- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuLi_
tag
-
Franklin
addikt
-
ReFleXx
addikt
válasz
lemusz #61294 üzenetére
Sajnos nem tudom szánni a gyereket, egyedül csóri allu-t tudom sajnálni mikor megy a BOT allu-zas chaten, de azert kap a GOD allubol is, pl c9 - FaZe meccsen szinte csak a GOD allu ment
Most akkor minden majorra meg kvalira bevezettek a "no sapka" szabalyt?
Vicces latni nehany player burajat sapka nelkul, hen1-nel lefordultam a szekrol -
kretenallat
senior tag
válasz
lemusz #61294 üzenetére
... és mint ahogy tegnap is elmondtam, nincs semmi bajom vele, csak ideges voltam, mert éppen kvázi egyedül verte a HRt, akiknek drukkoltam. ez persze annyira már nem illene bele a narratívába, hagyjuk ki.
egyébként fura, hogy az, hogy kilépsz egy ph mix meccs közepéről nem tartozik a ph fórumra, de egy mondat, elhangzott egy meccsnézés közben, az igen.
amennyiben JW ott lett volna velünk TSen, akkor nem neveztem volna malacnak, mert nem akarnám elrontani a kedvét. arra nem számítottam, hogy szegény lemuszban túlteng az igazságérzet és így elrontom a napját és álmatlanul fog forogni az ágyikójában is.
-
vzsryl
nagyúr
-
-
kretenallat
senior tag
válasz
lemusz #61196 üzenetére
wow, az izgalmasan hangzik. a -high al még sosem próbálkoztam, eddig nem volt szükség rá, lehet, hogy ma azt is kipróbálom a hrtf kedvéért. viszont, bár az irányok javultak, maga a hangminőség nekem nem tetszik, olyan, mint ahogy a kolléga leírta fentebb: nagyokat nyelek, hogy kiduguljon a fülem. ez mindenkinél így van, vagy nem általános probléma? volt valami patchelés, hogy javítsák a hangok felskálázásának minőségét, nem tudom, az pont erre irányul-e.
-
kretenallat
senior tag
válasz
lemusz #61082 üzenetére
ez ízlések és pofonok kérdése. talán jobb hasonlat lenne azt mondani, hogy minden map felújításon esik át, különösen, hogy a legtöbb rework elég népszerű volt, kb csak a nuke teljesítményproblémák jutnak eszembe, mint negatívumok.
a karakterek egyensúlyozása meg olyan, mint amikor pl belenyúlnak a fegyverek sebzésébe, valamilyen szinten ízlés kérdése a dolog. a tec9próknak nem tetszene a tec9 nerf, micsoda meglepetés, de a közösség racionálisabb része szerintem egyet ért abban, hogy az a pisztoly túl sokat nyújt az árához képest. hasonlóképpen a p250 meg a 57 is.
az ump is elég népszerű mostanában, azon kívül kb mac10 meg mp9 van, kifejezetten azért mert azok jó kakik armor ellen... lehet, hogy ott sem ártana egy kis faragás, mivel egyszerűen 1250ért túl jó ármor ellen. sklnek szerinted tetszene, ha nerfelik?
viszont ott van az a kérdés is, hogy az ő elfogult véleménye számítana-e.
amúgy karácsony közeledtével elkezdek álmodozni:
- új user interface: amiben nem kell kilépni a lobbiból egy beállítás módosításához
- 128 tick: (ébren álmodozok) nem jön be a faceit annyira, nekem meg a hasonló nuboknak elég az MM meg annak a rangrendszere, a fcaeites eredményekkel nehéz vagizni azoknak, akik azt se tudják mi a faceit és a nova4 már magas rangnak számít nekik
- pisztolynerf
na, én ennyit kérnék Tibi bácsitól. mások? (igyekeztem a nagyon elvetemült kívánságaimat kihagyni, pl source 2, vagy pl olyan hang, ami nem nyomja le 100fpssel a gépem...) -
ragie
kezdő
válasz
lemusz #60943 üzenetére
osztom a véleményt, viszont szerintem a tegnap "in-box" hangokhoz képest ez egy masszív update a hangokhoz. élvezhetőbb lett tőle a játék számomra, illetve a random fps dropok is eltűntek számomra amik az adott 15 másodperces buy résznél jöttek elő, nem tudom másnál volt-e erre példa.
-
edgR
őstag
válasz
lemusz #60878 üzenetére
ez alapján (sennheiser hd 598 + maximus iv extreme alaplapi hangkártya [realtek alc 889 8-channel hd]), és néhány tesztkör alapján azt kell mondjam, hogy ég és föld a kettő, a frissebb javára. Elég eldobni egy füstöt, és amíg "sziszeg", néhányszor átsétálni rajta.
Aki szerint ez "doboz" hang, az soha nem 1.6-ozott...Ez nem doboz, csak más, mint korábban, de legalább tényleg lehet érzékelni a különbséget a hangforrások és távolságok között vertikálisan is. Egy kompetitív játéknak pontosan erre az éles, csilingelős/csattos hangzásvilágra, és a pontos hangokra van szüksége. Nekem tetszik.
-
Zomb€€
őstag
válasz
lemusz #60854 üzenetére
Nem akartam mar a semmi temat tovabb gyurni de a bicskanyitogato stilusod megkivanja hogy elmagyarazzam, hogy meg te is megertsd:
- Feljossz ph mixre, ha maximum csak egy jatekkal szamolunk az uszkve 45-50 perc.
- Itt mutatod a hajlandosagod, hogy igen, 45-50 percig ott leszel a szerveren es marpedig lovoldozod a masikat.
- Warmupon 2 perc utan kilepsz, hogy te nem varsz tobbet (tehat a raszant 45-50-bol 2 telt el).
- Ezek szerint a hajlandosagod a maradasra 2 percig tartott, kvazi ha a 0. masodpercben elkezdjuk, akkor kb. egy kort maradsz.Nincs azzal semmi baj ha ez meghaladja a kognitiv kepessegeid, es a vedekezes kivanta meg valaszod fennkolt tonusat, reszemrol nincs harag.
-
Lmh
őstag
válasz
lemusz #60845 üzenetére
Ezt teljesen meg tudom érteni. Rengetegszer van ez így 5 embernél is, nemhogy 10-nél.
Én is ultimátumokat szoktam adni, mert az a legtisztább. Most van 13:05, elment egy ember egy pohár vízért. 13:10-kor ha nem vagyunk rdy, akkor léptem cső. Mert nekem is az összes csizmám és cípőm és nadrágom tele van a "pill és jövök"-kel.
Ezek korábbi tapasztalatok és 1.6-ban volt atom idegesítő, amikor a rdy vártunk már fél órája...
Ennyiben jobb az MM, hogy el lehet indulni 4-en is ha már nagyon tele a bré
Felmentem ph ts-re mostanában többször, de 8-10 emberrel is csak néhány vakargatást hallottam, aztán leléptem. -
D.Va
őstag
válasz
lemusz #60779 üzenetére
Hát semmi
Mint ahogy kb az összes skin-nek nincs értelme... Illetve kb annyi értelme van mint a való világ-ban Jordan cipőben és túlárazott méregdrága Jordan mintás kosár logo-s mintás pólóban járni... Hisz egy natúr logo nélküli stock egyszínű pólóban is ugyanúgy el lehet lazulni... Divat...
Vagy ott van az egyik legnépszerűbb skin a Hyper Beast... mi köze egy fiktív űr-szörny-nek a CS-hez?
Semmi... Csak egy fegyverfestés...
Nem kell túlagyalni a dolgot... -
lemusz
addikt
válasz
lemusz #60716 üzenetére
Aki érti érti, aki nem nem. De könnyítésnek linkelek egy cshus cikket. Szerintem én velük indítanék egy TV műsort a csgóról, de amolyan bulvárosabb, trollfocis stílusban, néha meghívott "sztár"vendégekkel, hisz azt szereti manapság a fiatal célközönség. Nem lenne a szakmaiság és a profizmus csúcsa, de vicces lenne és szerethető.
http://www.counter-strike.hu/content/2011/04/01/Uj_szerepkorben_az_OGC_kozvetito_csapata -
szebe
addikt
válasz
lemusz #60640 üzenetére
Az utolsó láda, amiből ténylegesen profitáltam is (értsd, visszahozta az operésün árát legalább), az a Phoenix volt. Utána akkor jutott az épp aktuális ládából, amikor már csak ~10-20 centekért ment a dolog. Pedig a szintlépő dropot is próbáltam ráidőzíteni, amikor csak tudtam. Első kettőnél még zavart, aztán elengedtem...
(#60648) shaddy1027
Személyes rekordom: [link](#60630) GabN73
Vajon ez összefügg azzal, hogy Nikit kitették a secret-ből? -
Redneck
nagyúr
válasz
lemusz #60640 üzenetére
Nem biztos hogy magas vérnyomás mellett jót tesz neked ennyi izgalom. Pláne ha ennyire a szívedre veszed ezt a játékot. Persz ez az én véleményem.
Szerk:
A drop amúgy nem random? Egyébként vicces, én mindig akkor kaptam a legdrágább droppokat mikor nem érdekelt hogy dob-e valamit. -
Lmh
őstag
válasz
lemusz #60587 üzenetére
Nekem nem tűnt fel...mert március óta nem logoltam be
Akkor volt legutóbbi atom rage-em, azóta távol tartom magam a játéktól.
De érzem, hogy húz vissza....de nem akarom! Ellenállok amíg tudok!
A napokban néztem be ide a fórumra, multkor pár perces gameplayt is néztem...jaaaaj. :S
Hamarosan új proci+vga+bill kombó lesz...nem tudom kibírom-e, hogy ne próbáljam ki vele a játékot ami tönkretette annyi évemet XD -
Xero
nagyúr
válasz
lemusz #60562 üzenetére
A hang legalább olyan fontos mint a kép, szóval nagyon is fontos téma. Nagyon-nagyon sokszor látni, hogy az emberke egyszerűen nem érzékeli, hogy mi történik körülötte. Márpedig itt fontos, hogy igenis képben legyünk azzal, hogy körülöttünk mi zajlik nem csak az, hogy előttünk.
-
szebe
addikt
válasz
lemusz #60522 üzenetére
Nekem így elsőre képről a cyrex nem jön át, M4-en valahogy jobban adta ez a skin. Aztán lehet hogy in-game meg jobb.
Kesztyű csak azért nem hagy teljesen hidegen, mert egy NAVI-s skint elfogadnék, ha lennének csapatos verziók (mint Starladderen).
De ahogy nézem, most ez esik kés helyett, szóval amíg nem adnak ki erre is havonta új ládát, addig heroin áron fognak menni... -
-
szebe
addikt
válasz
lemusz #60294 üzenetére
Nekem valami olyasmi rémlik, hogy valamelyik lanon shiddy-t próbálta meggyőzni, hogy a piros célkereszt jobban adja, játsszon azzal. Aztán lehet csak álmodtam.
Nálam viszont még mindig a p4w4_vs_scene viszi a pálmát.
-
kuLi_
tag
válasz
lemusz #60294 üzenetére
Az ultimate favorit az a "minden meccsnél oldalváltáskor is (!) reconnectelni kell, különben túlcsordul a buffer és akkor nem adja" illetve "a szerverre utolsóként bejoinolt embernek, azaz a utsó sloton érezhetően jobban adta a tunkot".
Régi szép idők...
Amúgy nV vs. ATI az teljesen real, nem kifejezetten ATI-ra lett tervezve az engine és tényleg érezhetően szarabb volt odaülni egy ilyen gépre (lanklub-tapasztalat-level-9001).
-
Redneck
nagyúr
válasz
lemusz #60290 üzenetére
Más volt a túrás 1.6-ban nV és AMD kártyákon. Sőt, eltérő felbontásokon, OpenGL-en és DirectX-en is.
Ez így volt akkor is mikor még csak mod volt.Szerk:
Nagyon sok órám van bennük, láttam pár konfigot. Minden gépen kicsit más volt a spray. Ugyan a profilomon csak 90 óra 1.6 van valójában több ezer órát toltam. Akkoriban még nem volt számláló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Yettel topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest