Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobion
addikt
Na most van buy low
-
F_Balazs
aktív tag
Érdekes, hogy már megint mit produkálnak az árfolyamok...
Pár milliárd dollár ég elfelé..
-
-Alvin-
tag
Több mint a fele BTC shortot kilőtték, vmerre illene elindulni, és nem oldalra

[link] -
nort_on
senior tag
Így van, biztosan eljön az is, de akkor már nem kell ott lenni.

-
schwartz
addikt
Bar a seed is kiolvashato a walletbol...
-
schwartz
addikt
válasz
margithid
üzenetére
Jol van, en vagyok a balfasz... nem kellett volna banyalnom a malwaret a nyomorult utorrent-el. De meg igy sem ertem hogyan tortent. Mit szerzett meg? Az Atomic passwordot es/vagy epp nyitva maradt a wallet es az en gepemrol ugykodott? Nem a seed-el csinalta mashonnan, mert a walletbe most is be tudok lepni. (persze mar ujratoltam a rendszert meg minden passwordot megvaltoztattam)
Eloszor kuldott 0.3TRX-et majd lenyulta a BTT-t, hogy rohadna meg... -
nort_on
senior tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Nálunk szigorúság van, hozni kell a számokat!
A valent meglepően jó, napi 7% BTC-re, kb egész nap így ment. Remélem marad még 1-2 napig/óráig.
-
margithid
veterán
Atomic wallet egy megbízható tárca , trust és exodus mellett az egyik legjobb multi coin wallet.
Az a maleficams.b mi pontosan? -
schwartz
addikt
válasz
Freddycom
üzenetére
Seed papirra volt irva csak, viszont a walletbol kinyerheto. (jelszoval valo belepes utan)
utorrentet hivatalos helyrol szedtem le.
Privat kulcsokat nem tudom hogy a faxba szerezhetett... Vagyis gondolom... utorrent utan le kellett kaparnom a geprol valami MaleficAms.B-t. Sajnos nem raktam ujra a rendszert....
#10077 margithid
Semmi "veszelyes" (utorrent-en kivul) nem volt telepitve a gepre. -
schwartz
addikt
Atomic wallet-embol tegnap meglovasitottak 213k BTT-t. Senki ne hasznalja ezt a szar wallet-et! Tranzakcio link-je.
utorrent-el lehet osszefuggesben, hogy meg tudtak hack-elni? (telepitettem a gepre kb egy hete) -
nort_on
senior tag
válasz
nort_on
üzenetére
PUP és SNOW kuka, nem igazán tartanak sehova, de ez kb várható is volt a dokumentáció alapján. Az árfolyamok "viszonylag" stabilak, de a TVL nem igazán nőtt, kéne jobban reklámozni magukat.
A YELD viszont eddig elég szépet megy, jó az APR, jó az árfolyam.

Ez szintén nem valami nagy durranás, de talán van benne fantázia. Majd kiderül.

https://polyvalent.finance/ -
golya87
őstag
Van most valami, vagy csak a hétvégi bevásárlás?
-
bobalazs
nagyúr
Ez elég érdekes beszámoló volt!
-
vzozo
senior tag
válasz
üzenetére
Egyébként cryptóban érdemes ilyen pár (tized) százalékos költségeken agyalni? Én szinte mindig kártyáról fizettem be (1.8% büntetés terhe mellett, Binance), de mivel ÉPP AKKOR kellett a pénz a qrvanagy dip miatt, igazából azóta +100%-ot kb. simán hoztak azok a coinok, és bízom benne, hogy ez tovább fog nőni.
-
margithid
veterán
Nanoról vélemény?
Az elvileg decentralizált.
Csak ugye másra nem jó, "csak" fizrtésre. -
nort_on
senior tag
válasz
Freddycom
üzenetére
És ez pontosan így is van. Mindig lesznek kapzsi emberek. Kódolva van. Ezért kell, amennyire lehet, csökkenteni a kockázatot. Illetve csakis annyival kell benne lenni, ami nem fáj, ha elúszik, de már megérje foglalkozni vele.
És előbb-utóbb biztos, hogy mindenki belefut rugpull-ba, ezzel én is számolok...

-
Freddycom
őstag
válasz
nort_on
üzenetére
De ezek a semmiből megjelenő ilyen-olyan token farmok, ha magukban hordozzák a rugpull (vagy bármilyen scam/exploit) lehetőségét, amit bármikor végrehajthatnak, akkor arra nem az a jó kifejezés, h "ez ilyen, kockázattal jár", hanem egy vicc, h ebbe az emberek pénzt raknak. Bár az MLM/ponzi scheme/bitconnect is működ(ött)ik, szóval addig lesznek ezek milliós APY-jú farmok, swapok, poolok, amíg emberek hajlandóak ebbe pénzt rakni.
De lehet ezért nem vagyok gazdag, mert így látom a helyzetet.. :D
-
nort_on
senior tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Már nem, igaz, hogy megnéztem mindet, de egy ideje már a saját utamat járom. Illetve keresgélem...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Napi 1-5% hozam, nem kell nagyon gondolkodni sem, telefont nyomkodva összesen max fél óra elfoglaltság.

-
törölt tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Deficit Levi!

-
-
margithid
veterán
A ravencoin bugról hallottam, de elvileg azt javitották.
Ami még nem tetszik, hogy pow coinról van szó..
Iotáról vélemény?
Sokan leírják már, de elvileg fejlesztik azt is, méghozzá elég nagy aktívitással.
Ontology meg kínai cucc, elvileg ha ott elkezdenék használni, az nagyot szólhatna. -
bobalazs
nagyúr
-
törölt tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Hát, ez még nem nagy gond (most már). A BTC is tartalmazott már eddig sok bugot. Sőt olyat is, amivel az elméleti maximumnál jóval több BTC-t tartalmazott egy blokk. (CVE-2010-5139)
Szóval, ha javították, még lehet jó az RVN.
Köszi az info-t, megpróbálok utánajárni az RVN bugnak. -
Fowles
csendes tag
válasz
Pietrosz
üzenetére
Félreértetted, nem arra vonatkozik a példa, hogy mi az aktuális ára a BTC-nek. A példa arra vonatkozott, hogy akármi az aktuális árfolyam, ahhoz képest a Binance jóval drágábban adja el neked a BTC-t, ha közvetlenül tőlük veszed. Miért fizetnél valamiért többet ha más módon, pl. beutalva fiat-ot majd abból BTC-t véve a költséged ennél kisebb?
-
Fowles
csendes tag
válasz
üzenetére
Nem arról van szó, hogy Revolutról ne lehetne SEPA-t indítani, hanem azt írják, hogy sem a Transferwise, sem a Revolut nem támogatott SEPA utaláshoz:
https://www.binance.com/en/support/faq/e117b4c063534e5f93b735b980575000
Két hónapos reddit post:
https://www.reddit.com/r/Revolut/comments/mg99xu/binance_has_been_banned_by_revolut/
A revolut honlapján sem szerepel a Binance a cryptok között:
https://www.revolut.com/help/making-payments/paying-by-card/which-merchants-are-not-supported-by-revolut
Érdekes módon ezekkel ellentétesen a Binance honlapján fent van egy márciusi útmutató, hogy hogyan helyezhető el deposit Revolut-al, amit Phobion is linkelt.
https://www.binance.com/en/support/faq/cccd74aac406458bafa18a97249402a4
@Sambenez Érdekes, akkor megpróbálom én is Revolut-al. -
Phobion
addikt
válasz
Fowles
üzenetére
Nem lehet Revolutról SEPA utalást indítani? WTF, mióta?

SZERK.: Itt nem frissült, hogy nem lehetne.
https://www.binance.com/en/support/faq/cccd74aac406458bafa18a97249402a4 -
Fowles
csendes tag
Sziasztok!
BTC-t szeretnék venni a Binance-en. Mivel tudtommal az OTP meglehetősen rosszul vált, illetve a SEPA utalás is viszonylag drága náluk, így Transferwise-al, vagy Revolut-al akartam befizetni, de már egyikről sem lehet Binance-re utalni. Tudnátok esetleg más megoldást ajánlani, amivel ezekhez hasonlóan középárfolyamon lehet váltani, illetve kis költséggel utalni?
A Binance-en már lehetőség van közvetlenül Ft-ért BTC-t venni bankkártyával, amiért a BNC pluszban nem számol fel költséget. Viszont meglehetősen kedvezőtlenül váltják, 50k Ft esetén a kapott BTC aktuális árfolyamon 1300 Ft-al kevesebbet ér, szóval ez nem hiszem, hogy megéri. -
margithid
veterán
Ravencoin, nano, ontology hármasról mi a véleményetek?
Elég ígéretes elgondolás mindegyik, szét sincsenek pumpálva.
Fejlesztik is mindegyiket github alapján, igaz marketingben nem túl erősek. -
nort_on
senior tag
válasz
Resike
üzenetére
Indulásnál kétféle farm van, ahogy látom ezen a kettőn (Pup és Snow). Pár perc különbséggel egyszerre indultak, érdekes lesz látni, hogy mi lesz belőlük. A Pup ára kb normális volatilitással mozgott már az indulás előtt is (200-400 USD), a Snow meg irgalmatlan magasan volt (20k USD, egy shitcoin-ért...) és induláskor bezuhant 85%-ot, és most ott lent mozog viszonylag normálisan. Az esés miatt természetesen a lehetetlen Snow hozamok is estek, de még így is a napi 5-10%-ban mozog. A Pup az olyan napi 4-6%. A Pup TVL duplázott 8 óra alatt, a Snow +20%-t csinált. A diverzifikáció jegyében tettem ide is meg oda is.
Ilyen időszakban akkumulálni kell, aztán egyszer csak eljön az ATH. 
-
Freddycom
őstag
TITAN farm orbitális rugpull-ját láttátok? A token értéke 60USD-ről 0.00017-re esett.
Ki gondolta volna h a 7.8 milliárd APY kamu. :D
-
nort_on
senior tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Ketchup, garuda, cerberus, de volt még vagy kettő legalább a RugDoc fórumon. PantherSwap fork-kat nyomtak fel. Elvileg a panther nincs veszélyben, mert valószínűleg azzal kezdték volna, ha azt egyszerű lenne. Aztán ki tudja...
-
nort_on
senior tag
Nem tudom, ma mi van, de folyamatos nyomják fel a farmokat...

-
Resike
tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
A másikról beszélek ami: 4 113 722 490%, na nem mintha ez sokkal reálisabb lenne.
-
törölt tag
válasz
Freddycom
üzenetére
Minden szarba nem kell belevenni.
A contract után a poon látsz mindent és eltudod dönteni hogy vállalod e a casinót.
A tegnapi project az nem friss token volt.
A mait nem néztem.
Viszont sokszor van pump ugyanarra a tokenre, így ha bukovári van , érdemes megtartani mert még lehet később kilő.
Ugyan ez volt Binanceon a prom.-al is, 1 hét múlva ismét pump volt, és én már be voltam tárazva
Amúgy meg engedd el ez nem neked való.

-
atee_13
őstag
-
Freddycom
őstag
válasz
üzenetére
Köszi mégegyszer ezt a szupi telegram csatornát, utólag visszanézve a mai chartot, abszolút nem az általuk előző nap létrehozott tokent pumpolta fel a 12k buta ember. Nekem 27x-et ment a mai.
(Egyébként tényleg hanyagoljuk már ezeket az egyértelmű scameket bazzeg...)
-
nort_on
senior tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Asszem korábban írtam a Panther meg a PolyZap az bukó lett, mert elkapott a hév és sz@r stratégiát követtem, farm tokent (is) vettem...
A PolyCat már pozitív volt, de nem számoltam még ki, hogy pontosan mennyi, olyan 10-15% körüli hozamra saccolom az árfolyam növekedésen felül.
A PolyYeld még friss, de jelenleg napi 2-3%-ot hoz. Aztán majd gondolom ez is lecsökken, mint a többi. Annál mindenesetre többet hoz, mintha csak állna valahol a BTC, ETH, meg a LINK. Most az a cél, hogy összességében kihozzam nullára a farmolós projektet.
Jaja, scam-ekre figyelni kell, én RugDoctor-ral kezdek (honlap+TG csoport), aztán DappRadar, és a farmok saját oldalai + saját TG csoportjai. Persze ez nem garancia semmire, de a semminél jobb...
-
nort_on
senior tag
-
BeLucZ
addikt
válasz
F_Balazs
üzenetére
Fene a pofáját, hogy kúszna fel 50-60K-ra
Musk, nyögjél be valami frankót megint a BTC-re
Pl, hogy őszre már 120 %-ban zöld energiából fogják bányászni és már a Tesla kocsik is bányászni fogják a bitcointot
Amúgy nem azért vagy azért, de annyira oda van a Dogecoinért
Azon kívül, hogy vicces, mit tud ?
Az zöld energiából van ? Kötve hinném... -
F_Balazs
aktív tag
Mióta elértük a 40k-t, azóta pofátlanul nem akar semerre se haladni az árfolyam.
-
nort_on
senior tag
Tolja valaki? Elég jó APR-ok vannak, TVL is magas, nincs harvest lock sem, deposit a szokásos 4%, nemrég indult, audit is volt, RugDoctor-on is Low Risk, elég korrekt kis projekt.

Tegnap/ma átpakoltam a PolyZap-et meg a PolyCat egy részét ide.
-
Out
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Köszönöm. Megnézem

-
Out
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan programról/weboldalról ahol figyelni lehet hogyan alakulnak egyes kriptóid árfolyama? Arra gondolok, hogy van 10 féle kriptód különböző mennyiségben és láthatod, hogy egyes kriptók mennyit érnek/össz db.
Binance Pro-t használok és a kriptóim 80%-a stakelve van, ezért nem látom, hogy egyes kriptók éppen milyen árfolyamon vannak, csak összesítve egy összegben. Van olyan megoldás, hogy lássam kriptókra bontva az árfolyam alakulását?
Remélem érthető, hogy mit szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Gumi és felni topik
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Gmail
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bar ahogy nezem a seed nem is valtoztathato meg szoval a walletbe mindenkepp be tudtam volna lepni. (lehet megis seed-et/private key-t szerzett meg, nem tudom)

Amúgy nem azért vagy azért, de annyira oda van a Dogecoinért