Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
BeLucZ
üzenetére
Ftxre van sepa instant ami pár mp (igaz magyar bankok nem támogatják se revolut) a rendes sepa meg ott van fél nap alatt kb… befele is, kifele is. Csak nekem vmiért hétfő óta nem engedi… ki se listázza már, hétvégén volt vmi change náluk, akkor tűnhetett el…
ftx-nek külön van ftx.us meg ftx.com a világ többi részére… de ez sok cexnél így van, az oka az hogy usaban sokkal szigorubbak a feltételek, s rengeteg coint nem lehet ott listázni mert securitynek (részvénynek) tekintik, mert pl nem elég decentralizált - pl az xrp is ilyen.
kucoin, gate.io, binance s crypto is van usaban, ahogy ftx is… -
BeLucZ
addikt
többit nem vágom, binance nekem felejtős a sok kétes ügy miatt, meg azt állandóan cseszegetik a hatóságok, ftx -re jókat mondanak csak kicseszett lassú a sepa beutalás átfutása ( lehet a kiutalása is), kucoint is szokták dícsérni, én mindenesetre biztosra akartam menni, ezért választottam a cb pro-t
-
llacee
őstag
-
BeLucZ
addikt
csak ne feledd, hogy a CB az egyik legnagyobb és legrégebbi (2.) tőzsde, amerikai hátterű és megbízható, nem basztatják a hatóságok, amerikai kormány még megbízást is ad neki, szóval ha lehet így fogalmazni, ott van a legnagyobb biztonságban a tőkéd ( ha már a váltókról beszélünk ), sepa mindig működik megbízhatóan és gyors én meg pont letojom azt a 0,5% fee-t ha cserébe nem kell izgulnom hogy melyik nap dől be a cucc vagy törik fel vagy lopják szét.
-
Madwe
nagyúr
[link] crypto ceos live testify before us lawmakers
-
Veron
addikt
válasz
nort_on
üzenetére
értem. egész CBpro nem tetszik valahogy a feeken kívül sem. de ha már ott a coinok egy része és ugye hodl van a beszakadás óta, igy nem fáj ha csak parkolónak használom.
ha nagyon olcsón át lehetne vinni BTC, ETH, SOL, AVAXot máshova, megtennéd, de ez nem valószínű.
btw FTX support kritikál aluli volt eddig, többihez nem volt szerencsém. -
Ha éppen stagnál a BTC, akkor érdemes venni BTC-t, illetve BTCDOWN tokent is, ugyannnyiért?
Ha jól gondolom, akkor ez esetben akár felmegy, akár lemegy az ár, az egyikkel nyerni lehet, a másikat pedig bent hagynám, amíg ki nem lehet vele szállni 0-val.
-
LuckyL
őstag
válasz
xy.zsolt
üzenetére
türelem, majd megint lesznek oylan napok, amikor azt fogod érezni hogy megállíthatatlan minden, soha nem eshet semmi
akkor kell majd fegyelmezetten profitot realizálni
aztán mikor nincs több pénz a noob-oknak, akkor beszakad, kifudolnak és kezdődik előről minden
circle of cryptolife
-
Veron
addikt
válasz
sambenez
üzenetére
ja értem, köszi. illetve tényleg nehéz eldönteni előre, hogy be fog-e kerülni. akkor gondolom a market price is taker by default.
btw. CBpro rohadtul drága, most látom mennyit fizettem már ki nekik ilyen-olyan fee-k gyanánt és nem kevés. nyilván tapasztalatlanság is az oka. -
nort_on
senior tag
válasz
Sátán44
üzenetére
Összeg függő is, de van Binance kártyád? Ha van, akkor USDT>BUSD>EUR (ez mind maker, erre figyelj!, akkor ingyenes). Aztán átrakod spot-ról card-ra és feltöltöd a Revolut-ra. Nem mindenkinek működik, én már többször csináltam, pl 2 napja is.
Vagy USDT>BUSD>FTX-re kiküldöd, ott BUSD (USD stablecoin) > EUR és kiutalod SEPA-n, ez végig ingyenes. Bár most valami szarakodás van itt is a SEPA-val, app-ból van, desktop-on nincs, előtte nézd meg, hogy aktuálisan működik-e.
Vagy amit Sambenez írt.
-
Lmh
őstag
És ha swifttel utalja ki az usd-t revolutra? azt sem lehet ingyen?
-
Lmh
őstag
coinmarketcap app masnak is rossz, ket napja?
-
Sátán44
addikt
Binance-n lévő Usdt -> Fiat mi a legegyszerűbb és legolcsóbb módja? Van Revolut kártyám is.
-
Binance-n, ha veszek valamit, vagy eladok, mindig marad egy kis összeg/coin, amit nem vált át. Ezekkel mit lehet csinálni, vagy hogyan lehet ezt elkerülni?
-
Madwe
nagyúr
Ubisoft Tezos nft bejelentést láttátok? (nem akarok shillelni, csak az info érdekes szerintem, meg még viszonylag friss, bár cryptoban 2 óra az 2 nap a tőzsdén...)
-
Sátán44
addikt
Ledger tartom a maticomat, amit szerettem volna visszautalni a Binance-re, de mivel erc20 hálózatot használ ezért eth is kellene a fee-nek. Itt a problémám, hogy nincs eth-m. Melyik lenne a legegyszerűbb módja, hogy be tudjam utalni a maticomat a binancre? A Binance-on bankkártyával vegyek eth-t, majd utaljam ki a ledgeremre?
-
Lmh
őstag
usd swift utalasra ha azt irja a revolut h a fogado fél már bevételezte akkor még mennyi ideig ne aggógjak ha nem jelent meg a binance spotban?
-
aradebil2
senior tag
válasz
Peetey91
üzenetére
Ha már nem a Ledgertől veszed közvetlenül, legalább válassz egy hivatalos viszonteladót (ami szerintem itthon csak az Alza). Ne ezen akarj a kuponnal spórolni szerintem...
-
Peetey91
senior tag
Ledger vásárlás eMagról rendben van? Azt tudom, hogy az Alzánál van és onnan ajánlották már, de eMagon van kuponom amit el tudnék lőni rá.
Nem közvetlen az eMag forgalmazza, hanem különböző cégek, azért kérdezem. -
xabolcs
őstag
Ugy latom egy ideje nem lehet kereskedni CB-n XRP-vel (most sem), igy ez az utvonal nem lesz jarhato.
XRP helyett probald meg az XLM-et: CRO -> USDT -> BTC -> XLM!
-
lacusht
tag
Jadebe benne van valaki? 5naponta 25% hozam
-
Veron
addikt
Hogyan tudom legolcsobban atvinni CROt CBrol crypto.comra, hogy stake-elhessem? Erre gondoltam:
CBn CRO > USDT > XRP majd cypto.comon XRP > USDT > CRO. Van olcsobb megoldas? -
hard74
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Hát én pont ma stake-eltem a 350¥€-nyi Cro-t, és nagyon nem oldotta fel a bonust.Ha rányomok az unlock-ra még mindig azt kéri stake-eljek(a stake már látszik a vallet-ban) és rendeljek ruby kártyát. Na ezt nem engedi, mert már megrendeltem a blue-t és nem tudok váltani.
-
Tombi
őstag
sziasztok 400 dollarnyi eth-t hogyan éri meg kivenni? magyar számlára szeretnem utaltatni minel kevesebb levonassal. crypto.com os tárcám van, de kártyám nincs. köszi
-
Peetey91
senior tag
-
LuckyL
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
nem, nem tudok túllépni azon amivel jól keresek régóta
shame on me
hogyan beszélhetnék olyan stratégiáról, amihez nem értek?
beszélj te róla és meghallgatjuk, minden irónia nékül mondom ezt, hiszen egymástól tanulunk
nem kell belémállni, hidd el ha okosat írsz én leszek az első aki alaposan elolvassa, mérgeli, kielemzi -
kenwood
veterán
válasz
LuckyL
üzenetére
Nem,nem erted.
En mar kivettem a toket,es a profittal jatszom.
Masok erdekeben vartam volna toled picit szelesebb latokort, hogy legalabb ket kulonbozo strategiat is egyenertekunek,vagy legalabb mukodokepesnek tarts.
Sajnos valamiert nem vagy kepes tullepni a sajat magadnak felallitott korlataidon. -
LuckyL
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
értem amit írsz, és megértem hogy félsz a piactól most, természetes a dolog
egyebet nem tudok írni, mert ahogy már szóvá is tetted, csak magamat ismételem, erre tényleg nincs szükség
NEM TUDOK BIZTOSAN semmit sem, minden befektetés kockázat, ahol mérlegelni kell a risk/reward arányt
aki pánikol, NE cryptozzon, mert bukni fog -
kenwood
veterán
válasz
LuckyL
üzenetére
Nem csak ez a gond,hanem az is, hogy tenykent kezeled, hogy ez csak egy atmeneti korrekcio, es nem a bika vege.
Honnan tudod, mire alapozod ? Csak azert mert mar volt tobb ilyen iden ?
Ez is nagyon veszelyes tanacs,ami millios karokat okozhat azoknak,akik vakon hisznek neked. -
kenwood
veterán
válasz
LuckyL
üzenetére
Azert par dolgot erdemes meg figyelembe venni :
Aki majusban a 4k ath utan 3000-nel kiszallt bukoval,az nyaron 1800-2000 kornyeken visszaszallva oriasit kaszalhatott,es meg mindig pluszban van.
Aki 2018-ban elszenvedett egy 50-60% bukot,es nem szallt ki,megvarta a 90+ szazalekot,tartja azota is, mar siman lehet, hogy tele van delisted,megszunt coinokkal.Mielott meg csipobol leirnad atfogalmazva ugyanazt,amit eddig 10x, hozzateszem ez IS egy lehetseges opcio,kimenetel. Nem az a bajom, hogy amit irsz,soha nem mukodik,mert tudom,hogy igen. Sot azt is,hogy iden inkabb az volt a jo megoldas.
A gondom az,hogy nem vagy kepes megerteni,hogy bizonyos coinoknal,vagy a piac egy bizonyos pontjan mar nem lesz igazad,es oriasi bukot eredmenyez a strategiad.
Tehat egy picit nyitottabbnak kellene lenned,es nem elutasitani a mas nezopontokat,mert tuti,mindig mukodo strategia nincs,a tied sem az. -
LuckyL
őstag
ahhoz tudnám hasonlítani, mintha pokereznél
hiába vagy te iszonyatosan profi, rövidtávon rengeteget bukhatsz a variancia miatt
de ha türelmes vagy, és a jó játékodat játszod, hosszútávon sokat fogsz keresni
ha viszont elveszted a fókuszt, hülyeségeket csinálsz, akkor mindent elbukhatsz -
LuckyL
őstag
nem te voltál a hibás, fájdalmas nézni ahogy piros és egyre pirosabb a pozíciód
mégis azok nyernek a végén, akik türelmesek, van olyan időszak hogy el kell fogadni hogy nincs más hátra mint tétlenül bambulni
esetleg még venni fiatból, de tényleg csak annyit amennyi nem fáj ha sokáig hiányzik
azt kell látni hogy amikor a nagy csúcsok vannak azok a fomosok, akik elhiszik hogy az égig nőnek a fák, ők hozzák a nagy profitot (másoknak)
aztán meg jön a crash, mert a türelmesek realizálják a kárukra a profitot,
utána pedig visszaveszik alacsonyabb áron a lúzerektől, és újra megvárják amíg megjön a kedvük pénzt égetni
és ez ismétlődik évente 2-3 alkalommal
-
3800+
őstag
válasz
LuckyL
üzenetére
+1 A buko realizalas es alacsonyabb ar varasa nalam sem valt be. Az eredmenye az hogy buksz penzt, vasarolsz mert azt hiszed megvan az alja de nem. Megint bukot realizalsz es meg sem esik tovabb hanem felmegy az arfolyam. Igy tok jol el lehet koptatni a toket, vagy orulsz ha nullara visszakuszol. Legalabbis nalam igy ment ez nyilvan en voltam a szerencsetlen es bena. Most inkabb kiulom mig a VET visszamegy 13 cent fole, addig mozi.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Filmvilág
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Próbáld ki mondjuk 10 euróval. Napi limit nem tudom mennyi, nálam 8700 EUR.
Nem közvetlen az eMag forgalmazza, hanem különböző cégek, azért kérdezem.