Aktív témák
-
8zabi
őstag
Ha dedicated, akkor Linux alatt:
./steam -command update -game ''Counter-Strike Source'' -dir . -username Valaki -password Valami
Windows dedicated alatt is hasonló, gondolom valami.exe, a paraméterezés ugyanaz. Ha Steam-es, akkor meg beállítod az automatikus frissítést.
Itt egy hasznos link Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Flameus
aktív tag
-
replika
tag
-
Trak
addikt
Egyértelműen az 5200-as kártya a szűk keresztmetszet.
Amúgy még 1.5 ben leszoktam a packok használatáról, mert feleslegesek...
Pedig össze is raktam magamnak a sok fusion, meg die meg mittudomén milyen packokból egy sajátot, de azt is csak 1-2x használtam.
Általában lassítja a jétkot, mivel szebb, nagyobb stb... Egy darabig jól el lehet vele szórakozni, de aki sokat játszik, és komolyabban, annak felesleges felrakni.
[Szerkesztve] -
Flameus
aktív tag
Jobb felső sarokban van a kereső: beírod, hogy consol és keresés a fórumtémában: Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest