- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Teszteltem egyet a kedvedért (fps_max "0"):
-threads 4: 298 fps
-threads 4 -high: 302 fps
-threads 5 -high: 295 fps
-high: 300 fps
egyik se: 299 fpsEgyrészről látszik, hogy mennyire stabilak az eredmények, ami a jól optimalizált windowsom, biosom és a low beállítások érdeme. Mérési hibahatáron belüliek az eredmények, tehát messzemenő következtetést nem lehet levonni belőlük. Ugyanakkor az is látszik, hogy az N-1 elméletére alapozva a threads 5 használata a 4 magos procimnál már mintha kiugró értéket akarna mutatni negatív irányban. Továbbá nem egy embernek segített az a tippem az elmúlt hónapokban, hogy vegye ki a high parancsot. Régen én is használtam évekig, de az utóbbi időben egyre több gondot okozott, nálam szerencsére csak ha le volt tálcázva a játék, de másoknál komolyabb dolgokat is, mint pl. mikrolaggot vagy kurzor delayt. Szóval a véleményem az, hogy a threads opciót ha jól állítjuk be, gond nem lehet belőle, ugyanakkor a high parancs eléggé alattomos, nem ajánlom.
-
Redneck
nagyúr
Köszönöm a leírást, jól sikerült, érdekelt az igazság! Korábban már kivettem a -high parancsot, és jobbnak éreztem. Tegnap a threads is ugrott, de túl nagy különbséget nem láttam.
Kipróbálom a -high-ot önmagában.Anno a memory leak idején jött ez a dolog, ha jól emlékszem, akkor segített.
-
-
ADAM1337
nagyúr
Nyílván, nem rajtam múlik sajnos eljutni MM-be, bárhova. (Nem vagyok low skilled anno team hungary-s is voltam más fps játékban, van egy 10+ éves múltam, de nem cifrázom majd 1x löhetünk).
Sajnos az MM rendszer egy fosch valljuk be, most kezd 1-2 értelmes meccse lenni, de ismeretlenekkel 1,5hónapig gn tetején szenvedtem.(kilépők, kifagyok, orosz 100+ ping, némák és süketek hálójában) -
Redneck
nagyúr
Én is ezekre gondoltam és ugyanezen a véleményen vagyok, annyi kivétellel, hogy a CS:GO alatt futó Source motort úgy updatelgették, hogy nem néz ki jobban, nem lett jelentősen jobb mint eredetileg, de a gépigény az egekben. Régi gépeken amiken jól futott, már nem fut jól. Múltkor is ezért írtam, hogy nevetséges, hogy a GO DM egy akadáshalmaz, a 64 fős BF multi meg jobban fut. Pedig annál érthető a hardverigény.
Az OW-t istenítik, de azt még nem próbáltam.Snow: Nem vagyok negatív, csak realista. CPU-ra terhel egyedül, nem fogom jónak tartani, pláne ilyen látvánnyal. Pozitív vagyok amúgy egész nap, de az ilyen dolgokat nem tudom nem megjegyezni! 😆
-
ReFleXx
addikt
The commands marked with an asterisks must be executed in an sv_cheats 1 server (go offline with bots), but after leaving can be used anywhere.
valamit biztos lehet trukkozni, neztem mar streamert akinel hatarozottan hangosabb volt a trappolas es nem üvöltött az AK mellette, tehat valahogy a trapp ki volt emelve, de fingom sincs hogy lehet, amit linkeltel egy probat megerhet.
-
lemusz
addikt
Én meg úgy láttam a döntőt, hogy végig tryhardoltak a dán fiúk és ha Fortuna éppen úgy akarja most egy simának tűnő (de nem az!) 2-0-ás VP győzelemről is beszélhetnénk. Végig futottak az eredmény után, lényegében a VP irányította a döntőt, csak a végén nem jól jött ki nekik a lépés. Amit te hibáknak láttál a dánoknál a másik szemszögéből lehet hogy jó húzás, erény volt. Majort nyersz és azt nyilatkozod, hogy szarok voltatok egyenlő azzal, mintha azt mondanád a másik még szarabb, egy huggyos fostalicska, akiket kisujjból is megvernél. Az idősebb dánok nem is nyilatkoztak hasonlót, nem is szokás. Ilyenkor méltatni illik az ellenfelet. És igen, kuLi jól mondja, írt még utána néhány bejegyzést, amit linkeltél az is utána jött... diadalittasan egy 18 éves szájából könnyen kicsúsznak meggondolatlan kijelentések, biztosan rákoppintottak az orrára és ezért jöttek a további tweetek...
-
kuLi_
tag
Kjaerbye postja nyilván nem volt szándékos huncutság a VP irányába, viszont amit linkeltél, az a kérdéses után gurult ki nem sokkal, véleményem szerint tűzoltás jelleggel. Taz belossolt egy döntőt amit nem kellett volna, nyilván zabos lett a tweet láttán, szerintem nincs itt egyéb látnivaló.
-
MarioAna
senior tag
Ez így nem igaz.
Ha veszítenek vagy ő rosszabbul/értéktelenebbül játszik a csapattársainál, akkor bukhatja le esetleg egy winnel (ha már amúgy is közel volt a derankhoz mondjuk SMFC-ként, majd játszik két DMG mixet ahol bottomfraggel de nyerik mind a két meccset).De ahogy Cosmo írta, nem kéne, hogy GE-ként ne dobjon be legalább egy GE-hez közeli emberkét, elvileg a lobby erre figyel, hogy legnagyobb rangúhoz dobjon enemyt.
-
CosmoBacsika
tag
Most nem a konkrét Globál-DMG rankkülönbség a kérdés, írhattam volna nyugodtan DMG-LEM-et is. Már ott is mindenki félti a rankját. De persze ez érthető, csak azért írtam, hogy lehet létjogosultsága a lobbynak.
Egyébként azt vettem észre, hogy kereséskor a magasabbhoz igazítja a rendszert az MM.. Azaz egy Globál-DMG párosítás jó eséllyel felfelé fog ellenfeleket kapni.
-
szebe
addikt
Ezért kéne egy egységes, következetes szabályzat erre, mert ez így nem jó. Csalókra, bundázókra, scammerekre, streamerekre, mindenkire. Már nagyon rég forog annyi pénz a bizniszben, hogy ne csak ad-hoc jelleggel, össze-vissza bannolgassanak embereket.
(#60989) Sztrego
Lenovo kupán döntőt játszó játékosról is hallani pletykákat, hogy nem vet meg külső segítséget, innentől kezdve... -
MarioAna
senior tag
Jó csak éppen DazeD ingame tudása felér egy top IGL-el nemzetközi szinten és kommentárként is hasznos dolgokat mond...más kérdés, hogy a stílusa nem a legjobb csapatszinten mert elküld a faszba a legkisebb hiba esetén is
. Míg m0e egy szánalmasan rossz játékos aki mellesleg egy 12 éves orosz kölyök szintjén toxic és mellette még bizonyítottan hülye is (gambling scandal) és a körülötte lévők által lett felhúzva egy jobb szintre (vagy felcsalta magát ahogy előbb említették
). A kettőt ne hasonlítsuk már össze, mert tényleg annyi közös van bennük, hogy kommentárkodnak ban után.
-
szebe
addikt
moE bundázott is? Én csak arról tudok, hogy ESEA-n "kipróbálta" a csalást, és aljas módon csőbe lett húzva
(/irony)
Ezek amúgy teljesen következetlen, össze-vissza büntetések. Bunda örökös tiltás, VAC örökös tiltás, ESEA/ESL 2 év...
Profi sportolóknál akit elkapnak doppinggal (mert mindenki tolja, csak nem mindenki bukik), először ott is 2 év, aztán súlyosbodik.
-
-
lemusz
addikt
Viccet félre téve, nagyon kiégetős hogy mennyit kell várni ezekre a ph mixekre. Ha várakozást, pause-t meg miegymást beleszámolunk, jó ha másfél órából kijön egy átlagos 16-8-es meccs, ami mm-en megvan 35 perc alatt is. Engem addig még nem is szokott zavarni, amíg a gyülekezési fázis van, vagy éppen helyén van a létszám, csak a mogyoróvakargatás megy, mert addig böngészőben nézelődök, klikkelgetek, stb. De amikor már 8-9 ember fent van szerveren és nem böngészőben klikkelgetsz, hanem a pályán céltalanul bolyongasz, meg ugrálsz meg már nem tudsz mit kitalálni mit csinálj 15-20 percen múltán, akkor ott már könnyen elpattannak az idegek.
-
lemusz
addikt
Állítólag megunta, hogy annyit kell várakozni és bár többszöri felszólításra sem jött saját csapattársa sem, az ellenfélből hiányzó emberre meg köztudottan sokat kell várni, így ultimátumot adott két ízben is, de a határidők lejárta után továbbra is siralmasnak tűnt a helyzet, nem lehetett tudni mennyi ideig fog tartani 8 ember szerveren történő céltalan lövöldözgetése, így lelépett. A döntés meghozatalát nagyban segítette az is, hogy rconból folyamatosan (spammelve) kapta a szerver lakossága azt az üzenetet, hogy "viszlát lemusz".
-
Tewe013
őstag
-
-
kuLi_
tag
A probléma abban rejlik, hogy a közösség nem tud felmutatni egy olyan csapatot sem, akiért nem hogy érdemes, de mondjuk LEHET egyáltalán szurkolni, lévén havi rendszerességgel láthatjuk az új, ERŐSEBB felállásokat, teljesen kinyírva ezáltal a hosszabb távú fejlődés lehetőségét. Egyénileg rendkívül csodálatos mindenki (lásd a mai döntős de_nuke, ahol kb. a szélrózsa irányába elindult mindenki 1v1-ezni, az egész map-pick bevallottan erről szólt, kb. nonszensz), csapatként pedig az életben nem fognak eljutni arra a szintre, amivel el lehet lavírozni valami elfogadhatóbb, ne adj isten kifizetődőbb szintre.
Korábban, mikor egy EsportFest-en a ROCK ült le játszani a volgare ellen, a népnek még megvoltak a maga kis kedvencei és ordítva-szurkolva töltötték meg a teret, két rivális klasszikus összecsapása. Ma a Lenovo Kupa befejeztével szimplán világossá válhatott mindenki számára - ha netán eddig csukott szemekkel járkált volna -, hogy jelenleg nem igazán létezik itthon kompetitív CS:GO; nincs egy darab role-model, nincs egy csapat vagy felállás, akire hosszabb távon lehetne építeni (értsd jól; a lan után mindkét döntős teamben ismételten változások lesznek), csupán erősebb mix-csapatok bukkannak fel mindenhol, 1-1 gyorsabb, pénzzel kecsegtető liga erejéig.
Imádom ezt a játékot, imádom ezt a közösséget, nem véletlenül szálltam bele a buliba és álltam az admin pult másik felére (lol), ám abszolút egyet kell értenem az első strófáddal; Ez a rendezvény csodálatos ajándék egy profi szervezet számára pusztán a seggrepesztő mennyiségű igényesebb (avagy legalábbis remélem az lett) média-anyag végett amivel bárhol lehetne érdemben "házalni", azonban profi CS:GO kategóriában ilyen org jelenleg itthon nincs, és talán kijelenthető, nem véletlenül.
Bármennyire is szomorú, de hosszabb távon nekem is célszerűbb lesz elnyargalnom elsősorban Overwatch-al foglalkozni (már ha szeretnék érdemben esporttal foglalkozni), ahol még - hála az égnek - mentalitást illetően tiszta mindenki, és egy-két kulcsember, mint pl. egy Res1st hatására már gyökerestől, a kezdetekben alakul ki egy jóval érettebb és profibb szemlélet, ami valami kibaszottul hiányzik jelenleg az itthoni "prémium kategóriás" (ROFL) CS-s mezőnyben.
-
had423
aktív tag
Régen egyébként sok színpados, nagy kivetítős rendezvény volt, ahova kvalit kellett nyerni, hogy kijuss, nem kifizetni a nevezést? Azokkal kéne összehasonlítani ezt a LenovoY kupát.
Lehet arra jutnánk, hogy erre soha nem is volt igény, anno se.
Nyilván engem jobban izgatnak a magyar meccsek, mint random tier1esek, de úgy látszik nem sokan vannak így rajtam kívül ezzel.
Az tényleg gáz, hogy egy mix nyerte az egészet. Hiányoznak a '15-ös el classico meccsek, Rock vs Volgare pl. -
regener
veterán
Én az egész PlayIT-ben csalódtam, valahogy nem jött át az érzés hogy máskor is elakarok menni.
Mindenhol agyatlanok sétáltak, akik nekedjönnek 78-szor mert nem látja hogy ottvagy előtte majd még beszól hogy miért álltam meg amikor 5 perce ott álltunk és néztük a CSGO-t a kivetítőn a székek mellett mert hely sem volt, révén mindenkinek a táskáját kell ott tartania, mikor rákérdezel hogy szabad-e mondja hogy igen, leülök és leülne haver, erre de ő a táskáját nem rakja le, mert ott ül az ő haverja csak épp elment kajálni.
A kígyózó, végeláthatatlan sorok mindenhol, órákig a VR szemüveget "próbáló" személyek (mert min. ült ott egy órát az egyik srác), meg az egymást túlharsogó üvöltő zenék amiktől a műsorvezetőket sem lehetett hallani vagy ha igen akkoris alig.
A szuper fények Lenovo Y színpaod is jók voltak
-
IreN!CuS
addikt
Nem védés gyanánt csak szimplán saját tapasztalat.
Anno első lanomon ( pgcc talán 2006 ) első meccsen azt sem tudtam merre vagyok arccal mert teljesen más volt az üléspozícióm mint otthon , egy ilyen apróság ami másnak fel sem tűnik megszívatott.
Valaki mint én érzékeny minden szarra más kevésbé. -
vzsryl
nagyúr
Gentle statja alapján azt látom, hogy egy borzasztóan gyenge csapatban is annyit lőtt, hogy felkerült a top fragerek közé, ráadásul LAN-on sokkal keményebb ellenfelek vannak, mint MM-en és ph mixen. Ha valaki 29-et b@sz LAN-on gbk-ékra, az egy mocskosul ügyes ember. Az más kérdés, hogy csapatban már elvérzik, mert úgy nincs elég tapasztalata, bár ahogy én figyeltem gentle akár irányítgatni is tud, ha muszáj.
-
had423
aktív tag
Én se akarok nagyon belefolyni, de icl-en lehet jobban visszalőnek mint ph mixen, vagy globál mmen.
Főleg, hogy nem icl mix néven fut a lan, hanem többnyire csapatok mennek.
De az első meccsen is olyan nagy volt már különbség a csapattagok között, hogy elképesztő. Erre már nem lehet azt mondani, hogy valamit közösen b*sztak el. -
Gentlelelele
aktív tag
Lanszűz mindenki, vagyis csak volt. Pl ez rajtam nem látszott meg. Ahogy éreztem végig nyugodt tudtam maradni (pl: 1v2 és 1v3 a twisted ellen), és úgy játszodtam, mint otthon, csak ping nélkül és 144 hz-n
Ragie ugyan az, mint én csak jobb hs este, több fk, több halál és kevesebb 1vx clutch -
Gentlelelele
aktív tag
Igen. Nagyon gyérek lettünk. Twisted utáni nyomás és a Pixel elleni hatalmas zakó nem volt jó hatással semelyikünkre. 1(defwin)-1-5 lett a vége. Többet éreztem benne, mint ahogy írtam is, és most csalódtam... De azt senki nem veheti el tőlünk/tőlem, hogy mindenki félt ellenünk játszani cachen
-
törölt tag
Egy olyan csoportban ahol egy Twisted ellen hoztak 14 kört és utána 200+os vérnyomással és felemás érzelmekkel keltek fel. Gentle nagyon szajkózta már akkor is hogy Synopsis headshotja nem kellett volna, LevX fájdalomcsillapítót kért már az izgalomtól... Nem voltak erre felkészülve.
Utána egybôl Pixel jött a nyers brutalitással és a kitolásokkal... Én azt mondom, ha azt a Cachet döntetlenezik, easy felsôág.Eközben 1 órája itt ülünk a gépeknél és sehol egy admin így nem tudunk praccolni se semmit. :/
-
KaHubert
csendes tag
Erre megérte rászánnod a szabadidődet... Megkérdezhetem, hogy itt mi a hiba a mátrixban? És milyen csalást használok, ami annyira feltünő volt, mert nekem semmi nem jött át a videóból? Másik vicces ez a dmg mozgás... Mitől lesz valami dmg vagy esetleg globál mozgás? Szar gránátot meg szerintem mindenki, még te oly' tökéletes játékos is dobott már.
-
KaHubert
csendes tag
Te nagyon elmés ember lehetsz. Kizárólag csak itt ph mixen játszottam gentle-lel, sőt vele egyszer se voltam. De biztos, hogy az én haverom, meg ő hívott ide engem. Másfél-két éve biztosan olvasom már a fórumot kb napi szinten. Az első phmixes meccsen is már ott voltam, mikor még nem volt ebot se. Igaz nem vagyok egy nagy kommenthuszár, de van egy 11 éves Steam accountom sok ezer órával, még sincs rajta VAC, sőt még smurf accom se volt soha. Közöm nem volt még csaláshoz, de azért mindenki előtt beállítasz (nem csak te) egy csaló féregnek és ez eléggé zavar. Azt megértem, hogy nem akartok velem játszani mert aránytalan néha az elosztás.(Az utolsó két meccsen, amin 'lebuktam' a két eredmény 16-14 és 16-13 volt. Kappa). Azonkívül senkivel szemben nem voltam se bunkó, se lenéző a mixek során, sőt szerintem inkább segíteni próbáltam mindenkinek. (Véleményem szerint Harlekin rage-ei nagyon zavaróak voltak egy-két meccsen). És továbbra is szeretném látni azt a leleplező videót vagy VAC bant, amivel igazolnád, hogy mekkora féreg vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged