Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Nincs időgépem, feltételezzük, a bikás a trend, valameddig. Ha most elmegy 5000-ig ott azért már lehet jó eredményt elérni, ha nem szállok be, abból nem lesz eredmény, bár kockázata sincs.
Ez most így jött össze.#12079nort_on: Például: veszel egy ETH-et 10x-es áttéttel 3500-nál. az kerül neked ezt ~350dollárból el lehet követni, ha esik és nem szállsz ki 3150-nél likvidál és buktad a tőkéd.
Elmegy 4000-ig, de nem száll ki az ember mert úgy gondolja megy tovább 3700-as stop limit kiveszi eséskor, plusszossan szállsz ki.
Egy veszély van, ha vétel után nem alakul ki az a bizonyos biztonsági sáv amivel megéri kiszállni, ergo vétel után esni kezd, és nem száll ki az ember, akkor bukhatja az összes betett pénzét.
0,04% a napi kamat, nem hiszem, hogy emiatt nem lenne alkalmas hosszabb távú kereskedésre.
#12090Zoli-bácsi: nem, de nyílván nem a házat meg a vesétmet tettem rá, csak szigorúan játszós pénzt.
Ha 1700-ról indul és 2000-nél szállsz be akkor az FOMO?

-
nort_on
senior tag
Közben BTC 60k, indulhat a FOMO meg a shopping. Lol

-
alien0903
tag
Üdv.! staking-re binance-n ki mit javasol?
-
nort_on
senior tag
válasz
nort_on
üzenetére
A lényeg, hogy nem csak felfelé van az út, egy példa hogy egy 3x az ilyen esetben mit jelent.
Mivel volatilis az eszköz, ezért általában fel és le is megy. Egyszerű matek, ha megy -10%, utána +10%-et, akkor mi lesz a 100-ból? 99 (100>90>99) áttét nélkül, és 3x-el meg 91 (100>70>91). Szóval a le-fel mozgásból a fel sokkal több kell hogy legyen, hogy a 3x-es lefele mozgást kikompenzálja.
10x ennél sokkal rosszabb...
-
törölt tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
-
korcsi
veterán
Eth-et 1700-tól a négyezer után jövő 3500-as korrekcióig partvonalról néztem, Most 3500-nál beszálltam 10x tőke áttéttel. Csak azt kellett megvárni amíg erősen hittem az emelkedésbe, hogy legyen menekülési utam.
Ha észnél vagyok, nem leszek tütelmetlen, kapzsi, már nem veszíthetek rajta. -
Sátán44
addikt
Na végre a Matic is kliőtt.
Március óta vagyok beragadva. -
atee_13
őstag
NU 2,5 euroért vettem egy hónapja, reggel ránézek 4,8 mint a villám pattintottam el most meg már bánom, mert úgy fest sok benne marad még
-
-
törölt tag
válasz
llacee
üzenetére
Itt az ideje, hogy tanuljál egy kicsit! ☝️
https://bitcoin.live/video/on-your-marks----4-year-journey?aid=102
-
Frozen
addikt
válasz
F_Balazs
üzenetére
így van amikor lesz az még olcsobb is, egyébként azt nem árt fejben tartani,hogy mekkora részt tud az ember megvásárolni.
Csak egy példa 1000 euro esetén hiába veszel btc +10% emelkedéshez 50 ezer euros árfolyamnal 55 ezerre kell ugrani. és akkor nyertél 100 eurot csupán..
egy altal jobban jár az ember. A bnb 290 eurorol most 400 felett jár közel 30-40% -
F_Balazs
aktív tag
Ha az új ATH meglesz, akkor szeretnék egy olyan hasonlót mint a tavaszi ATH után!
35k-val már kiegyezek!
-
GIORGIONE76
őstag
Nah, megküldték picit végre
ma még meglesz a 63
-
BeLucZ
addikt
Ezért nem kell erőltetni az FTX-et, mert tetü lassúak. Coinbase Pro-n automatizált rendszer van referenciakóddal és 3 órán belül ott a zseton munkaidőben meg kiutalás is ennyi idő alatt átfut pl OTP-re, csókolom. Bánat aki mindig kivárná ezt, hogy feldolgozzák a pénzét 1 hétig

-
Kobe
veterán
válasz
üzenetére
A lotto lehet a hulyek adoja, de DOT ba telibevasarolni 410% emelkedes _utan_, lokalis csucson billego arfolyam es kifeszitett RSI mellett, mikozben a BTC viszi a show nagyreszet sem egy kesz eletbiztositas :)
Meg hullamokat sem lehet rahuzni kb sehogysem.
Innen szerencses ha csak 30%ot korrigal lefeleEzeket akkor erdemes vadaszni, es finoman megkinalni egy kis 3-5x leveragel amikor az MA50 kezd felfele gorbulni, na az DOT nal pont 16-20 kozott volt.
Na de eszrevetelezes vege, elvegre a 18as csomagot sikerult jol kiszorni 40-41 kozt
-
törölt tag
LUNA-t is érdemes figyelni.
+ TOMO, FET
+ ETC Daytradre.Nincs mit ezeöccá lesz!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó, mire leírtam ETC ki is lőtt.

Akinek van gridbot az vegye fel a listára.Szerintem. ☝️
-
törölt tag
DOT
Buyzone: 41-42
TP: 50-70-95-120-200
1-4 hónap! 💎
-
Szada85
aktív tag
válasz
Frozen
üzenetére
Tegnap próbáltam érdeklödni, hogy mennyire kelt "profi" benyomást, hogy bejelentések között még 20 óra a pre-sale indulás, aznap már 21 órát írnak, 21 órakor "már töltjük fel", és végül 21:30-kor élesedik, de a wallet-et nem volt idö csatlakoztatni a dxsale oldalhoz és máris betelt a Hard Cap?
Illetve utólag jönnek az olyan infók, hogy "Ja igen, a Trust Wallet a dxsale.app-pal ritkán szokott müködni." LOL
-
llacee
őstag
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
az jó volna, mert rossz nézni hogy ilyen szarul áll, pedig van belőle egy kazallal.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Ja, írtad 1 hónapja is....
-
szombatitomi
senior tag
Sziasztok,
Ha crypto.com fiat wallet-ből szeretnék saját bankszámlámra utalni, azt csak simán a walletből withdraw-val megtehetem? Küldtem rá 1 eur depositot onnan SEPA-val, szóval már elérhetővé vált az opció, viszont ha a withdraw-ra megyek, megjelenik a nevem, de a számlám helyett a "xy megyei LAFO" fiók jelenik meg, és azt mondja, hogy az account ending "0000". Kipróbálnám kisebb összeggel, de 86 eur a minimum, amit ki lehet utalni.
Ez így működik, mehetek a withdraw-ra, és az euró átkonvertálódik a forint számlára?
Köszi,
Tomi -
GIORGIONE76
őstag
Már kb egy hete az Ada egy ~0.18$-os sávban oldalazgat, sokadjára mondom, itt nagyon készül valami ...
-
Frozen
addikt
Most vegyetek charlest a legjobb beszálló
-
sparks
senior tag
válasz
F_Balazs
üzenetére
Biztos van olyan, aki nem szórta ki. Nem mindenki akar azonnal meggazdagodni, vannak akik évtizedes befektetésként kezelik az ilyesmit. Persze van, aki úgy száll be, hogy amint összejön a játékgépre való, azonnal kiszáll és boldog. Én másképp gondolkodom, nem akarok azonnal gazdag lenni, jó ez hosszú távon, nyugdíjnak, stabil háttérnek.
-
GIORGIONE76
őstag
válasz
F_Balazs
üzenetére
De a piac is egyre jobban aprózódik felfelé, egyre többen bíznak a jobbnál jobb alt projektekben, mindenki akar egy szeletet a tortából, elég csak megnézni 3-4 éve hogy ált fel a rangsor, ez még ugyanúgy változhat persze, de a top 50-ből 15-20 kezd elég stabil lenni, és valamit nyújtani kell hogy ott is maradjon, de a BTC még jó ideig értékmérő marad az tuti, csak hát a dominancia ...
-
F_Balazs
aktív tag
-
MPowerPH
félisten
válasz
F_Balazs
üzenetére
Az regen is lutri volt am. Akkor meg ismeretlen coinba raktak az emberek penzt, de ember legyen a talpan, aki milliokat kepes volt beleinvesztalni. Aki megengedhette, annak egyebkent is volt penze.
Egykor a BTC is egy ertektelen valami volt, amibol mindenkinek volt nagyon-nagyon sok, es egy ido utan mindenki probalt szabadulni tole. Akkor meg nem lehetett tudni, hogy hova fejlodik.
Ismeros korben is van, aki heccbol banyaszgatott meg az elejen, es volt neki 100+ BTC -je. Szerinted megtartotta?
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Pedig az lenne a jó ha a mostani beszállóknak is lenne esélye 100x-ozásra, 1000x-eződésre.

-
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Valószínűleg a crypto aranykorszaka már lefutott....
-
MPowerPH
félisten
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Kizartnak tartom a 100k+ -t ev vegeig, az ETH -t pedig nehezen tudom elkepzelni 8k kornyeken. Meg a csucsdontes sem megy, folyamat visszapattan.
-
GIORGIONE76
őstag
válasz
F_Balazs
üzenetére
Sokan azt tippelik, hogy be fog lassulni a krpitópiac, szvsz egyszerűen azért mert túl népszerű lett napjainkra,, kb olyan mint a túlbányászás, szerintem sem lehet majd a korábbi sémákat előszedni és szimplán ráhúzni a grafikonokra, de meglátjuk, sokan örülnénk egy PlanB féle jóslatnak
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Hát igen, úgy kéne rohamléptekkel felszaladni, hogy szinte biztos hogy lesz még év végéig pár korrekció, és talán lesz közte ami nem lesz elhanyagolható. Meglátjuk mennyire működik a pszichológia, meg az önbeteljesítő jóslatok.
-
GIORGIONE76
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Szvsz, pár nap és feltolja közvetlenül ATH alá, és onnan korrigál, aztán meglátjuk,
ahhoz hogy tényleg összejöjjön egy álleesős 100+ év végére, akkor a többszöri visszateszttel együtt rohamléptekkel kell haladnia, azaz egy-egy esetben 6-8e-ket is kell ugrania,,
ezért néznek ki lehetetlennek az ilyen jóslatok
-
MPowerPH
félisten
Kivancsi vagyok, mikor torik meg a lendulet.
-
bobalazs
nagyúr
Binance miért ilyen selejt?

Velem nel szórakozzon, mikor több éves fiokom van -
mrpazu
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok, szeretnék kriptovalutával kereskedni, és videokártyámmal bányászni. Biztonsággal kapcsolatos kérdéseket akarok feltenni nektek.
A legelején járok, ledger nano x-et már beszereztem.
Régi laptopomat elővettem újra telepítettem.
Revolutra is regisztrálni akarok.
Hány e mail címet kell létrehoznom (protonmail)?
Kell e még egy laptopot használnom?
Jelenleg két kártyát használok telefonomban, kell új telefont vennem a második kártyámnak amit a kriptóhoz használok?(hívásra nem használtam.)
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Időm van ezzel a coinnal...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egy 1000 toltam bele