Hirdetés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Ami nem elected az még nem kap bónuszt.
Viszont ha egyre többen leszünk akkor elérjük a szintet és kiválasztottak lehetünk.
Gyere segíts.
-
Out
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Nem fogadtam el, mert nem értem mire az a Max total és amig meg nem tudom, addig nem fizetek az airdropért
-
nort_on
senior tag
-
Out
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Telegramos csoportokban hírdetik és a Trust wallet-ben nézem, hogy mi mennyi lenne.
-
Out
addikt
Még sosem vettem részt airdropokban és kíváncsi lennék, hogy van-e értelme olyanban részt venni ahol fizetni kell BNB tranzanciós díjat (vagy ezt mindenhol kell)? Nyilván nem azt kérdezem, hogy fel vagy le fog menni az ára az adott tokennek, hanem inkább információt kérek arról, hogy van-e olyan topiklakó, aki benne van ilyen dolgokban és megérte-e neki kifizetnie a tranzakciós díjat, példa is jöhet nyugodtan.
-
Zoli-bácsi
senior tag
-
törölt tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Nesze
https://staking.harmony.one/validators/mainnet/one1fj55hlmffs3j5y7jn9f72e2dcf560q85end4jc60-rol indult de már csak 10.
-
törölt tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Igen, azon belül nekem a Murph validatornál van.
Arra figyelj hogy, maradjon egy kis apró a feere
Ha a jutifalit hozzá akarod csapni, akkor minimum 1000 One a limit.
Jelenleg 10% azApy és 0 a fee. -
törölt tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Harmony oldalán.
Kell hozzá egy Harmony wallet. -
Zoli-bácsi
senior tag
Harmony-t ki hol stakeli?
-
Out
addikt
Binance euro ki- és befizetés bankkártyával 0% tranzakciós díj
-
Agyrák666
aktív tag
-
nort_on
senior tag
BTC 1M EMA(20) 26880 USD
ETH 1M EMA(20) 1215 USD -
nort_on
senior tag
válasz
Freddycom
üzenetére
Én 2 hónapja kezdtem ezt az egészet, 17 farmban voltam eddig benne, szóval olyan nagy tapasztalatom azért nincs. Bármikor, bármennyi pénzt, bárhonnan el tudnak vinni, főleg ha a kód is utat enged ennek.
Naponta olvasni milliós csalásokat, lenyúlasokat, rugpull, exploit, flash loan, stb. Kicsik, nagyok, bárkit lenyúlnak. Kétszer voltam necces helyzetben, a butterfly mázli volt, a harvester már egy okos stratégiai lépés, mivel az Not Reviewed volt RugDuc-on, de tetszett. Ott is egy zseni volt a dev. Aztán kicsit kib@szott mindenkivel. Ennek ellenére +10%-al szálltam ki belőle egy hét után.
Itt sok olyan van A RugDoc listában, ami nálam NO GO. De mondom, én extra kockázat kerülő vagyok, BTC-vel és ETH-val farmolok, farm token 2 percig van a tárcámban, amíg lefut a swap.
-
Freddycom
őstag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Ebbe kivételesen én raktam, indítás utáni 5. napon szálltam be liq providerként és sima farmolással. A dev egy gép, ontja magából a feature-öket, kommunikál, le fog nyomni mindent és mindenkit a KCC-n.
Most h ezt leírtam, jöhet a rugpull.
-
nort_on
senior tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Még mindig csak polygon. Itt már viszonylag otthonosan mozgok. Van pár jó farm is, ami nem döglik meg 1-2 óra vagy 1-2 nap alatt, és elfut legalább 1-2, esetleg 3 hétig is.
De néztem a többit is, csak sok idő igazán elmélyülni egy új hálózatban, felületesen meg nincs értelme, mert csak a baj van belőle.
Most nyugi van, majd lépek, ha valami izgalomra vágyok. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nort_on
senior tag
válasz
üzenetére
DeFi Hungary-s discordon megy ez nagyon. Én inkább csak távolról figyelem...
KISS, keep it stupid simple, szóval olyanba nem teszek, amit nem értek vagy nem vagyok benne 100% biztos, hogy jó az nekem. 
Maradok a farmolásnál, az bejött. Magas kamat, folyamatos napi szüret, drágán adok el shitcoint és olcsón veszek belőle bármit (BTC, ETH, stb).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zerodot
aktív tag
válasz
üzenetére
Miért kellene fedezni? Én legalábbis nem hallottam róla, hogy ez lenne a terv... A p tokenek értéke annyi lesz, amennyit adnak értük a tőzsdén. Vagyis a nagy részüké nulla dollár.
A beáldozott coinok pedig mennek RH-hoz, veheti belőle az újabb luxusóráit a vitrinjébe. -
törölt tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Itt nem nagyon volt, téma, de lehet van valaki.
nort_on
-
törölt tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Sok hülye van, igen.
Valamiből fedezni kell a P tokenek likvitását.
Honnan lenne máshonnan? -
Zoli-bácsi
senior tag
Valaki részt vett a PulseChain Sacrifice-ban?

-
nort_on
senior tag
Jaja, nem is tudom mikor volt ilyen utoljára, hogy ennyit esett volna a tőzsde. Mondjuk volt/van honnan korrigálni. Minden piros... Lassan shopping day ott is.

-
Szépen esik a BTC ára, most épp 31200-on áll. Célszerű vajon most venni, vagy megy ez még lejjebb is?
-
Out
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Rossz oldalon néztem a terms of service-t, bocsi.
-
törölt tag
Anon Inu alól kirántották ám a szőnyeget tegnap!

-
aradebil2
senior tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Hard rug biztos nem lesz, exploitok meg lehet mindenhol.
-
Out
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
To use our Services, you must be at least 13 years old.
-
Zoli-bácsi
senior tag
Kudex megbízható vagy rug pull lesz?

-
zerodot
aktív tag
válasz
üzenetére
Ja a beépített bottal igen. Pont ezért keresek valami külső gridbotot, amit API-n keresztül lehet a binancere kötni és spotban valamilyen BUSD páron futtatni.
A fentebb említett bitsgap ilyen, és találtam még a 3commas-t és a bituniverse-t. Na akkor úgy látszik kénytelen leszek magamnak letesztelni mindet...
-
zerodot
aktív tag
#10337 #10338
Köszi ránézek ezekre. De ha valakinek van saját tapasztalata, ne tartsa magában
Kucoinon nem vagyok ismerős, inkább binanceben gondolkodtam, mert ott 0 fee van BUSD párokra, ez gondolom előny lehet egy gridbotnál. Kucoinon esetleg van valami 0 fee lehetőség? -
zerodot
aktív tag
FPSTunker mintha te említetted volna, hogy használsz gridbotot? Ha igen, melyik appot? Kipróbáláshoz jó lenne valamilyen ingyenes verzió, ami azért nem totál shit, lehessen vele játszani kicsit.
-
Pietrosz
addikt
A Binance Cardos fizetés, kp felvét működik igaz? Arra gondolok, hogy mivel a SEPA kiutalás nem megy, ennek van-e köze hozzá, vagy ettől független bankon, szolgáltatón akármin keresztül történik a dolog.
-
zsola400
senior tag
Revolut kártyával sem működik a Binance, de Vivid € > Binance kártyás feltöltés működik 0fee.
-
coppola
tag
Micsináljak, ha nem tudok otp visa kártyával depositolni binance-en? "Deposit failed" , meg "Card not enrolled" üziket dob, 26-szor beírtam már a kártyaadatokat, meg a címemet. Más debit kártyám nincs, ezen van a pénzem.
-
Out
addikt
-
Kobe
veterán
Binanceon a dual investment cuccok az earn szemcioban csak idoszakosan jelennek meg, vagy hogy mukodik?
Van 1 futo ilyen konstrumciom ami 16-ig tart de voltak masok is a queueban, de az a szekcio teljesen eltunt utana, csak a defi staking meg a tobbi maradt -
törölt tag
Na egy shitcoin Anonymus-tól. 🚀
https://poocoin.app/tokens/0x9425315fea3412fd4a0afbfb69b99d8312dc749a
-
Wn2tl
aktív tag
válasz
F_Balazs
üzenetére
"Itt pont hogy pár kollégád az aki a töretlen növekedésben hisz, nem én."
Nem lehetetlen elképzelés a töretlen növekedés, amíg a jegybankok nyomtatják a pénzt, hogy fenntartsák a növekedés látszatát. Jött egy a dolláros-eurós viszonyítási rendszeren kívüli véges elem, akár azt is jelentheti, hogy amíg nyomják a pénzt ezerrel az országok, addig annak megy felfelé az értéke. Igazából nem lep meg, hogy mint egy elszabadult hajóágyút próbálják megregulázni, akár ellehetetleníteni infrastrukturálisan, mint ahogy Kína próbálkozik.
-
-Alvin-
tag
válasz
F_Balazs
üzenetére
Valszeg igazad van mert a fed a grayscalen keresztül manipulálja/dominálja a piacot, csak még nem hinném, hogy ne érje meg fent tartani...
Ha te abban hiszel, hogy most medve piac jön pár évig tedd azt

Amúgy meg amíg megy a rémhír terjesztés a "hírcsatornákon" addig "jó", ha már mindenhol az megy hogy a crypto piac a jövő akkor jön a medve piac. -
törölt tag
válasz
golya87
üzenetére

De sebaj, ezt is megértük, a portfólió nem csak FUD-ot tud posztolni.https://www.portfolio.hu/befektetes/20210708/merfoldko-a-nemet-vagyonkezelesben-engedelyezik-a-kriptovalutak-vasarlasat-befektetesi-alapoknak-491702?fbclid=IwAR3_7yTLU1_Tos8bbvQCNC_o4g8TtytzLShYrRdPzMfQzzz6l8KCvdSKsLk
-
aradebil2
senior tag
válasz
F_Balazs
üzenetére
Én komolyan nem értelek, medve piac van/volt és lesz mindig is, a hagyományos tőzsdéken is (különben honnan lenne rá kifejezésünk...). Te most arra panaszkodsz, hogy nem lesz egy végtelenségig tartó bull run?
Töretlen növekedés vártál? Meddig? 
Komolyan, már azért megérné visszamenni a 20W SMA fölé hogy abbahagyd ezeket a kommenteket
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
üzenetére
Mostmár csak az a pénz van kriptoban tartva, ami a bányászatból jön, az időnként ki van utalva, ha éppen a nagyon fos helyett csak szimplán fosul áll az eth árfolyam. Tehát nagyon menekülni nem kell / nincs hova.
szekra
De pont ezt mondom, hogy nem jó az elmúlt 10 évből levezetni a következő éveket. Az egy háborítatlan növekedési pálya volt, ömlött bele a pénz a kripto-ba. Aztán majd ha meg nem ömlik bele, sőt inkább kifele megy belőle, akkor jöhet a medvepiac, csak legyen az a türelmes ember aki kivárja a fordulatot. Addig marad a shitcoinokkal való szerencsevadászat.
-
törölt tag
válasz
szekra
üzenetére
Itt a vége Kékes megmondta https://logout.hu/tema/re_kriptokereskedes_miatt_zarattak_be_egy_szoftver/hsz_31-31.html
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szekra
addikt
válasz
F_Balazs
üzenetére
Akkor nem vagy régi motoros.
A megrekedt szócska volt túlzás erre reagáltam, nézd vissza az utóbbi 10 évet, ott is párszor már "megrekedt". Na most képzeld el ha azoknál a megrekedéseknél kiszálltál volna és menekülsz.. Persze nyilván sose tudja senki mit hoz a jövő, mi csak itt találgatunk.. 
-
F_Balazs
aktív tag
Ha a top5 kriptovaluta növekedése ilyen látványosan megrekedt és beállt, akkor két út van; Kivonni teljesen a pénzt belőlük, és/vagy átkonvertálni azt potensebb alt-okba.
A hosszú távú megtartást lehet hogy igazolja az elmúlt 10 év, de a jelek azok nem egy újabb 60k felé mutatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/1TB SSD megkímélt 88% akku 153 ciklus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), azért kérdeztem, hátha oda gyorsabban megérkezik Revolut-ról.