Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Azt varom hogy GBTC-bol elfogyjon vegre a penz. Az marha nagy eladoi nyomast general hogy ott zarjak a befektetok a pozikat. Egy resze persze atmegy mas BTC ETF-ekbe, de nem mind. Ha vegre a GBTC okozta zaj megszunik, onnantol fogjuk csak tudni elvezni a halving nyujtotta elonyoket. Jelenleg a kibanyaszott bitcoin mennyisege eltorpul a GBTC forgalmahoz kepest.
-
mepet
addikt
Az XRP egy centralizalt "bankstercoin". Aki nyereszkedik rajta, azt megertem. Aki szereti, azt nem ertem meg.
-
kenwood
veterán
Ez a piac, itt nagyon csavart logika van.
Elvileg ugye boven 30K alatt indult ez az ETF orulet, igy pozitiv dontes eseten sokan realizalhatnak hasznot, ami likvidalhat egy valag longot,es jon szakadas.
Ha meg megint elhalasztjak, akkor meg azert.
Azonban, ezt tudjak a balnak is, lehet,hogy pont ebbol fognak penzt csinalni, a masik iranyba lokve a dolgokat
Meg aztan nekem BTC-m nincs, en mar azt varom, hogy essen a BTC dominance. -
-
spkkill
tag
-
Frozen
addikt
Az ellen semmit nem tudsz tenni ha egyik percről a másikra beszakad az árfolyam ,vagy olyan szintre esik ami neked minuszos.
Lásd a luna esetét hány ember járt porul, sokan nem tudtak olyan gyorsan reagálni. Most oké van aki botal vesz és ad el stb ... de szerintem az embereknek nincs minden coinra egy bot belőve....Szóval ez az árral mozogni és a folyamatosan venni is igazából elég zsákbamacska. -
Frozen
addikt
Ezt a nagyok döntik el ,hogy vesznek vagy eladnak és az árfolyam azt az irányt fogja követni. Előre senki nem tud semmit , aki igen és ilyen olyan tanfolyamra meg iskolára esküszik az kb annyit is ér , jó butus mert a pénzt kihúzták a zsebéből egy jó marketing szlogennel amit bekajált és fizetett érte, közben pedig nem ér semmit
.
A nagyok pedig egy szimpla oldalazással is sokat tudnak kaszálni hiszen ha megnézed több száz eurot is ugrál naponta a btc ,de az eth is ilyen 50-150 euro körül ingadozik. Akinek nincs stakelve van ,az labdába nem rúghat ( ugye ennek ez a hátránya cserébe minimális hozam) na az ilyenkor azért nem 5% ot tud évente hozni... Még ha a feet 2x ki is fizeti eladásra és visszavásárlásra, ez az árrés bőven fedezi és akár már 10-20 darab esetén is olyan szépet kereshet amennyit más 1 hónap alatt sem , főleg ha még van mondjuk neki holdban 100-150 darab.... -
törölt tag
itt jogi oldalról volt szó, nem sufni, barkács megoldás...
Tehát ha kis Jóska testvére lenyúlja a privát kulcsot és kis Jóska perli ezért akkor sokra nem megy vele.
Vagy a fenti story ahol az unokatestvért "kellett kérdezni" - már ha valós eset volt. Jogilag ott sem mennének vele semmire...
-
viharhozo
addikt
Azert ne jussunk mar el oda, h keresnunk egy jo eros kotelet meg egy szep szal gerendat, mert nincs mas megoldas.
A mostani szabalyzas teljesen egyoldalu. A KYC sztem nagyon durva, lassan szekletmintat kell kuldened, h megnezzek, nem radioaktiv-e, mert akkor biztos otthon atombombat epitesz. A masik oldalrol a Binance-nek eleg egy kockas papir, amire Kolompar Maugli felirja, h "Haljak meg, megvan az a 23 milliard dollar, ami a BUSD-t fedezi". Az ugyfelpenzekrol meg ennyi sincs.
CEX nelkul sztem nem lesz kripto, egyszeruen kellenek a forgalomhoz. Stake nelkul nem lesz DeFi, tehat megbizhato staking platformok is kellenek.
-
fireman123
őstag
khmmmm....a Binance egy medvén van túl, 2017-ben alapították, ....jelenleg (még) a legmegbízhatóbbnak tűnik (lehet azért mert nem látunk a mélyére a dolgoknak), de azért nem szabad elfelejteni, hogy a kezdetek óta a legális/kevésbé legális mezsgyén táncikál (de az igaz, hogy jelenleg nem igazán van tőle jobb, de a megbízhatóságtól szvsz messze van minden kripto tőzsde az eddigi tapasztalatok alapján), aztán ha forróvá válik a talaj átteszi a székhelyét más országba, ...szóval én csak annyi pénzt/coint tartanék bármely tőzsdén ami a prompt kereskedéshez szükséges...azt meg nem igazán csinálok, így amint megvettem/átváltottam/eladtam ....stb. irány a ledger vagy fiat esetén bankszámla (persze a bankokkal is lehet gond, volt is párszor, de a kriptó még mindig vadnyugat és sokáig az is marad, még eléggé a szabályozás elején tartunk)
-
törölt tag
Meglátjuk mi lesz. A hagyományos világból azt látni, hogy pénzbőség idején mindenre van lóvé, még a legelvetemültebb ötletekre is... - ilyen időkben minden jól megy a kriptó is így ért el csúcsokat.
A Nagy kérdés, mi lesz válságos helyzetben, és utána... mennyire marad meg pl a bizalom... főleg ilyen csőd hullámok után... Én most spektikusabban látom... lehet a felezésnek van hatása, vagy lesz. De ha nagyon mélyen lesznek a dolgok akkor lehet csak annyira lesz elegendő, hogy normalizálja a helyzetet és a várt nagy kiugrás elmarad... egy időre, vagy többre... de ezeket a dolgokat az idő majd eldönti...
-
A szabalyozas is fejlodott az evtizedek/evszazadok soran. A fiat piacokon tozsdek soha nem mennek mar csodbe, es a bankoknal sem gyakori a dolog, eleg reg volt mar olyan, hogy peldaul egy lakossagi bankban bent ragadt az ugyfelek penze.
Ja, 2013 ota meg nem volt medvepiac a vilagon. Cryptoban volt, de a jelenlegi problema az, hogy a vilagszintu penzbosegnek vege lett.
-
Csak beleolvastam a hírekbe, de ha jól vettem ki, akkor a Slope walletet hackelték meg, lényegében hozzáfértek a privát kulcsokhoz. Gondolom egy darabig gyűjtögették őket, aztán bumm. Az is megszívta, aki már másik walletet használt egy ideje, de korábban a Slope-ból importálta át a privát kulcsát. Ezért van, hogy más walleteket is kipakoltak (Trust, Phantom); de ezek egyébként biztonságosak. Egyelőre.

-
törölt tag
BTCnél kíváncsi vagyok mit hozz a jövő.
Digitális arany szöveg bukott , jövő pénzeként bukott.
Tőzsdét követi le folyamatosan hiába van 21 millió darab belőle. És ez a legnagyobb coin. Szerencsejáték az egész ilyen ape , shiba meg a több száz coinon csak nevetni tudok. Lehet Buffetnek lesz igaza és semmit se ér , de már 10 éve temetik franc se tudja mi lesz ebből. -
MPowerPH
félisten
Annyira nem, mert kiszamithatatlan a piac. Az elmult idoszakban a csutortoki-penteki eses utan hetvegen oldalazas, gyenge emelkedes volt a jellemzo, ezt kovette egy hetfoi korrekcio folfele. Most szombaton is esett, es ma hajnalban is 6-7% az eses.
En minimalisat buktam eddig, mert nem piszkaltam. -
viharhozo
addikt
-
dobolan
senior tag
Jah bocs, én mostanában nem utazom altban, nekem túl kockázatos lett. Azt hittem BTC. Sajnos én még nem bízok semmilyen hosszú távú trendfordulóban. Ez túl hosszú oldalazás sem tetszik igazán, főként, hogy egyre lentebb van a teteje. Mondjuk az alja is felfele mutat, de az ilyen ékekből ki tudja merre fog törni...
-
dobolan
senior tag
Teljesen egyetértek. Én csak néhány ema-t, rsi-t meg támasz és ellenállás szintet használok az aktuális árszinten. Több trédem bukó, mint ami nyerő, mivel szerencse is kell, hogy a jó irányt eltaláld. Viszont stoploss szinthez -ami általában támasz törés longnál- állítom a kockáztatott összeget, ami kiütés esetén nem több, mint a teljes tőkém 1%a. Viszont ha eltalálom az irányt akkor trailing stop, ameddig megy, vagy van hogy tudom figyelni, és tp ha úgy gondolom.
-
Az a baj, hogy nagyon szép és jó a chart, az elemzés, meg a humánpszichológia és a többi.
De mint láttad tegnap este is úgy voltam vele, hogy inkább hagyom usdt-ben. Nagyon sok jel utalt arra hogy lefelé megyünk.
Aztán nézd meg mi történt hajnalban....Amúgy én is úgy vagyok vele, mint te, és nem tartom hülyeségnek ezt a tevékenységnek.
Csak most annyi bukó van, hogy le kell ülnöm és át kell gondolnom ezt az egészet.Az nem is lenne baj ha pénzben lenne bukó. Én az ETH mennyiséget nézem csak, mert hosszú távra tervezek, viszont az ETH mennyiséget akartam kicsit növelni. Kezdetben sikerült is. Mára kb 0.6 eth-val kevesebb van...
-
Újra növekedés mindenhol.
Tegnap este és a mai nap is.
Fél éve nézem, információt gyűjtök, minden nap nézem a videókat, olvasom a híreket és a többi és a többi....A mai nap is bebizonyosodott hogy teljesen felesleges minden.
Amint bele veszek megy le az árfolyam, amint eladom növekszik az árfolyam.Kíváncsi vagyok, nektek milyen élményeitek vannak daytradenél.
Én a mai napon további zuhanásra számítottam.
2445 körül volt az alja, ma 2620-nál tartunk jelen pillanatban. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Projektor topic
- Realme GT 2 - aláírjuk
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Androidos fejegységek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG (32GS75QN-B) 180HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Victus 15.6" FHD IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Gigabyte AERO X16 1VH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe SSD gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"
.