- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
válasz Koppanyvezer #52282 üzenetére
Nekem olyan problémám van, hogy sem win7-en, sem win8.1-en, sem win10-en de még iPodon iOS-on sem dropol a major . Pedig sose lesz így lepkekésem - Gaben pls.
-
Buuster
tag
válasz Koppanyvezer #52282 üzenetére
Ugyan ez van nálam is W10 alatt egy ideje. Majd csak találunk rá valami megoldás.
-
-
BMS
őstag
válasz rumos XIII #52276 üzenetére
vettem egy új accot vagyis haver vett hátha az ip cím miatt cink lesz
de én nem fizetős csíttel toltam hanem guglissal
[ Szerkesztve ]
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
AllTheBest
őstag
CSak nekem nem akar működni az mlg közvetítés twitch-en?
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
lemusz
addikt
-
Koppanyvezer
tag
Sziasztok!
Ha találkoztatok már azzal a problémával, hogy windows 10-en fps drop van és tudtok rá egy megoldást, akkor kérlek segítsetek.
A problémám itt van részletesen leírva.Steamen: xxxpaulxxx
-
luk88
tag
Sziasztok.
Ha meghülyül a csgodouble, mennyire érdemes kihasználni? Valami szankciót von maga után? -
vzsryl
nagyúr
válasz zkas90 #52268 üzenetére
GuardiaN még nem lőtte el. Most ő jön, remélhetőleg. Én még mindig nem döntöttem el, hogy kinek szurkolok.
LG-ben TACO kb. végig sír minden meccset, legalábbis olyan szomorú fejet vág.
Na'Vi-ban meg Edward néz folyamatosan balta-maci arccal, szóval ráférne legalább egy 1mp-es mosoly.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
szebe
addikt
Lurppis összeszedett némi statisztikát a döntő előtt: [link]
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
BMS
őstag
egyik hacker beszólása casualon: 5 $ és nincs vac védelem ennyit erről
-
shaddy1027
tag
[ Szerkesztve ]
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
BMS
őstag
hali
elkezdtem megint játszogatni(new acc meg minden..)
ez a célkereszt kéne nekem...a "paramétereket" tudja valaki(hogyan kell megszerkeszteni)? a mostani bajnokság közvetítésén használják
-
zkas90
senior tag
Rég örültem ennyire győzelemnek, mint amit most az LG elért. Szomorú lettem volna, ha U S A U S A U S A akár egy mapot is lehoz, főleg a pimple hiko párost magábafoglaló csapat. Egyik manus sem szimpatikus, egy hangyafasznyit sem.
Remélem most is sírt pimple, mint miután megvolt a kijutás
Btw nagyon kíváncsi vagyok, hogy majd európában hogy fognak játszani a következő majoron.A mai döntőre pedig LG győzelem a tippem. A Na`Vi-ban most is azt érzem, mint sokszor. Nagyon szépen menetelnek egészen a végéig, de ellövik az összes puskaporjukat az úton és a döntőben kiszpnak.
-
thomeef
őstag
Nagyon szurkoltam LG-nek, én konkrétan alig bírtam idegekkel végignézni a meccset, nem lehet így játszani a néző idegeivel
Emberfeletti teljesítmény volt, simán benne van a végső győzelem.
A sok 12 éves hater értelmi szint azért most megvillant
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Nxn908xxx
őstag
A győzelmet nem kell megmagyarázni, a vereséget meg nem lehet.
-
had423
aktív tag
válasz Vismajor01 #52258 üzenetére
Onnan tudod hogy brazil vagy, hogy amikor kulcskör van és retakelni kell, lefacelnek, beszarsz, felugrasz és a levegőben is beadod az enemyt...
Annyira vártam pedig, hogy taco nagy arcát betömje s1mple egy awpvel. Erre egy choke miatt vesztenek... -
szebe
addikt
Guardian adós még egy jó teljesítménnyel a PO-ban, remélem a döntőre tartogatja magát
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
1m1s
tag
Haha, szánalmas ahogy banánszedőztök, meg favelláztok.
-
-
Vismajor01
addikt
Nem fair, de megutáltam a brazilokat... Ennyi faszmákot az hihetetlen... Szegény amcsik..
Najó, holnapra kialszom elvégre nem a favelák tehetnek róla hogy fortuna ilyen szinten melléjük szegődött, de akkor is, ez undorító volt
Persze liquid is elb*ott csomó mindent szó se rólaSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
szebe
addikt
válasz po1son #52255 üzenetére
Két ekkora choke után...csoda hogy hisz még bennük valaki...
Valaki számolja meg, hány map pointot b*szott el a likvid.
[ Szerkesztve ]
-
had423
aktív tag
Nyerjen már a liquid.
-
Zomb€€
őstag
Elkepeszto faszmakkerek ezek a favellak...
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
szebe
addikt
Jön még egy choke?
-
bbdzyx
senior tag
nerf hiko ty
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
lemusz
addikt
Remélem megyünk kábelra, ahol majd favela nyer.
-
Nxn908xxx
őstag
Ezek a prok ugye több accon praccolnak, vagy fnx-nek elég volt 2600 óra ehhez a szinthez?
-
Xero
nagyúr
Reklám végén caster hangját bevágják: "GG motherfuckers" Jaj de felröhögtem.
-
dugo_
veterán
Már fent is van, akit érdekel és nem nézte:
COLDZERA KQLY STYLE AWP DOUBLE KILLKommentek között:
"Fucking cheating favela monkeys. Disgusting."[ Szerkesztve ]
-
kretenallat
senior tag
mostmar cold dupla nozoom awp shotjat is megbocsajtom, kaptam egy packet... yay!
szerk: visszavonom, emlekeztem, hogy a mirage nem a legjobb collection, de hogy ennyire szar legyen...
[ Szerkesztve ]
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
Xero
nagyúr
válasz vzsryl #52239 üzenetére
Na ott tényleg tátva maradt a szám. Ez volt a pont amit fentebb említettem. Az a bizonyos elgurult gyógyszer. Innen szétkapják a liquidet valószínűleg. Bár számomra most ők is szimpatikusak, de el tudnék viselni még két ilyen szoros map-et, hiába kelek 7-kor és megyek 500km-t holnap.
-
vzsryl
nagyúr
LAN lövése: coldzera AWP-vel, ugorva, nozoom, dupla kill.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Vanir
veterán
coldzera what?
-
po1son
addikt
válasz Zomb€€ #52233 üzenetére
Nem látott rá és azt hitte, hogy még pont lemegy a bomba. Ez fel lehet fogni hibának is, de inkább balszerencse volt. Ott ment el inkább, hogy infernot nem nyerték meg, mert d2-n esélyük sem volt.
Amit hoztak köröket azok is aránylag szorosak voltak a navi meg lehet mondani végig alázott...STEAMID/WOT nick: po1son_
-
1m1s
tag
fú de gyűlölöm az amcsikat...
-
vzsryl
nagyúr
válasz GabN73 #52228 üzenetére
Sokkal szorosabbra számítottam. Néhányat hibázott az Astralis, amit a Na'Vi kihasznált, ráadásul Edward jó formában volt, Zeus pedig kb. élete legjobbját nyújtja. Ezek meg akarják nyerni a fél miskát.
-
Eyesis
őstag
Nem vagyok valami szerencsés... 5 account 0 drop Talán ma esik valami.
Eyesis
-
vzsryl
nagyúr
Hát ez a csirke-tánc second miden a LAN legszebb pillanata volt eddig.
-
po1son
addikt
Hát ez a feri gyerek kikészített idegileg.. Virtus force kör és ő kimegy smgvel meghalni arra számítva, hogy eco lesz és ledarálja őket, de ezt eljátszotta legalább 5x a meccsen, ami egy szoros mérkőzésen nem éppen jó dolog. Lényegében cache-en ő miatta kaptak ki...
vzsryl - szerintem a Liquid-LG mérkőzés szoros lesz, ha hikonak és s1mplenek megy a játék, akkor simán partyba vannak velük...
edit: amúgy pezsgőbontás, mert kaptam egy overpass ládát.... a végén még lesz eredménye, hogy az egész lan-t 4 accountal követtem végig...
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
vzsryl
nagyúr
válasz GabN73 #52221 üzenetére
Nem TV-zek közel 10 éve, és csak VB, esetleg EB kedvéért nézek rá, de azt is pár éve inkább online streamen követem, ráadásul spanyol bajnokságot nem szeretem túlzottan, inkább angol párti vagyok, szóval bekaphatja az elclassico.
90%-ra mondanám, hogy 2-1-es lesz a meccs. Kíváncsi leszek éjjel a Liquidre is, mert most bármelyik csapatot is kapják, az egy régóta összerázódott társaság lesz, és az olyanokat nem tudják Chuck "s1mple" Norris erejével lenyomni, oda kell valami plusz.
[ Szerkesztve ]
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Valaki fogadott a Navi- Astralis-ra ? Vélemény ki nyer, sztem a Navi behúzza érdemes rá fogadni 10 ezret ?
The easy day was yesterday!
-
Vismajor01
addikt
Nipen miért van még mindig kint, hogy threat 5. és pyth elmegy codozni?
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
GabN73
addikt
NaVi meccs is lesz ennyire jó?
Ott is meglesz a 3 map?
-
m_dawe
senior tag
a monitorok oldalán mi az a piros "pálcika"?jogos, nem olvastam feljebb
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
kb 11-11-nél csatlakoztam csak be, de jo kis meccs kerekedett , VP magara talalt vegre? Legutobbi Katowice-s hazai pályás event-en hamar elvéreztek :/
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
zkas90
senior tag
Egy végső VP major győzelemmel is boldog lennék nagyon. Nagyon jó a meccs, megéri nézni.
-
őstag
-
GabN73
addikt
Milyen jó hangulat van a meccsen
-
szebe
addikt
Azt mondja meg nekem valaki, hogy mi az a piros kar ami kilóg a monitorokból (a két usb csati fölött közvetlenül, baloldalon).
-
szebe
addikt
válasz lemusz #52199 üzenetére
Mindkét csapatot bírom, de valamiért én is inkább a VP-nek szurkolok.
Én aztmondom legyen egy végletekig kiélezett, izgalmas 2-1 a VP-nek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest