-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
válasz
ReFleXx #54951 üzenetére
Nagyon jól néznek ki az új kések:
http://media.steampowered.com/apps/csgo/blog/images/gamma_case/gamma_knives_grid.jpgés már piacon az új láda is:
http://steamcommunity.com/market/listings/730/Gamma%20Case -
ReFleXx
addikt
válasz
ReFleXx #54943 üzenetére
felkerült a szerverre ez a pugsetup plugin
Ezek a parancsok vannak, illetve ezen felül .dmg plugin ami minden kör végén kiirja hogy mennyi dmg-t adtal/kaptal ellenfelenkent.
.setup, begins the setup phase and sets the pug leader
.10man, an alias of setup with 5v5, captains, and a mapvote
.ready
.notready
.pause requests a pause (which takes effect next freezetime)
.unpause request an unpause
.start starts the game if auto-live has been disabled
.capt gives the pug leader a menu to select captains
.rand selects random captains
.leader gives a menu to change the game leader
.endgame force ends the game safely (only the leader can do this, note that this resets the leader to nobody)
.forceend force ends the game without a confirmation menu
.stay chooses to stay after winning a knife round
.swap chooses to swap after winning a knife round
.ct chooses to start on ct after winning a knife round
.t chooses to start on ct after winning a knife roundAmugy ugy muxik, hogy a .setup-olo lesz a leader-je a 10embernek, .capt-al kivalasztja a 2 csapat kapitanyat, majd a 2 kapitany kivalasztja a csapattarsait.
ezutan .ready ha ready vagy
es .start-al indit a leader.
menetkozben .pause-al szünet keres
ha le kell fujni a meccset valamiert akkor meg .endgame / .forceend
ja igen es most alapbol kes korrel indul mindig -
Redneck
nagyúr
válasz
ReFleXx #54897 üzenetére
Okés, de az igények alapján nem.lesz elég egy szerver. Kettőt kell bérelni, mert a mix mellet csapatozni is kell majd néha. Egyelőre 4-en vagyunk az éves díjra, a másodikra szerverre (ez lesz a ph! Only) minden felajánlást elfogadunk.
Szerk:
1 évre 20621 Ft 128 tick, TS, konfig nélkül, vagy 27350 Ft ESL konfigolva. Mindkettő 12 slotos.A saját szerverünket kifizetjük, de nem tudom garantálni hogy mindig lehet rajta fixmixelni. Többnyire mixelésre lesz használva, de néha előfordulhat valami csapat meccs.
ESL konfigot felrakni tudunk, tehát a második opció lehet felesleges hülyeség.Tudom nem számít de örültem volna ha én csinálhatom, ha már késztetést éreztem. 😉
-
-
Redneck
nagyúr
válasz
ReFleXx #54210 üzenetére
Jó neked. Engem csak az olcsó skinek érintenek, de azoknál elég nagy esés van.
Például:
2 € helyett 1,5-1,6 (USP Stainless FN)
1,1 € helyett 0,8 (P90 Elite Build FN)
5,5 € helyett 4 (M4 Nitro FN)
9 € helyett 7,5 (Redline AWP FT)Ládák szintén olcsóbbak. A tizen centesek tíz alatt vannak. Csak azért kérdeztem mert egyszerre ment le megint minden. Épp hogy visszaálltak a normál árak, máris megint lent vannak.
vzsryl:
Köszi! Így már világosabb. Legalább én is töltök fel summer sale-re! -
-
edgR
őstag
válasz
ReFleXx #53606 üzenetére
Az új buziszínű skinek a leginkább fontosak, meg persze az extra bevétel, amit az ingyen kiadott, majd valós dollármilliókat generáló és produkáló skinpiac jelent!
Az látszólag a kutyát nem érdekli, hogy:
- nem hallani néha-néha a defuset,
- még mindig bugos az alt-tab (most épp a hangok terén, cachen mondjuk a textúrák is bugosak még..),
- a modell képes megakadni és mozdulatlanná válni bármilyen felé hajított gránátban, ami után tizedmásodpercek alatt szinte biztos, hogy megalázzák. Ha moloban vagy HE-ben sikerült, akkor még extra sérülés is a jutalom.
- a hitbox a megjelenés óta egy kalap szar (szemből még elmegy, de oldalról/hátulról,defuse közben...), stb!Persze ettől még ugyanúgy játsszuk, ez igaz. Itt nem is rólunk van szó. De akik _ebből élnek_, azok számára bármelyik jelenthet sikert vagy bukást 1-1 kiélezett szituációban.
Azt sem értem, hogy egy major hogy mehetett le úgy, hogy a közönség és a közvetítés összes reakcióját hallották a játékosok. Aki volt már lanon, az tudja, hogy miről beszélek. Zajcsillapító fejhallgató ide vagy oda, egy ilyen szintű lanon szerintem kötelező lenne a hangszigetelt játéktér.
-
szebe
addikt
válasz
ReFleXx #53381 üzenetére
Onscreen nyitott 2015-ben 10k+ ládát, itt az általa vezetett statisztika [link]
(quality csak az "értékesebb" skineknél van)Pontos érték itt sincs, de az infografikája alapján ~23k angol fontot rakott bele, ebből jött a fenti doksi alapján, ha jól számolom, 23 kés + az "apró". Ha csak a kések között nem volt valami epic darab, kétlem, hogy akár nullára is kihozta volna.
-
wjbhbdux
veterán
-
ReFleXx
addikt
válasz
ReFleXx #52938 üzenetére
szarakodik oddshot, itt van a twitch VOD
-
Redneck
nagyúr
válasz
ReFleXx #52635 üzenetére
Ez kb 2 vagy 3 nap alatt jött össze. Naponta párat megyünk. Regebben raktam még fel szintén 1-2 nap történéséből.
Ezért stresszelek mert rendszeresen így lövök, sőt durvábban. 97 óta fps multizom, CS jóformán a kezdetek óta. Akik ismernek tudják, mert nem csak neten megy így.
Már akkor LAN klubboztam ismert és jó hazai játékosokkal amikor a CS még nem volt ennyire esport (2001-2004 között).Remélem azert nem csak 3 ember dönt. Az elég kevés...
-
-
kretenallat
senior tag
válasz
ReFleXx #52522 üzenetére
hát, sötétben sem kevernék össze c ronaldoval, de attol meg lehet csatar.
mindenesetre én örülök, hogy úgy döntöttek, hagyják pihenni. sose értettem meg azt a felelőtlen magatartást, amit néhány helyen megengednek maguknak. láttam ilyet birkózásban is, a gyereket összetapaszolták minden versenyre, minden hétvégén van valami szinte... abba is hagyta a birkózást, hiába volt sikeres, ma egy roncs, fizikailag, szellemileg egyaránt. meg kell adni az időt a regenerációra és kész. egy profi CSs alapból ki van téve csukló problémáknak, ha meg le is sérül a keze más okból, az csak tovább gyengíti...
anno amikor bele voltam bolondulva az 1.6ba volt hogy fájt a csuklóm, szerintem ha nem mozgatta volna meg heti 3-4x a birkó akkor komoly fájdalmaim is lehettek volna.
-
kuLi_
tag
válasz
ReFleXx #52509 üzenetére
Igen, de itt a hangsúly itt kifejezetten azon van, hogy ahhoz, hogy nyerni tudj 4 hokkendáré kaliberű társsal, ahhoz TÉNYLEG muszáj leszel látványosan csalni (egyszerűbb is kiszúrni a 30-40 fraget lövő embert, míg a többiek alig párat kaparnak össze), különben borítékolhatóan esélytelen a győzelem. Korábban egyszerűbb volt olyan scenariot megteremteni, ahol te vagy az egyetlen GE, a pajtásaid pedig világi pubik, ennek a módosításnak köszönhetően viszont mindenki nettó GE lesz, aki szembejön veled.
-
kretenallat
senior tag
válasz
ReFleXx #52399 üzenetére
Évi 4 major van elvileg. Az ESL Cologne 3 hónapra van innen, ebből a szempontból simán jó lenne, és alkalmasabb is rá, mint a DH summer, ahol már neház lenne tovább nőni, a hely nem spectator rendezvénynek van kialakítva, a legnagyobb színpad is alkalmi felépítmény. Viszont így nagyon eltolódna év végére a maradék két major, nem nagyon tolonganak a jó lehetőségek és relatíve közel is lesznek egymáshoz időben.
lkksioskdl3 a p90 primitív, de nagyon jól működik alacsony szinten. a proknal ritkan latni, mert smghez kepest borzalmasan drága, a kill reward 600 helyett csak 300, a lotavolsaga pedig egyertelműen rövid ahhoz, hogy felvegye a versenyt a rifle kategóriával, így inkább megveszik a galilt 350-nel v a famast 100-zal olcsóbban. Aztán persze mindig van egy egy kivétel, aki füstön keresztül rohan egy flash-sel, de ez csak a csepp a tengerben (Stewie2k). A p90 inkább idegesítő, mint megállíthatatlan, ha tudsz lőni.
-
Ch0b
tag
-
válasz
ReFleXx #52345 üzenetére
Ugyanez nálam is. Gratulálok annak aki kapott egy cobble-t, tavaly nekem is rakott egy tízezrest a bukszába Gabe
Napi érdekesség : pontosan ma 500 napja hogy KQLY repült meccs közben !!
-
szebe
addikt
válasz
ReFleXx #52330 üzenetére
Már mirage T oldalt se értettem, jó pár kört adtak át tálcán, masnival átkötve.
Az OT loss után pedig elég egyértelmű volt, hogy mi lesz a vége...
(#52334) vzsryl
Jól lőnek, jól mozognak együtt, de valahogy mégsem érzem őket annyira meggyőzőnek, mint fnatic-ot. A NiP-et nem számolnám ide, amikor NiP éra volt, kb ők fejlesztették a játékot. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- MSI CYBORG 15 A13V
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest