Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
nort_on
üzenetére
Jo, nem irtam le, hogy 10 millio plusz, de akkor is brutalis. Igy okes volt, hogy ~$1200 volt az arfolyam kulonbozet, de $200 -nal mar nem hangzik annyira jol.
Pedig most is ott volt, 3000-nel filoztam, hogy beszallok, most jo lenne a kiszallo, de Revoluttal ez nem megjatszhato.
Csak itt egyszeru volt, nem kellett varialni, balancbol vettem, es oda is kaptam vissza.
Akkor Binance -ra mindenkeppen ugy erdemes, hogy betolom az osszes tokem, es Revolut -ot teljesen kiiktatom a korforgasbol?
A BNB az a Binance -nak egy egy milyen Coinja? -
nort_on
senior tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Mennyit??? Uh, az szép...
Binance-en 0.1% az adás/vételi díj, ha valakinek a referencia linkjével regisztrálsz, akkor 0.075%, ha meg BNB-vel fizeted a díjat, akkor még van +20% kedvezmény, így jó esetben 0.06%, ami elég baráti.

Most sajnos szívatják a Binance-t, SEPA nincs, és kártyával meg 1.8% a FIAT befizetés...

-
MPowerPH
félisten
válasz
Pietrosz
üzenetére
Koszi a tippet, ranezek erre is.
Ba sokaig mar nem kaparok, kiszallok a kartyakkal, amig lehet. Mert ha hirtelen telitett lesz a piac, akkor a beka segge ala mennek a hasznalt piaci arak, en meg ETH -n kivul masra nem szeretnek energiat pocsekolni.Revolut fee -k azert megremitettek, Binance -on ellenben nem talalok semmit sem errol. Ott hogy muxik? Fel kell tolteni a bakancot, vagy kozvetlen mehet a ki-be fizu is Revolutra? Deposit, vagy bank transfer lehetoseg van? Kartyaval jobban szeretem, mert gyorsabb.
-
MPowerPH
félisten
Helo. Erdekelne a velemenyetek, hogy melyik platformon erdemes tradelni, mar ha nem titok? Eddig Revoluton vettem ETH -t, 1x, most eladtam. A nagyon magas fee azert zavart, igy azzal csak a ki es befizeteseket csinalnam.
Coinbase -en van walletem, oda termel a banya, azt meg nem bantanam, kulon kezelem azt, es amit valutaert vettem. De lattam, venni es eladni ott is tudnek.
Binance -ra regeltem, megcsinaltam a szukseges verification -oket, hogy a limiteket toroljek.
Csak ETH.
Nem kell a magas kockazat(ha nem szamolok azzal, hogy hirtelen minden beszakad, az benne van), inkabb nagyobb toket tolok bele. Tan meg a banyaszott ETH -kat is beforgatnam, ha van lehetoseg wallettbol walletre rakni, vagy akkor 2 platformon is mozgatom azt, ami van. -
Anti2
újonc
Sziasztok! Beregisztráltam Bittrexre de sehol nem találom a wallet menüpontot. Hol keressem?
-
zsola400
senior tag
Binance kártyás feltöltésre újra van 1.8% fee.
-
Wn2tl
aktív tag
válasz
üzenetére
Oké nem az a klasszikus hack, mindenki a biztonsági hibákat kihasználó egyénekre asszociál egyből. A kereskedési rendszerek szabályainak kreatív alkalmazása, szerintem bőven belefér hackelés fogalmába. Nem az alacsonyabb szintű elemeket (coin, platform) hackelik meg és használják ki kreatívan, hanem önmagát a kereskedési rendszert.
-
Wn2tl
aktív tag
válasz
fireman123
üzenetére
Szerintem a legjobb hack még mindig az, amit a market makers, wallstreetbets stb. pump csapatok szerveznek, hogy a kinéznek egy kis coint megpumpálják 20-30%-al néhány óra/nap alatt és lelécelnek a nyerővel.

-
fireman123
őstag
válasz
bacsis
üzenetére
[itt a legfrissebb] tőzsde hack, ...az "elég kevés a valószínűség" most sem jött össze
-
nort_on
senior tag
Revolut virtuális VISA is.
-
Pietrosz
addikt
Binanceon nektek működik most a mastercardos vásárlás?
Az történt hogy kérte a cvc kódot amit elrontottam. Nem sikerült a tranzakció majd megpróbáltam újra de akkor már nem kérte a kódot. Így inkább töröltem a kártyát hogy újra hozzá adjam. Ez meg is történt de még így sem engedi, your card is unable to use right now vagy valami hasonló miatt. Szóval a kérdés, hogy én b@sztam el valamit vagy amúgy se megy most?
-
Wn2tl
aktív tag
Hah most vettem észre, hogy a Ledger Live elkezdte supportálni a Binance Smart Chain-t. És csak 2k-t fogyaszt a memcsiből, mert Ethereum alapú.

-
Solymi81
aktív tag
válasz
üzenetére
Az USD-t azt tudtam, nekem EUR-ban van, aztán hogyha most ennyire problémáznak a Binance-al kapcsolatban, akkor lehet inkább kiutalnám a lóvét vissza Revolutra minthogy váltogassak és rakjam át máshova.
Aztán mivel itt többen írták, hogy valami szitu van, ezért érdekel, hogy működik-e.
-
0utsider
tag
Sziasztok!
Valakinek nincs ötlete, hogy hogy tudnám vissza varázsolni a Binance Windowsos alkalmazásában a Futures TradingView nézetében az entry price line-t.
Pár napja a support/resistance szintek berajzolása közben eltűnt.
Azóta nem jövök rá, hogy hol tudnám ezt vissza kapcsolni.Előre is köszi!
-
6absbulldog
tag
Coinbase-en ha rámentek valamelyik cryptora, akkor nektek is connection error-t ír? Már vagy három napja ilyen nálam.
-
Kobe
veterán
válasz
aradebil2
üzenetére
Lehet egyeni berogzodes, de azt a fazont aki youtubeon osztja a penzugyi / defi tanacsokat, velemenyeket, egyaltalan nem tudom komolyan venni. Fuggetlenul attol hogy targyilagos, vagy clickbait, 1M kovetoje van 100M, kripto vagy mas normal fi tema.
Ha annyira kenne vagna a temat, valoszinuleg nem a youtube ad moneyert kapargatna, hanem szep csendben hatterben mozgatva a dolgokat gennyesre keresne magat, es nonstop a bahamakon hereverezne 4-5 palvinbarbi kaliberu macaval.Dehat nem igy van.
Jelen pillanatban minden ember akinek van 1 kameraja, nappalija meg egy spotlampaja, mar onjelolt youtube szakerto. -
Kobe
veterán
válasz
Fowles
üzenetére
A felugyelettol mindenki ugy fel mint a spanyol inkviziciotol, mintha az valami szornyu dolog lenne
Csak azt felejtik el sokan, hogy a sec nem tudja egy termek karakterisztikajat megvaltoztatni. Mit csinalnak, majd cenzralizaljak a btct, kibogozzak a blockchaint?A legrosszabb ami ebbol kisulhet szerintem egy olyan szabalyozas ami alapjan korrektebb mederben lehet majd kereskedni, vegre normalis adozas vonatkozik majd ra, stb.
Fu, de rossz is lesz nekunk ha vegre tobb intezmenyi szeteplo fer majd hozza, esetleg tobbfajta kriptobol szarmaztatott termek lesz a piacon es nagyobb kerelset / szelesebb termekpaletta fog tarsulni hozza.Ez inkabb arra vonatkozik hogy a sec szeretne reezt vallalni az amcsi covidos allamhaztattasi hiamy finanszirozasabol es jol jonme par milliard usd adobefizetes. Ha mondjuk a hazai szabalyozas mintajan indulnak el, nem fog szarul kisulni a dolog
-
Fowles
csendes tag
Odaírtam, hogy a "felügyelet jelenlegi kommukációja alapján". Innentől kezdve mindegy, hogy egy youtuber hívja fel rá a figyelmet vagy maga a felügyelet elnöke: https://www.sec.gov/news/public-statement/gensler-aspen-security-forum-2021-08-03
Coin Bureau egyébként szerintem az egyik legkorrektebb és legalaposabban körbejárt videókat gyártja kripto témában. -
Solymi81
aktív tag
válasz
6absbulldog
üzenetére
Van valakinek biztos infója arról, hogy nem tud USD-t vagy EUR-t kiutalni Binance-ről Revolutra?
-
Fowles
csendes tag
Az Amerikai Értékpapír‑ és Tőzsdefelügyelet jelenlegi kommunikációja alapján ősszel nekimenne mindennek, ami Defi, Cefi vagy stablecoin: https://www.youtube.com/watch?v=uPBR3mn6wKU
Mi a véleményetek erről? -
zsola400
senior tag
Binance-ra megy most a Revolut kártyával a befizetés, kiutalást még nem próbáltam.
-
BeLucZ
addikt
válasz
coppola
üzenetére
Az már bő 1 hónapos ügy, talán régebb óta is szivacs van vele mert a britek becsicskították a Binancet és brit bankban volt vezetve a sepa számlájuk. Nem értem, hogy miért nem tudták ezt azóta megoldani egy másik ország bankjával együttműködve, ez az ami inkább aggasztó. Coinbase Pro pl. Észtországban működtet Sepa számlát, oda szoktam beutalni.
-
3800+
őstag
válasz
6absbulldog
üzenetére
Regisztralj revolutra, egy het alatt megkapod a VISA kartyad es ingyen mehet ra a kiutalas.
-
BeLucZ
addikt
válasz
coppola
üzenetére
Binance biztos, hogy nem fog becsődölni, mert ahhoz már túl nagy
Csak kicsit szivatják, de kellően dörzsöltek ők ahhoz, hogy megegyezzenek a hatóságokkal és kompromisszumot kössenek velük szerintem. Maximum a user szív néha egy kicsit. Akinek ezek nem férnek bele annak ott a Coinbase vagy Crypto.com, Kraken stb. ( bár nekem csak coinbase-el van tapasztalatom, a többivel nem ugyhogy nem tudom ott mennyire mennek flottul a dolgok ) -
Kobe
veterán
válasz
6absbulldog
üzenetére
En pl tobb M-mel ulok bent binanceon tokeattettel hosszutavu margin tradekben
Foleg mert olyan coinok amiket mashol, jezusszive nevenincs exchangen kivul nem is forgalmaznak
Azok hova menjenek?
Par kosza hir miatt gondolom biztosan tomegevel fognak 1-2 eves pozikat felrugni es tobbezer %-os potencialokrol lemondani
-
6absbulldog
tag
válasz
coppola
üzenetére
Ment már csődbe nagy ex. de nem biztos, hogy ezzel is az lesz.
Egy biztos, hogy én 2-3 hete nem tudok onnan pénzt kiszedni sehogy (csak ha USDT, USDC-re váltom és átviszem egy másik exchange-re).
Az elmúlt hónapokban sok támadás érte őket politikai oldalról, sok országban korlátozták őket, a vezető lemondani készül, stb. Nem tudom, mi lesz vele, de egyelőre nem használom (pedig a kedvencem volt). -
coppola
tag
válasz
6absbulldog
üzenetére
Ez egy elég para felvetés. Ment már levesbe ekkora exchanger? Létezik, hogy elbukod az ott kezelt zsetont?
-
coppola
tag
Máris konstruktivba hajlott a story. Arra próbáltam reflektálni, hogy fegyelmezett vagyok, de stratégiám nincs. Olvasok én, de erősen kínai az egész. Eth, btc biztos jó hodl, de sztem nem most kéne bevásárolni.
Köszi a hsz-eket mindenkinek! -
llacee
őstag
Sziasztok!
Coinbase-en vagyok csak regisztrálva viszont szeretnék valamennyi Raven-t vásárolni.
CoinbasePro ezt nem listázza.
Hol érdemes regisztálnom és nagyjából milyen átviteli díj, amivel számolhatok.
Köszönöm! -
nort_on
senior tag
válasz
coppola
üzenetére
Vannak ilyen csoportok, ingyenes meg fizetős is. Meg signal trade, meg copy trade is, ezekből lehet tanulni, de alapvetően zsákutca, ahogy előttem is mondták már, ezt mindenkinek saját magának kell kitalálni. Meg kérdés, hogy ki mennyi időt szán rá, vagy inkább csak hodl.
Tippekhez a discord kriptoakademia csoport nem rossz.
-
FtcFeki
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Binance-ról szeretném kivenni kicsiny euromat, viszont a SEPA utalás bizonytalan ideig nem elérhető. Tudnátok más megoldást?
Előre is köszönöm!
-
Wn2tl
aktív tag
válasz
Szada85
üzenetére
"hogy majd más megmondja mit, mennyit, hova, mikor, meddig, az nagyon kényelmes, csak egyrészt piszok veszélyes"
Nagyon igaz a mondás, hogy a pozíció határozza meg a tudatot.
Minden ember véleményébe benne van a pozíciója. Ha nincs az is egy tudat állapot. Abban a pillanatban, hogy valaki belép egy piacra már elköteleződik pszichésen. Ezért sohasem szabad másra hagyatkozni a döntésekben. Lehet megfontolni az érveket, elgondolásokat, taktikákat, de a döntésnek alapos kutatás után mindig egyéninek kell lennie. -
Szada85
aktív tag
válasz
coppola
üzenetére
Szerintem senki sem úgy születik, hogy keni-vágja a tözsde, vagy akár a kryptopiacot. Hanem tanul, olvas, utánanéz alaposan a cégeknek/tokeneknek, híreket, cikkeket nézeget, ami jó esetben segít eligazodni az adott céggel/tokennel kapcsolatban.
Arra várni, hogy majd más megmondja mit, mennyit, hova, mikor, meddig, az nagyon kényelmes, csak egyrészt piszok veszélyes, másrészt semmi sikerélmény sincs benne, hogy Te "kiástad" magadnak a gesztenyét.Emellé ott van a krypto piacnak azon sajátossága is, hogy sokkal "könnyebb" egyes irányba rántani rajta, láttuk, látjuk, hogy elég egy cikk, egy tweet, egy kép, és máris képes esni vagy épp emelkedni a piac 10-20-30%-ot... Egy ilyen piacon senki nem vállal szívesen "felelösséget " egy olyan kijelentésért, hogy X vagy Y tokent vegyél, mert az jó lesz...
Az, amit a srácok nehezményeztek korábban, az az a vélemény, hogy az Ö módszere a tökéletes/nyerö, mert még eddig nem dobott bukóban lévö pozit, ergo mondhatja, hogy "csak nyerö trédei voltak", pedig a piac, és a profik is másképp vélekednek, erre elég pár Buffet, vagy más befektetökkel készült interjút elolvasni.
-
-Alvin-
tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Azért valljuk be sok coinnak semmi értelme csak van egy fiat pénzből kreált értéke.
De azért akad amit használnak is a gyakorlatba, ezek se fognak eltűnni valszeg:
Vet, Klay, xrp, trx meg a platformok.
Vet (vechain) 20 cent alatt mindig jó vétel de kinek mi tetszik.
[link]De a mostani trendek alapján a defik fognak nagyon menni, meg pár nft.
Bnb is jó választás lehet vagy a KCS.Mondjuk fogynak azok amikbe én is belevennék most, ez a covid hisztéria még hozhat egy zuhanást akár, nyilván hosszú távon tök8 mit vesz top100ból az ember.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
coppola
üzenetére
Aztán szerinted is melyikünknek van jövőbe látó gömbje?

Ez kb olyan kérés ,mint hogy adjatok már tippet a lottószámokhoz. Adok párat de azzal nem mész semmire.Ami biztos fel fog menni még nagyon az a bitcoin és az ethereum ez a kettő 100% ,de hogy mennyire és mikor na az jó kérdés.. Más coinba én most pénzt nem raknék az biztos.
(A nagyon az mindkettőnél mást jelent BTC lehet 100k is, Ethereumot meg pletykálták már 5-10K-ra is ,de 4500 ig hotziher hogy el fog menni.)
-
coppola
tag
Én hasonló cipőben járok, nem igazán bízom csak a vesz, pluszban elad stratégiában. Szerintem igenis az a legfontosabb, hogy mindenki azon a szinten kereskedjen, amit ért is.
Ha már itt tartunk én is szívesebben látnék " ilyet vegyé, olyat vegyé, ide tegyed, oda tegyed" tanácsokat, mint azt, hogy mér nem jó az, amit értek. Szal lehetne kicsit konstruktívabb a diskurzus.
-
-Alvin-
tag
-
Már nem találom a topikban (vagy lehet nem is ott volt), de melyik cryptovaluta ment 1-2 hete 260% körül 24h alatt? Kiváncsi vagyok most hogy áll

-
Kobe
veterán
Az opportunity cost annyira de annyira "gyasz" erveles, hogy evtizedek ota a modern kozgazdasagtan resze.... Nobel dijas jatekelmelet kutatok is veletlenul rakjak bele a modelljeikbe
Egyebkent nem arrol szol a gyakorlati lenyege hogy mindig mindent, almat a kortevel hasonlitgatva abszurdalj, hanem hogy ha tobb alternativa parametereit ismered, ugyanmar nezd melyik tyukot veszed meg a penzedert, foleg ha ugyanannyiba kerul mindketto.... Amelyik 1 tojast tojik, vagy amelyik 3-4et.... Es igen, ha ismert a 2 alternativa es megis rosszul valasztottal, akkor nyugodtan fajhat miatta a fejed
-
-igu-
veterán
"Ha nyertel 1met, de mashol nyerhettel volna 5ot, akkor te nem kerestel 1Met, hanem buktal 4et"
ez a leggyászabb érvelés
ez alapján ti mindannyian looser-ek vagytok
én ismég ha a legeslegjobb befektetést toltad is, csak veszítettél, hiszen ha 2x annyit fektetsz be, többet nyersz
szóval a fenti mondat a legszebb bullshit, ami ebben a vitában itt elhangzott
-
fireman123
őstag
válasz
tisztelturam
üzenetére
dehogy volt ......azt majd észreveszed ha az lesz
-
fireman123
őstag
hagyd rá, van még itt pár hozzá hasonló okostojás akik mindenkinél mindent jobban tudnak és ők tévedhetetlenek mindenki más meg hülye (most már tényleg remélem, hogy megégeti magát előbb-utóbb, még ha meg is van róla győződve, hogy Ő aztán nem), majd eltűnnek évekre ha beüt a medve piac, addig sem hintik itt a hülyeséget, mert még valaki kezdő elkezdi elhinni, hogy Ő az isten és mindent úgy kell csinálni, ...részemről befejeztem.
-
Kobe
veterán
válasz
tisztelturam
üzenetére
Nem celom meggyozni teged semmirol, mivel szemmel lathatolag egy egesz topik kozonsegenek sem sikerult. Mondhatnam itt szerinted mindenki hulye, csak te vagy a helikopter :) mindenki ugy ellensege a penzenek ahogyan o szeretne
Inkabb amolyan mementonak irtam be, hogy ha valaki hasonlo cipoben jarna, tanuljon abbol is, hogyan NE fektessunk be / epitsunk strategiat, mert hat ugye a traderekre is igaz hogy az okosak mas karabol / tanacsabol tanulnak, a tobbi meg a sajatjabol.
-
tisztelturam
aktív tag
"Ha nyertel 1met, de mashol nyerhettel volna 5ot, akkor te nem kerestel 1Met, hanem buktal 4et"
Ez most komoly?
Ez kb olyan ha lenne angol nyelvvizsgám akkor tudnék angolul. Aki többet keres az töbet keres engem ez miért érdekeljen szerinted? Örülj neki. Én nagy király vagyok ezzel a töredék zsetonnal is.
"- euroban kereskedsz igy rogton magadra huzol egy deviza arfolyam arbitrazsban rejlo kockazatot"Semmi kockázat nincs benne mert ha felvan vázolva mondjuk az hogy na most egy ügyleten 500 ezret kaszáljak akkor az 500k lesz akkor is ha az euro éppen 2000 vagy ha 100ft..
"olyan pozikba lepsz, aminel eleg sok a kiulesi ido" Ez téged mit zavar? Mondtam időm van a pénzre nincs szűkségem. Hol a gond?
Fejezzük be mert látod nem tudsz meggyőzni semmiben
-
Kobe
veterán
válasz
tisztelturam
üzenetére
En arra probalok ravilagitani, hogy a befektetesi hozzaallasnal vannak hianyossagok, gyenge lancszemek a sztoriban. Anyagi lehetosegektol, es a penzzel valo tervektol fuggetlenul.
A te ertelmezesed szerint, idotavtol fuggetlenul, ha pluszban zarsz valamit (kivarod), mar megerte, es arra torekszel hogy ez legyen a kimenetele, minel tobb ugyletnek.Csak kozben
- euroban kereskedsz igy rogton magadra huzol egy deviza arfolyam arbitrazsban rejlo kockazatot
- olyan pozikba lepsz, aminel eleg sok a kiulesi ido, igy a normal arfolyamkockazat mellett fokozod az arfolyamkockazatot a 2 devizaparon
- inflacio / netto jelenertek nem derult ki szamolsz-e vele, de a sima kivonas osszeadasbol nekem erosen ugy tunik nem
- opportunity costtal szinten erdemes. Ha nyertel 1met, de mashol nyerhettel volna 5ot, akkor te nem kerestel 1Met, hanem buktal 4etEzeket nem veletlenul szajkozzak sokan, foleg mert semmibe nem telik beepiteni a mimdsetbe. Ezert szokott elofordulni sokszor, hogy a tudatosabb / fegyelmezettebb traderek 10x kisebb tokevel 10x verik hozamban a nagyobb tokeju, de fegyelmezetlen befektetoket
-
tisztelturam
aktív tag
A legtöbb ember a földön nem egyedülálló és van családja ahova kell a pénz és nem foglalkoznak nem hogy a kriptóval de a tőzsdékkel sem. Ebben semmi meglepő nincs. Teljesen érhető ezeknek az embereknek a felfogása ugyanis szerintük ez egy erős kockázati tényező + nincs idő garancia a mikorra. Ha nekem is kéne bármire a pénz én se játszadoznék mindig a tőzsdén "full" vagyonnal. De mivel semmi célom a pénzzemmel azon kivül hogy minél több legyen így engem nem érdekel ha sokat áll.. Az emberek 99%-nak van célja a keresett pénzével. Nekem nincs.
-
Kobe
veterán
válasz
tisztelturam
üzenetére
Latom nem erted a problematikat....
- A vilagon a 7-8 mrd fo jelentos resze rendelkezik az alap matematikai kepeszsegekkel
- ennyi szerinted mindenkinek eleg a befektetes teruletenStatisztikailag tehat a fold lakossaganak min. harmada / negyede dollarmilliomos kene legyen....
Mivel nem igy van, valoszinusithetoleg megiscsak van a toke es befektetesi piacoknak egy az osszeadas / kivonasnal melyebb retege (az mas kerdes, hogy te nem akarsz rola tudomast venni, mondvan "ilyen allat marpedig nincs")
-
tisztelturam
aktív tag
Lehet ez tekergetni ,ahogy óhajtod. Attól hogy te ezeket tényként írod én még nem fogok ilyen cégekbe fektetni csak hogy téged igazoljalak. Hulladékba nem fektetek azt se tudom ki kinek a fia borja és mégis sikerült eddig a dolog...És ismétlem továbbra sincs isteni kinyilatkoztatás ,hanem tények vannak kézzel fogható tények. Te viszont velem meg nem történt dolgokkal dobálozol.. Ne erőlködj nem fogok bukni a kedvedért
Nem mellesleg ha nagyon akarnák a bitcoint is pillandatok alatt edlozerolhatnák a fenébe.. (ha már a tuti biztos dolgokról beszélgetünk)
-
Kobe
veterán
válasz
tisztelturam
üzenetére
Az a baj, hogy a befektetes alap fogalmaival sem vagy tisztaban - kriptotol, vagy befektetesi eszkoztol fuggetlenul, de annal magabiztosabban teszel isteni kinyilatkoztatasokat. Attol hogy meg nem egetted meg magad, nem kene garancianak venni hogy sosem fogod....
Foleg, ha tenyleg elhiszed a balesetes analogiat, hogy befektetesen bukni csak a sajat hibadbol tudsz.....ez nagyon amator szintu feltetelezes.
Mondok egy peldat: jo fundamentumokkal rendelkezo vallalat, stabil osztalek, normalis P/E hanyad, jo futo projektek, kedvezo hirek, millionyi stabil hatteru intezmenyi nagybefekteto. Utanajarsz, dontesz, befektetsz.
1 ev mulva kiderul hogy a ceg konyvvizsgalati jelenteseket, merleget hamisitott, es a csodje viszi magaval az egyik legnagyobb konyvvizsgalot is.
Buktal? Buktal. A te hibad, hogy a ceg torvenyt sertett?
No akkor ki is okozta azt a "befektetesi balesetet"?
(ha esetleg azt valaszolnad, hogy az egyen - azt mar csak masodsorban merem megkerdezni, hogy ha a ceg milliardos tetelben tudott az egyeni informacional kb 1000x tobb infoval rendelkezo intezmenyeket bezsuppolni, akkor az egyen hogyan tudott volna elerheto, valos infot beszerezni. Foleg ha a pluszminuszolasa szerint ez az evszazad uzlete) -
Agyrák666
aktív tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Nikkei?
-
tisztelturam
aktív tag
Valamit nagyon benéztek ti itt..ez megmosolyogtató.. Melyik volt az a válság eddig amiből ne állt volna fel bármi is döntötte volna meg a korábbi csúcsait? Na ugye. Szóval bukni hogy is lehet akkor? Ha balfaszkodsz és olcsóbban eladod amid van = te csináltad magadnak. Ehhez mi kell max? Idő, semmi több.
És valóban, aki ezt nem látja az nagyon rossz csatornát néz
A pédád meg nagyon rossz volt mert baleseted nem csak a te hibádból lehet..bukni meg csakis a te hibádból tudsz a tőzsdén más tényező nincs.
-
Kobe
veterán
válasz
tisztelturam
üzenetére
"10 eve vezetek, benne van 500e km a labamban. Sosem volt balesetem, ezert sosem lesz a jovoben sem"
En azt hittem a tozsde elso es legfontosabb alapszabalya hogy a multbeli teljesitmeny nem garancia a jovore. Sem instrumentume, sem tradere.
Delehet akkor a fel vilag nezett masik (rossz) csatornat.... -
BeLucZ
addikt
Szerintem meg vegyetek gypsycoint
Állítólag most az a jövő! -
tisztelturam
aktív tag
válasz
fireman123
üzenetére
A baj forrása itt van. Totál nem vagyok napképű. Mire fel lennék az? A szaros párezer euromra? Viccnek is rossz lenne ha ezzel kéne nagyképűsködnöm. De más miatt se tenném ugyanis nincs mire.
Persze hogy nem vagyunk egyformák ezért is írom azokat amiket. veszteség csak akkor érheti az embert ha eladja akkor amikor alacsonyabban van az árfolyam. Én ezt nem teszem ,ha kell éveket várok hogy jó legyen ,de veszteséget nem igen szoktam generálni. Jó ilyen doge miatti 70 euro az semmi a nagyobb cél érdekében.
Mindenki úgy forgatja a pénzét ahogy akarja és ismétlem hisz élő példa vagyok ezt tudás nélkül is lehet. -
fireman123
őstag
válasz
tisztelturam
üzenetére
"kicsit" nagyképű a duma, de egészségedre, nem kívánom senkinek hogy megégesse magát, de nálad talán kijózanító lenne ...persze mint írtad ilyen veled nem fordulhat elő, mert Te már 10 éve tőzsdézel....én meg több mint 20 éve, és bizony volt veszteségem is, ettől függetlenül nem haltak el az agysejtjeim
.
Tényleg irritáló ez a nagyképű, lekezelő modor
...de nem vagyunk egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pedig most is ott volt, 3000-nel filoztam, hogy beszallok, most jo lenne a kiszallo, de Revoluttal ez nem megjatszhato. 

Ba sokaig mar nem kaparok, kiszallok a kartyakkal, amig lehet. Mert ha hirtelen telitett lesz a piac, akkor a beka segge ala mennek a hasznalt piaci arak, en meg ETH -n kivul masra nem szeretnek energiat pocsekolni.
Nem kell a magas kockazat(ha nem szamolok azzal, hogy hirtelen minden beszakad, az benne van), inkabb nagyobb toket tolok bele. Tan meg a banyaszott ETH -kat is beforgatnam, ha van lehetoseg wallettbol walletre rakni, vagy akkor 2 platformon is mozgatom azt, ami van.

. Részemről téma lezárva, tájékozódj ahonnan szeretnél.
minimális clickbait meg muszáj a címbe az algoritmusok miatt, egyébként meg nem túlzó, max az allcaps kicsit gáz

...de nem vagyunk egyformák.