- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
Zomb€€ #46000 üzenetére
Ahol régen. Ezért van az, hogy egyik gémben szószerint felidegesítem azon, milyen bot a csapattársam/ellenfél. A másikban meg megy a totál infozás, clutchok, füstök+molotovok+popflashek, amilyennek egy supreme-global meccsnek lennie kéne.
Semmi bajom azzal, amikor azért lő le valaki mert jobb, ügyesebb.
De amikor ANNYIRA BUTA hogy egyszerűen nem számítok a következő lépésére és ezért halok meg, attól totál rákot kapok éccel fűszerezve.
Elfogom kezdeni írni az ilyen szitukat amúgy, hadd kapjatok rákot ti is -
PeetR
aktív tag
válasz
Zomb€€ #46000 üzenetére
LEM-Supreme voltam stabilan az előző rendszerben, Global-ról nem is álmodtam
volt elég kihívás supreme szinten is. Fél év kihagyás után kb. 15 meccs kellett és GE lettem, és annyit vettem észre, hogy az akkori meccseken jóval magasabb volt a színvonal, mind az ellenfél, mind csapattárs szinten.
Régi Global-ok szerintem inkább esea vagy egyéb más helyen keresnek kihívást -
vzsryl
nagyúr
válasz
Zomb€€ #44884 üzenetére
Erre nincs túl sok megoldás, nem egyszerű. Én láttam olyat, hogy a srác lerakta a dobozok közé, lement kodiákba, aztán alulról ugrálva szedte ki a bombaszedőt.
Mirage-on már mindjárt jobb a helyzet, főleg B-n. Én többször eljátszottam azt, hogy cicáztam a ct-vel, végül felrobbantunk, de leszedni nem engedtem.
A-n pedig ha közről nem jöhet, akkor kiteszem rámpára, lemegyek oda és akár 1v3-at is lehozok.
Infernon sincs sok variáció. A-n alapra, B-n banánra jó rakni. Csak ez utóbbinál lehet szívatni is csúnyán, ha elbújsz ruins homokzsákok mögé. Múltkor egy full eco-t hoztam így le 1v3-ban vagy 1v4-ben...
Cache-n A-n jobb kirakni hangárra, B-n csatiszobára.
A többi mapon meg még nem játszottam annyit, hogy legyen kialakult véleményem erről. Nuke-ra mondanék, de már nem aktív LAN map, ezért nem játszok rajta fél éve.
-
Pawah
csendes tag
válasz
Zomb€€ #44751 üzenetére
!!! BOCSI HA OFF !!!
Sziasztok! Ma (szombat) késő este mentünk egy MMet, ahol összedobott minket egy 5 fős lengyel hacker klánnal, feltünően WHztak prefireel és az egyikük még triggerezett is!
Ha te nem szereted a csalókat és szeretnél a csalók ellen tenni, akkor kérlek, hogy reportold a lenti 5 embert, akik a csalásban lelik örömüket!
Itt az 5 profil:
http://steamcommunity.com/id/narmianv2/
http://steamcommunity.com/id/andorys3000/
http://steamcommunity.com/profiles/76561198028810427/
http://steamcommunity.com/profiles/76561198064113260/
http://steamcommunity.com/profiles/76561198120709755/ -
1m1s
tag
válasz
Zomb€€ #44751 üzenetére
Én nova 4-ben szerénykedtem hosszabb ideig, általában elől végeztem, volt egy 5ös winstreakem, meg előtte is azért többet nyertem mint vesztettem, mégis maradtam rankomban.
Most haver elérte level 3-at és első meccsén mentem vele MM-ben.Easy win természetesen az ellenfélnél unrankedek, nova 2-ők, és erre feldob kalába.Amúgy undorító emberek játszanak MM-ben ezen a szinten (Nova4).Direkt arra mennek hogy derankedeljenek.Ennek mi a rák értelme van?Elkúrja az egész csapat játékát...
-
htc07
addikt
válasz
Zomb€€ #44364 üzenetére
Én is mentem tegnap egyet, 3 sheriff-2 duplakala voltunk, ellenünk is kb. ugyanez.
Gyalázat volt, késsel szúrkáltuk őket össze vissza. Random mm-ben voltam, szinte nem is kommunikáltunk, csak a nagyon critical infókat.
Ritka, hogy abba a csapatba kerülök, ahol tudják az emberek a dolgukat
Előtte meg mirage-on volt kb. ugyanez, csak ott kissé nehezen találta néhány ember a helyét CT oldalon. (bár itt szmörföltem
, próbálom felhúzni a babérkalámat is seriffbe)
-
-
Vanir
veterán
válasz
Zomb€€ #42457 üzenetére
Nem mintha en nem smurfoltem volna, de azert had kerdezzem meg, hogy a szinted ellen is tudsz 5 fejest loni pisztolykorben?
Vagy a sajat szinted ellen is meglovod ugyanezt? Hidd el, azokrol szívesebben, sot, alapbol szivesen latja a publikum a screeneket, ellenben a smurfoles kozben alazast senki nem szereti itt. -
Arkennys
addikt
válasz
Zomb€€ #42463 üzenetére
Mindent ki lehet magyarázni, tényleg kár erőltetni, azért elmondott egy keveset hogy milyen boldog voltál a képes kommentnél.
Mindenki gratulál neked a sikerekhez.
A rangot elérni meg nincs ideje elég láma duma...akkor később MMhez mágikusan lesz? Nem rangtól lesz jó a játék, szóval simán belőhetné ő magát valahová, legalább tényleg oda kerülne ahova kb való, mert nehezen mutatsz bárhol is két tök ugyanolyan skillel rendelkező játékost.
-
salytmasztor
aktív tag
-
Zomb€€
őstag
válasz
Zomb€€ #41886 üzenetére
Nem mindha barkit erdekelne, de akkoris leirom
Mar kinomban csak rohogni tudok rajta. 3x tett fel tegnap seriffbe, es rank up utan mindjart agyhalottakkal vagyok egyutt, az ellennel meg valami 20 oras smurf van. Elkepeszto
Dmg-ben tenyleg ennyi a retardalt?
Danielssss: Ez valos ertek, mert amennyiert eladod az adott itemet, jovairjak azon a szamladon, amire valos penzt toltenel, raadasul 1:1 megfeleltetesben, es olyan dolgokra koltheted amire a valos penzed is tenned.
Ettol fuggetlenul, valoszinu hogy kirohognenek a zsaruk -
szebe
addikt
válasz
Zomb€€ #40293 üzenetére
Nyilván nem tiltott, de a "remek" MM kb kinyírta. Haver bérelt értelmes külföldi szerót, egy hónap alatt 3-4x jó ha találtunk rá ellenfelet. Mindenki megy MM-re, hiába 64 tick, hiába 2 perces köridő, hiába 45 sec c4timer...
"mert anno hiaba toltam 1.6-tal, ne mvolt olyan ismeretseg, hogy pikkpakk toljunk egy wart."
Már bocs, de ez meg simán a te hibád. Megannyi lehetőség volt anno, hogy egy értelmes társaságba bekerülj.
(#40288) vzsryl
Lehet csak én vagyok túl pesszimista, de látatlanban még jobban rágörcsölne a vérpisti, hogy "na vajon már megvan a legjobb rank, vagy még mindig a közepén járok?"(#40287) zkas90
Azt a bo3 csoportkörrel lehetne megoldani, minden egyéb csavar csak bohóckodás. A GSL csoportkört még megértem, mert nincs tétnélküli, "eladható" meccs, mint a round-robin esetén. Viszont a GSL formátumba nagyon kéne a bo3, különben random. -
rumos XIII
aktív tag
-
Zomb€€
őstag
válasz
Zomb€€ #39861 üzenetére
Vitzet felreteve en egy Logi G930-at vettem (nem csak csere) es teljesen jo a terhang.
Az egyetlen zavaro, hogy a felulro jovo hangokat nem lehet megkulonboztettni a melletted levoktol. Tehat ha valaki az emeleten maszkal (pl: Lake) oylan mintha melletted kolbaszolna.Nektek is ilyen, vagy csak en vagyok ilyen botfulu?
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Zomb€€ #39861 üzenetére
Ez nagyon tetszett
En regebben Creative SB Tactic 3D Alpha-t hasznaltam, most egy sima agybadugos headsettel tolom, de erzem, hogy nagyon keves, mert ossze-vissza hallom a hangokat,
Nem tudom masnak mik a tapasztalatai a Creativval kapcsolatban, nekem eddig minden cuccom eltorott, szoval reszemrol soha tobbet Creative. Lehet valamikor kirpobalom a CM jatekos fullhallgatojat. (total nem vagyok audiofil, sot szerintem mar a hallasom sem az igazi a sok zenehallgatas miatt)Zomb€€: Regen nem sok jo hallottam a Logitech fulesekrol, de sosem volt nekem egyik sem.
-
CraBByzzz
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest