- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
Gentlelelele #59429 üzenetére
Valami rémlik, bár én tegnap nagyon romon voltam.
Szerintem egyébként továbbra sem baj, ha jön "beugró", ha nincs meg a létszám. Max az első gyanús meccs után meg kell köszönni neki a részvételt, és nélküle folytatni.
-
oliwwer
aktív tag
válasz
Gentlelelele #59280 üzenetére
Elkéne adni pár meccset ICL-en, és akkor lenne pénz skinre
-
törölt tag
válasz
Gentlelelele #59295 üzenetére
Ejnye
Nekem egy Frontside Misty is elég lenne
-
Vismajor01
addikt
válasz
En szivesen oda adom az invertorym ha az neked fontos
Bar az egesz er 20 eurot szal nem leszel tole nagyon meno -
GabN73
addikt
válasz
-
had423
aktív tag
válasz
De ez ő, lecsekkoltam. Azon az accon is volt kint egy kép magáról.
Legértékesebb skinem talán fél euro...lehet 1.Lehet csak csóróbbnak tűnnél tőlük.
-
KaHubert
csendes tag
válasz
Gentlelelele #59006 üzenetére
Ja, de ugyanúgy fent voltatok mikor 4 ak fejet lőttem a vége fele. Akkor gyorsan visszakapcsoltam vagy mi?
És akkor légyszíves vágjátok már ki a demoból az elején, hogy mennyire csaltam. Sőt az ebotról az összes meccs demoját is le tudjátok tölteni, ahol játszottam. Csináljatok egy nagy leleplezést. Kiváncsi vagyok az eredményre. -
b0rZ
aktív tag
válasz
Gentlelelele #58996 üzenetére
Erről beszéltem tegnap este.. Nagyon jól játszol, iszonyat frageket lősz, néha magam sem értem hogy mi történik. De az életben eszembe nem jutott volna, hogy csalnál...
-
Redneck
nagyúr
válasz
Gentlelelele #59006 üzenetére
Mondjuk infernon instant halál volt ha megláttad. Akkor is ha nem. Füst, flash? Ugyanmár... 😆
Consi mondjuk olvassa és írja is a játékot, nem csodálom hogy a körmére nézett!
-
Xero
nagyúr
válasz
Gentlelelele #59000 üzenetére
Beállíthatunk az anál gyönyör sorba, hogy Téged is zavarjon.
szerk: Aztán majd LAN-on meg leszel lepődve, hogy milyen amikor eltalálnak a golyók.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Gentlelelele #58917 üzenetére
Egy tipp a saját példámból az elmúlt egy hétből.
A játék egy kis idő után fixen elvesztett kb 100 fps-t (olyan 250 környékén játszom). Restart, minden ok, majd pár perc múlva ismét.Valami zabál, ámde nem a cpu-t zabálta egy program hanem a redvás GPU-t. A semmiből 96%-os terhelést adott neki. Mint kiderült egy bitcoin minert szoptam be, ami a futtatósávban Realtek HD audiónak adja ki magát. Lelövöm, és visszatért az fps....
-
GabN73
addikt
válasz
Vegyél netet
-
kretenallat
senior tag
válasz
szia, milyen VGAd van, milyen driverrel? mikor frissítetted? tegnap egy helyen panaszkodtak az új geforce driverbe épített geforce experience új verziójára, amiben a shadowplayt leváltotta a share, és ez jelentősen lefogta a gépet. ott a javaslat a geforce experience nélküli újratelepítés volt.
-RARA- : annyi, hogy szerintem a monsteres logónak részeit sem szabad felhasználni, persze, ha csak én láttam rosszul, akkor hagyd figyelmen kívül, amit mondtam. a trace(átrajzolás) sem elfogadott, lásd m4a4 griffin. ettől eltekintve egyedi gyűjtemény, ami biztos meg fogja osztani a népet
ne aggódj, ha valakinek nem tetszene.
-
edgR
őstag
válasz
ALT + TAB-olj le, és nézd meg, hogy mi fogja a procidat CS közben még.
-
langward
tag
válasz
Szar gép
-
Xero
nagyúr
válasz
Drivert frissítetted? Ha igen, akkor pucold le teljesen, majd vissza.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Gentlelelele #58746 üzenetére
Inkább az ESEA-t javasolnám
-
szebe
addikt
válasz
Gentlelelele #58746 üzenetére
Még amikor elindult az eu részleg, akkor játszottam párat.
Honlapon regelsz, kliens letölt. Egy szimpatikus szerverre felmész, vársz míg 10-en lesztek, és random(?) eloszt titeket. Utána vote pályára, késkör, live. Itt volt némi kérdőjel, mert csak soloban lehetett akkor még tolni, a csapatozás, 2-3-as premade valamiért nem nagyon akaródzott működni, de gondolom azóta már megy az is.
Szerverek nem voltak rosszak, de aztán a fenti hiányosságok miatt mentem vissza faceitre. -
PeL
addikt
válasz
Gentlelelele #58625 üzenetére
Itt lehet hogy èpp nem annyira szembetűnő, de nem egy olyan összeállìtás van fenn a neten csomò nevesebb játèkosròl akik versenyeken csinálnak ilyen vèletlen ráhùzásokat, ès èrdekes hogy nem sokan veszik komolyan, meg inkább elpoènkodják, mintha ez tök elfogadott alap dolog lenne. Kb csak azèrt az, mert azok a 100% csalòk akiknèl már D2-n látszik hogy Mirage-n olyan aimot tol hogy instant ráhùzzák fejre a cèlkeresztet mint a mágnes, a jobb programok már gondolom törekednek arra hogy minèl èlethűbb egèrmozgást imitáljon a rántás közben, ergo nem instant hùzza oda hanem van gyorsulò-lassulò mozgás amitől te max annyit èszlelsz hogy az illető jobbra-balra nèzeget, de a cèlketeszt mindig az enemy környèkèn van ahogy odanèz.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Gentlelelele #58206 üzenetére
A PH!_CSGO gondolom a csoport igaz? Mert akkor régről bent maradtam , mi kell a mixhez sima up to date csgo meg ts aztán annyi ?
-
Xero
nagyúr
válasz
Gentlelelele #57858 üzenetére
A bal sarokban Mr. Képregény "bulletdodger" Gentle
-
Feherfy
tag
válasz
Gentlelelele #57858 üzenetére
Nálam pont elrettentés. Gyenge vagyok én oda.
-
lemusz
addikt
válasz
Gentlelelele #57370 üzenetére
A legjobbaktól tanultunk, flash is mindig berakta magát a válogatottba.
-
adise
őstag
válasz
Gentlelelele #57104 üzenetére
rakd másik gombra
attól hogy kb a nyelvet átállitod nem sok köze van az overlaynek, ha egyáltalán azt hivod "felhőnek" -
adise
őstag
válasz
Gentlelelele #57101 üzenetére
csak egy klasszikust tudok mondani...
"tiszta csé nem fagy" -
Gentlelelele
aktív tag
válasz
Gentlelelele #57075 üzenetére
Senkinek sincs továbbra semmi ötlete ?
-
Xero
nagyúr
válasz
Gentlelelele #56752 üzenetére
Tőlem ma is mehetne egy, nem muszáj Kulit is dolgoztatni.
-
lemusz
addikt
válasz
Gentlelelele #56625 üzenetére
Jól van leszarom igazából, ennyi idő alatt, mint amennyit gépelsz a szmókokról már rég betanulhattál volna egyet kettőt.
És továbbra is tartom, hogy igenis segíthet, akkor is ha mm-en csak te egymagad dobálod ezeket a többiek meg meg se próbálják. Mert te már úgy mész be az adott helyre, hogy tudod X helyre nem kell nézned, max ha hallod, hogy onnan lőnek, trappolnak.
-
lemusz
addikt
válasz
Gentlelelele #56616 üzenetére
Nem értek egyet. Igenis érdemes egyedül is gyakorolni, ha érdekli az embert. Én is elfelejtettem őket, most így hirtelen csak egy jut eszembe, amit mai napig használok, de az jól jön infin támadásnál. CT-t kb az utolsó vérpista is tudja smoke-olni, de tekercset már kevesebben. Legtöbbször oda dobom és ha CT is füstölve van, lényegében azt a gecihelyet, pubot vagy mit tudom is én hogy hívjákot leszámítva már csak balról valószínű ellenféllel találkozni.
-
adise
őstag
válasz
Gentlelelele #56602 üzenetére
Mármint hogy lefordít 1-2hetes dolgokat hltv.org-ról és a napi 20 szemét facebook posztra gondolsz? Ami általában redditről egy repost?
Mert saját tartalmat nem nagyon láttam bár gondolom ez válasz a közvetítés minőségére is. Sokkal inkább like vadászatnak tűnik az egész mint komoly dolognak. -
adise
őstag
válasz
Gentlelelele #56597 üzenetére
Hemi? kismagyar vagy ki vmi 12 éves gyereket nemtudom ki ültett be oda. De ők ketten a legnagyobb bohócok kb. Nulla koncepció vagy bármi hozzáértés. Ez az egész Hemi gyerek meg vicc kb nem is megyek bele.. Annyiből áll a közvetítése hogy "Mekkorraaa fejlővésss, micsoda lövés".
Az a baj hogy, akik public szinten vagy még azon sem állnak nem kéne, hogy közvetítsék az egészet. Kb mintha a baseball közvetítéshez leültetnének és annyit mondanék, hogy "Mekkora ütés, repül a labdaaa" -
lemusz
addikt
válasz
Ki az a Hemi és mi az a vízhang?
-
bbdzyx
senior tag
válasz
vízhang lol
-
Xero
nagyúr
válasz
Gentlelelele #56559 üzenetére
-
Xero
nagyúr
válasz
Gentlelelele #56559 üzenetére
Valami gebasz van az updatenél. Majd minden public eldobja a fonalat. Nincs rálátásom, de valamelyik plugin-ra gyanakszom. Talán a SM lehet a ludas, nem tudom.
-
lemusz
addikt
válasz
Gentlelelele #56260 üzenetére
Ja engem az nem érdekel, magyarország legkommendeltebb címét se a legyek hordták össze.
-
lemusz
addikt
válasz
Gentlelelele #56251 üzenetére
Hallod szívbajt hoztad rám, nem voltam még belépve steamen, azt hittem már valami bannt kaptam OW bann, trade bann, VAC bann átfutott mindenféle bann a fejemen, meg annak az emléke is hogy egyszer behúzták az accom.
-
RexpecT
addikt
válasz
Gentlelelele #56253 üzenetére
Nem sok összefüggést látok a két dolog között.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Gentlelelele #56251 üzenetére
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Gentlelelele #55458 üzenetére
fnatic is kikapcsolta nehogy repüljenek
-
Mclovin
senior tag
válasz
Gentlelelele #55458 üzenetére
Igen...kb. 2500 ember (account repült). Nekem egy ember kapott a Vac statusomról.
-
kelekyle
őstag
válasz
Gentlelelele #55264 üzenetére
Két hétről szó sem volt. A többi részével egyetértek
Ma este Mix vagy valami ?
-
Xero
nagyúr
válasz
Gentlelelele #55243 üzenetére
Simán lejátszható.
-
Xero
nagyúr
válasz
Gentlelelele #55241 üzenetére
Jobbra fent kilépés fölött privát üzenetek.
-
Xero
nagyúr
válasz
Gentlelelele #55235 üzenetére
Scream import belga.
Amúgy meg jobbak voltak, várható volt az eredmény (bár max 2-0, a végén már muszáj volt átadni a pályát). Így is nagyon szép, hogy idáig jutottak a srácok. Most pedig szurkolhatok a németeknek, ahogy régen. Egy belga-német döntő jöhet is, ahol nagyon megruházzák a belgákat.
Na de ez nagyon off.
-
lemusz
addikt
válasz
Gentlelelele #55235 üzenetére
micsoda párhuzamok baszki
-
MarioAna
senior tag
válasz
Gentlelelele #55232 üzenetére
Én shoxnál vagyok így, hogy amint elkezdem kedvelni, egyből csinál valami blatant aimlockos faszságot. Scream legalább tiszta
-
Franklin
addikt
válasz
Gentlelelele #55232 üzenetére
Miért, mit csinált és hol?
-
gtamate2
veterán
válasz
Gentlelelele #55192 üzenetére
Olyat tudok hogy hamarabb elindítok egy játékot (vagy egy fut mindig talomba). Viszont mivel vanila a szerver jelenleg, tehát nincs semmilyen map/plugin feltéve rá, így sajnos nem megoldható más.
De a későbbiekben megoldható szerintem a dolog. -
regener
veterán
válasz
Gentlelelele #55190 üzenetére
Jó lenne, mert pár órán belül hazamennek a kicsik, így végre viszonylag tudok nyugodtan játszani és nem rage-elek annyit (vagy ilyesmi).
-
afrojack1
senior tag
válasz
Gentlelelele #55167 üzenetére
Köszönöm
-
afrojack1
senior tag
válasz
Gentlelelele #55165 üzenetére
Már belőttem a számomra jó célkeresztet, csak zavar hogy lövésnél fixen marad a célkereszt és nem érzékelem hogy hova lő
-
GabN73
addikt
válasz
Gentlelelele #55141 üzenetére
Ha elmész helyettem vizsgázni holnap akkor ok...
-
AllTheBest
őstag
válasz
Gentlelelele #55077 üzenetére
Szerintem egész jók lettek.
Eddig a legjobban a mag7 hangja zavar, na azt nagyon elk@rták -
sensejke
aktív tag
válasz
Ezek szarok lettek.....
-
Redneck
nagyúr
válasz
A Bizonét felőlem cserélhetik, de az a P90 hang elég gáz. Pedig nem nagyon használom...
-
Zomb€€
őstag
válasz
Gentlelelele #54962 üzenetére
-
benceman00
tag
válasz
Gentlelelele #54972 üzenetére
Premium hackerek ugyan úgy lesznek sajnos de sokkal jobb a helyzet így.
-
Xero
nagyúr
válasz
-
benceman00
tag
válasz
Overwatch szerintem egyáltalán nem ellenfele a CS:GO-nak, a TF2-nek már annál inkább.
Esetleg valaki most egy prime MM teszt? Global vagyok.
-
Xero
nagyúr
válasz
Gentlelelele #54879 üzenetére
Fix 5v5 128-ra én is jövök.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Gentlelelele #54785 üzenetére
azt épp végig néztem, mouse-nek jol ment, g2-nek meg nagyon nem.
g2 T oldalon kezdett es nem birtak veghez vinni egy betamadast, 14ik kor kornyeken veletlenul lehoztak 1 kort, 14-1-el forditottak, mouse lehozta a kezdo kört T oldalon es onnan mar egyenesen vezettett az ut a 16-1hez.
denis durvan sokat lott, screamnek meg nem jottek a onetapjei -
oliwwer
aktív tag
válasz
Gentlelelele #54701 üzenetére
A kvalin nem, a majoron már az új mapon tolják majd.
-
törölt tag
válasz
Gentlelelele #54701 üzenetére
Nekem nagyon tetszik a módosítás. Kipróbálás után észrevehetően könnyebb CT-ként ott védeni. Még egy bénábban védő CT is előnyösebb poziban tud ott lenni. Örülök a változásnak.
T-ként eggyel több helyre kell figyelni, sőt könnyebben lelőnek csirkétől-site mellől meg úgy mindenhogy.
Végre nem kell egy másik CT a biztonságos feljutáshoz.
Szerintem ezzel kiegyensúlyozottabb lett a B rakó. -
Vanir
veterán
válasz
Gentlelelele #54616 üzenetére
Extra padding.
Sokan csinálják ezt.
-
Zomb€€
őstag
válasz
Gentlelelele #54425 üzenetére
-
Mclovin
senior tag
válasz
Gentlelelele #54511 üzenetére
Ha kicsi a kezed es szimetrikus egeret keresel akkor jo valasztas. En fel eve nyuzok egy V2t, profi cucc. Nekem palm es fingertipp kozotti fogasom van, arra nagyon kenyelmes sztem
-
benceman00
tag
válasz
(#54513) szebe Ez a mechanikus billentyűzet ugyan az a mizéria mint a 144Hz-es (igen megint ezzel jövök
) monitor. Mindenki mondja, hogy hú de mennyire kell meg fontos de, hogy miért azt senki nem tudja. Csak jó a marketing és ezért vették meg de cáfoljatok meg.
(#54511) Gentlelelele Egérből Steelseries vagy Zowie amelyik kényelmesebb.
Első sensei rawom 1 hét után meghalt, gariban kicserélték és 3 évet ment, igaz a görgő 1-2év után nem volt tökéletes, soha nem annyit görgetett amennyit akartam volna, ez elvileg SS betegség (eltörik a görgő tengelye állítólag). Most egy zowie FK-t nyúzok (ezt ajánlották a legtöbben) eddig nincs rá panasz.Billlentyűzetből szerintem bármilyen 8-15 ezer forintos bőven elég. Nézz utána, hogy pár év használat után mennyire kopnak le a gombjairól a betűk illetve maga a gomb szerkezete mennyire kopik el.
pl.: A4tech billentyűk nagyon kopnak. Ismerősöm A4tech billjének teljesen eltűntek a WASD gombokról a betűk 1 év után. Nekem jelenleg hama uRage billem van lassan két éve és semmi baja, van róla magyar
teszt is. -
Tewe013
őstag
válasz
Billentyűzet: A Cougar 200K egy nagyon jó darab, ha nem akarsz rá többet költeni.
Egér: Ha bejön fogásra a Kana V1/V2 akkor azt is megveheted nyugodtan, mindkettő jó egér. (V3 nincs)
Egérpad: A QCK+ és a QCK Heavy is teljesen rendben van. -
szebe
addikt
válasz
A 8-10k körüli "gamer" membrános/ollós bill helyett én vennék egy normális mechát (rendes mx switch, nem a klónjait).
Egérből amit kényelmesnek érzel, zowienak vannak szimmetrikus, és aszimmetrikus egerei is, azok jók.
Egérpad kb mind1, SS, Zowie, ami tetszik.
-
törölt tag
válasz
billentyűzet:
bármelyik mechanikus, ha arra nincs keret akkor is kb tökmindegy csak le tudj nyomni egyszerre 5nél több billentyűt (6-10 ezerből teljesen jót lehet venni csgora)egér:
zowie za11/12/13 vagy más zowie egér, ezek az istenekegérpad:
Ezt pedig nehéz megmondani, mert mindenkinek más a jó.
Én egy zowie gsr padot használok, de másnak ez nem elég csúszós - míg valakinek pedig túlságosan.
A fő lényeg, hogy nagy legyen.(#54510) had423
Én is így gondolom, hogy szépen vissza lesz adva és ennyi. Az iterneten mindenkinek akkora a szája, hogy ihajj. Pedig itt még ismerik is egymást személyesen, tehát nem 2 arctalan agyhuszár vagdalkozik. -
Zomb€€
őstag
válasz
Gentlelelele #54425 üzenetére
Te buzi, carryztem a seggedet
-
MarioAna
senior tag
válasz
Gentlelelele #54177 üzenetére
velem is játszhatna valaki #nohomo
,
Miután az első mai meccsemet sikerült 15-15-re mentenem (11-11-nél le kellett muteolnom a csapattársakat, mivel angolul csak rageltek...amúgy oroszul kommunikáltak, ennek hatására #yolo rushokkal CT oldalon általában entryztem nekik kettőt, majd elbukták utána 4v3-kat), gondoltam adok még egy esélyt a soloquenek. Warmup végén megkérdeztem a drága csapattársaktól, hogy amúgy angolol fognak beszélni, vagy csak végig oroszul akarnak - erre elküldtek 40 év gulágba és közölték hogy tanuljak meg az anyanyelvükön. Szóval az a 30 perces cooldown jót tett nekem is, mert ennek hatására már kárt ettem volna magamba.
Az se jobb, ha 3-an megyünk pre-madeben, mert a maradék két szláv fiatalember is kihozza az amúgy nyugodt lelkemből a legrosszabbat. -
csurenzoo
aktív tag
válasz
Gentlelelele #54082 üzenetére
Ezt derankolásnak hívják a kodiák kodexben. Többen is szándékosan csaló(k) ellen tolják a rank bukás végett, így a későbbiekben alacsonyabb rangon tudjon "smurfolni". Ez nem szép dolog
-
Zomb€€
őstag
válasz
Gentlelelele #53916 üzenetére
En mikor kezdtem a jatekot, sokat valtogattam rifle meg wp kozott es azt vettem eszre, hogy egyik a masik rovasara megy. Igy megmaradtam az AK/M4 mellett, es azokat fejlesztettem.
Viszont ezzel parhuzamosan, annak ellenere hogy wp-vel semmit sem gyakoroltam, fejlodott az is.Velemenyem szerint - foleg ha nullarol indul az ember fia - sokkal jobb ha altalanos dolgokat tanul, ugy mint mozgas, celzas, mipmap olvasas, stb. Majd ha ezekbol van egy magabiztos alap, akkor jo "specializalodni", de a tobbi is fog fejlodni paralel.
Itt egy tegnap esti majdnem save-em a ritkan hasznalt wp-vel [link]
-
edgR
őstag
válasz
Gentlelelele #53713 üzenetére
szerintem
!
-
törölt tag
válasz
Gentlelelele #53713 üzenetére
Én sem csináltam még meg, holnap felveszlek
-
lemusz
addikt
válasz
Gentlelelele #48997 üzenetére
Az volt a legelső, nézd meg a coinját az inventorymban. Nem volt nagy szám, nem voltak küldetések, talán még csili-vili új mapok sem. Akkoriban még heti fix 4-5 droppot kaptál, aztán ha meg volt az operation akkor pluszba még 1-2 dropp jött. "Operation Time Logged: 44 Minutes"
-
geristar
tag
válasz
Gentlelelele #48215 üzenetére
Hogyan lehet előhozni, hogy kiírja a képen lévő adatokat?
A tick-et MM-nél is lehet állítani? Mit jelent? -
perecKING
senior tag
válasz
nekem ugyan ez van MM-en
-
bbdzyx
senior tag
válasz
Sokat nem tudsz tenni, szvsz a legtöbb pub szervert egy lobotómián átesett csimpánz konfigolja, keress másikat.
cl_interp 0
cl_interp_ratio 1Ezeket próbáld ki, ha nem ezen az értéken vannak; ha igen, akkor meg nézd meg default ön, hátha. Meg nézd meg 128k raten.
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
Gentlelelele #47977 üzenetére
Azóta megoldottam.
-
ReFleXx
addikt
válasz
nvidia vagy amd?
-
válasz
Zöldeknél az nvidia vezérlőpultban tudod ezt állítani.
-
bager13
aktív tag
válasz
Gentlelelele #47963 üzenetére
Nálam a router volt a ludas, portot kellett nyitnom, csak úgy javult meg.
-
atomanti19
aktív tag
válasz
Gentlelelele #47490 üzenetére
Nem vásárolhatsz dobás után gránátot.Ez mindig is így volt.Egy módon tudtál a megengedettnél többet dobni(és nem venni).
Ha előző körben más gránátját felvetted(másik csapatból), a következő körben miután eldobtad azt; vehettél egy ugyan olyat.Természetesen vásárlási időn belül. Miután több bugreport és videó is készült ezekről az esetekről a valve azonnal javította(2-3hónapja kb.). -
Skilly
aktív tag
válasz
Gentlelelele #47490 üzenetére
Persze tudom, hogy mindenhol vannak bolondok.
Csak igy tele van kihivasokkal a jatek, ami neha tul nyomaszto. Nekem is csapattal kellene menni lehet.
GergőBp: Szerintem en sose leszek supreme vagy global, bar a rang nem is erdekel annyira. Inkabb az elvezetert jatszom, jatszanam.
-
htc07
addikt
válasz
Gentlelelele #47489 üzenetére
Nem, ezért nem is értem.
41 hp-val haltam meg.
Biztos taposóakna, vagy nemtom.
-
afrojack1
senior tag
válasz
Gentlelelele #47317 üzenetére
Zene linket dobhatnál
Jó kis vidi, a minőség is jó, ahoz a körülményhez amit írtál, milyen egér érzékenységel játszol? -
Lackki
őstag
válasz
Gentlelelele #47317 üzenetére
túl hangos a zene... (maga a zenét inkább nem minősítem)
-
htc07
addikt
válasz
Gentlelelele #47292 üzenetére
Akkor dobd rá valakire.
-
Vanir
veterán
válasz
Gentlelelele #47285 üzenetére
Az eksön igen jó volt. Legközelebb állíts be egy fullhd felbontást, és úgy vedd fel, a cl_draw_only_deathnotices 1 parancs segítségével. No meg vágd le az elejét, 1:10 környékén ha indul, az is bőven elég lett volna.
-
válasz
cl_draw_only_Deathnotice 1
-
Zomb€€
őstag
válasz
A bombat miert kell mindig eldobalni kezdon?
Agyfaszt tudnek kapni amikor bevesszuk az egyik lerakot, aztan kiderul, hogy a bomba ott csucsul kezdon...
-
Vanir
veterán
válasz
Gentlelelele #46727 üzenetére
-
Mclovin
senior tag
válasz
Gentlelelele #44604 üzenetére
Bootcamp helyett buttcamp?
-
gtamate2
veterán
válasz
Már régóta tervben van nekik ha jól emlékszem, korábban is volt valami ilyesmi hír. De lehet nem pont a Youporn volt akkor aki előhozakodott vele.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Én felröhögtem.
TeamYP...
A szponzor pólón majd cenzúrázott p**aba tartó f**z lesz gondolom...
-
törölt tag
válasz
Gentlelelele #43219 üzenetére
Kár hogy a negyedik lövést sprayelte amúgy szép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged