- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fireman123
őstag
válasz
Tamás9x #7543 üzenetére
Egy kis érdekesség a múltból, ....a grafikonon az időskála mindkét határát érdemes visszahúzni az elejére és elindulni az időben előre, ....mekkora "hegyek" voltak az elején 1$-nál, majd 30$, majd 200$, ...stb., .....ha teljes egészében nézzük akkor ezek teljesen kisímúltak mert mindig nagyobb "hegy" jött mint előtte, .....én nem fogadnék arra, hogy még1* nem érjük el a 20e-t, ....sőt
...a nagy emelkedést mindig nagy esés követte, aztán még nagyobb hegymenet, ...és így tovább
Bitcoin Historical Price -
butch3r
senior tag
-
válasz
Tamás9x #6300 üzenetére
Ez olyan, mint az aranyhiszti volt 2008-2011 között. Ha emlékeztek rá, akkoriban majd minden oldalon szembejött egy "vegyen befektetési aranyat"-reklám, a kereskedelmi bankok elkezdtek arannyal kapcsolt betéteket kínálni. Ugyenez történt a kriptóknál: amikor a mainstream média lehozza, hogy a kisbefektető a házát eladva veszi a bitkokaint, az már a vég. Persze, futhat még egy kicsit, de aztán jön a nagy reccs, ami be is következett.
A hogyan tovább része érdekes, az arany pl megállt egy viszonylag stabil árzónában - viszont az arany mögött áll egy évezredes értékképzet és nem mellesleg az ékszercélú konkrét fogyasztás, a valóban limitált forrás mellett. A kriptóknál mindez hiányzik, kvázi ingyen bármennyit bármikor létre lehet hozni, semmivel sem képvisel több értéket a papírpénznél.
-
fireman123
őstag
válasz
Tamás9x #6296 üzenetére
Nem igazán, újabb SEC elutasítások .....
, ...bár mintha ezt már beárazta volna a piac, most nem zuhant erre a hírre, ...viszont még alszanak az USA-ban
-
LámaZ
addikt
válasz
Tamás9x #5651 üzenetére
Mit jelent nálad a nagyobb távlat?
Egy év, három év, öt év, tíz év?Szerintem is érdemes x kriptót hosszú távra félretenni.
Én (na, jó, elárulom) az ötvenes éveimben járok, és mivel ki tudja mi lesz a nyugdíjrendszerrel, látok abban fantáziát, hogy az ember - teszem azt - egy milka Ft-nak megfelelő BTC-be befektet, aztán mikor nyugdíjas lesz esetleg ebből ki tudja fizetni azt, amire nem ad majd keretet a nyugdíj. (?)Vajon mit szól ehhez Yutani?
----
Danex:
„amúgy mit takar hogy nagyon rossul teljesit az eth?? Az elmúlt honapban 46%ot erősödött a BTChez képest.”Próbáltam rájönni, hogy ezt mire alapozod, de szerintem semmire. A hasadra ütöttél.
Az ETH/BTC változás az utóbbi egy hónapban 0,54%. -
Pioneer
őstag
válasz
Tamás9x #5470 üzenetére
A Poloniex-en ép most vettem pár ezer USDT-ért NXT-t (mert nagyon a béka segge alatt van), utána el is indult felfele szépen lassan, az összes többi altcoin meg lefele. Ha többen összefognánk és elkezdenénk egymás felé licitálva egyre többért venni, nap végére jó kis hasznot össze lehetne hozni szerintem.
-
-
-
kem
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest