Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
Én nem tudom eldönteni vegyek vagy ne
Valószínűleg egy hétvégi kocsmázás árát bele tolom de nem ebből lesz lambo, arról rég lecsúsztam, többet meg nem merek.. -
llacee
őstag
én 50eur ért vettem shiba-t, de nem gondoltam volna, hogy pár nap múlva 78-on fog állni.
Mondjuk miután teljesen ellentmond a józan észnek a mozgása nem is nagyon bánom, hogy nem többet.
Az, hogy ilyen ütemben közelít a DOT-hoz meg egyenesen nonszensz ahoz képest, hogy mi van a kettő mögött. -
varmi2
nagyúr
-
-
lacusht
tag
Oké köszi. Faszságokat nem csináltak még, jól dolgoznak?
-
BeLucZ
addikt
válasz
varmi2
üzenetére
Ez már nem az a shitcoin, aminek indult, elég komoly ökoszisztéma van mögötte, egy király váltó és a fejlesztők mindent teljesítettek az ígért dolgok közül. No meg mellette elég népszerű is lett és akkor most még Musk tweetje se kellett
Jóval több van benne mint a dogenál. Lesznek komoly dumpok de visszaveszik azonnal + ezerrel megy a burning is, van jövője sztem.... -
varmi2
nagyúr
válasz
Frozen
üzenetére
Nézzük a mai esést. Te kockaztattál 2000eurot, és nyertél hozzá 40eurot.
Én nem kockáztattam semmit. De én is nyertem 25dollart. Hogy?
A bitsgap-en van 5 robotom. Amibe el van osztva kb 2500dollar.
Igen havi előfizetést igényel. Havi huszon parezer forint az előfizetés.
De ez az 5 robot havonta termel 150-200k hufot. Amit kiveszek.
Neked meg bármelyik ilyen akciokor beragadhat pénzed. És egy ilyen sitcoin többet nem tér vissza. -
-
BeLucZ
addikt
Shiba egy állat :D Nemrég karcolta a 7000-et :D Egy ilyen durva korrekciós napon, félelmetes :)
-
-
Kobe
veterán
válasz
kornel76
üzenetére
Sracok, azt azert gondoljatok mar vegig folyamatilag, hogy 100K es afeletti BTC arnal/arhoz mi kellene, mi lenne :
- irdatlan money printing, mint eddig csak 3 fokozattal gyorsabban - > kb 10-15%os _hivatalos_ US inflacio, vagy
- money printing nelkul boduletes szektoralis rotacio - reszvenyek, realiak karara. No nem mintha a P/E-k ne lennenek felfujva, de gondoljatok a covid beizzitasakor vegbemeno value - > tech rotaciora, majd utana ujranyitaskor a tech - > value visszarotalasra. Na azt extrapolaljatok teljes reszvenypiacra es ott is van egy all world 30-40%os korrekcioEn azert 100K BTC arnak nem orulnek annyira ha cserebe 800 mellette a kenyer kiloja meg 20 ezerbe kerul egy kalapacs....
-
kornel76
aktív tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Igen ezeken a számokon én is túl vagyok, de egyrészt folyamatos a burn, másrészt nem kell a bitcoinnak 1.1 Trillio-n megállnia, ha a az előrejelzések szerint 100k lesz egy BTC akkor a market capja is feljebb megy, ha annyira meglódul akkor minden mást is húz magával. Arról nem is beszélve , hogy nézd meg mint ment a shib tavaly augusztus óta. Tudom , nem mérvadó, de szerintem most még tudna menni egy 10000%-ot a már lefutott 59,562,216.79% -hoz. ha meg nem megy csak még 500%-ot akkor is köszönöm szépen a lehetőséget. Most is 10+ x-en állok.
-
-
-
Bitvavo komodo kiküldése alszik tegnap este óta. jóváhagyva, Hamarosan küldjük.
Aha hamarosan.
Ne tegyetek be semmit ha ki akartok most venni valamit. Meglátjuk később. -
F_Balazs
aktív tag
Nem tett jót a BTC-nek az ATH, ez már tény... :} Azóta már beszakadt vagy 15%-ot.
-
-
-
MPowerPH
félisten
Na, irjatok meg, mibe rakjam a piros tuske vegen az EUR -t. Lehetoleg 10x -ezzen.
Hazat kell venni. 
-
-
-
BeLucZ
addikt
Globális beszakadááááás
-
válasz
MPowerPH
üzenetére
Na ezaz
mivel kb senki nem tudja mitől hasít így akár holnap bele is állhat a földbe. Elvileg lehet bányászni, de még nem mélyültem el benne, úgy végülis elférne. Shitcoin ide v oda, de mégis ezen lehetett most a legnagyobbat szakítani aki pár hónapja vett akár €100-ért. -
-
-
Veron
addikt
CBPron hogyan lehet legegyszerűbben Eur-val olyan coint venni, aminek nincs Eur párja?
-
-
-
-
-
Kutyás shitcoin mekkorát megy már. Mondjuk sokat nem raktam bele, de legelső vételem 0...1817-nél volt, most meg majdnem 4800.
-
bbarna
tag
..szerkesztenél egy .gif formátumot az ellaposodó, majd feketévé váló monitorokról és a kihalt fákról?
-
acsati
aktív tag
Stakelve van igen, csak úgy a portfóliómban ő az egyik olyan, aki úgy látványosan nem megy semerre, mikor azért mostanában vannak mozgások. Amúgy én sem tervezem kivenni.

-
acsati
aktív tag
CAKE-be más is be van ragadva rajtam kívül?
Idén vettem belőle 32 és 18 dolláron, de nagyon nem talál magára. Vajon erőre kap még valamikor? -
GIORGIONE76
őstag
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
#12294 Nos, amire vártam, .... szvsz elsőre meg sem áll majd 2.4-ig
-
Wn2tl
aktív tag
Kíváncsi leszek a WSB pumpjára 5 nap múlva. Az előzőt a szeptemberit elhalasztották a coinpiaci helyzet miatt. Érdeklődve várom, hogy mire mennek a tudományukkal.

-
kenwood
veterán
válasz
lacusht
üzenetére
[link]
A chart alapjan siman benne van egy durva emelkedes,mert pont ott van, ahonnan legutobb visszapattant,es 60 szazalekot esett az elmult honapban
A masik opcio, hogy egy lufi volt az ergo, ez a support bukik, es durvul az eses.Persze ez eth-ergo chart,dollarban nem ennyire csunya a szitu,de banyaszkent szerintem ez a chart relevensabb, mint az ergo-usdt.
-
Pietrosz
addikt
Üdv, adott egy váltó rajta egy altcoin amit egy másik altba akarok átváltani de nincs közvetlen pár. A kiinduló altot btc-be vagy usdt-be tudom váltani. Majd erről a cél alt-ra. Kérdés, hogy melyikkel járok jobban, ha btc-be váltok vagy usdt-be esetleg mindegy?
-
lacusht
tag
Hali. Tervezek a hétvége folyamán átálni dual miningra. Eth+Ergo 30-70be. Jósol valaki bármi ugrást az ergonak ?
-
Frozen
addikt
válasz
BeLucZ
üzenetére
te miért szeretsz magas áron bevásárolni? utána meg megy a sírás,hogy nem tudsz kiszállni és beragadtál...
Akkor kell venni mikor lent van az árfolyam , és tartani.X idő után meg eladni amikor elindul felfele ,mert nem tudod hol fog megállni és mikor törik vissza.Amikor elindul valami fel irányba és beleveszel és utána visszatörik meg megy a sírás...
Többet ésszel mint pénzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Napelem
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valószínűleg egy hétvégi kocsmázás árát bele tolom de nem ebből lesz lambo, arról rég lecsúsztam, többet meg nem merek..
Jóval több van benne mint a dogenál. Lesznek komoly dumpok de visszaveszik azonnal + ezerrel megy a burning is, van jövője sztem....