- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Tav-Csoves #69492 üzenetére
Meg kell venni az adott zenét, és ugyanúgy, mint egy skint, be kell állítani a loadoutban.
Viszont elvileg lehet "kölcsönözni" is zenét - ha egy másik játékosnak van beállított zenéje, akkor a nevén valamilyen jobbklikkes izére kattintva a te mvp zenéd is az lesz a meccs idejéig. (ezt még nem próbáltam) -
Gentlelelele
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #69413 üzenetére
Ahogy előttem mondták vedd meg őket előbb, de ha még nem ismered annyira a menüt, akkor bindelt be magadnak num padra. Először fogsz vele szívni 1-2 órát, de utána megszokod. Itt a link
(#69418) gyáliSanyi:
Csapattársra kevesebet sebzel minden téren. Szerintem ilyen közelről 48 környékén sebez fejre társra. Viszont ellenfélre sem adja ki mindig az 1 hitet a range miatt. -
fatal`
titán
válasz
Tav-Csoves #69413 üzenetére
Ezzel én is sokáig küszködtem. Egyszerre vedd meg őket.
-
scope2007
addikt
válasz
Tav-Csoves #68978 üzenetére
Ohh ezt én sem tudtam
Akkor itt a válasz is, már tudjuk xD -
Redneck
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #68981 üzenetére
Ez nagyon alap, az egyik legnagyobb betegség.
A Stick of Truth játékban ezt a fantasys témát tolják, érdemes kipróbálni ha szereted az SP-t.Hogy ON is legyek. Haver átjött és kicsit bepálinkázva mentünk egy MM-et rang nélkül. Hiába a sok carryzés
és minden igyekezet, a társaink nagy nullák voltak. Legalább röhögtünk egy jót. -
lemusz
addikt
válasz
Tav-Csoves #68981 üzenetére
Passz, elég régi szerintem. Talán az volt a címe, hogy az Ezer Igazság kardja.
-
lemusz
addikt
válasz
Szétkockultad az agyad a héten.
Annyit játszottál, hogy egyszerűen már alig ad TP-t, meg kell várnod a következő heti frissítést (szerda hajnal). Azért csak remélni tudom, hogy nem volt ennyire durva a kockulás: [link]
-
Redneck
nagyúr
válasz
Keddenként éjfélkor van a heti nullázás. Ha az előző óta végigment a csík és már szintet léptél, nincs heti bónusz.
F*sznak válaszolok, há' lemusz doktor rendel...
-
lemusz
addikt
válasz
Tav-Csoves #68511 üzenetére
Tudtommal nincs.
polarmaci: Neki valószínűleg nem XMP-s memója van.
-
lemusz
addikt
válasz
Tav-Csoves #68487 üzenetére
Minden egyes heti frissítés alkalmával (kedd éjjel) reszetelődik és kapod ismét amennyi a csövön kifér. Minél többet játszol az adott héten úgy kezd el egyre kevesebbet adni.
-
Cr00py
senior tag
válasz
Tav-Csoves #67790 üzenetére
Én a Fragshack szervereit használom, igaz én már csak esea-zok, az mm-et teljesen elhagytam pár éve. Emlékeim szerint ehez nem kell premium, igaz Mo-rol esetenként a pingek picit magasabbak lehetnek. Pontos adatokat nem tudok sajnos, mivel nem ott élek. Itt még sosem láttam csalót, viszont hasonló a szinvonala mint az esea meccseknek. Kezdőként nem a legjobb választás szvsz, mivel az esetek 90%-ban sokkal jobb játékosok vannak, mint egy átlag mm-en/dm-en, esetleg public-on.
-
szebe
addikt
válasz
Tav-Csoves #67790 üzenetére
A "hivatalos" DM-ekkel mi a baj?
-
Cr00py
senior tag
válasz
Tav-Csoves #67732 üzenetére
Üdv, én nem ismerem a fent említett szervert, de tudtommal az összes "DM" ilyen. Meghalsz-> feléledsz. 2 féle van, az egyik a TDM - azaz ct-k a terrorok ellen ( itt nincs TK - csapatsebzés ) , illetve van az FFA - azaz Free For All - mindenki mindenki ellen, tehát egyedül vagy, és lőhetsz mindenkit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest