Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
Ki tudja, hogy a feltelepített progi, hogy van megírva. Mennyi kiskapu van nyitva hagyva, amihez ők hozzáférnek.
Egy hardveres walletet egyszer kell megvenni, igen pénzbe kerül, ez tény. De akinek sok millió forintja van kryptóban, annak 20000ft nem pénz a legjobb biztonságért. Ha elromlik, elhagyod, ellopják, akkor is biztonságba van a pénzed. Ekkor sem férnek hozzá. Merte kér kódot, amit csak te tudsz, és 3 próbálkozásuk van, utánna letiltódik. És nincs mód az újra aktiválásra. De te, aki ismeri a seed-et, te veszel egy új eszközt, és arra vissza állítod az ellopottat, így te nem vesztel semmit, csak a kütyü árát. Ami sok milliónal lényetgtelen összeg.
Tényleg olvass utána. És rájössz, hogy ha sok pénzed van kryptóban, és hosszútávon gondolkodol benne, akkor a hardveres wallet az egyetlen megoldás, ami a legbiztonságosabb is. Mert minden szoftvert meg lehet hackelni, minden tőzsdét fel lehet törni. De a hardveres wallet-et nem, mert nem érhető el online, csak azokban a percekben, amikor épp utalsz róla, vagy rá.
Természetesen, aki most kezdi ezt az egészet, és van pár tíz vagy pár százezre kryptóban, annak még nem éri meg egy hardveres wallet. De ha már millió fölött tart, az, akkor elgondolkodhat, egy ilyen vásárlásán. Ebből is van már jónéhány fajta. -
meili
tag
Légyszi magyarázd el, hogy:
- mi előnye van hosszútávú tárolás esetén
- miért nem biztonságosabb (és olcsóbb) egy offline, csak erre a célra és időre feltelepített gépen seedet generálni? (Nem, nem kell ehhez gépet venni, hanem a létezőt csak egy rövid időre erre felhasználod. Sőt, akár egy live CD-vel, vagy hasonlóval indítasz egy linuxot kizárólag offline módban.) -
meili
tag
Nem értem ezt a hosszú távra hardveres wallet dolgot.
Ti értitek ennek az egésznek a lényegét, hogy mi miért van, hogy működik? Hardveres walletet akkor ajánlanék, ha sűrűbben szeretnéd mozgatni a kriptódat. De az ugyanúgy elromolhat, és el kell mentened máshova is a seedet. Ha hosszú távra tartani akarod, akkor mennyiségtől függetlenül teljesen felesleges hardveres walletet venni, csak a seedet mentsd, amit mondjuk egy offline gépen Electrummal generáltál bitcoin esetén.Még egy, bár kis eséllyel:
A hardveres wallet plusz kockázatot visz a rendszerbe, honnét tudod, hogy netkapcsolat esetén nem küldi el a seeded? -
almi
senior tag
Sziasztok!
Elég kezdő vagyok még a témában, jelenleg Coinbase-t használok és Coinbase walletet.
Egyelőre csak 15 euro-val szerettem volna végigtolni a flow-t, hogy megismerjem a dolgot.
Első kérdésem, hogy mi a véleményetek a Coinbase walletről? Érdemes ezt használni, vagy keressek valami alternatívát? Atomic wallet, stb?
(Staking-et mondjuk nem találtam benne.)
Coinbase-ről csak PayPal-on keresztül tudok kiutalni Euro-t?
Raiffeisenes debit kártyát, Revolutot úgy látom, hogy nem igazán szereti.
Nem tervezem a későbbiekben sem nagyban tolni, 200-300k max, lesz ami lesz.
Köszi!
Üdv. -
Krix
őstag
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
A 4-5% éves. Daedalust használok.
-
Krix
őstag
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
5 naponta van kifizetés, minden epoch után. Ameddig bent hagyod, addig kapod.
-
Krix
őstag
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
ADA szerintem is jó. Jön az ERC20 konverter és smart contract. Staking 4-5% között hoz. Lesz itt még új ATH
-
sarkanyolo2
őstag
ETH és ADA néz ki a két bestnek a hónap végéig.
-
RBJ
addikt
válasz
HoppMaster
üzenetére
Állatmód emelkedik az árfolyam.
-
madpapa
senior tag
ETH Rally ON
-
RBJ
addikt
Polka nagyot megy a héten. Csak pislogok.
-
csaba951
veterán
válasz
leroyclub
üzenetére
https://www.binance.com/en
Napi altcoin kereskedésben szerintem ennél nincs jobb ajánlat (választék, forgalom nagysága, díjak). -
leroyclub
senior tag
Altcoin tradeléshez mit ajánlanátok? Jelenleg revolutot használok, gondolkodom hogy metal csomagra előfizetek a kedvezőbb díjak miatt. Nem nagy volumenben gondolkodom. Napi 2-3 tranzakció 3-500K HUF értékben. Van jobb (kedvezőbb) megoldás? Illetve olyan oldalt tudtok ajánlani ahol real timeban lehet nézni az árfolyamokat? Esetleg egyszerre 3-4 altcoinét is?
-
@tco@
aktív tag
Egy ismerős 1k USD értékű BTC-t felosztana XLM és ETH között. Én nem tudtam neki többet mondani annál hogy a BTC talán stabilabb marad, a másik kettő nagyobb gain-el kecsegtethet a friss hírek alapján. Mit gondoltok?
-
HoppMaster
aktív tag
Van itt valakinek TRON-ja?
-
Zsoca_D
tag
Bármelyik elemző oldal megfelel.
Szinte mindegyik meg tudja mondani elég jó eséllyel. Nagyjából 50% eséllyel találják el.
Vagy úgy lesz, vagy nem... 50-50
Komolyra fordítva... Valami "Vakmajom" vagy hasonló könyvben írták le, hogy ugyanannyi esélye van egy elemzőnek (belső infók nélkül) eltalálni, hogy melyik részvény fog leginkább emelkedni, mintha egy majmot bekötött szemmel egy tábla elé állítanál, amire rá vannak írva a különböző részvények, és rábökne valamelyikre. -
RBJ
addikt
Létezik olyan chart, elemző oldal ami esetleg jó eséllyel meg tudja mondani mi várható milyen coinnal a jövőben?
Vagy tiszta lottó az egész? -
Pioneer
őstag
Mitől támad fel ma az XRP?
-
madpapa
senior tag
Óvatosan a fekete trédeléssel! Volt már itthon is átverés.
[link] -
paler
aktív tag
Srácok!
Van egy kevés BTC-m, szerintettek hol tudnám (lenne érdemes) eladni?
-
nessh
tag
Sziasztok,
Segítségre vagy tippre lenne szükségem coinbase-el lapcsolatban...
Szeretném verify-olni a lakcímem, de sehogy sem sikerül. Próbáltam bankszámla kivonattal, közmű számlával de nem sikerül. Mindegyik simán olvasható a név, dátum és cím trio.Előre is köszi!
-
Szőrös
veterán
Na és az ethel mi történt, hogy annak az árfolyama is észhez tért?
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok,
Van infója valakinek, hogy miért lőtt ki ennyire a Stellar?
Persze tegnap sikerült megszabadulnom tőle... -
pmatthew
tag
Sziasztok, Revolutról valaki topupolt már Binance -t SEPA utalással? Ez így működik?
-
RBJ
addikt
BInancen át lehet váltani a btc t más altcoinba? Csináltam valamit elvileg konvertált de a walletba mégis btc van.
-
RBJ
addikt
Csak meg kóstolom a cryptozást. Miért is nem engedi a curve vagy revo kártyával fizetést?
targytalan. -
RBJ
addikt
Telefonon a binance n sikerült végül. reef/usdt nagyon szakít ahogy nézem 2200% .
-
RBJ
addikt
Valaki járt már úgy, hogy nem tudok semmilyen bitcoin kereskedés platformra beregelni.
bitwala , coinbase, binance ennél a 3 nám hitelesítésnél vagy lakcím megadásnál elhasal az egész.
Vagy magyarországról egyiknél se lehet beregelni?pl a bitwala felhoz az utca szerint 5 várost csak pont az enyémet nem ismeri és nem lehet megadni.
binance nél szintén a lakcím megadásnál az ablak inaktív marad.
-
Pioneer
őstag
XRP-él mivolt ez 40%-os beszakadás az elmúlt 2 napban?

A többi Alt coin csak 3-8%-ot mocorgott...

-
Yutani
nagyúr
És közben BTC ATH. És nincs megőrülés úgy, mint 3 éve volt. Nem semmi.
Nagyon érdekes az is, hogy a BCH hogy elveszítette az értékét. Nagyon sokáig BTCx10%-on volt, a 2017-es csúcson 4000 dollárig is elment, de most konkrátan a 23000 dolláros BCH mellett ilyen 300 dolláros szintre futja tőle.
-
Krix
őstag
Mikor pakoltok át ALT-ba? Ki mit gondol? 30k vagy inkább 40k felé?
-
aAron_
őstag
Jól látom, hogy nem igazán téma az Ethereum / ETH 2.0 staking? Miért?
Jelenleg 15% - pool fee az APR, nem igazán hiszem, hogy máshol ekkora hozamot el lehet érni cryptoval. Nyilván vannak kockázatok, okosan kell megválasztani a poolt, de pont ezeket lehet érdemes kibeszélni.
-
default.
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Köszönöm!
-
butch3r
senior tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
pedig még meg lett

Bitcoin Price Sets New Record High Above $19,783 -
Ferdzsoo
addikt
válasz
DNReNTi
üzenetére
Ez most bejött igen, de amin még jobban meglepődtem hogy több mint 1 éve is felírtam magamnak előrejelzéseket (előző bullmarket elemzések alapján) és ott van hogy ATH 2020 november.Nyílván nem lesz már meg, de a jelenlegi helyzettel is bőven beérjük szerintem.
Top: 2021 december.
Legyen így!
Mellesleg 10 órán belül havi gyertyát zárunk! A mai pump után meg kiváltképp izmosra fog sikerültni. -
default.
őstag
Tisztelt kollégák, melyik váltót ajánljátok az alábbi szempontok alapján?
- Magyar bankszámláról tudok vásárolni, nem tudom, hogy pl. EUR-ban (SEPA) olcsóbb befizetni, mint ha USD-ben tenném?
- Elsősorban USD-BTC párt használnék, illetve néha altcoint is adnék-vennék
- Ritkán indítanék tranzakciót, mondjuk átlagban havonta egyet
- Jó lenne az alacsony withdrawal fee, mert hardware wallet-ben tartom a koinokat, és szeretném minden alkalommal visszatenni a tárcába a cuccost...Nagyon köszönöm a tippeket, tapasztalatokat
Üdv
-
tom120514
őstag
Szerintem az elején vagyunk ennek még mindig. Kripto TA-ban nem hiszek, bohóckodás szerintem. Sokan mondanak sokfélét és az ellenkezőjét is, bármi lehet rövidtávon, de az nem izgat. 2017 végén és idén tavasszal is (persze máskor is, folyamatosan) mondták a 10 dolláros alapon tradelő önjelölt orákulumok, mi lesz de senki nem írta le azt előre ami például idén zajlott BTC-ben
-
sparks
senior tag
válasz
tom120514
üzenetére
Nekem azt írta a DHL, hogy csütörtök nap végéig ideér az X. Jó lesz végre nem vacakolni a kábellel

Szerintem ez még amúgy nagyon a kezdet, sőt lehet még lesz egy 20-30% visszatesztelés, mielőtt elindul az igazi menet... de ki tudja, nem vagyok jós
Az igazán jó az lenne, ha most pár hónapig oldalazna a BTC és az altok beindulnának.... Utána jöhet a király főműsora.... -
sparks
senior tag
Mai naptól nov. 30-ig, 40% kedvezménnyel lehet Ledger walleteket venni a hivatalos oldalon.
Csak gondoltam szólok, mert így eléggé megéri az árát, akár az S, akár az X. -
fireman123
őstag
válasz
default.
üzenetére
Nem ismerem a trezort (ledgerem van), de gondolom trédeléshez be kell küldeni egy váltóra az adott coinokat (pl. binance, coinbase pro, kraken) illetve fiatból történő vásárlást is váltón kellene (bár a ledger esetében talán már lehet vásárolni pár coint közvetlenül a ledgerről is beküldés nélkül, de ezt csak olvastam valahol, nem próbáltam, trezort meg nem tudom,....de közel ath-hoz nem veszünk, lassan már eladni kellene legalább egy kicsit a meglévőből
)
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Gumi és felni topik
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Gmail
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)