- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
shteer #18639 üzenetére
Nem azt mondtam,hogy előre tudtam, csak azt hogy sejteni lehetett hiszen rengetegen öntötték bele a pénzt. És közel 50 centre emelkedet már az árfolyam még az itélet előtti napokban majd jött egy kis hullám és hírek majd felmentünk 80 fölé 40 valahány centről.
#18641Zoli-bácsi
Mindenki magánügye,hogy ki mennyit vásárolni és mibe fektet ne túrkálj mások zsebében. Mindenki más anyagi körülmények közt van és ha valaki elbukik valamivel lehet csak röhög rajta egyet, mások meg mennek az utcára. -
törölt tag
válasz
shteer #17754 üzenetére
Igen, még mindig túl sok, legfőképpen az ETH tartja túl jól magát. Bár "nem várt esemény" mindig jöhet. A bear market már csak ilyen.
Ezek a mai candle-ök azért már egész tetszetősek. Holnapután pedig jöhetnek is az amerikai inflációs adatok, amiből aztán lehet majd következtetni a jövő havi újabb kamatemelésre. -
törölt tag
válasz
shteer #17368 üzenetére
Én megint az olvastam mindenkitől, hogy a piac vár arra az adatra és, ha nem lesz rossz akkor valószínű felfelé lehet egy kitörés a háromszögből, erre letört.
Nagyon fasza a piac.
Legközelebb inkább a dxy -t nézegetem, az stabilabb, mint ez a szar ami minden apró biz-baszra letör, de egy rakás pozitívra alig akar vánszorogni fel. -
-
válasz
shteer #16988 üzenetére
A múlt 7végi nagy mozgás engem nagyon meglepett, de lehet csak mert a hagyományos piacokhoz vagyok szokva, amik szombat-vasárnap zárva vannak.
#16989: lehet, de az mindenképp egy hosszabb történet, mire egy közel egész éves trend fordul. Érzésre a hagyományos tőzsdét fogja követni sztem, kicsi fáziskéséssel. Azaz ha újra 12-13eFt lesz egy OTP, akkor lehet csipegetni a kripto longokat is.
-
Laraxior
titán
-
aradebil2
senior tag
válasz
shteer #12884 üzenetére
akkora rakéta, hogy ETH-hez képest már csak -91%-ban van az elmúlt közel 3 évben
-
mepet
addikt
Év vége vagy jövő év eleje + csúszás. binancecz twitter
-
Dexar007
veterán
Nem emlekszel a fekete februarra? Akkor volt a btc 5800-on..es mindenki varta az összeomlast.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged