- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
light0416
tag
válasz
DrTechnoid #41533 üzenetére
Az a legszörnyűbb az egészben, hogy ha eladta volna a kést simán zsebre rakhatott volna mondjuk 100 kulcsot, és a maradék 400-500-at meg oda adja a tulajdonosának, ehelyett ellopja, az ilyen annyira gerinctelen ember....
-
MurdR
veterán
válasz
DrTechnoid #41533 üzenetére
Elvileg 1hét trade ban van azon is, nem? Minnél hamarabb kéne lépni, amíg nem tudja eltradelni.
-
törölt tag
válasz
DrTechnoid #41321 üzenetére
Biztos, nekem még mindig nem világos miért érne többe, hogy rajta van a pingvin...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
DrTechnoid #41289 üzenetére
Durva amúgy akkor is keresnek ha én nem fizetek , jó a rendszer
Valaki már nagyon vaskos lehet
-
Micsurin
nagyúr
válasz
DrTechnoid #41237 üzenetére
A nagy arccal ?
-
MurdR
veterán
válasz
DrTechnoid #41113 üzenetére
De már mindegy is, nem bírtam magammal, kinyitottam és egy 15 centes MAG7 volt benne
De ami érdekes, nem ment a stream, tehát pause-olva volt, mert leállítottam délután egy kicsit amíg nyomtam egy meccset (15-ös netem van, ne akassza...) és így is dobott.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
DrTechnoid #41113 üzenetére
Csak az élő közvetítésre, ofc.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
DrTechnoid #40797 üzenetére
Mekkora a drop esély ???
Fogadás , hogy mint megy nem találtam semmit róla , csak az angol maszlagot de csak az alapot írta le , tettem fel 0,04 skint3-at , próba cseresznye alapon , ezek elv ugye vissza járnak max nincs reward ? vagy , hogy működik ?
-
okipoki
aktív tag
válasz
DrTechnoid #40614 üzenetére
Én a mouzon gondolkodom és a renegadson.
-
Evome
senior tag
válasz
DrTechnoid #40614 üzenetére
huhh
Nem olcsó mulatság -
válasz
DrTechnoid #40589 üzenetére
Egy hónapja a C9-et mondtam volna, most ez a doppingvizsgálat bekavarhat
-
htc07
addikt
válasz
DrTechnoid #40561 üzenetére
ingame fix az ára.
-
lemusz
addikt
válasz
Fix árfolyama van, egyedül a Magyar Nemzeti Bank képes változtatni rajta.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Az olyanok miatt, mint én. Kulcs=trader valuta.
-
joe-ker
senior tag
válasz
DrTechnoid #40551 üzenetére
Nem egyszerre kapja mindenki ugyanazt az ajánlatot,random adja.
-
okipoki
aktív tag
válasz
DrTechnoid #40549 üzenetére
Változik.
-
Hangm4n
tag
válasz
DrTechnoid #40533 üzenetére
A verseny után le lesz árazva, ráérsz akkor megvenni.
-
maathe
senior tag
válasz
DrTechnoid #40521 üzenetére
Megmarad.
-
MarioAna
senior tag
válasz
DrTechnoid #40508 üzenetére
Aláírások közül a Scream-é tűnik, most 2.39EUR
. Nyitottam 3 kinguinos aláírósat, a 2 foxot eladtam, a makilelés meg majd később megy valami hyperszuper AWP-re amit egyszer dropol
.
De legalább a team matrica k* jól néz ki.
*direkt Kinguin matricára tankoltam most fel a skinek eladásából, szóval úgymond pénzembe nem került (nem 4+ eurót bsztam el rá). Ha viszont a Scream matrica ára leesik, akkor ráveszek (a Fox aláírásos 0.27-ért megy...) -
szebe
addikt
válasz
DrTechnoid #40508 üzenetére
Ha akarsz pick'em-et jatszani, akkor vegyel abbol, akire fogadni szeretnel. Befektetes/egyeni felhasznalas celjabol pedig majd a verseny utolso napjan vasarolj be (ha tudsz, es gepkozelben leszel), mert akkor -70% kornyeki akcio szokott lenni.
-
szebe
addikt
válasz
DrTechnoid #40239 üzenetére
Nekem ebből a cookie clicker tökéletesen elég volt
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
DrTechnoid #40239 üzenetére
Én is elkezdtem a gémet, de meguntam a farmolást és txt-ben átírtam a pénzemet( manuális pénz kód
) és elég hamar kijátszottam így
-
realmdrude
tag
válasz
DrTechnoid #39767 üzenetére
Minden operationnek megvannak a sajat mapjai. Amint vege az adott operationnek, a hozza tartozo mapokat is kiveszik.
Workshopon belul letoltheted oket. -
MarioAna
senior tag
válasz
DrTechnoid #39578 üzenetére
Az majd augusztusban lesz, az "éles" LAN-on.
Egyébként meg spájzoljni kell steam walletbe, mert lesz Kinguin matrica végre -
lemusz
addikt
válasz
DrTechnoid #39513 üzenetére
Szerintem egyszerűen csak szorzókról van szó és a szerencséről. De ha mégis több tényezőt figyelembe vevős téma lenne nehogy azt hidd, hogy előnyben lennénk az ezer órákkal, feltöltött pénzzel, tömkeleg szerencsétlen ládanyitásunkkal stb-vel... , mert eladói szempontból mi már visszatérő törzsvásárlók/felhasználók vagyunk, nem kell minket meghódítani, mert csodadropp nélkül is toljuk a játék szekerét. Ellenben az újoncokkal, akiknek egy jó dropp döntő tényező lehet hosszútávú maradásukhoz, aztán idővel persze idővel kizsigerelt szekértolóvá válnak ők is.
-
Arkennys
addikt
válasz
DrTechnoid #39513 üzenetére
tuti nem számít bele, csak legenda
Miért lenne érdekük ez alapján, ha titok? Ergo nem buzdít még nyitásra pénzköltésre stb a drop reményében. Randomban osztja totál.
lol. Épp nézem C9 meccset, freakazoid feje...
101% hogy ez világát nem tudja úgy be van tépve
-
zkas90
senior tag
válasz
DrTechnoid #38057 üzenetére
Különböző fegyverekkel kell öldökölnöd.
Vedd fel szépen az ellenfél fegyvereit, no meg minden körre mást vegyél amíg tudsz.
PL: Veszel egy AK-t, lelősz egy enemyt aki elejti az M4A1-et. Felveszed és megölsz egy másik játékost akinél M4A1 van. Vedd fel az övét is. Elvileg ténylegesen fegyverekre érti, nem pedig fegyver típusokra.
No de ha meghaltál, akkor ELVILEG hiába veszel AK-t, mert ugye azzal már öltél. Illetve ha pistike awp-jével öltél már, akkor az ő awp-jével is hiába ölsz.
A csapattársaid fegyverei is különböznek a tieidtől. Pistike AK-ja != a te AK-ddal.Jah és Operation pályákon kell tolni casual meccseken.
Remélem segítettem és jó információkat szedtem össze neked redditről.
-
Spet
addikt
válasz
DrTechnoid #37935 üzenetére
Elindítod a party lobby (az-az acceptolod a keresést), aztán szépen kilépsz belőle és sima find a game/competitive-en belül bejelölöd az adott mapot ami kell és úgy keresel rá, sokkal de sokkal gyorsabb.
-
regener
veterán
válasz
Pont tegnap csináltam meg ezt a kettőt, 3-3 percet kellett várni (+utána még 3-at hogy visszamenjek a megmaradt körökért mert feladta az enemy az Agency-t xD)
-
válasz
Ezekre a pályákra még este a csúcsidőben is legalább 1 percet kell várni. Ilyenkor reggel kb. senki nem játszik, azok is mind a halál unalmas dust2-n.
-
realmdrude
tag
válasz
DrTechnoid #37816 üzenetére
Jogos, a maradék 5 season kör után nekilátok.
-
realmdrude
tag
válasz
DrTechnoid #37811 üzenetére
1,5 hétig tartott, hogy az egyel előtte lévő "Költs 1.000.000$-t Terroristaként könnyed módban" misszió. Halál volt. Ránéztem a két újra:
- Ölj 25 játékost a plant után
- Flashelj 50 (? hirtelen nem jut eszembe a pontos szám, de valami ilyesmi) ellenfelet könnyedbenOké, hogy változatosak, de ennyire mazohistának tartanak?
-
zkas90
senior tag
válasz
DrTechnoid #37811 üzenetére
Múltkor(1 hete kb) egy magyar silver 2 volt a társam casualban. Élmény volt nézni a játékát.
Tehát ténylegesen összedobhat bárkit bárkivel (játszottam már GE ellen is casualban). -
zkas90
senior tag
válasz
DrTechnoid #37784 üzenetére
youtubelink
ezt tessék meglesniegyébként szerdánként kezdődik mindig a hét
-
htc07
addikt
válasz
DrTechnoid #37144 üzenetére
csgo/cfg/config.cfg, 16. sor (nálam legalábbis)
bind "e" "+use"
helyett
bind "e" "slot3"
érdemes a +use -t rábindelni valamelyik másik gombra, amit nem használsz.
-
válasz
DrTechnoid #37050 üzenetére
Meg is jött ide is az ump battlescared, 4 centért
-
törölt tag
válasz
DrTechnoid #36930 üzenetére
cs:go-s skineket átviheted a másik cs-be, szóval felesleges megválni.
-
mepet
addikt
válasz
DrTechnoid #36930 üzenetére
Szerintem 10-15 évente ráérnének új csét készíteni, felesleges megosztani a közösséget. (A legdurvább ilyen próbálkozás a Source volt, amibe nyomták a pénzt, mégis alig játszott vele valaki...)
-
zkas90
senior tag
válasz
DrTechnoid #36887 üzenetére
en ezt railson tapasztaltam
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
DrTechnoid #36746 üzenetére
Szerintem a való életbeli matricára gondol az update,max még a matrica mögött lenne egy kód, amit beírsz steambe, és beaktivál neked steamre is egy matricát
De sztem in-game is elérhetőek lesznek, ugyanis, miért ne raknák be in-game, ha akkor többet nyer vele Gaben?
-
törölt tag
válasz
DrTechnoid #36746 üzenetére
Lehet az más fajta Sticker. Bár ha tényleg így lenne az nagy hülyeség lenne
-
htc07
addikt
válasz
DrTechnoid #36735 üzenetére
-
hNp88
aktív tag
válasz
DrTechnoid #36735 üzenetére
az az operation vanguarddal együtt tűnt el a süllyesztőben
-
zkas90
senior tag
válasz
DrTechnoid #36520 üzenetére
Nekem reggel 9.
-
realmdrude
tag
válasz
DrTechnoid #36267 üzenetére
Passz, Vanguardnál halmozódott, nem hiszem, hogy változtattak rajta.
-
breakout123
aktív tag
válasz
DrTechnoid #36154 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet.
Szintlépéskor mindenkinek droppol vagy csak akinek megvan a pass?
Ez a szintlépéses dropp a heti droppon kívül van? -
hNp88
aktív tag
válasz
DrTechnoid #36154 üzenetére
nálam is totál halott
pedig lenne időm xpt farmolni
-
mepet
addikt
válasz
DrTechnoid #36087 üzenetére
köszi! Kb ennyi van a walletemben, ha hazaérek, kiderül.
-
SRII
őstag
válasz
DrTechnoid #35829 üzenetére
[link] lent lehet olvasni mikor és meddig voltak jelen a kiegészítők, ahogy az időintervallumokat nézem ,(mettől meddig-mikor jött az új) már ki kellett volna dobniuk.
Legalább valami info lehetne milyen pályákat fog tartalmazni. -
Arkennys
addikt
válasz
DrTechnoid #35245 üzenetére
gyanús, hogy igencsak mostanság, legalábbis eddigi közök alapján már ideje lenne, de pontosabbat nem nagyon tudunk, diszkréten intézik az ilyesmit, és mire észbekapsz már jön is az update
-
zkas90
senior tag
válasz
DrTechnoid #34632 üzenetére
5 euro körül
Más:
Srácok ti is tapasztaltátok azt mostanság, hogy az ellenféltől valaki kilép / KIRÚGJÁK és megkapja az eltiltást, de utána még vissza tud jönni?Az elmúlt 2 napban kétszer írta ki, hogy az egyik ellenfél megkapta a 30 perces eltiltást, de pár kör múlva visszajött.
Volt olyan is akit kirúgtak a többiek, de vissza tudott jönni pár kör múlva.1 hónapja elment a netem és 6 perc múlva jött csak vissza, így megkaptam a 30 perces eltiltást, de nekem nem volt lehetőségem visszacsatlakozni. Pedig 5-ös premadedel mentünk. Csak nézőként tudtam jelen lenni utána a meccsen.
-
Vanir
veterán
válasz
DrTechnoid #33759 üzenetére
Lehet bizony.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
DrTechnoid #33680 üzenetére
cl_showfps 1 (asszem)
-
Ace owner
addikt
válasz
DrTechnoid #33131 üzenetére
Én most beragadtam silver4-en.. Szerintem érettségi végéig ott is maradok. :/ Többiek meg már nova25-ben tolják
-
törölt tag
válasz
DrTechnoid #33131 üzenetére
Így tovább. Sherifig meg nem állj.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
DrTechnoid #32987 üzenetére
A csávót reportold trade scamért, blockold majd csináld azt vele, amit a csíter kínai gyerekkel a netkávézóban (14cm-es kést a fejébe).
Kár hogy ez utóbbi funkció nem érhető el steamen...
-
vzsryl
nagyúr
válasz
DrTechnoid #32979 üzenetére
Erre zoomot, hogy lehessen látni, mi van a képen.
Egyébként nekem scamnek tűnik. -
xenom0rph
őstag
válasz
DrTechnoid #32750 üzenetére
Majd nyáron
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
DrTechnoid #32748 üzenetére
Oda van írva
. Pick'Em challenge-en gondolom jól szerepelt. Az kb.: ilyen tippmix szerűség volt katowicére, és megvetted annak a csapatnak a matricáját amiről úgy gondoltad továbbjut.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
DrTechnoid #32536 üzenetére
Ahogy előttem is írták, lehet kulcsra is cserélni. De sokkal jobb, ha jól megkéred az árát itemekből. Ha pl. Dragon lore-od van, akkor kérsz szintén olyan itemeket, amik nincsenek a marketen, de jó áron el lehet azokat is tradelni, pl. 200-300 kulcsot érő késekre.
Egyébként FN asiimov awp nincs. Az FT a legjobb minőságű abból.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
DrTechnoid #32536 üzenetére
Egyszerű, kulcsra váltod - vagy pár olcsóbb cuccra - és úgy adsz túl rajta. Esetleg kp-ért.
-
szebe
addikt
válasz
DrTechnoid #32160 üzenetére
Ha a Breakout-Vanguard közt eltelt időből indulunk ki, akkor április vége, május eleje körül jön a következő.
-
MurdR
veterán
válasz
DrTechnoid #32139 üzenetére
Látom érted Te a lényeget
-
htc07
addikt
válasz
DrTechnoid #31880 üzenetére
fegyvert sehogy, max. szuvenír ládát (igaz, abból lehet skin-t nyitni).
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
DrTechnoid #30761 üzenetére
steam resi volt?
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
DrTechnoid #30223 üzenetére
Amit most nézel, (M4A4 Howl Stattrak) azt már nem lehet nyitni ládából és marketen is össz-vissz kb. 10 van belőlük (nem Stattrak) úgyhogy kb. 1-2K €-ba kerül.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Ha csgolounge-on elkezdesz cserélgetni, és elég ügyes vagy, akkor tudsz ilyeneket szerezni. Gyári új Howl-t én kb. 1 hónap alatt tradeltem össze magamnak anno.
(#30225) pr1mzejEE: Nálam is így szokott ez lenni. A nagyon kicsi és a nagyon magas rangúakra meglövöm, de az ilyen kala-dupla kala, néha sheriff-ek szétaláznak. Legjobb a koszorús sasok ellen játszani, azokat a legkönnyebb belőni. Gondolom, mert értelmesen mozognak.
(#30235) Zimmi91: Olvasd el a fejhallgatós topik 30k alatti ajánlását. Ott sok superlux fel van sorolva. Vigyázz, nehogy a gamer fejes topikba tévedj be, mert akkor annyi szakmaiságba futsz bele, mint holnap egy túzok...
-
fmx
aktív tag
válasz
Nem vállik elhasználtabbá,és ezekért a skinekért sok Deak Ferencet kellene adnod.
-
htc07
addikt
válasz
DrTechnoid #29717 üzenetére
ha megveszel egy operationt, azzal kapsz egyből, és azt lehet fejlesztgetni a küldetésekkel.
de nem javaslom hogy most vegyél, a vanguardnak pár nap múlva vége.
-
Mate
nagyúr
válasz
DrTechnoid #29717 üzenetére
Pass-t veszel vagy fogadási versenyen kapsz illetve van 5 éves coin is. Ezen felül különböző versenyeken is kapnak, de ez téged nem érint
-
Slystyle
őstag
válasz
DrTechnoid #29673 üzenetére
Ezért mondom, hogy érdekes és furcsának találom, hogy ugyebár játékban nem így néz ki az inventory, ergo nem játékon belül voltál és mégsem ment a Print Screen. Legtöbb játékban ez a funkció amúgy sem fog működni. Vagy egy blank fekete képet fogsz kapni vagy pedig arról egy képet, ami épp a háttérben fut.
Az F12-es módszer pedig szerintem csak akkor működik, ha be van kapcsolva a Steam overlay/in-game. Persze ha be van kapcsolva, azért nézd meg a hotkey-t, hogy tényleg arra van-e állítva. -
Slystyle
őstag
válasz
DrTechnoid #29670 üzenetére
Nem ilyen formában jelenik meg a játékban az inventory. Amúgy meg ha nem megy a Print Screen, akkor Snipping Tool-al kivágod a kívánt részt.
-
fntastic
aktív tag
válasz
DrTechnoid #29670 üzenetére
Ezek ajánlatok amik a főoldalon jelennek meg ha belépsz, általában matricák, vagy music kit-ek. (meg lehet őket venni wallet pénzből a játékon belülről /nem marketről, persze utána akár eladhatod/vehetsz marketen is majd/)
u.i.: méghogy loungeon nem lehet jól járni, most cseréltem 6 itemet (8.8 értékben) egy stattrak fn ak blue laminate-re (21,5 érték)
(trade offerben kaptam az ajánlatot, reggel erre ébredtem, mondom oké
)
-
vzsryl
nagyúr
válasz
DrTechnoid #29205 üzenetére
Benne, az Office nevű napra kell menni ehhez.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
DrTechnoid #29205 üzenetére
Office a map neve, így keresd.
-
Eagl3
veterán
válasz
DrTechnoid #29131 üzenetére
1999. óta ezen az elven működik a játék
-
törölt tag
válasz
hasonló cipőben jártam én is pár hete, annyi különbséggel még 1.3 környékén játszottam "pár" órát vele szóval nem volt teljesen új. igen jól írtad, ezt a csgo-t meg kell tanulni kezelni és eleinte (nagyon sokáig) szörnyen szokatlan lesz.
-
törölt tag
válasz
Van erre valami mód:
vagy ezta csgo-t meg kell tanulni kezelni. -
Skilly
aktív tag
válasz
DrTechnoid #19518 üzenetére
Huuuu pontosan mire is gondolsz? Azert hulyesegeket nem szoktam irni. Ha igen, akkor bocsi...
-
válasz
DrTechnoid #19273 üzenetére
Van olyan hiba idle szerveren, ahol nincs tényleges map váltás, hogy több körön át mutatja ugyan annak az embernek a dropját. Belefutottam a sajáton is, megesik.
Mondjuk hajnalban nekem is kiesett 3 cuccos, de nem tudom hány kör alatt.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
DrTechnoid #19254 üzenetére
Nem mondtam komolyan, a wc3 tele van ócskaságokkal, nézd meg.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
DrTechnoid #19248 üzenetére
Arra gondolj hogy 500 ezer forintnál értékesebb skinek is lehetnek benne
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
DrTechnoid #19240 üzenetére
Ilyen ez a popszakma.
-
Mate
nagyúr
válasz
DrTechnoid #19193 üzenetére
Nagy eséllyel még a kulcs árát se hozza vissza
(#19194) okipoki: Nincs.
(#19195) sto1911: Időnként ha úgy vesszük cserélik őket, jönnek újabbak és onnantól kezdve sokkal, de sokkal kevesebbet droppol belőle. Így előbb vagy utóbb elfogynak piacról (Ettől függetlenül simán lehetnek ládák, amik sose mennek 10 cent fölé).
-
gmx9
aktív tag
válasz
DrTechnoid #19190 üzenetére
Természetesen. Egyébként a játék "fő lapján" sárgával jelzi úgyis, hogy új tárgyaid vannak.
-
ch003067
addikt
válasz
DrTechnoid #19190 üzenetére
Meg persze
és el is tudod adni.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
DrTechnoid #19176 üzenetére
Nem a saját pénzedből kell kifizetned a 300 eurót, hanem mondjuk ötezerből bevásárolsz több száz filléres ládát, és eladod nagyon nagy haszonnal x hónap múlva, és még ki is veszed belőle azt, amit beleöltél. Nincsen ennél jobb példa erre. mint a bravo case esete. Lehetett 0.03-ért venni, most több mint 2 euróért megy darabja. Egy kis ésszel és türelemmel bármilyen skin-t megvehetsz magadnak. Meg egy kis anyagi befektetéssel, ofc.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
DrTechnoid #19182 üzenetére
What? Random droppol, nem MVP kap csak ládát....
-
válasz
Véletlenszerű, hogy ki kap, szerencse kérdése.
Rakd be idle szerverre éjszakára a CS:GO-t ha nem sajnálod az elcseszett áramot rá, aztán előbb utóbb kapsz valamit. -
Mate
nagyúr
válasz
Véletlenszerűen droppol. Az utolsó is kaphat. Semmi köze ahhoz, hogy miként teljesít az adott játékos.
Ettől függetlenül minimális az esélye, hogy ládanyitásnál kapj. Elvégre ezért is kerül 300€-ba. Ha minden ládanyitásból jönne egy kés, akkor 1€ alatt lenne az ára.
-
xenom0rph
őstag
válasz
Ezt hol olvastad? Mert ez így nem igaz.
-
Mate
nagyúr
válasz
Bizony, rohadt sokba kerülnek. Ráadásul látszólag semmi értelme
Viszont járogatok közösségi szerverekre, ahol alapból mindenkinek van kése. Mikor előkaptam pont azt, amit linkeltél valahogy rohadtul bejött
Nem tudom megmagyarázni, de jó érzés volt forgatni. Jobban megérintett, mint egy normál fegyver skin
Ettől függetlenül persze egy fillért nem költenék rá
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Először én is csak néztem, hogy mi ez és ki ad ki ennyit érte..
-
xenom0rph
őstag
válasz
Fhu egy Huntsmannek mennyire örülnék. Szerintem az néz ki a legjobban.
-
Phobion
őstag
válasz
bizony - sajnos - jól láttad, a ritkábbak ilyen áron bugiznak
-
PAtr0n
addikt
válasz
DrTechnoid #19008 üzenetére
Ahogy írták előttem is, itt a recoil nem csak hogy van, elég valóság közeli, tehát szór a fegyver nem kicsit. A CoD ilyen szempontból (is) vicc, ott nem kell skill, csak tanulj meg fejre célozni és már nyerő is vagy. Mondjuk úgy, hogy a CoD Vérpistáknak való, a CS, meg azoknak akik szeretik a kihívást is, nem csak a jó reflexeket.
-
Xero
nagyúr
válasz
Mw2 ez a baj. Ez nem bohóc fps, itt rendesen kell célozni és figyelni-kontrollálni a recoilt.
-
törölt tag
válasz
Van, tanulj meg célozni.
-
törölt tag
válasz
DrTechnoid #16656 üzenetére
Amivel lehet célozni, az az SSG-08, az AWP, az AUG és az SG.HADS meg nem lehet, csak simán ADS.Minden CS-ben így volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- LTE frekvenciák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest