Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
zsola400
üzenetére
Igen. Egesz egyszeruen a kiba*** SWIFT/BIC code tokmindegy milyen celorszagot adnek meg, csak numerikus erteket enged beirni, igy el sem jutok a partnersheet masodik oldalara ahol a cimadatokat kene hozzarendelni.
Mar rakerdeztem revolut supporton, hogy mi a mezo formatumhibanak az oka, a hivatalos valaszuk hogy probaljam kartyaval... Hat 'nyatokEgyebkent kb teljesen mindegy mert nalam a BUSD celszamlaja ugyis a CDC lenne, oda meg ingyenes a SEPA. Fogtam beutaltam revolutrol EURt es vettem belole USDC-t, az EUR-USD kozeparfolyamhoz kepest 0.3%al rosszabb arfolyamot dobott
-
-
-
-
zson
csendes tag
válasz
zsola400
üzenetére
Köszönöm mindenkinek az útbaigazítást - 2M körüli HUF-ot szeretnék lehetôleg a legkevesebb levonással FTX-re juttatni. Kisakkozom, hogy legyen.
@nort_on: ahogy én nézem, a Revolut Premium 2500 Ft/hó, nem 7500 Ft.
@zsola400: nem havi váltás lenne, valószínûleg alkalmi, több helyen nem szeretnék számlát nyitni (csak a káoszt fokozza
), inkább a havi 2500 Ft. -
zson
csendes tag
válasz
zsola400
üzenetére
Ha jól értem, akkor a leggazdaságosabb megoldás:
CIB forintszámla -> Revolut HUF számla feltöltés (bank átutalási költség van) -> FTX SEPA utalás (ingyenes), váltás Revolute árfolyamon HUF - EUR
A kérdés, ha Revolut feltöltés kártyás vásárlásként történik utalás helyett, akkor is számol-e fel a bank díjat (vagy a Revolut)?! -
zerodot
aktív tag
válasz
zsola400
üzenetére
Mára a top tőzsdék egyike. [link]
Volume alapján 4. helyen áll: [link]BSC-n ingyen tudod küldeni, meg amúgy alapból minden kripto kiutalás ingyenes az ETH/ERC20-at leszámítva. Ha tartasz 25 FTT-t, akkor az is.
De megvették a Blockfolio appot, ahonnan jelenleg az ERC20 utalás is ingyenes. "FTX (formerly Blockfolio)" néven van fent a Playben. -
nort_on
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek centerpin átalakító egyben eladó
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
végül cbpro lett belőle.