 USDT to Diversifi.
[link] -
6absbulldog
tag
Ez viszont megint meglökheti a SOL árát:
[Social media on Solana]
Az NFT után egy újabb trend. -
Nimrod
addikt
Nézegettem Crypto.com-on a mobil feltöltést CRO cashback miatt, viszont azt néztem, hogy elég nagy eltérés van ha beutalok pénzt CRO-t venni, magyarul nagyon rossz üzlet ebben a formájában. Vagy csak én néztem be valamit?
-
törölt tag
Bejelentések lesznek, én belefomóztam. 🍀👌
-
MPowerPH
félisten
válasz
MPowerPH
üzenetére
Tovabba nincs FTX -hez gyakorlo, ahol nagyobb leverage -el is kitudom magam probalni?
Azt ki hanyason tolja? En most bekockaztattam egy 2x -est, amire azt irta, hogy "Estimated Liquidation Price: 1 370,8"
Magyaran ennel az arfolyamnal buktam volna mindent.Ellenben jo lenne egy training, meddig mehetek el itt a szorzokkal. Mert mar a sima 2x -es is brutal, ha megindul folfele, de azert van itt is sweet spot, par oras intervallumra.
Ugy erzem, el kellene menjek egy tanfolyamra, amin az elejetol kezdve elmondanak mindent, botok hasznalataval bezarolag.
Most kertem egy 3. monitort is az iroasztalomra, amin mar folyamat megy az FTX, es probalom figyelni, megerteni a gorbek mozgasat, es azt, hogy egy-egy szakasz(nem tudom, mi a szakmai neve) utan mi varhato, mit lehet leolvasni a csokkeno tendenciakbol, vagy eppen a novekvobol, mikor fordul meg stb....
-
törölt tag
-
MPowerPH
félisten
FTX hol mutatja, hogy ha valaki zarja a poziciot, akkor a fee -k levonasa utan mekkora lesz a valos, realizalt profit/veszteseg?
Tovabbam latom, hogy FTT -t vetellel azert lehet kapni kedvezmenyeket is. Valaki leirna, hogy mukodik? Csak siman beszallok, veszek 25 FTT -t, es tartom? Mekkora fee -tol szabadulok igy meg?
Most szedtem ki egy kis pluszt, kijon belole a 25FTT, akkor inkabb beforgatom. -
bobalazs
nagyúr

-
nort_on
senior tag
Ha gyorsan kell, akkor crypto.com (CDC) vagy Coinbase Pro ezekre megy az instant SEPA ami pár perc max 1 óra, de ezek kicsit drágábbak, mint a Binance. Vagy FTX szintén SEPA, ha nem sürgős, de ide lassabban ér be, kb 1-2 nap, de ha szerencséd van, akkor fél-1 nap, cserébe ez a legolcsóbb, és innen ingyenes a kriptó kiutalás is.
-
Veron
addikt
Szeretnék Binance számlát nyitni és befizetni rá, de ahogy olvasom ezt most nem működik, csak a drágább, kártyás vásárlás. Milyen alternatív módokon lehet pént tenni a számlára? Nem feltétlenül halmoznám a számlákat különböző platformokon.
-
Kobe
veterán
válasz
üzenetére
Akkor ha mar ugyis elmesz binancehoz kerdezoskodni, nyugodtan megkerdezheted azt is, hogy ha 3-4 napos a hir, miert most kuldenek rola csak push notit.
(reszemrol lezartam, pont lexarom kinek mi a hasfajasa egy timestamppel kapcsolatban, ha nem tetszik, ugorjon...)
Effektive ezt leirni tobbe kerult mint a hir erteke vagy elonye -
törölt tag
Sűrűn jársz erre úgy látom!

https://logout.hu/tema/crypto_trade/hsz_11647-11647.html -
törölt tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Amúgy meg, párszor már temették szegény BTC-t: https://99bitcoins.com/bitcoin-obituaries/
-
bobalazs
nagyúr
Hány év bear jön most a china banre reagálva?
-
Kobe
veterán
válasz
üzenetére
Now you can trade crypto with HUF on Binance P2P
2021-09-24 14:17:SS
Hungarian users can now buy and sell crypto with HUF on Binance P2P. Buy and sell BTC, USDT, ETH, BNB, BUSD and DAI and pay in HUF. Binance P2P is completely free, fast and convenient. On Binance P2P platform, choose HUF under Fiat and select your desired payment method (We recommend Bank transfer) Users can also make Buy & Sell Advertisements at their preferred price on Binance P2P -
kenwood
veterán
Binancen probaltam egy olyat, hogy :
Buy Crypto (eur) --> Credit/Debit Card
Spend eur - receive eth
300 eurot irtam be, kiirta, hogy 0.124 -etht kapok, 6 euro a fee.
Raiffeisen mastercardom van, bankos appban meg is jelent a kerelem, jovahagytam.
Tovabb utan azt irta ki, hogy insuffiecent funds ( a duplajanal is tobb van rajta forintban)
Probaltam 100k hufot irni a 300 eur helyett. Ugyanaz.
Mi lehet a gond ? -
Kobe
veterán
Binance bevezette a HUF tradeles lehetoseget
-
Frozen
addikt
na csak nem benéztünk megint picit alulra?

-
Kobe
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Az Evergrande nem kapott semmifele tokeinjekciot. Senkitol. 1 yuant sem.
Az Evergrandet hitelezo bankok kaptak 19mrd USD gyorssegelyt.
Ertsd: amikor bedol az Evergrande es a bizalomvesztes okan megrohanjak a kisbetetesek a bankokat, ne omoljon ossze a bankrendszer az Evergrande alatt.
De magahoz a ceghez koze nincs annak amit kiosztottak. -
nort_on
senior tag
Elég jól leköveti a hagyományos tőzsdét, és ma reggel pirosban nyitottunk, szóval ez várható volt. A múltkori zuhi is S&P500-al kb pár perces szinkronban volt, régen az alapján kereskedték a BTC-t is sokan.
-
nort_on
senior tag
válasz
scott_free
üzenetére
MetaMask, egyértelmű.

-
Out
addikt
válasz
scott_free
üzenetére
Ha Binance-t választod, akkor Trust Walletet ajánlom.
-
scott_free
senior tag
Üdv,
ha bankkártyával vagy utalással szeretnék egy kis HBAR-t venni, azt hol tudom megtenni? Binance, KuCoin?
Tároláshoz milyen desktop wallet ajánlott? (A Guarda-t néztem, mert Exodusról, Atomicről több olyat is olvastam, hogy eltűnt belőle a pénz - vagy az ilyen mind user error?)
Köszi! -
törölt tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Most már igen...
Viszont úgy tűnik hogy ez a bizonyos "cross-asset research analyst" nem annyira érti még a crypto piacot ezzel az elemzéssel, amivel gyakorlatilag két dolgot mos össze, ami külön-külön is értelmetlen...
Fair value: igen, ez most éppen jóval kevesebb, mint az ETH mostani piaci ára, de ez kb. minden más coinra is igaz, beleértve az ún. versenytársakat, pont erről szól a bull market. És ez valószínűleg így is marad a market ciklus végéig, erre hivatkozva azt mondani hogy feleződni fog az árfolyam, már önmagában is marhaság.
"Ethereum killerek": a másik meg hogy majd az alternatívák fogják földbe döngölni - ez egész egyszerűen nem így működik. Attól, hogy megjelennek az újabb lehetőségek, amelyek adott esetben technológia szempontjából fejlettebbek is, nem jelenti a meglévő(k) háttérbe szorulását. Jó példa volt erre anno a "flippening" jóslat, miszerint az ETH átveszi az első helyet a bitcointól, legalábbis market cap szerint, ami persze nem történt meg (és talán soha nem is fog). Attól még, hogy jött valami, ami funkcionalitásban és technológiában bőven túlszárnyalta a bitcoint, a BTC nem állt bele a földbe, hanem ugyanúgy ment tovább a saját útján. Jóllehet az ethereum nagyobbat ment a bull market alatt, de mivel annak nagyobb volt a kockázata, ez végülis elvárható volt (hiszen pl. 2018-ban az ETH-ban maradók jóval jöbbet buktak fiatban számolva). Most ugyanez a helyzet ETH és SOL/ADA/BNB/stb. viszonylatban - utóbbiak nyilván túlteljesítik az ETH-t amíg el nem érjük a cikluscsúcsot, de a kockázat is nagyobb az újabb projekteknél és ettől még az ETH nem fog bedőlni, sőt (és akkor még nem is említettük az ETH2.0 érkezését). Írom mindezt úgy, hogy nem vagyok ETH rajongó, de be kell látni, hogy ez az ökoszisztéma már sokkal jobban kiépült és nem fog mindenki valami másra váltani, csak mert jobb és gyorsabb. Mindegyiknek meglesz a funkciója, a saját felhasználói bázisa és szépen megférnek egymás mellett. -
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Interactive Brokers társalgó
- E-roller topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
Buy high, sell low