- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redditen olvasgattam legtöbbet és ott is nagyon vegyes a dolog.
Haverom kezdte el csinálni (ismerem személyesen is) és küldte, hogy volt kiutalás Binancere is, meg napi 1%-ot hoz átlagba a portfoliója, ő már bele tett 4 ezer USD-t..
Mégis nagyon bizonytalannak tűnik számomra.. -
Foglalt név
addikt
-
tomy88trance
tag
Folyamatosan fejlesztik a dolgokat, úgy gondolom az értéke se véletlenül ugrott meg fél év alatt , még ha az csak "elméleti" érték is, annyira nem vagyok benne, hogy pontosan mik vannak, de látom, hogy csinálnak valamit, van már valami térkép is elfogadó helyekkel, de az lehet még csak a teszt része, én csak gyüjtögettem szorgosan. Amúgy nem lehet átváltani ,mert arra van, hogy appon kereszütl vásárolj vele, illetve el tudod küldeni másnak p2p.
-
Frozen
addikt
Le kell kötni és akkor folyamatosan növekszik. A riziko max annyi benne,hogy földbe áll a coin , ez pedig bármelyik érmével megtörténhet névtől függetlenül.
Viszont így nincs az ,hogy most eladtam és megugrott nem tudok visszavenni ,vagy vettem és beragadtam hónapokra eladni meg bukó lenne. -
-
#19539 Nem több száz coinról van szó, csak pár tíz darab szóval a 25--40 dollár annyira nem kevés.
#19538 Áhh értem. Köszi!
#19540 Jól hangzik csak a felét se értem amit írtál..
Jelenleg abba sem vagyok biztos, hogy ki akarom venni, mert megint többet ér, mint tegnap.. Kérdés csak az, hogy meddig.Egy kérdés még. Van a slippage tolerance ami 1%-3% között állítható. Ez akkor a legjobb, ha 1%?
-
kenwood
veterán
Elvileg lehet, bar tovabbra sem tiszta, mi lenne a cel.
Ket dolgot tudok elkepzelni :- biztonsagosabbnak tartja a CB walletet a mostaninal, es inkabb ott tarolna a RIO tokenjeit
- Szeretne stablecoinra valtani, vagy fiatkent kiutalni.Ha az utobbi, akkor felmerul a kerdes, hogy mibol vette ?
Valahol cryptot csinalt a fiatbol. Ott mukodnie kene forditva is. -
ÁrPi2
senior tag
Az elmúlt 1-2 hétben láttam 28-29 körül is.
Szerintem amikor relatíve (a leg- ) kevesebb szumma USDT-t tartanak simple "flexi" earn-ban a Binance userei akkor a Binance kicsit növeli a motivációt ( a real time APR-t) arra.
A Musk nem ezt a stable coin APR -t tudja ugráltatni, nem ezt ugráltatja hanem alt- vagy shitcoin(ok) illetve legendásan a valamelyik kutyusos coin árfolyamát.
-
kenwood
veterán
Egyszeru a keplet :
Van X ezer dollar, amit ethereumban tartok,mig el nem eri a 8-10 ezer dollart az arfolyam.
Ezt annyira komolyan veszem,hogy igazabol a portfoliot nem is dollarban nezem,hanem ethban.
Most 8 napra atvaltottam BNB-be, hogy kiprobaljam ezt a launchpadot.
0.1451-es keresztarfolyamon vettem a bnbt. Ha ennel alacsonyabban kell eladnom, akkor az nekem veszteseg. Ha ennel a vesztesegnel a lokan szerzett haszon nagyobb, akkor plusszos volt a story, tobb ethereumom lesz,mint tegnap este. Persze az is lehet, hogy huszadikan 0.1451 felett lesz arfolyam. Ebben az esetben a lokan szerzett haszonhoz meg hozzajon a keresztarfolyam nyeresege,tehat a loka eladasa es a bnb-eth visszavaltas utan tobb eth-m lesz, mint tegnap.Rengeteg olyan banyasz van, aki tradelget jobbra balra. Megy az egyik coin 10%-ota ,a masik 15-ot,van amin bukik,de dollarban novekszik a portfolio.
Aztan par honap utan azt latja, hogy kibanyaszott 1.5 ethereumot,a walletjeben meg van 1.2 ethnak megfelelo dollar,mert az eth nagyobbat ment,kisebbet esett, mint az o portfolioja -
kenwood
veterán
Ertem. eleg sok az ismeretlen az egyenletben.
Meg az a kerdes,hogy vajon 20.-an 9 utan elkezd esni a bnb arfolyama?
Vagy annyira sokan azert nem szoktak a hodl tartalekot atvaltani a stake idoszak elejen,majd vissza?
En mar nem szaraxom az altokkal,ethereumban a portfolio 90 szazaleka, igy nekem az eth-bnb arfolyam esese minuszkent jelentkezik ebben a projectben.
0.1451-en valtottam at, mar most 0.1427.
igazandibol tobb,mint 10 bnbt vettem ethbol
Ha teszem azt csinalok 400 dollart ezzel,de kozben lemegy 0.1300 ala,es ott bukok 6-800-at, akkor annyira nem lesz jo uzlet ez.
Ha viszont elmegy 0.1600 fole,es meg 01.20 06:00 elott eladom, majd utan nagyot esik a keresztarfolyam, akkor meg kerestem a torteneten.
Ezzel van neked,vagy masnak tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest