- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marec1122
senior tag
és azt sem mondták hogy holnap bedobnak százezrével késskineket. megtehetik mert miért ne. a monopol helyzet sajátja. de ettől még a késtulajok akik előtte két nappal 150 eurot költöttek egy kés skinre még átverve éreznék magukat. nem akarnék belemenni de szerintem ha azt mondják holnaptól vége a phonix passnak akkor az mindenki számára egyet jelent.. az meg hogy mennyire gerinctelen utána azt mondni hogy de mi azt nem mondtuk ez meg az nem fog történni ami egyértelműen károsan érinti azokat akik hittek nekik arról ne beszéljünk. Félre ne érts nem rád értem amit írok csak véleményem szerint nem volt fair amit tettek. ezzel persze el fogják érni hogy a bejelentéseikre egyre kisebb piaci mozgolódás lesz(lásd.:szavahihetőség hiánya).
-
-
marec1122
senior tag
hogy ezt miért akarják az számomra rejtély mivel az ő érdekük is hogy nagy értéket képviseljenek a cuccok. de az szvsz nem csavarás hogy mondanak vmit és mikor teljesíteni kéne akkor azt mondják mégse. ez explicit hazugság.
ps.: a dreamhack miatt meg külön lehet aggódni mert mindenki be fog vásárolni abból amit majd lehet venni mivel múltkor olyan nagyot lehetett vele kaszálni és hatalmas bukta lesz az egész.
-
tarBubbles
tag
http://blog.counter-strike.net/index.php/2014/06/9699/ De ha elindítod a CS-t, akkor ez az első hír.
Utólag szólt az eredeti gazdája, redditen volt róla infó. A skin gyártója azt mondta, hogy nem tudta mi a helyzet, mert ő is úgy kapta a logót (most ne menjünk bele, hogy ez most igaz, vagy sem). Állítólag próbáltak valami megoldást keresni a problémára, de úgy néz ki nem sikerült.
-
NagyZ01
tag
-
po1son
addikt
-
ch003067
addikt
Én egyszer próbáltam ki még 4 éve Sourcbe az aimot, mert nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen....
És ennyni elég is volt. Semmi értelme nem volt így a játéknak, és tudom, hogy másnak is elveszem a játékélményét....
Nem azt mondom, csiteljen, de akkor ne steamen, meg ne más emberek ellen, főleg ne ilyen felfogással, hogy akkor van " még egy rakás accountja... "Danielssss Sajnos ez tényleg így van
Magának való egy nép az biztos...
-
sultansmith
senior tag
van egy szinkronizálási szabály, amit még anno a pro gémerek találtak ki. Anélkül, hogy belemennénk, hogy miért és hogyan is működik, és miért, próbáljuk meg elfogadni, hogy az ideális játékhoz a monitorod frissítési herzének kétszerese kell, de ennél nem több, és nem is kevesebb. Tehát a 60 herzesek nyugodtan tolhatnak fps_max 120-at, mert afölött _tényleg_ nem lesz különbség, csak annyi, hogy "nem adja annyira", de ez ennél talán egy kicsit bonyolultabb.
-
pr1mzejEE
addikt
Megmondom őszintén nem értem miért ranktól függ az, hogy ki vesz skin-t. Legalábbis én úgy tapasztaltam, hogy silver elite 3-ban is van, aki megveszi az asiimov awp-t (bár ritkább, mert ezen a szinten nem érdekli annyira az ember a játék, hogy ennyi pénzt beleöljön), mint ahogyan global elite-n is.
Arra gondolsz, hogy aki magasabb szinten van szívesebben fektet pénzt a játékba? -
törölt tag
Na akkor a VOLVO ennyire szarik a Bannolásra.
Itt ez a videó amit 1 hónapja posztoltam ki. Link
Aztán ott a profilja a csávónak aki szépen használta a WH-t. Sokan videóval együtt küldték neki a Reportot a VOLVO-nak, ahogy én is, és még mindig nincs VAC banja, holott itt a bizonyíték, és nyugodtan játszik tovább.
Ennyit erről... -
-
törölt tag
De akkor lenne értelem az új pass-nak mindig, ha lennének új pályák, és újabbak.
A másik meg a Source, meg a GO között van 8 év, majd olyan 2020-ra ha jönne CS akkor azt mondom oké, addig még felesleges új CS számomra(#13816) Slystyle Értem amit mondasz, de amit az Esea használ Anti Cheat-et, sokkal megbízhatóbb, és egyből kiszűri a csalókat, MM-ben ezt miért nem tudják alkalmazni, ez az Anti Cheat-et? Tudnák csak nem akarják ez a baj.
-
törölt tag
De ezeknek a Passoknak mi értelme? Most ugyanazon a pályákon játszhatunk pluszba, mint az az előtti Pass-on, és így tovább. Mert ha jön új Pass, akkor új láda is jön, de nem lehetne úgy csinálni, hogy jön új láda, de nyomi Pass-t ne kelljen venni
Lenne egy Pass amit mindig használsz, és kész, tiszta baromság ez. Csak nekik a bevétel a lényeg, hogy vegyék minél többen, de 128 ticket meg b@sznak csinálni
-
Arkennys
addikt
Pont ilyen p90 vakfoltból és társaiból is lenne tán egy beváltásnyi, azon tűnődök azokat is megérheti e egybeolvasztani, vagy csak az alapabb szintű dolgokat.
szerk: ládából is, beváltásból is többnyire vackok lettek eddig. Ládából mindig, szerződésből egy két tűrhetőbb is lett.
-
vzsryl
nagyúr
Elég egyszer feltölteni. Ha már tudsz tradelni, akkor pénzt keresel, és aki megveszi, az is a játékból nyert összeget fekteti bele. Természetesen ehhez mindenki legalább egyszer belenyom a Valve kezébe 5€-t, és van aki még sokkal többet, de ha a játék termeli a pénzt, akkor felesleges tovább pumpálni a kártyádról a lét. Tehát az egész elindításához elég egy bizonyos összeg feltöltése. Pl. én csak 5€-t. A további költségeimet állja a csgo.
-
-
Nyx89
aktív tag
Rendben, köszönöm. Valami hasonlóra számítottam én is.
(#13415) maathe: Neked is köszönöm. Érdekes nekem 1600*900:medium-ban 250-300 körül mozgott. És le tudott ugrani 200 köré. Milyen oprendszert használsz? én Win 8.1-et.
Egyébként jöhetnek még a tapasztalatok kisebb kategóriás kártyákkal kapcsolatban, szívesen elolvasom őket.
-
Slystyle
őstag
Nem a Consumer Grade-re (fogyasztói, fehér tárgyak) gondoltam, hanem a többire. Ugyebár ha megvásárolgattad őket piacról és bedobtad a becserélésre, akkor az esetek 90%-ban nem érte meg vagy ha meg is érte, akkor is rettentő nagy rizikóval jár.
Pár hete én is csináltam egyet, azt kaptam, amit vártam, de lehetett volna rosszabb is. Végül nyertem rajta kb 0,5€-t az egészen, de azelőtt csak buktam benne, ha ilyesmire adtam a fejem.
Persze ha türelmes az ember és a fehér drop-okból fel cserélgeti magát egy lila/rózsaszín tárgyra, akkor megéri, de rettentő sok idő. -
-
törölt tag
-
Scale
őstag
2. tuti nem, mert volt egyszer, hogy egyetemről is beléptem és ott nem lépek be a google fiókomba. Az első is eléggé kizárható, mivel nem rég óta használom több (2) gépről a steamet, de mondjuk itt lehetséges a 2. ok, na mindegy, a lényeg, hogy velem még nem történt meg
(de ami késik nem múlik)
-
birozoli7800
senior tag
Ma vettem meg a játékot. 3 versengőt játszottam mind a háromnál kifagyott. Valamelyiken többször is. Deathmatch-en nem fordul elő soha.
Monitor: LG 24EA53VQ-P IPS
Vga: nvidia gtx 550 ti
Processzor: Amd Athlon II. 650 x4(#13053) NagyZ01: Elég érdekes egyébként, hogy 2014-ben egy ilyen kaliberű játéknál a felbontás okozhat problémát. Ennyire nincs még kiforrva a játék? Anno source-ban soha nem emlékeztem hasonló hibákra..
-
törölt tag
-
Xero
nagyúr
Dehogy vettem. Még 5e-t esnie kell, hogy a skót vérem lecsillapodjon.
-
Slystyle
őstag
Az Mbit/s-et a MB/s-el (Mb/s) sokan összetévesztik.
Nekem 100/100Mbit/s, az az 10/10Mb/s (másodpercenként 10 megabájtot vagyok képes letölteni).
Jól is néznénk ki, ha az egyes szolgáltatók olyat kínálnának, hogy 60 megát tudok leszedni másodpercenként, főleg a régi koax kábeleken... -
Xero
nagyúr
De igen.
szerk: Ezek többsége ESEA-ra jár és standalone szerverekre. Nem jó ha 64-en gyakorolnak. Nem is tudok túl sok pro-ról aki MM-en bohóckodik. Talán n0thing aki jelentősebb időt tölt ott is.
szerk: Na ott van a győzelemért járó egyedi badge is, plusz menüben is látható volt a v.p csapat egyedi tag. Tehát 101%, hogy ő az. Plusz amit DM-en és WP mapon művelt az alapján is elég gyanús lett volna, hogy ő az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest