Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
BeLucZ
üzenetére
Furcsa, de igy 100%, hogy nyomon tudjak kovetni a ki es bearamlo penzeket is, liveban.

Osszessegeben a legjobb megoldas, ha valahol veszel ingyen a kartyaddal ETH -t(sry, stable coint) jo idoben(lasd Crypto.com), es azt csak siman atkuldod FTX -re. 30 perc alatt odaer, vagy meg annyi sem.
FPSTunker: Amikor elkuldtem, nem volt beszallo ETH -ba. Utana kezdett zuhanni. Mire odaert a penz, meg gyorsan felallt az arfolyam.
Epic..... -
F_Balazs
aktív tag
válasz
Szada85
üzenetére
Ha ment volna még 40 alá, akkor sem lett volna semmi, legfeljebb a nagyon jó beszálló lehetőségét bukja, bár DCA-val még azt sem.
Ha be is bicsaklik jelentősen a BTC árfolyam, akkor is csak idő kérdése hogy visszajöjjön 45k környékére. Már látszik hogy kitolódott a játszótér 40k fölé. -
Szada85
aktív tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Az a "baj" ez tipikusan az a helyzet, hogy "mi lett volna, ha"...
Egy héten át ereszkedett a BTC (meg vele együtt minden) 48k-ról 40k alá... Most, látva a fordulást könnyen írod, hogy ha betoltad volna a nagyi házát is... de amikor 40k körül billegett, akkor is ilyen bátran ezt mondtad volna, hogy hadd menjen a nagyi háza is? Amikor még egyáltalán nem volt biztos, hogy lesz-e felpatt?
-
MPowerPH
félisten
Most jott meg a love az FTX walletembe... Hetfo reggeli utalas. Az ETH meg pont felment.
-
-Alvin-
tag
válasz
F_Balazs
üzenetére
Ohh van mindig vmi indok miért esik ez az amaz...
Ez a 300 milliárd dodos evergrande story kicsit se kamu már nem azért, egyik napról a másikra bumm ott termett és akkor emellett az összeg mellett izgulnak a 83,5 millió törlesztő részletet kell csütörtökig befizetni
Ilyet bármelyik hírcsatornán el tudsz szórni a megvett firkászok meg terjesztik, a probléma nyilván valós de azért ez az összeg nem 1 hét alatt halmozódott fel...
A story egyszerűbb, figyeled az ilyen cégeket, felhalmozol olcsón btc-t mondjuk 30-40k btc áron és elkezded kiszórni a fuddal karöltve... Egyrészt nyersz az árfolyam különbözeten amikor eladod, az eladott btcből ott lesz a kp, azzal indítasz egy izmos shortot, jön a pánik sell a hírre meg a chartra. Aztán mikor kezded látni nah itt ennyi volt a zuhanás elkezded visszavenni btc-t és máris több db lesz mint előtte és ezt még lehet spékelni hogy egyik tárcából rakod a másikba stb..Szal a krypto is manipulált piac mivel tőzsde
Nem beszélve, hogy egyre jobban az lesz ahogy fogy a nem intézményi btc. Grayscale évről évre nagyobb %-on ül... De normál tőzsdén meg ott a Blackrock, az is ugyan ez kb.... -
kigyi_23
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
Esik egy kicsit aztán megy a műbalhé előtte meg mindenki a holdra látogatott már percenként... Nem lett több ősz hajszálam ettől a korrekciótól, ha beesik a béka segge alá akkor maximum lapátolok bele még valamennyit, de nem akkor kell megijedni amikor bezuhan hanem előtte kell értelmesen átgondolni, hogy na veszek ki a profitból, mert most sokat ment felfelé, aztán már kevésbé leszek érzékeny arra, ha bezuhan az árfolyam kicsit.
Egyébként én is 40 alá vártam a bitcoint és 2500 körülre az ETH-t, de még messze hónap vége bejöhet ez is
Ha meg felfelé megyünk az sem lesz baj. le nem maradok semmiről, max akció dúsabb lesz a mozi. -
MPowerPH
félisten
válasz
BeLucZ
üzenetére
Szepen felszaladt az arfolyam... Jol kiszurt velem az FTX. Es annyira nem is keves penzrol van szo. Persze, nem vagyok nagybalna, de akkor is egy nagyobb toket forgatnek. Es persze meg mindig semmi hir.
Crypto.com -ott volt a lehetoseg, instant kartyas befizu, 1-2 perc alatt hasznalhato egyenleggel. Nevetseges es komolytalan az FTX.

-
Nimrod
addikt
Kicsit hosszú post jön, nem akarom post-spamet minden témának külön.
Jött egy erősen spam-scam-gyanús DM Discord-on Bitextok-tól, ingyen BTC. Láttam Reddit-en, hogy erősen scam-gyanús a dolog, mindenesetre regisztráltam és az ingyen BTC-t gyorsan le is kötöttem 180 napra. Ha utána ki tudom venni akkor mégsem scam, nem vesztettem semmit az egésszel
Már ha be tudok lépni, mert már most sem tudok alig egy nappal később
Találtam közben olyan exchange-et is, ami azért elég komolynak tűnik, több állást is hírdetnek. Ami érdekes, hogy Bitcoin-ban fizetnek.
Másik topicban láttam rémtörténetet Binance supportról, ezért sem szívesen használom őket. Crypto.com supportja kellett eddig, ami kellemes csalódás volt, illetve ProBit, de velük már hetek óta szenvedek egy stake-bugon. Support egyszerűen nem érti (vagy csak ennyire nem akarnak dolgozni?). Röviden annyi, hogy ETH-t Stake-elnék, de amikor rámegyek, akkor csak Unstake lehet, 0.000000 összegre, Stake opció nincs. Unstake meg nem lehet, mert egyből error, hogy invalid value. Volt esetleg valakinek hasonló gondja?
-
nort_on
senior tag
Ha jól gondolod, akkor Coinbase Pro-ra nincsen semmi kedvezményes referáló program, igaz? Csak a simára látok ilyen 10-10 USD ingyen pénzt.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Rizikós, mert ha meg mégisfelmegy, miközben kiszálltam a bukóval akkor megnézhetem magam. Kétélű fegyver.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Dehogy
Be vagyok ragadva mindenbe is szokásosan
Hova gondolsz.... -
BeLucZ
addikt
-
-
nort_on
senior tag
A próba utalás bement rendesen, igaz? Az mennyi idő volt?
-
-
MPowerPH
félisten
Nyitottam egy ticket -et, azt irtak, hogy 2 business day. Kerdes, az mikor jar le, ha en hetfon 06.30 -kor inditottam az utalast, 7 -kor el is ment, es 09.20. 00:00 -at ir, hogy fogadta a masik bank.

-
törölt tag
P2P lehet nyomatni a forintot Binance-re!

Binance P2P Supports BGN, HUF and MDL -
Frozen
addikt
még mindig keresek egy tök egyszerű botot ami a megadott összegnél tradel.
nem hiszem el ,hogy ennyire balek modon van az összes megcsinálva meg túlspirázva egyszerűen hihetetlen.
a lehuzos binance nem érdekel,föleg nem ugy hogy gondolnak egyet és a kivételt blokolják ....
-
nort_on
senior tag
Igen, nekem általában annyi volt, kb 10-szer küldtem be Revolut-ról FTX-re.
-
MPowerPH
félisten
FTX piszok lassu. Tegnap elment az utalas, Revolut 08:31 -kor kiirta, hogy a penzem megerkezett a fogado bankhoz. Azota siri csond van.

-
Zsoca_D
tag
Hello!
Az év elején vettem GRIN-t (de miért...
). Bittrexen van, ahol olyat írtak, hogy a Wallet-et megszűntetik szept.17-én. Később írták, hogy egyenlőre mégsem. Viszont kereskedni ott nem lehet vele. Csakis kiutalni. Emiatt regeltem Bitforex nevű oldalra, ahol el tudnám adni. Ott a deposit oldalon megadott valami "https://grinproxy.bitforex.com/xxxxxxx" linket, mint Deposit Address. Rámentem a Bittrex oldalon a Grin kiutalásra, de ott nem tudok megadni semmi címet, hanem valami leölthető file-t generál, amit meg kellene adnom a fogadónak, amiből ő állítólag generál valamit, ami alapján megindul a kifizetés.A lényeg, hogy fogalmam sincs hogyan lehetne kiküldenem a Grin-emet. Van valakinek ebben tapasztalata, aki tudna segíteni?
-
Frozen
addikt
válasz
Pietrosz
üzenetére
Ilyet ne kérj senkitől senki nem látt bele, ki ért hozzá azt meg végképp ne hiszen neki sincs varázsgömbje...
ez kb olyan mint amikor elindul árfolyam lefelé senki nem tudja hol fog megállni....tipp van meg ilyen olyan támasz azt néha ezek is annyit érnek mint valakinek a 2 szép szeme amivel látja hogy megy lefele mintha eldurrrant volna a repűlő motorja
-
Pietrosz
addikt
"Pénzügyi tanácsot" vállal valaki? Aki ért is hozzá, vagy úgy gondolja

Nem annyira nagy dolog, csak kíváncsi lennék rá más hogy látja. Többit pm-be ha esetleg ír valaki, thx -
törölt tag
A Troy dobott egy 3x-et az éjszaka , most néztem az orderbookot.

Kinek volt még? -
MPowerPH
félisten
válasz
nort_on
üzenetére
Meg erre a hsz -edre referalnek. 100EUR -al probalgatom a hullamokat lovagolni, amit nagyjabol ertek is, bar most inkabb bukos. A "Max account leverage" az 1x -en van, nem is novelnem. Nincs stop-loss es take profit sem beallitva, de hosszu tavon ezzel nem is foglalkoznek, maximum tenyleg csak jatekpenzzel. Azert kertem egy harmadik monitort is az iroasztalomra, de az elejen nem nagyon akarok vacakolni vele, foleg nem tokeattetesen.
Na de ha bevasarolok ugyan igy x mennyisegu ETH -t piaci aron, es maradok HODL, tojok arra, hogy pl. most $3050/ETH -ert veszek, es ez a nap vegere mar csak $2700/ETH korul lesz, vagy akar 1-2 het mulva is joval a veteli arfolyam alatt marad, akkor igazabol a pozicio nyugodtan maradhat nyitva is? Kockazat?
Nem akarok kockazatot vallalni, ez a lenyege. Nyitok par poziciot, ameddig er a limitem 1x -es leverage -el, es kivarok. Ha meg felmegy az arfolyam, eladom, es varom a kovetkezo beszakadast.
-
AxBattler
félisten
Súlyos események várhatók a héten a világgazdaságban, mélybe zuhantak a tőzsdék
Itt az ideje kriptót venni... -
MPowerPH
félisten
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Hetvegen vegig stagnaltak, es mendegeltek lefele...
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
-
MPowerPH
félisten
Csak igazam lett, hogy itt a hetvege, zuhannak a coinok. A meglepo az volt, hogy hajnalban ismet beborult mindegyik.
-
Lmh
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Epic.....