- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
válasz
gtamate2 #65905 üzenetére
Azért nem csináltam semmit azon kívül, hogy a meccs után rögtön ide írtam -és amire ragie röhögéssel válaszolt, úgy mond elviccelve az egészet- mert eleve van itt pár csalóérzékeny arc, akik rögtön ugranak az ilyesmire, hogy én vagyok a hülye és csak nagyon ügyes a srác. Tudjuk, hogy megy ez itt.
Amúgy meg igen, néztem a meccseteket és nem egy olyan helyzet volt, amit egyértelmű csalásnak minősítettem nála, azután írtam ide, hogy ragie lecsalta. Mégis, mi okom lett volna ilyesmit állítani? Viccből biztos nem, sem téged, sem mást nem vádoltam meg, éppen ragiekét, na bumm, igazam lett.
Bizonyíték hiánya éppen ragienél viccesen hangzik, nem? Sok VAC-os és egyéb accal, és ez a faciet ban is.
Egyébként elég nagy %-ban találom el a csalókat MM-en is, később beigazolódik egy VAC vagy OW-bannal.
1.6-os csalókon nőttem fel -
edgR
őstag
válasz
gtamate2 #65849 üzenetére
Aranyos vagy, hogy mindezt most így állítod be: "megdöbbentem", és úgy csinálsz, mintha nem figyelmeztetett volna erre senki még a kupa elindulása előtt!
Meg mintha nem te döntöttél volna úgy az utolsó pillanatban, hogy nemcsak hogy csalóval, de egy hazug csalóval induljunk neki a kupának, és kész tények elé állítva az első meccs délutánján tudtuk meg, hogy neked ez az elképzelésed. Jöttél azzal, hogy "fiatal volt és hülye", meg a szokásos frázisok. Ugyan már, kutyából nem lesz szalonna. -
adise
őstag
válasz
gtamate2 #65859 üzenetére
Ugye a legtöbb helyen ahogy itt is nem kell azon a meccsen csalnia, gyujti az adatokat a cucc és ha detectált lesz a cucc repül a bann
Ez a manual ban a legnagyobb hulyeségek egyike amit a csalók mondanak, hogy biztos nem tetszett az adminnakmajd pont a lvl 6 arccal fog bárki foglalkozni. Ez kb az öcsém, anyám, macskám csalt az accon szindróma
-
LamaCube
addikt
válasz
gtamate2 #65848 üzenetére
Köszi!
Most ott tartok, hogy letörlöm a steam-ről és a Csgo mappát is kitörlöm és letöltöm újra az egészet. Mint kiderült a lüke fiam feltette a sweet fx-et meg valami dll-t meg a vibration guidot vagy mit és ezzel összekutyult szerintem mindent. Mondtam is neki, ha nem sikerül helyrehoznom, akkor 400 órája oda lett, meg is érdemelné ! -
szebe
addikt
-
lemusz
addikt
-
lemusz
addikt
válasz
gtamate2 #65751 üzenetére
Gondolom kevesebbet, de mielőtt nem küldesz nekem valami fasza skint engesztelésül nem tesztelek neked többet. Bocsánatot se kértél, hogy lényegében hazugnak nevezted a beküldött eredményem. Egyébként se értem miért 128 ticken teszteltek, a 64 tickes eredmény sokkal közelebb áll a valósághoz... vagy netán valaki szervergépnek is használja a gépét?
-
ReFleXx
addikt
-
lemusz
addikt
válasz
gtamate2 #65732 üzenetére
Nem tudom mi most ez az fps cicaharc, de csináltam neked egy tesztet. A teszt alatt kikapcsoltam a netgráfot, ez még rádobott a szokásos értékre 10 fps-t. Vismajor +300Mhz-e és picivel jobb vga-ja nem tudom hogy hoz össze neki low-on 200 alatti fps-t. Úgy látszik ilyen sokat számít a jól optimalizált winfos, driverek, stb... szerk.: vagyis jobban mondva inkább nála van elrontva valami vagy valamik... i5 + normális vga nem csinál 200 alatti fps-t lowon még fullHD-ben se...
Bizonyíték snow bírónak:
-
bbdzyx
senior tag
válasz
gtamate2 #65732 üzenetére
bbdzxy? most rólam van szó?
Amúgy, ha megnézitek az értékeimet, látszik, hogy mennyire röhejesen eljárt már az idő a motor felett. Mindkét felbontáson szinte pöccre ugyanakkora kihasználtsággal ment a teszt közben a CPU/VGA, de az eredmény mégis vagy 25%-al jobb lett széthúzott 4:3-ban.
(a legjobb, hogy egy külön, állandóan alacsony fordulatszámú profilt kellett beállítanom a CS-hez, hogy játék közben ne kapcsolgassa ki-be a ventilátort a kártya, amikor az néha napján eléri az 55 fokot a ~50-60%-os kihasználtság mellett)A DOTA2-t elnézve, viszont a Source 2 sem lesz megváltás optimalizálás/hardverkihasználás terén, mivel ott is ugyanúgy fut a játék, mint azelőtt Source 1 alatt.
-
lemusz
addikt
válasz
gtamate2 #65729 üzenetére
Már akartam írni, hogy miért lenne elképzelhetetlen és csinálom neked a screenshotot nemsokára, de utána rálestem a listára és úgy látszik van egy újabb rajongóm. A 303 FPS-es eredmény (az első) vagyok én, a másodikat nem tudom ki csinálta és miért küldte be, de nem én voltam...
-
kretenallat
senior tag
válasz
gtamate2 #65635 üzenetére
ja, a bajonett volt a leglassabb. megvettem az enyémet, azután egy hétre jöttek ki a hírek
nem volt lényeges, én se cseréltem vissza az alapra, így nem hiszem, hogy az árába beleszólna.
a cbblet szerintem tesztelni kellene. PH mix tervek a közeljövőre? kiírjak egy eseményt? (mára max kiírni tudom, későn megyek haza.)
szebe, beírtalak
-
-
edgR
őstag
válasz
gtamate2 #65602 üzenetére
Én pedig, ha prosztó/troll volnék, akkor a kép alapján azt mondanám, hogy 1 db KaHu egyenlő 2 db SzarvasMarhával.
De mivel nem vagyok, ezért csak gratulálni szeretnék az elért sikerekhez a Need More DM csapatának, és KaHu-nak! Így legalább már kezd érthetővé válni a 10-es FaceIT rang. -
kretenallat
senior tag
válasz
gtamate2 #65468 üzenetére
hát... valakiről kiderül, hogy csal, azzal nagyon jól járna, ha csak nem nevezném a barátomnak a jövőben. persze, lehet, hogy csak túl érzékeny vagyok a témára, de banyek... ez gázos.
am közben lehet gratulálni KaHu-nak. GG, bebizonyította, legalábbis számomra, hogy valóban nem kéne vele játszanom, más súlycsoport.
default. : pár héttel ezelőtt visszatértem egy kb fél éves verzióra és nem updatelek. elég volt... megszívtam vagy 3x, hogy telepíthettem újra.
-
tescodr
aktív tag
válasz
gtamate2 #65367 üzenetére
Egész kelleme kis infómorzsát kaptunk.Ebből ami még érdekes az az hogy az alipay csak kínában fog működni, vagy globális szinten is a rendszerbe kerül?És ami még érdekesebb a játék gépigénye át fog alakulni jelentősen, gondolok itt a szerverek 128tic-es átállására, illetve magára az engine-re, hisze a source 1 eléggé cpu-intenzív játék,de ahogy látom a source 2 a dx11 miatt erősen vga intenzív lesz (jó hír a Vulkan api support).Emiatt sok játékost kellemetlenül is érhet majd az átállás, gondolok itt pl a dedikált vga-val játszókra.
-
ragiecsgo
csendes újonc
válasz
gtamate2 #65322 üzenetére
ma szedtem le, kapcsoltam be és csináltam pár fps tesztet rajta,
hogy őszinte legyek gameplayben sok változást eddig sem láttam mert nálam a 300 fps alapvetően adott, de statisztikákban ahhoz képest hogy egy egyszerű windows updateről beszélünk egész sokat tud adni a net_graph figyelési élményhez a kisebb kaliberű gépeknél.
nálam a kikapcsolt állapotnál 270 fps~ körüli eredmény volt adott
míg bekapcsolt állapotnál 320~330 fps körül(többszöri próbálkozás alapján írom ezeket az eredményeket)
szóval összességében egy erősebb gépnél nem annyira fontos szerintem a bekapcsolása, maximum ha az E-péniszed növelését szeretnéd elérni
viszont ha egy kicsit gyengébb gépről beszélünk, szerintem érdemes, hisz nagy különbség van 30 és 60, akár 80 fps között cs-ben. -
kretenallat
senior tag
válasz
gtamate2 #65091 üzenetére
én azt próbáltam kifejezni, hogy (szigorúan az én véleményem szerint) akkora hangsúly volt nikon, hogy elnyomta a többieket és nem tudtak kibontakozni. úgy gondolom, hogy nettó gyengültek valamit, de szerintem nem olyan sokat, mivel így talán jobban tudnak villogni a többiek. majd meglátjuk, az első időszakon mindig sok múlik.
-
capsule
csendes tag
válasz
gtamate2 #64994 üzenetére
Kell a 144Hz! Én sokáig notebookon játszottam, majd jöttek 60Hz-es monitorok, később egy 144Hz-es, de nem éreztem különbséget (60 és 144 között). Majd eltelt még egy év (és sok-sok csé) és újra kipróbáltam egy 144Hz monitort. Hirtelen ég és föld volt a különbség! Úgy látszik korábban nem játszottam annyit, hogy észre vegyem, de eljött ennek is az ideje. Főleg a ti szinteteken kell 144Hz (azt hittem mind ilyenen nyomjátok rég).
-
Zomb€€
őstag
válasz
gtamate2 #64665 üzenetére
A mintanak a 80%-a premium, pont az anticheat miatt.
Ami mellesleg szerintem fingot sem er.
Szamtalan zero to hero volt ellenem, aki 10-15-os fordulo utan 30+ ba lotte magat, amit meg egy oylan lvl10-esrol elhiszek akinek xanatares meg valde is signozta a profiljat, de egy privat profilos lvl3-asrol kevesbe, es sajnos ebbol volt tobb. -
edgR
őstag
válasz
gtamate2 #64394 üzenetére
Idevehetnénk akár még az 1.6ot is, ami ugyanúgy a Valve keze alatt futott, mégsem patchelték éveken keresztül, pedig megszámlálhatatlan glitch/bug/javítani-fejlesztenivaló volt benne. Én is emiatt örülök, hogy legalább nincs elhanyagolva és elfeledve a készítők részéről a játék.
-
gtamate2
veterán
válasz
gtamate2 #64266 üzenetére
Közben elfelejtettem írni, de pörög a stream. Már a 3. pálya van, elég szoros a meccs.
-
ReFleXx
addikt
válasz
gtamate2 #64229 üzenetére
Akkor sorba.
Ragie rage-en hatalmasat röhögtünk akkor streamen, de nem szép dolog k*va anyázni, főleg egy ilyen tét nélküli baráti mérkőzésen, ha annyira kiakarja magábol adni a dühöt akkor ilyenkor ne nyomja a push2talkot inkabb.
Ugy akartam visszanezni a tegnapi Dreamhack dontot, hogy nem tudom a vegeredmeny-t , de sajna meglattam a bold kiemelést a hltv.orgon , fakk, sebaj GG VP!
-
I Am^^
tag
válasz
gtamate2 #64271 üzenetére
Ez így igaz. Egy hét amúgy is kevés, főleg ha mindeki máshogy dolgozik/jár egyetemre. Nem is tudtunk úgy összeszokni. Jó ötlet ez, csak nem így, én nagyon kiégtem. Valszeg holnap is ugyanígy.
Szeretném megköszönni Vismajornak és gentle-nek a közvetítést. A rendes majorokon is eltudnám hallgatni. Szerintem színvonalas voltEzt most úgy írtam, mintha én lennék a rendezője ennek a Nightcup-nak....de nah.
-
gtamate2
veterán
válasz
gtamate2 #64229 üzenetére
Feldobtam a vasárnapi Nightcup meccseket:
Lejátszási lista (későbbiekben bővül) -
dugo_
veterán
válasz
gtamate2 #64178 üzenetére
Szerencsére, amikor minden kész lett, nyomtam egy lemezképet Reflect-tel. 40 perc alatt visszamászott.
Csak a fél gépet kellett lebontanom, hogy hozzáférjek a meghajtókhoz...#itx_problemz
Nem tudom mi volt, Avast nem fogta meg, Malwarebytes nem ismerte fel, amikor bejöttek a lobbyba már nyomtam is a konzol - exitet... Nem sokat ért.
-
Redneck
nagyúr
válasz
gtamate2 #64102 üzenetére
Miért van mostanában az hogy a hivatalos DM és Casual szerverekre fellépek, általában elsőként, és nem enged be. Se HUD, se csapatválasztó, csak másokat tudok nézni.
Én is inkább az LP koncertet mondanám, már csakazértis, remélem sok régebbi számot játszanak. Ha már először vannak itt...
Neked ez tetszik Snow?
Amúgy be tudnád linkelni azt a videót amiben táncoltál?Nagyon gáz lett az utóbbi években a LP. Az eredeti nu-raprock is populáris volt, de legalább volt benne energia. A nyáladzást amit az elmúlt években tolt a zenekar, a régi rajongók nem nagyon csípik. Volt 1-2 jobb megmozdulás, de az eredeti koncepcióhoz képest ez egy teljesen más zenekar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest