Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Froclee
üzenetére
Igen, ez a hivatalos leirat, aztan a gyakorlatban meg van amikor csak 60-70%at (sem) hozza at mert egy regebbi snapshotot mentett el, szinkronizalt le az app az uj keszulekre.
Tapasztalatbol mondom, torott telo miatt mar jartam igy. Aztan hetekig futott a pozim "szabadon" mert addig nem fertem hozza a penzemhez amig csingcsanggal le nem emailezed a verifikalast, auth torlest a fiokodrol, kozben fingers crossed ne legyen margin call vagy akarmi.Azota csak sms, ha gaz van aznap kerek egy uj sim kartyat es csokolom.
-
aradebil2
senior tag
válasz
kenwood
üzenetére
Majd ha már lesz legalább 1 jobb PoS hálózat, akkor majd lehet várni a másik 3-4-et
. Talán a DOT fogja tudni ezt meglépni, az fog dönteni hogy melyik tudja hamarabb elindítani a DeFi-t. Aztán olyan gyorsan fog elszállni a likviditás a most elszálló rendszerekből (AVAX, Fantom, Solana) hogy öröm lesz nézni. A Terra fogja tartani magát szerintem a jól működő stable coin rendszere miatt, kivéve ha a Djed annál is jobb lesz majd.Kobe: pont hogy az SMS-et 2FA-tól óv mindenki a kripto világban, SIM kártyát másolni elég egyszerűvé vált sajnos. Telefont költöztetni meg sose volt egyszerűbb.
-
LuckyL
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
rossz a gondolatmeneted szerintem, ugyanaz benne hiba mint azokéban akik nem tesznek el profitot nagy emelkedés után
értem, hogy meg lehet magyarázni, és logikusan hangzik, de nem jó mégsem
tipikusan ahhoz vezet, hogy megindul a piac, visszamofozol +30% os áron, aztán megint buksz
veszteségben NEM adunk el, türelmesnek kell lenni
persze körültekintéssel kell megválogatni mibe fektetsz, dogecoin meg shiba holdereket nem tudok mivel bíztatni -
xy.zsolt
őstag
Melyik 2FA authenticator ajánlott androidra és/vagy PC-re?
ja, és a ProBit-nál nincs szemetebb tőzsde....a bot-jukkal ami 2napja tolja le az árat....már 30%ot faragott

-
kenwood
veterán
válasz
LuckyL
üzenetére
Lehet,hogy most jo alkalom vasarolni. Az is lehet,hogy az ev vegeig az eth/btc 80, a top 100 coinok pedig 90-95%ot esnek.
Ha ez igy van,akkor meg most, 40-50% bukonal is megeri realizalni a veszteseget,mert akkor par het mulva 2-3x annyi coint tudsz venni ebbol a penzbol.
Senki nem tudja,mindenki csak tippelget. -
llacee
őstag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
venni
-
LuckyL
őstag
válasz
6absbulldog
üzenetére
-
6absbulldog
tag
válasz
LuckyL
üzenetére
Meglepődnék, ha idén még leesne annyira minden, mint akkor.
Illetve pár crypto talán...
Nyáron ADA majdnem egy dollár volt, VET 6 cent, SOL 20 dodó, stb. Ha akkor vettél, akkor még mindig bőven pluszban kell legyél.Beesés lesz a jövőben persze, nem mondtam, hogy nem lesz.
-
llacee
őstag
válasz
6absbulldog
üzenetére
Nekem a nyári vásárlás most fordult minuszba, nembaj
Inkább azon vacillálok, hogy ez vajon az evergrande hirre beárazott szint vagy lesz még a nap folyamán valami fejlemény ésdemes-e várni -
LuckyL
őstag
válasz
6absbulldog
üzenetére
én tartózkodnék az ilyen kijelentésektől hogy utoljára nyáron volt érdemes bevásárolni
ne tegyél úgy, mintha tudnád mi következik
nem tudod
egy iylen nagy esés után mint a mostani, több esély van pénzt keresni, ez az egy a biztos -
-
LuckyL
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
én már benne vagyok ebben egy ideje csak nevetek a pánikon
nevetségesen egyszerű pénzt keresni cryptoban, meg kell várni a nagy dipet, bevásárolni és türelmesnek lenni
ha tovább esik akkor hodl és ha van lehetőség más jövedelemből vásárolgatni
tudom hogy sok embernek nehéz, ők lesznek sajnos a luzerek ezen a piacon, mert eladnak veszteségben -
kenwood
veterán
Abban viszont igaza van, hogy most a 4-5% eth esesere 15-20% Top 100-as coin eses a reakcio.
Ez azert fura,es nekem is nagyon faj. -
kenwood
veterán
válasz
LuckyL
üzenetére
Turelem, es az 5-6 (Cardanonal) jobb PoS halozat melle meg jon 10 masik is

Ezek a szazalekok trukkosek.
Februar ota "csak" 30%-ot emelkedett,a tobbi meg a medve vegen volt.
Ez szinte mindne coinra igaz,ami ekkorat ment.
Nyertek azok is,akik tavasszal,nyaron szalltak be, de az igazi porges meg telen volt.Persze ugy is lehet nezni,hogy ket 20%-os nap mar 44 % emelkedest jelent.
Ugye van ezer dolcsid,az elso 20%-os napon 1200 lesz.
Aztan az 1200 dolcsid megy 20%-ot,es mar 1440-ed van. -
Kobe
veterán
Ha binaceon egy isolated margin part kilistaznak (delisting) es neked van benne pozid, mi tortenik vele? Likvidaljak a pozit, vagy fut tovabb, csak ujat nem tudsz nyitni?
Na meg is van a valasz.... Lezarjak a pozit..... Azert ez igy kurvajo, hogy onkenyesen belekenszeritik a usert a floating eredmeny realizalasara meg ha nem is akarja...
-
F_Balazs
aktív tag
Egyes coinok szinte már úgy viselkednek, mintha itt lenne a crypto tél, pl. Cardano... a csúcshoz képest lassan harmadolódik az értéke...
-
2thletme2day
őstag
Én is jártam így amikor elkezdtem a cryptoval foglalkozni. Igaz én a kibányászott eth-el kezdtem el tradelgetni. Gyorsan el is buktam kb 2 havi (100Mhs-el bányászom) termelést a türelmetlenség és a pánik miatt. Épp a mostani lejtmenet előtt adtam el az összes eth-em és vettem vissza nyomottabb áron. Ott tartok, hogy a kezdetetkkor elbukott eth mennyiséget szépen óvatosan, de sikerült visszaszereznem. ATH környékén eladok majd utána visszaveszem kellően nyomott áron az eth-et. Ha hetek kellenek a kellően nyomott árhoz akkor hetekig várok míg visszaszállok. Nem gyors gyarapodás, de gyarapodás.
-
kenwood
veterán
Eleg erdekes ez a korrekcio.
Ha az eth esik 5%-ot,a tobbi nagy alt 10-et. Ha pedig emelkedik 10%-et,azok 5-ot.
Minden egyes ilyen hullam egyre melyebbre rugdtalta oket.
Nem is az zavar,hogy talan sose jon vissza az oda berakott penz,hanem az,hogy aki most szall be azokba,mar duplazni fog,mire en nullan leszek
-
törölt tag
Nekem sima appban a Crypto Earn-ben 5000 CRO a minimum limit, Supercharge-ban 100 CRO. Defiben meg mas coinban mas a limit, azt nem tudom.
-
törölt tag
Arra figyeljetek, hogy 5000 CRO a minimum amit stakelni lehet.
-
Veron
addikt
Hol lehet stake-elni CROt… ha mar ennyi van? Csak cypto.comon fel evre?
-
Froclee
őstag
Tradelni marha nehéz, legtöbbünknek fölösleges. Én is vettem .87-en CRO-t, de egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy eladjam. Bármiben fogadok, hogy 1 dollár fölött lesz előbb-utóbb. Tudok várni.
Többször el lett itt mondva, hogyha nem bírja a gyomrod, hogy százezreket/milliókat ugrál a portfóliód fel meg le, akkor el se kezd. Nekem is egy jobb használt kocsi árát csökkent egy este alatt, de már a pulzusom se emelkedik meg tőle.
-
kenwood
veterán
Az elemzok elemzeset az is neheziti, hogy egy lassan egy eve minden brutalisan emelkedik.
Ha lennenek gyoztesek,es vesztesek, akkor egyszeruen csak meg kellene nezni par szakinak az 1-2 honapos videoit,es kiderulne,melyik ert is valamit.
Azt megfigyeltem mar,hogy amit a 1.5 millio feliratkozos Coin Bureau.felkap,az biztosan stagnalni,esni fog a tobbihez kepest. Vegulis logikus a dolog. A nagyhalak nezik,es tudjak,hogy a videoja utan meg lehet par madarat kopasztani
-
llacee
őstag
Nekem ezekről a youtuber szakértőkről mindíg a brian élete jut eszembe.
Az utcán hokedlin állva mindenki mondja a saját próféta dumáját
a hívek előtt. -
torma1981
veterán
válasz
6absbulldog
üzenetére
Persze, ha ilyen egyszerű lenne mindenki gazdag lenne. Hiába a sok elemző, lövésük sincsen sokszor.
-
6absbulldog
tag
válasz
FattyDove
üzenetére
Szakik alatt nem feltétlen a minden lehetőséget lefedő youtuberekre gondoltam. Twitteren sokan elemeznek több dolgot (marketing érték, fejlesztői aktivítás, stb.) és az alapján be lehet lőni, hogy melyik lehet hosszabb távon jobb befektetés. Az, hogy rövid távon mi történik az mindig lutri.
Senki sem tudja, mi fog történni, de azért a rendelkezésünkre álló adatokból csak be lehet lőni egy irányt. -
6absbulldog
tag
A legtöbb blocklánc elszenved vagy hacket (ETH), vagy valamilyen leállást a kezdeti szakaszban.
Az, hogy centralizált megint egy félinfó. Az volt, mint minden lánc a pályája elején, hisz akkor még nincs sok node. Ahogy telik az idő egyre több lesz. Jelenleg már több, mint ezer node fut, ami messze több, mint pl: harmony vagy hbar esetén. Egy év múlva még több lesz.Bármi megtörténhet persze, de a jelen adatokból tudunk táplálkozni és kb semelyik másik lánc nem mutat ennyi pozitívumot összességében. Van, ami ebben jobb, van, ami abban, de ér mernék fogadni a SOL-ra. Ha megnézted az utóbbi hónapok beeséseit, akkor például az egyik leggyorsabban visszakapaszkodó coin volt.
Nem feltétlen kell az ETH-t legyőznie, elég nagy a piac. Ha tartja ezt a fejlődési ütemet, akkor ugyanazt az utat járja be. Szerintem.
-
FattyDove
őstag
válasz
6absbulldog
üzenetére
" A szakik szerint ez a mostani ETH, és hasonló pályát fog befutni. "
Mondjuk a kriptó piacon pont nem kellene hallgatni semmilyen "szakira". Mindenki random mond random faszságokat, aztán ha bejön 250 random faszságból egy, akkor elkezdi az adott ember publikusan kiverni a saját pöcsét, hogy ő aztán ezt megmondta.
-
dobolan
senior tag
válasz
Frozen
üzenetére
Bocs, de nem egyről beszélünk. A technikai kereskedésben tök mindegy az, amit lent leírtál. Évekig kereskedtem DAX tőkeáttételes eszközökkel. Ott sem lehetett tudni előre semmit

Te hiszel valamiben mikor veszel valamit, én pedig napon belül kiszámolom a hullám tetejét és alját. És ha ez nem sikerül, akkor léphet életbe a stoploss, hogy holnapra is maradjon pénzem.
Csak azért írtam, mert szerintem hülyeséget írtál a stoploss-ról, nem vitázni szeretnék.
-
Frozen
addikt
válasz
dobolan
üzenetére
Az egész kryptozás egy lottó le lett már írva ,hogy senki nem tudja merre megy az árfolyam.
Az árfolyam mindig megy le elég sokat mivel az alap értéke egyenlő a 0 val. Értsd nem stabil nem fizikai dologról beszélünk ergó az értéke nulla. Nagy a hype körülötte ami mozgatja az árfolyamot. Viszont az egész türelem kérdése ha eladod és vársz egy pár hetet vagy hónapot 99% ,hogy vissza fogod tudni vásásrolni ugyan azért a pénzért a nagyobb részesedést egy érméből. Nekem eddig mindig sikerült ,csak az a titka nem szabad kapkodni és ki kell várni. -
Madwe
nagyúr
válasz
6absbulldog
üzenetére
Vagy ott lesz, vagy nem. Azért mert most épp hypolják, az már beleépült a mostani árában is (omgomg ez lesz a következő bikapiac eth mcje).
a fundamentumok s a networking effekt az érdekes.
Kérdés 4 év múlva merre megy a piac, mekkora szeletet tud még kiszakítani a sol, esetleg mennyire terjednek el az l2 eth láncok helyette pl (zkrollupok mint imx, lrc nagyot mehetnek) pl, hogy csak egyet említsek a rengeteg konkurenciából.mi van akkor pl ha evergrande beszakad (ugye defaultról most pénteken érkezett hír s szakadt a piac) ami ugye a tethert magával ránthatja. A tether 70% az alamana groupnál van, akik az ftx-et üzemeltetik. Akik a solanaval szerződtek s az kezdte el a solt holdra küldeni…
persze ha tether szakad sokmindenszakadhat, de a tethernek kitett ftx kb tuti)azért sol ellen is elég sok dolog szól (volt más blokklánc amit ddossal 1 napra lelőttek? Amelyik terelt a supplyról? Elég centralizált az egész, ami igazán long term nem feltétlen előny)
-
dobolan
senior tag
válasz
Frozen
üzenetére
Befektetés esetén (hosszú táv) nincs értelme, mert ott van egy hosszú távú várakozásod. De szerintem ott az sem járja, amit te írsz, hogy ha nagyot zuhan gyorsan eladod, majd lentebb újra veszed. Fogalmad sincs arról, hogy valami meddig fog zuhanni. Ez így csak találgatás = lottó.
-
Frozen
addikt
Onnan ,hogy új árfolyam csúcsot ér el , amit tartosan nem tud megtartani soha.Mindig csak egy hirtelen tűske a grafikonban és lefordul, utolag tisztán lehet látni ahogy mondod.Viszont már előtte is sejthető hogy ez fog bekövetkezni, persze nem tudhatod hol van a teteje hol fog megállni ,de ilyenkor nem szabad fomozni.mert nem lesz jó vége

#13530dobolan
Soha nem használtma stop losst... nem is fogok alapból hülyeségnek tartom. Vagy eladod ,vagy hold. -
dobolan
senior tag
válasz
Frozen
üzenetére
A stop losst pont nem így alkalmazzák. Előre be kell állítani egy általad kiszámított és eltűrt határra. Nagyobb zutty esetén még így sem biztos, hogy megvéd, mert egyszerűen nem teljesül a pozid.
A lenti eset egyébként valóban tapasztalatlanságból adódik. Én azt javaslom annak, aki kezdő, és minimálisan sem foglalkozik technikai elemzéssel, hogy ha befektet, ne nézegesse azt rövid távon (hónapon belül), mert értelmetlen. Ha rövidtáv számít, akkor daytrade, és ott nagyon fontos a stop limit alkalmazása, illetve nap végén kiszálló van, akár veszteség akár nyereség. Nálam ez alapszabály.
-
-
Frozen
addikt
kezdők hibája
Ath -nál egyértelmú nem veszünk semmit ,mert arra hogy még nagyobb áremelkedés legyen arra nagyon csekély az esély itt ez után általában különben is egy nagyobb esés jön. (ha akar venni az ember akkor ott érdemes, bár szerintem fog lejjebb is menni bőven csak türelem kérdése)
Ha veszel valamiből felesleges beállítani a stop limitet, ennek akkor van értelme ha nagyon dobja el az ár magát azaz rendesen beszakad valami 10-20% minimum. Ha el is adod pánikkal ,akkor veszed vissza mikor már szintén lement az ár ,hogy mennyiségben a pézért többet kapj. Utána pedig várod tartod míg föl nem kuszik hogy pluszos legyen.
Mindenkivel megesik ,de akinek nincs szerencséje vagy türelme az folyamatosan bukja a pénzét ,mert pattog mint egy pingpong labda.
Javaslom egyébként több érmébe beszálni ,mivel senki nem tudja melyik fog kilöni, így nagyobb az esély hogy többöl valamelyiket elkapod és bőven fedezi a veszteséget. -
_ocsisajt
őstag
válasz
6absbulldog
üzenetére
Nagyon elgondolkodtató. Elolvastam a ríszörcs részét bájnenszen, meg YT-on néztem vidiket... Ha lejár a sztékem január végén SHIB-nél, lehet váltok, nem rossz!
Tegnap néztem egy régi filmet, abban volt egy tök jó mondat: "Nem tudom eldönteni, hogy maga kib*szottul hülye, vagy kib*szottul okos"

Én így érzek a SHIBával kapcsolatosan. Mert elvileg magas market értékek, pörög mint állat, meg lehetne jövője annak is. (newegg bejelentés, shiba games, elfogadó helyek). De ugye elvileg egy mémnek a méme az egész. Szóval hype hegyek... Francba...
(Most GALA-ban van még pénzem, azt meg szeretném tartani, mert abban is van kraft, ha jól olvastam)
-
aradebil2
senior tag
válasz
Lokids
üzenetére
Nyilván senkinél sincs kristálygömb, de maximum hosszú távon fogja bármi is utolérni az ETH-et. Max ha PoS atallaskor összeomlik az egész akkor fogja utolérni bármi is. Én még azt se látom hogy a BSC-t utolérje ha már centralizált projektekről van szó. És defiban is most szorította le a Luna a Solanat a 3. helyről...És az ADA/Polkadot még be sem indult.

-
Lokids
addikt
válasz
6absbulldog
üzenetére
A solana-nak van esélye arra, hogy ennyire megemelkedjen az értéke?
-
6absbulldog
tag
Mindenki mindenképp kereskedni akar, meg ugrálni egyikből a másikba?
Nem jobb közép-hosszú távra befektetni? Vettél SOL-t, akkor ülj rá, tedd stake-be és várj. A szakik szerint ez a mostani ETH, és hasonló pályát fog befutni. Azaz a következő bikapiacra (2024-2025) ott lesz árban, ahol most az ETH va. Nem fillére persze, de minden jel erre mutat. Nem jobb, akkor örülni, hogy tudtál venni 200 dodó alatt SOL-t és várni?
Persze nem garancia a fent említett életútra, de minden jele ebbe az irányba mutat. És ez nem pénzügyi tanács volt, csak szólok.
-
Racer77
tag
Ezt úgy hívják tanuló pénz. Kezdő koromban én is csináltam hasonlót mert nem értettem a piacot nem tudtam miért és merre megy az ár.
Én is nagy mínuszban vagyok hiába tudom mikor jár valami ath közelében és hiába tanulok évek óta a kereskedésről. Viszont amíg nem adod el addig csak elméleti mínuszod van, ilyenkor nyugodtnak kell maradni és ki kell ülni, főleg ha nem vagy penge a kereskedésben. Az első nagy pofonok után kezdtem én is beleásni magam a témába. -
Veron
addikt
Elmesélem az éjszakai mélyrepülést az én perspektívámból, azért hogy aki hasonlóan tapasztalatlan, tanuljon belőle, és esetleg a tapasztaltabbak segíteni is tudnak néhány tanáccsal.
Mohó módon beleugrottam CRO-ba és GALA-ba, az egyszerűség kedvéért a CRO-s vesszőfutást írom le tanulságképpen.
Tehát a CRO-t ath közelében (0,9 USDT) vettem kb. 2 hete felfelé menő trendben, mondani sem kell, hogy elérve az 1 USDT-t egyből visszapattant. A stop limit 0,8-on aktiválódott, elfogott a FOMO hangulat és visszavettem 0,8 környékén az eladott CRO-t. Innen nyílegyenesen vezetett lefelé a CRO útja, a veszteség pedig nőtt.
Ekkor eladtam a CRO egy részét, hogy SOL-t vegyek belőle, mert abban bíztam, hogy az behozza a CRO lemaradását. A múlt éjjel azonban minden beszakadt CRO-stól, SOL-ostól... így lett pillanatnyilag ezer eurós nagyságrendű portoliócsökkenésem.Amit elbaltáztam szerintem:
-ath közelében venni -> nem tudom hogyan lehetene előre sejteni a csúcsot
-túl alacsony stop limitet állítani -> aktiválódáskor eleve már nagy volt a veszteség
-azonnal visszavásárolni az eladott coint -> nem is tudtam merre mozdul a coin
-eladni a coint gondolván, egy másik jobban prosperál rövid távon -> kapkodás
-aluldiverzifikálni, mert szinte csak CRO (és GALA) volt nálam -> nagy hatása van az egész portfolióra
-kevés tartalék -> nem tudok most átlagárat javítani és bevásárolni, mert nem maradt tőke -
MPowerPH
félisten
BTC hogy-hogy igy el van maradva?
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Frozen
üzenetére
Nana, Azért én vettem 1320on fizikai aranyat 12ben
2hónap alatt 3számjegyűre olvadt a árfolyam és csak 19végén tudtam kiszállni (muszáj volt). Akkor is úgy, hogy csak a befekttés+10% jött vissza. De jah, amég nem köteleznek az államnak való beszolgáltatásra addig az arany a biztos pont. A történelem folyamán végig a piacon volt -
llacee
őstag
Most annyira nem aktuális erről beszélni de:
PolkaDOT-ról mi a véleményetek?
Még hónapokkal ezelőtt bevásároltam belőle, majd az első megindulásál nem adtam el ath-n sem, hogy majd lesz ez jobb is, de egyenlőre nem, csak vergődik.
Olyan mint az ada, egymást érik a nagy projectek meg bejelentések, meg parachain,de az ár ugyan az vagy inkább lefele szeret mozdulni.
Lassan azon gondolkodom, hogy inkább átforgatom avax vagy sol irányba (csak, hogy magához térjen, ahogy eladom.
) -
Frozen
addikt
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
6absbulldog
üzenetére
Ennyire azért nem örömteli a helyzet...
-
6absbulldog
tag
Úgy tűnik jövünk kifelé. Twitteren a régi motorosok szerint a legutóbbi bullrunban is volt ilyen 40%-os visszahúzódás, nincs itt semmi látnivaló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a ProBit miatt írtam
. Talán a DOT fogja tudni ezt meglépni, az fog dönteni hogy melyik tudja hamarabb elindítani a DeFi-t. Aztán olyan gyorsan fog elszállni a likviditás a most elszálló rendszerekből (AVAX, Fantom, Solana) hogy öröm lesz nézni. A Terra fogja tartani magát szerintem a jól működő stable coin rendszere miatt, kivéve ha a Djed annál is jobb lesz majd.