Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Frozen
addikt
amugy ki honnan értesül a shitcoin projektekről?
-
pn4hvq
senior tag
válasz
BeLucZ
üzenetére
Szerintem FPStunker elég jól meg szokta tippelni a dolgokat, bár ebben az esetben a blow-off top kifejezés szerintem nem jött be. Az mindig egy hirtelen, meredek emelkedés, majd egy hirtelen zuhanás, egy éles csúcs.
#11394 BeLucZ
"innentol gondolta a hirtelen emelkedest"
Nem hinném, a hirtelen emelkedés már megvolt déltől. Zuhanás nem, mert fel-le ingadozik azóta. -
BeLucZ
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Azt nyilvan nem hogy mi fog tortenni, csak arra iranyult a kerdesem hogy mire gondolt fpstunker kollega. Hogy innentol gondolta a hirtelen emelkedest (igy is eleg szepet ment ma ) vagy a maira celzott az emelkedessel.
-
törölt tag
ADA-ra figyeljetek aki tradere tartja, nagyon blow-off top szerű a chart.
-
törölt tag
Harmony One! 🚀🚀🚀🚀💎🚀🚀🚀🚀🙏
Itt volt az ideje!

-
nort_on
senior tag
Jól látod, arbitrázs bot. A tőzsdék közötti árkülönbség meg azzal lehet lefejni. Ez a múltkori felsorolásból kimaradt. Ez lesz a következő lecke a kriptós könyvemben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Robi86
senior tag
Üdv!
Van ez a shiba inu. Ma listázta a coinbase, ott 0,00005 USD az ára, binancen viszont 0,000007 kerekítve. Olyankor mi a teendő, ha binancen van a shibám, a coinbase meg természetesen nem engedi depositolni, csak forog körbe a töltés?
-
Solymi81
aktív tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Hát nemtom, engem leverne az ideg...
Így is felkúrtam magam a mostani EUR erősödésen... kb. 150k HUF-ot vesztettem rajta, mert korábban ugye 360 körül tudtál váltani.Cryptózást mostanában hanyagolom.
Anno nem volt elég időm elemezni és hirtelen döntést hozni, amikor lent volt az ETH... utána ha csak tartom, dupláztam volna a betett összeget... -
aradebil2
senior tag
válasz
BeLucZ
üzenetére
Miért is alázza porig? A Solana-val legalább annyi gáz van mint az ETH-tel, csak egyelőre ez nem érdekli az embereket, pl. hogy eléggé centralizált a hálózat...aki igazán nagy pénzeket mozgat és ragaszkodik a decentralizált rendszerhez, az bottal sem fogja piszkálni a SOL-t.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
F_Balazs
üzenetére
Amikor elkezdett esni 4-5 %-ot mondom eladom 3200-on..elment. Örültem mert megint jött a zseton. Aztán nézegettem kicsit kezdett a zöld felé stagnálni, mondom lassan vége a korrekciónak ideje visszavenni.. Megtörtént délutánra mentem melóba haver már azzal fogadott figyelted mi volt? Kérdem na mi? Akkor mondja -15-20% minden.. ránézek akkor már 28xx volt csak az ETH..
De ez csak szóbeli izgalom, hogy pár óra alatt 600+ ezres minuszba van az ember,de hát csak papíron így para nincs -
F_Balazs
aktív tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
A tetején vettél megint?
-
BeLucZ
addikt
válasz
tisztelturam
üzenetére
az én kb. 4300 dolláros ( a tied 3800 körüli dollárba számolva ) áramhoz képest egész olcsón vetted
ami sorsdöntő lesz hosszútávon, hogy a népek a solanat vagy ethereumot választják e hosszútávon. előbbi porig gyalázza utóbbit technikai értelemben, csak ugye elég ismert az eth ahhoz hogy csak úgy lesüllyedjen, lásd btc is, ami kőkorszaki mégis a legnépszerűbb mert az a leghíresebb és az volt előbb -
MPowerPH
félisten
Most van beszallo ETH -ba? Vagy inkabb stagnalni fog, mint hogy megint megindul? Olvasni mindent...
-
Frozen
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
a lejtőn igen ahogy mondod

-
Frozen
addikt
Charlessal ,de jó hogy időben kiszálltam ,hogy megszívták sokan meg még eztán jön a java amikor beáll a földbe

annyira szívják a dipeket,hogy lassan már vásárló sem lesz csak eladó
-
szekra
addikt
És SOL-t ki meddig tartja?
-
törölt tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Véget ért a karrier?
-
tisztelturam
aktív tag
Aki notorikusan utalgat ki pénzt binance-ról majd jelezze ha már él a sima visszautalás számlára
-
törölt tag
Akinek nem megy az USD deposit Binance-re, annak itt egy leírás.
https://www.binance.com/en/support/faq/f84427e36de641f59ed16e78fcc85679
-
szekra
addikt
ADA-t ki meddig tartja?
-
nort_on
senior tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Kártyás deposit-nak van egy 3% díja, de az azonnal ott van. Ilyen szempontból a Binance olcsóbb.
Én Revolut-ról utalok EUR SEPA (ingyenes), kb fél nap alatt van bent. Ha beér, abból lehet közvetlenül is vásárolni a /EUR párokat (BTC vagy ETH). De ha más kell, akkor én előtte váltok bent USD/EUR és USD páron vásárolok.
-
MPowerPH
félisten
FTX -en mi a menete a kereskedesnek, hogy induljak el? Depositot azt latom, kartyarol. Hogy erdemes beletolni a penzt?
Kartyarol vegyek FTT -t, majd konvertalas mondjuk ETH -ra? Vagy egybol ETH? -
atee_13
őstag
Mindenki fusson ... ki merre lát
Tegnap már 10% pluszban voltam. Mai esés kedvet csinált, h toljak be még a bennlévő összeghez 25%
Ilyenkor szokott tovább szakadni
-
zsola400
senior tag
Revolut USD > Binance beutalásnál a Seychelle szigeteki adatokat írtam be (gondolom ez kell) de kér irányítószámot is oda mit kell megadni?
-
0utsider
tag
Nincs valakinek infója arról, hogy kb mikor lesz Binance-n újra EUR alapú SEPA?
Látom írtatok pár opciót a FIAT bejutattására, de nekem semmi kedvem újra végigcsinálni egy személyazonosság ellenőrzést más oldalon.
Ha a közeljövőben nem várható, akkor lehet vállalom inkább azt az 1,8 % fee-t
-
Frozen
addikt
válasz
GuMipOkE
üzenetére
Valaki itt korábban azt mondta hogy nem lesz az már annyi meg nem fog ez beszakadni stb... Fog ez még rendesen lefele menni ez amit láttunk egy kisebb korekkció volt a hosszas emelkedés után. Hogy most mi jön az találgatás de szerintem legkésöbb jövő év q1 ig ugy befog szakadni az egesz krypto sokan rasem fognak ismerni
-
Kobe
veterán
válasz
aradebil2
üzenetére
Kina eppen alszik, amerika meg meg a reggeli kavejat szurcsolgeti.
Azert meg lennek lepve ha a felkomas US intezmenyek adtak volna eppen a tranzakciok 90%atAnno bitmexen hasonlo mozgasokat siman ki lehetett csavarni 5-6 vastagabb tarcaval biro trader megmozdulasaival, es kb 2 perc alatt gyuruzott is at krakenre, binancera a dolog.
En pont ezert nem tradelek btc/usdt parral -
aradebil2
senior tag
a probléma ezzel az elmélettel az, hogy ha jól tudom akkor a retail traderek aránya BTC esetében egy átlagos napon 10% alatt van
De aranyos, hogy Telegramon meg Discordon azt hiszik ezek a trade csopik hogy ők fingják a passzátszelet
maximum a kis pumpadumpáikat tudják kontrollálni -
-Alvin-
tag
válasz
F_Balazs
üzenetére
Szokásos manipulatív gama be kell dönteni, hogy aki most vett ideiglenes toppon eladja, a "nagyok" tudjanak keresni... 44k eléggé meg fogja fogni pláne, hogy pár nagyobb hal is ott vásárolt
Másrészt meg felfele nem tudna menni csak egy ilyen kisebb korrekció után, ha bemegy 40k alá ott érdemes max elgondolkodni... -
Kobe
veterán
Sracok, mielott telejsen osszekaksiznatok magatokat, csak szolok, hogy a telegramos trading tippes csoportokban mindenhol 52500 USD t adtak meg lokalis top TP szintnek.
Ha gondolkoznatok miert esett be, szimplan mert a 2-3 nagyobb csoportban ez uszkve majdnem felmillio usert jelent, ha csak negyede rakta be a TP megbizast, mar elindult a lavina... -
Rival
aktív tag
válasz
aradebil2
üzenetére
Kb. percenként jön az ADA volatilitás értesítő: 2,3... 2... 2,35... 2,1... 2,25... 2,15... az elején még az order book is megfagyott. Volt, hogy chartot sem rajzolt a KuCoin. Május óta foglalkozom kriptoval, ilyet még nem láttam élőben... az nem aggaszt, hogy beesett, mert na... beragadtam átlag 2,8 körül, majd visszamegy. De ez, ahogy nem áll meg a lejtőn, vagy a perces charton csak úgy hirtelen nő egy hosszú kanóc lefelé, de test nélkül. Durva... 😃
-
MPowerPH
félisten
Muhahha, meddig szakad meg?

Mikor lesz itt beszallo stable coinba? Azert a $400 plusszos tuske par perc alatt az nagyon kemeny.
-
Wn2tl
aktív tag
Na meglesz ma a 20k-s btc?

-
shteer
titán
Na, ez is egy tipikus szeptember lesz csupa pirossal?
-
Megnyílt a crypto offtopik:
-
nort_on
senior tag
FTX-en van ingyen SEPA, kb fél nap mire beér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a májusi felezést-harmadolást se gondolta volna senki....