- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuLi_
tag
ERŐSEN hullámzó teljesítmény alatt pl. ezt értem:
Ilyet azért nem sokan csinálnak ezen a szinten.10/10 tolató skill.
-
Xero
nagyúr
Amennyire követem a dolgokat, teljesen jogosnak érzem a meglátásaidat.
Pusztán két dolgot jegyeznék meg:1. Nem mintha olyan nagy bumm lett volna a HP támogatás, de azért az ilyesmit érdemes némileg komolyabban kezelni. Kissé nevetségesen hat az egész story számomra.
2. Én azon az állásponton vagyok, hogy keríteni kell egy kiöregedett játékost, aki ne adj Isten IGL volt, és az ő kezébe adni a dolgokat. Figyelni a scenet, a szervereket, statokat és az alapján megpróbálni nulláról építeni valamit. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy a jelenlegi felhozatal a legkiválóbb. Nagyon sok olyan tehetség kallódik, akivel eddig egyszerűen nem foglalkoztak. Kinőtt már CS abból a korszakból, hogy a magukban verbuválódott teamek kimagasló eredményeket érhetnek el. Ez kő kemény statisztika és üzlet.
szerk: Néha amúgy úgy érzem, hogy a magyar scene még megrekedt azon a szinten, ami 10 éve volt jellemző.
-
-
oliwwer
aktív tag
Mondjuk a fnatic vs SK-t pont megnézném, mert mióta olofnak rendbejött a csuklója még nem játszott a két top csapat egymás ellen.
De egyébként így van ahogy leírtad, és teljesen jó döntés volt. Az utóbbi időben (a majort leszámítva) alig néztem pro meccset, pedig előtte mindent megnéztem.
-
adise
őstag
Persze ez megint más, hogy egy "erős"? ligába hivják meg oket. Gondolom nézőket akartak ezzel csalogatni. Más értelmét nem látom. Ami kb éppen másképp sült el, Gondolom sokan nem is nézték, ahogy tier2-3as csapatok nullára verik őket. És ez nekik sem gyakorlás, még ha valaki aztmondja, hogy jó jobbak ellen játszani
-
adise
őstag
azért az túlzás szerintem, hogy kb magát állítja be áldozatként. Nemtudom ezt azután írta-e miutánaabbahagyta? A lényeg ugyanugy a pénz. önszántukból miért mennének rendes versenyre a lányok, ha a saját női versenyükön egy csomó pénzt nyerhetnek? A fiúk között meg csak a futottak még kategória. Nyilván a reklámok és a szponzorok kitudják így is termelni az egészet, addig lesznek ilyen női versenyek is maga nézőszámával.
-
törölt tag
Minden idők füstgránátja FEAT. Traktor
Legalább ötször újranéztem ezt a szitut és végig röhögtem
ezekért éri meg streamet nézni
-
po1son
addikt
Kettő éve szinte teljesen kinyírták a steam gift bizniszt is szépen lépcsőzetesen, pedig senki sem számított rá hogy előfordulhat majd egyszer ilyen... A tárgyra vissza térve a nagy oldalak nyitva akarnak maradni dologról meg annyit olvastam, hogy csak optimisták, de eddig teljes a tanácstalanság. Ha a valve azt akarná, hogy cs:lounge fogadás maradjon, akkor már arról publikáltak volna valami infót a cs:lounge üzemeltetők a közösség felé. Én ezek után nem lennék annyira bizakodó a helyetekbe.
Ha lehúzzák a rolót a nagy oldalak, akkor 1 éven belül meghal a játék a bet-skinek ára meg szépen leesik. Ennek a közösségnek a nagy része nem olyan mint 1.6ban volt, hogy a játék szenvedélyért nézi a meccseket vagy játszik...Xero - Mert még senki sem tudja a játékosok közül, hogy mi lesz és ezért sokan inkább kivárnak. Igaz páran már elkezdtek ész nélkül qsbe eladni skineket marketen ahogy néztem...
-
-
GabN73
addikt
De részükről még mindig nincs kor szerint azonosítva senki. És ez így még mindig messze elmarad a rendes, nagy gambilnggel foglalkozó, szerencsejátékos oldalaktól (pl bet365, williem hill, vagy akár a tippmixpro [ezeknél az oldalaknál muszáj vagy azonosítani magad]). Szóval ugyan úgy tud lényegében bárki fogadni rajtuk. Gondolom a belépést, meg a steam inventory összekötést úgy is megoldják (max besegít a Volvo a háttérből
)
Egyedül talán a Fanobet ami jó irányba halad ilyen téren, viszont ők is csak nagy összegnél kérnek azonosítást, és nem a legelején.
Szóval még mindig nyitva marad az a pénzcsap (18 év alattiak többek között) mindenki számára, csak egy kis szerekezeti átalakulás kellett papíron.Ha most jóba lennék Vajnánkkal ....
Volvo meg ténylegesen mossa kezeit a kijelentéseivel, hiszen az ő rendszerükben tényleg nem lehet úgy pénzzé változtatni a skineket, hogy a számládra ki tudd utalni.
Viszont amíg értéket (főleg pénzbelit) "rendelnek" hozzá, addig lesz értéke, és fogják is az emberek kpra váltani ezeket 3rd party siteokon keresztül. -
wjbhbdux
veterán
ez a belső infó már akkora legendának hangzik hogy Kodiak is eltörpül mellette m8
teljesen tévképzeteik vannak azzal kapcsolatban az embereknek hogy a valve ezen bármit is keres. a valve még a marketes eladások után se keres semmit. az egész csak azért van hogy önmagát fenntartsa a játékok közönsége.
-
po1son
addikt
Sajnos a steam általában betartja azt, amit mond... Én már elég régóta űzöm a trade ipart (2012) és soha sem a közösségnek kedveznek. Ezzel a közleménnyel felkészítik a játékosokat és az oldalakat, hogy hamarosan itt a vége a mókának. Az nem kérdés, hogy ebből senki sem fog profitálni.
Csak azt érik el, hogy a cs:go lufi kipukkad és rövid időn belül elértéktelenedik a piacon szinte minden, mert nagyobb lesz a kínálat, mint a kereslet. Gondolj bele, hogy csak a cs:lounge fogadásokon naponta több 100.000 item fordul meg. Ha nem lesz lehetőség fogadni, roulettezni és még sorolhatnám, akkor brutális számú item válik feleslegessé a játékosok számára...
Én csak reménykedni tudok, hogy a nagyobb oldalak megmaradnak és kapnak saját licencet, mert nem mind1 számomra, hogy szeptemberre 8000 euro értékű itemem van vagy már csak 4000 euro... -
expander
senior tag
veletlennek kicsit sok nem ? :\ tokeletesen veletlenul rant ra, es valtogat koztuk...
lehet azt hinni, hogy vannak csalok, lehet az, hogy nincsenek, en sem allitom 1000000%-ra, hogy tuti, de azert ennyire szotalnul sem kellene elmenni mellette imho...
tobb ez mint puszta veletlen, csak az nem tudom, hogy mennyivel tobb... -
expander
senior tag
a twitch coverage nemhiszem, hogy 32 tickes volt, eloben figyeltem fel 1-2 shaky mozdulatra, amit meg direkt sem nagyon tudnek reprodukalni, nemhogy veletlenul :\
yee_lmao1 is ramutatott 1-2 dologra, linkelt egy par yt-s pov-ot, ahol eleg erdekes mozdulatok vannak :\ akit erdekel, ugyis megtalalja ezeket
-
ReFleXx
addikt
-
rumos XIII
aktív tag
UPDATE#1:
Eleget téve a kéréseknek, de mégis fenntartva a rendet, arra a döntésre jutottunk, hogy a játékos térre mind a nézők, mind a játékosok bemehetnek, szabadon közlekedhetnek ott. Viszont táskát/matracot stb. a területre bevinni tilos (kivételt képeznek az épp játszó csapatok), továbbá állva lehet nézni az aktuális mérkőzéseket!
Sajnos a széktömegtől és a szétdobált dobozoktól nem lehet normálisan közlekedni... Amennyiben makulátlan rend lesz, mindenki odafigyel a tisztaságra, enyhítünk a szabályon! -
szebe
addikt
Ketlem hogy mast ertenenek, es ez igy eleg wtf kategoria.
Szvsz eleg nagy ter van, szerintem siman meg lehetne oldani, hogy a jatekosok mogott 1m kihagyas hogy legyen a managernek/adminnak hely, valami kis szalag, aztan szekek.
De jo, legyen igy ahogy, csak akkor kene szinvonalas kozvetites, POV monitorok a kozonseg fele, stb. De gondolom ez tul nagy keres... -
mepet
addikt
"maximális méretű egérpad": Nekem világ életemben normál méretű padom volt, de most konkrétan S-es (kb 30 centi széles) van. Pár hét alatt teljesen megszoktam, sosem csúszik le róla az egér. Bármikor kihívhat 1v1-re (pl. zengaminggen) akárki, akár nagyobb paddal operáló játékosok is!
Szerintem a padnál a méret egyéni preferencia kérdése. A minőség sokkal fontosabb. Én sokáig használtam kemény műanyag padokat, nemrég álltam át "szövet padra". Megosztom az elmúlt 11 év tapasztalatát, hogy mi vált be és mi nagyon nem:
Razer Sphex: matrica típusú műanyag pad, nagyon könnyen kopik, de addig megfelelő cucc. Aktív játék mellett fél évente cserélni kell, cserében olcsó.
Steelseries 4HD: nagyon sokáig bírja, kb 6-szor tovább, mint a Sphex. Pontos, minőségi cucc.
Roccat Siru: matrica típusú műanyag pad, a Sphex rossz minőségű, full gagyi másolata. Első használatkor használhatatlanra karcolódott.
Artisan Hien Soft: puha, szövet pad. Tényleg beszarás micsoda technológiával készülhet, nagyító alatt egy csodálatosan precíz, apró mintázat van benne. A felülete olyan, hogy az egér pont ideális mértékben épp-hogy "tapad oda" a gyári talpakkal, ha megmozdítod, szuperkönnyen csúszik, ami irreális érzés, mivel ez egy puha pad. Szuper kényelmes is, nem lesz tőle gamer-bütyköd a csulkódon, mint a műanyag padoktól. Azt hozzá kell tenni, hogy ez a szövetpad nem is szövet, valami gumi-műanyag-szövet hibrid lehet úgy, hogy mindegyik anyag előnyeit egyesíti magában. Innentől csak Artisan padom lesz, ha máshogy nem lehet hozzájutni, szerzek Japánból. -
adise
őstag
te is tudod, hogy ezek csak hetekig (első loss) tartanak. Ebből a lineupból már többször játszottak ugyanugy egyutt az emberek és mégis mindig összevesztek egymással. És ugyanugy flash is lépni/forgatni fog az első adandó alkalommal még ha most "nem is ő a hibás". Már most biztosra vehető ki lesz az első aki ebből ki fog esni.. megint
-
Xero
nagyúr
Ez azért nem olyan egyszerű mint a train esetében. Itt egy elég komoly resource hog-ot sikerült megszülni, ami miatt a játékosok jelentős részének nem is tetszik. Sok a felesleges csicsa.
A kialakításban sok változás nincsen, talán ha három olyan helyet tudok mondani, ahol alapvetően változott a játék mechanizmus az új pozik miatt.
A silót pedig néha még mindig sziklának mondom, tojni az elnevezésekre.
-
gtamate2
veterán
nem lehet mindenki kuli szintű.
-
CosmoBacsika
tag
Egyébként nehéz ez a dolog, nekem is van egy ehhez hasonló helyzetem, igaz nem ekkora szélsőségekkel.
A baráti társaság akivel együtt játszunk (egy városban is lakunk, meg régi barátok vagyunk) 6 főből áll, amiből hárman vagyunk kalák a többiek nova 1-2-3. A kalák valós skillje valahol keresztkala magasságában van, a novák szintje egy kivételtől eltekintve silver. Így mondhatjuk, hogy kb ki van a dolog egyensúlyozva. Ezt a meccseink is mutatják, elég izgalmasakat szoktunk játszani, nem gondolom, hogy szívatnánk az ellent (amikor jól beszopatnak mindig kapjuk az ellen randomtól, hogy mekkora fosadék egy csapat vagyunk, bezzeg amikor warmup alatt meglátják, hogy premade vagyunk egyből kapjuk a savat, hogy szívni fognak - CSGO scene kultúra csuhajja...Ettől függetlenül nagyon nehéz ezt az ellentmondást feloldani. Én speciel akkor érzem magam a legjobban, amikor premade játszok a haverokkal, mert pontosan tudom h kitől mire számíthatok, és már viszonylag sok mapra vannak egész korrekt kis taktikáink. Plusz ugye ismerjük egymást, röhögünk stb. Viszont ha meg solozok akkor ESEA/FACEIT megy általában, ahol meg értelemszerűen nem kala a színvonal, ergo fejlődik az ember, és óhatatlanul lehagyja azokat, akiknek ehhez esetleg kevesebb affinitása vagy ideje van.
-
benceman00
tag
Szerintem ugyan ez igaz a csalásra is. Nem is értem, hogy mi benne a szórakoztató főleg hosszú távon.
Még anno, annak idején, talán még a háború előtt 1.5ben ugye cheating-deathet kellett használni, ennek volt egy wh-s verziója és kipróbáltam. 15perc után ki is égtem belőle. Mekkorát coming outoltam jóisten
Egyszerűen tényleg nem értem ezeket az embereket, ráadásul sokan még a játék árának a sokszorosát költik privát csalásokra.Ha már ilyen csalózós napom van, itt az új "botrány" Devvel az élén er9k nevű srác ellen. Mit szóltok hozzá?
-
Xero
nagyúr
Én ahogy bejött az A1 azt preferáltam. Legutóbb amikor nerfelték átálltam A4-re.
Számomra gyakorlatilag egy előnye van az A1-nek, csendben lehet füstön át pötyögni és talán mozgás közben kicsit pontosabb. Az A4 viszont ugyan olyan pontos álló szituban, jobban kontrollálható a spray is.
Nálam a nerf óta az A4 van bent, és marad is ez. Amilyen pozikat játszom, ott egyszerűen jobb. Viszont nem esik le az aranygyűrű az ujjamról ha A1-el kell lőni szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest