- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz
oliwwer #42412 üzenetére
3,1K mainen, 500 smurfon és még mindig szarnak érzem magam néha napján. Egyébként 300-500 óra közé tenném, akörül már kezdi érezni a játékot az ember. De ez nem 1.6, nem lehet több ezer óra után sem teljesen megszokni, a szerverek, a hitbox és egyéb dolgok miatt egy nagy random szar az egész.
-
nofi
addikt
válasz
oliwwer #42363 üzenetére
VAC bant még soha nem láttam élőben 200 óra alatt
Mindenesetre nem tudom mi van a játékosokkal, de mióta elértük az MG-t, alig van normális meccsünk. Állandó leave, illetve minősíthetetlen pofázás. Már előre félek, ha valaki ír beszéd helyett, mert általában egy meccs folyamán megőrülő kamasz az, aki nem meri felfedni a hangját (bocsánat a normális fiatal játékosoktól). Már ott tartok, hogy warmupkor először muteolok, majd utána kezdek el bemelegíteni. -
zkas90
senior tag
válasz
oliwwer #40181 üzenetére
mivel murdr kitörölte, megírom megint:
Csak akkor hívtál játszani amikor lebuktad a rangot és kellett a boost. SOKSZOR hívtunk rendes accon, te pedig "kajálok, új egér, szokni kell, most nem" kifogások tömkelegét nyomattad.
Az pedig, hogy nem szóltál...hahahahahaezt nem írtad te sem komolyan.
-
kristof_
tag
válasz
oliwwer #40171 üzenetére
Én csak azt mondom, hogy ha egy csaló van a csapatban mindenféleképpen csak rosszul járhatnak, mert el fog tűnni az a meccs. Lehet az a 30 perc szórakoztató lesz (nézőpont kérdése), mert lealázza egyedül az ellenfelet, de ezenkívül semmit nem nyernek vele. Így a legtermészetesebb, hogy a csalót reportolni kell és olyan gyorsan kirúgni ahogy csak lehet.
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
oliwwer #39183 üzenetére
1 hónapos videó, de jól látta akkor is a dolgokat.
Nem azt mondta, hogy sz@rok. Annyit mondott, hogy 1-1 meccset behúzhatnak, de tornát nyerni nincs esélyük.
Mi történt? Játszott 3 meccset a kinguin. 1-et nyertek és kettőt veszítettek. Nem jutottak ki a csoportból. Nem nyertek tornát. > pashának igaza volt.
Tény, hogy szépen játszottak, de még hosszú út áll előttük, hogy tornát nyerjenek.
Illetve egy 16-0tól (vagy bo3 győzelemtől) nem lesz jobb csapat a kinguin a VP-nél, ezt a meccset behúzták gg. Az f3 sem jobb a NiP-nél.(#39187) oliwwer
Akkor minek linkelted be a videót és írtad oda, hogy "rekt"? -
-
Xero
nagyúr
válasz
oliwwer #35425 üzenetére
Kb fél-egy éve történt amikor sly-tól kaptam egy free passt, szóval azt nehéz lenne előtúrni.
Cache-en volt, kb bárhol bármikor mögénk lerk-ölt. Nem azért volt félelmetes mert olyan húde jól lőtt. Ő is lőhető volt, csak egyszerűen volt agya a játékhoz. Pontosan tudta mikor hova kell mozogni.
-
törölt tag
válasz
oliwwer #35377 üzenetére
Nálam nem ez a cél. A sasokat is alázom. Csak nem akarok lebukni, ha éppen nem tudom carryzni az összes gémet.
(#35380) Arkennys
Jaj már.Akiket most kaptunk az elsőnek az volt a neve, hogy Boosting 4,99$.
Ranknélküli persze.
És rommá vertek. Azért nem kockáztatnám a rankom, hogy néha funoljak nálam kisebbekkel. Megyek Veled is, ha zkas hagyja.
-
Vanir
veterán
válasz
oliwwer #35377 üzenetére
Én személy szerint azért szmörfölök, mert a haverok - akikkel a meccseim 90 százalékát játszom - nem hinném, hogy élveznék az MG1-MG2 szintjükkel a csirke ellenfeleket (volt már rá példa, nem volt rózsás a helyzet).
Szerintem ez nem tesz rossz emberré, pedig eléggé porig szoktam alázni az ellenfeleimet. Hozzátenném, hogy a legkisebb accom is DMG, és így gyakorlatilag egy rankkal vagyok a mainem alatt. Azzal azonban én sem értek egyet, hogy valaki fellövi magát mondjuk Supreme-ig és Novában smurföljön heccből, mert ott gond nélkül tolja a 60bombokat. Az valóban nyomorult dolog. -
SRII
őstag
válasz
oliwwer #34027 üzenetére
Nem tudom honnan szeded ezt! bár lehet ebbe a " halmazba" te is beleférsz, magadra ismertél akkor
de én tanácsként fordultam a fórumba,hogy kezelik a helyzetet!
Bunkó sem akarok lenne azon tagokhoz akik ilyen játékstílussal rendelkeznek, de már elfogyott a türelmem.
A ph fórumról meg tudod mi a véleményem!
Ha valami van azt ts-en el is mondom elhiheted, már túl vagyunk közösen vagy 150 mm-en!valakivel összetévesztesz ember! mindig veszek füstöt! tán az egyetlen ember aki vesz mindig füstöt, az meg hogy b-re rush és beragadok ...... mindegy
-
vzsryl
nagyúr
válasz
oliwwer #33817 üzenetére
Erre lassan ki kéne találnia valamit a steamnek...
Más:
Most toltam (volna) egy mm-et. D2, ct-ben 8-7-re mentünk, térfélcsere, első két kört hoztuk, de a glock meg a kés skinem nem volt benn. Meghaltam, kiléptem menübe, beállítottam a skineket. Erre nincs ott a sárga a csík a reconnecttel. 3x steam resi 1x gép resi, de semmi. Simán engedne új mm-et keresni, és a watch menüben sincs ott a meccs. Na ilyenkor mi van?szerk.: El is indítottam egy új meccset, inferno, már bent is vagyok. Se bann, se semmi. WTF?!
-
nofi
addikt
válasz
oliwwer #33496 üzenetére
Az jól hangzik
Mi februártól játszunk (utoljára Sourceoztam) és most lépi meg lassan mindenki a silver elitet. Igazából már most sokkal több a jó meccs, nyivákolás, és rage nélkül (silver elejéhez képest). A mostani meccseken érzem először, hogy két féle játékostípus létezik. Van a taktikás, aki változatos útvonalakról közelíti meg a célt, minden saroknál gránátozik és csellel szerzi a killt. A másik pedig a céllövő, aki látszólag rohanás közben osztja a fejeseket. Az a szerencse, hogy ezen a szinten még ritka a kettő típus együtt, ezért látok még 1-2 szintet magunk előtt
-
törölt tag
válasz
oliwwer #30861 üzenetére
Ha olcsón veszel martketről skint, aztán elakarod adni drágábban ugyanúgy piacon, eltudod adni hiszen csak trade ban van rajta, eladni el tudod ugyanúgy. Szóval nálam ugyanúgy megy a szekér, és még embereket se kell felvennem hogy megvegye drágábban, vagy mit adna érte stb, marketen ugyanúgy keresek vele
-
Eagl3
veterán
válasz
oliwwer #30183 üzenetére
Ebbe ugye 120Hz-es panel van, ezáltal az egész játék sokkal simább, mondhatni felgyorsult. Mindent ott látok ahol pontosan van. VA paneles monitor, nagyon jó feketével, még a sötét helyeken is azonnal észrevenni az embereket. Nincs vibrálás, illetve a vsync hiányában fellépő képtörés. Hirtelen ennyi
Még az egér mozgása az asztalon is teljesen más érzetre.
po1son: igen, egy 60Hz-es EIZO s2231w-m volt eddig, ami minden szempontból remek volt, de "csak" 60Hz-es.
-
csaba951
veterán
válasz
oliwwer #29435 üzenetére
Most éppen üzemzavar van. Mostanában 5-12 naponta szokott lenni ilyen. Nem tudsz mit tenni, ki kell várni amíg megcsinálják. Az teljesen a vak véletlen műve, hogy te éppen most akarsz eladni! Nem miattad van!
Amikor megcsinálják, akkor meg egyszerre ömlik majd be az összes item, padlóra küldve az árakat.
Akármit is akarsz eladni, várjál vele! Vasárnap 17-21 között add el az éppen aktuális legalacsonyabb áron. Eladói szempontból ilyenkor szoktak lenni a legjobb árak.
-
mepet
addikt
válasz
oliwwer #27545 üzenetére
Nekem egy skinem "beragadt" a csgolounge-ra. Ott van fixen, ahol a visszakapni kívánt skinek (hiába kattintok akárhova, másra ezt onnan nem tudom feltenni). Viszont vissza meg nem adja. Írja, hogy mehet a trade, megnyílik a trade ablak, és minden más visszakért cuccot visszaad, de ez a skin a trade ablakban sosem jelenik meg.
Ezt a legutóbbi volgare meccsre raktam fel anno, természetesen a volgare ellen (1-2-3 napja volt, most hirtelen nem tudom), azóta számtalanszor próbáltam, de sosem ment. Még várok pár napot, majd ha akkor sem megy, akkor ideges leszek. -
-
törölt tag
válasz
oliwwer #26991 üzenetére
Letöltöd a szervert innen: http://www.teamspeak.com/?page=downloads
Kicsomagolod, futtatod az exe-t. Ki fog dobni egy ablakot, a Server Admin Token alatti hosszú kódot kimásolod. Ekkor már fut a szerver.
Teamspeak-en kapcsolódj localhost-ra, ekkor kérni fogja a kódot amit az előbb kimásoltál.
Belépsz a routeredbe (192.168.1.1, vagy router alján ott van), ott Port Forwarding/Port Triggering és UDP portnak beállítod a 9987-t. Nálam Netgear routeren ez így néz ki: http://i.imgur.com/WnPPmfq.png
http://www.whatismyip.com/ -ról kimásolod az IP címed, ha teamspeak-en tudsz rá csatlakozni akkor minden jó, ezt a címet add meg a haverjaidnak is.
Easy.
Szerk: Látom már megoldottad, mindegy.
-
-
Mate
nagyúr
válasz
oliwwer #24572 üzenetére
Steam-en nyomj rá fent a felhasználónevedre, majd a bejövő oldalon oldalt összeg hozzáadása.
Ott megtalálod a fizetési módokat.
Ha feltöltöttél pénzt veszel egy pár centes DLC-t valamely játékhoz és meg is van a vásárlásod. 1 évig piacozhatsz. Utána megint kell venni valamit az áruházban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 4
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest